Κύριε Αντωνιάδη, το γκρεμίσατε ή όχι το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ; Μπορείτε να απαντήσετε;;;  ΜΕΡΟΣ 3ο

Κύριε Αντωνιάδη, το γκρεμίσατε ή όχι το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ; Μπορείτε να απαντήσετε;;; ΜΕΡΟΣ 3ο

12 Μαΐου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:653
Μοίρασέ το
Νίκος Αντωνιάδης: “ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ (ΚΕ.Π.Α.)
ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ , ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ”.

Συνεχίζοντας το δημοσιογραφικό μου οδοιπορικό  στην συνεργασία ανάμεσα στους κ.κ. Μπαρδάκη – Αντωνιάδη – Βόβολη, ας δούμε τις… “ιαχές της μεγάλης επερχόμενης νίκης”…

 

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Είδαμε στα δυο προηγούμενα μέρη α)την αναφορά του συναδέλφου κ. Ιωσήφ Παπαδόπουλου για την υπόθεση “ΣΑΡΑΝΤΑΥΓΑ” και την στάση του δικηγόρου κ. Νίκου Αντωνιάδη και β), την συνεργασία που ξεκίνησε με τον πρόεδρο των ΑΜΕΑ κ. Ανδρέα Μπαρδάκη και τους κ.κ. Νίκο Αντωνιάδη και Φαίδωνα Βόβολη, προκειμένου να αναδειχθούν τα προβλήματα των ΑΜΕΑ…

Τα δύο πρώτα μέρη, δημοσιεύθηκαν στους παρακάτω συνδέσμους:

Κύριε Αντωνιάδη, έχετε κάτι να πείτε δημόσια, γι αυτή την αρνητική … αναφορά στο όνομά σας;;; “Δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης. Δον Κιχώτης ή άλλος ένας λαγός του συστήματος;” ΜΕΡΟΣ 1ο

 

Κύριε Νίκο Αντωνιάδη, έχετε κάτι να πείτε γι αυτό;;; ΜΕΡΟΣ 2ο

 

Συνεχίζοντας το δημοσιογραφικό μου οδοιπορικό  στην συνεργασία ανάμεσα στους κ.κ. Μπαρδάκη – Αντωνιάδη – Βόβολη, ας δούμε τις… “ιαχές της μεγάλης επερχόμενης νίκης”…

Κύριοι, το γκρεμίσατε το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ή όχι;;;

 

ΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ TΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΚΕΠΑ – ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ FACEBOOK!

 

Έχουμε μαζί μας τον πιο μαχητικό δικηγόρο της Ελλάδας και θα δώσουμε νομικό αγώνα κατά του βρώμικου συστήματος των ΚΕΠΑ, στον οποίο σας καλώ να συμμετέχετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

Είναι ο Νίκος Αντωνιάδης. Ένας “αντάρτης αετός” που έχει αποφασίσει να τα βάλει με θεούς και δαίμονες για να πέσει ο ναζισμός των υποχρεωτικών εμβολίων και των ανώνυμων υγειονομικών επιτροπών στα ΚΕΠΑ.

Θα δείτε ότι τον ενημέρωσα και για το βδέλυγμα που λέγεται “λειτουργικότητα“, αυτό που πάνε να ενσωματώσουν στην αξιολόγηση της αναπηρίας με την προδοτική συμμετοχή της ΕΣΑμεΑ που είχε συμφωνήσει στην παράνομη ανωνυμία των κουκουλοφόρων δήμιων μας στα ΚΕΠΑ.

Ας διαβάσουμε τον επιφανή νομικό επειδή σύντομα θα ξεκινήσουμε νομικό αγώνα στον οποίο θα συμμετέχουμε χιλιάδες ΑμεΑ!

 


Από Νίκος Αντωνιάδης:

ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ (ΚΕ.Π.Α.)
ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ , ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα θα ανακοινώσω τη συνεργασία μου με τον ακούραστο προστάτη των ΑμεΑ, τον πρόεδρο της κοινότητας των χιλιάδων ΑμεΑ της χώρας μας, Ανδρέας Μπαρδάκης.
Είναι μία συνεργασία που ως στόχο θα έχει, μέσα από τη σκληρή νομική μάχη που είμαι αποφασισμένος αλλά και έτοιμος να δώσω, το γκρέμισμα του άθλιου και ρατσιστικού κατεστημένου των ΚΕ.Π.Α. Και αυτό των Ανεξάρτητων Αρχών, που αντί να στέκονται αρωγοί δίπλα στα ΑμεΑ, στηρίζουν και ενισχύουν δια της ανοχής τους το κατεστημένο αυτό.
Οι άτυχοι αυτοί συνάνθρωποί μας έχουν δεχθεί δύο χτυπήματα στη ζωή τους. Το ένα είναι από τη μοίρα. Που τους επιφύλαξε πόνο και δυσκολίες. Μεγάλες δυσκολίες. Δυσβάσταχτες δυσκολίες.
Και το άλλο είναι από τους ανθρώπους. Από το κράτος.
Με τη μοίρα και τον Θεό δεν μπορούμε να τα βάλουμε ούτε να κάνουμε κάτι.
Με τους ανθρώπους όμως και το κράτος μπορούμε. Και θα το κάνουμε. Κάποιοι θα πάνε σπίτια τους. Κάποιοι άλλοι ένα βήμα πιο πέρα. Στη φυλακή.
Είμαστε όλοι παιδιά του ίδιου Θεού. Το κράτος αντιμετωπίζει τα ΑμεΑ ως παιδιά ενός κατώτερου.
Θα τινάξουμε το σύστημα στον αέρα.
Για όλα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα στα ΑμεΑ.
Εκμεταλλευόμενο την πρακτική και, τις περισσότερες φορές, και οικονομική αδυναμία τους να αντιδράσουν.
Και που όταν το κάνουν απευθυνόμενα στο σύστημα, πέφτουν σε τοίχο ένοχης σιωπής και αναλγησίας, που συντηρεί και ενισχύει τον ρατσισμό σε βάρος τους. Και όταν το κάνουν απευθυνόμενα στον Συνήγορο του Πολίτη, πέφτουν στον Συνήγορο του Συστήματος.
Θα επιτεθώ στα ΚΕ.Π.Α. και θα μαζέψω με εισαγγελική παραγγελία για λογαριασμό χιλιάδων ΑμεΑ όλα τα τρισέλιδα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ έγγραφα των υγειονομικών κρίσεών τους.
Με τα ΟΝΟΜΑΤΑ των ανθρώπων που τους έκριναν. Τους κουκουλοφόρους των ΚΕ.Π.Α..
Που τους κρύβουν τα ονόματα.
Για να μην γνωρίζουν τα ΑμεΑ ποιοι τους έκριναν, αν είναι ΓΙΑΤΡΟΙ, αν είναι γιατροί της ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ της παθήσεώς τους, εάν αλλοίωσαν τις γνωματεύσεις των γιατρών τους, εάν συμμετέχουν οι ίδιοι άνθρωποι στις πρωτοβάθμιες και στις δευτεροβάθμιες επιτροπές. Στις επιτροπές αυτές, στις οποίες τα ΑμεΑ σύρονται απαξιωμένα και αβοήθητα, στο έλεος του ρατσιστικού και διεφθαρμένου κράτους.
Μία εισαγγελική παραγγελία δυναμίτης στα θεμέλια του συστήματος. Με κοινοποιήσεις σε όλα τα επίπεδα της διοίκησης και των κέντρων αποφάσεων. Για να υπάρξει νέμεσις. Και για να αλλάξουν όλα.
Και ρωτώ εγώ με την απλή λογική: Εάν ήταν όλα καθαρά και έντιμα, υπήρχε κανένας λόγος να αρνούνται πεισματικά και με εξόφθαλμα παράνομες “δικαιολογίες” να γνωστοποιούν στα ΑμεΑ τα στοιχεία αυτών που τους αξιολογούν και αποφασίζουν για τα ποσοστά αναπηρίας τους;
Που αποφασίζουν για την επιβίωσή τους; Και να αρνούνται να τα δώσουν επικαλούμενοι τα …προσωπικά δεδομένα αυτών που τους αξιολογούν. Ει δυνατόν!!! Και η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με την απόφαση 20/2019 αποφάσισε τα αυτονόητα, ότι δηλαδή ΔΕΝ είναι προσωπικά δεδομένα, αλλά τα ΚΕ.Π.Α. επί ένα έτος αρνούνται να την εφαρμόσουν, η Αρχή το καταπίνει, και ο Συνήγορος του Πολίτη παρακολουθεί απαθής τα εγκλήματα σε βάρος των ΑμεΑ, διαπράττοντας και αυτός σωρεία δικών του, παραβιάζοντας τον νόμο του, τον 3094/2003, και το κοινό ποινικό δίκαιο.
Και τώρα έρχονται να εισαγάγουν και το σύστημα “λειτουργικότητας” στην αξιολόγηση των ΑμεΑ, κορυφώνοντας το έγκλημα σε βάρος τους, ανεβάζοντας τα επίπεδα απαξίωσης, αδικιών και εκβιασμών σε βάρος τους στα έσχατα σημεία.
Ένα σύστημα “λειτουργικότητας” που απέρριπταν μετά βδελυγμίας οι κυβερνώντες, αλλά τώρα πάνε να το φέρουν από την πίσω πόρτα, ενώ το επίσημο όργανό τους, η ΕΣΑμεΑ (Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία), όχι απλώς παραμένει απαθής, ενώ πριν λίγο καιρό είχε ανέβει στα κάγκελα, αλλά συμμετέχει στην κατ’ επίφαση “Διεπιστημονική” Ομάδα Εργασίας, με τη δικαιολογία, που ούτε από νήπια θα μπορούσε να γίνει πιστευτή, ότι με τη συμμετοχή τους θέλουν να διασφαλίσουν την ορθή εφαρμογή του κριτηρίου της λειτουργικότητας!!
Δηλαδή, είναι σαν κάποιος να παριστάνει ότι διαφωνεί με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, στη συνέχεια όμως να συμμετέχει στην αντίστοιχη ομάδα εργασίας, με τη δικαιολογία ότι θέλει να διασφαλίσει ότι θα μας βάζουν τη βελόνα σωστά…
Μία λειτουργικότητα, δηλαδή, ως κριτήριο, που θα καταρρακώσει κι άλλο τα ήδη απαξιωθέντα ΑμεΑ και θα περιορίσει στον έσχατο βαθμό τα δικαιώματα και τις παροχές τους, από τις οποίες εξαρτάται η επιβίωσή της, ενώ φυσικά ΚΑΙ το κριτήριο αυτό θα αξιολογείται από τους ίδιους πάντα κουκουλοφόρους γιατρούς, εντός ή εκτός εισαγωγικών.
Γιατροί οι οποίοι παραμένουν ανώνυμοι όχι απλά με την ανοχή αλλά με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΣΑμεΑ!! Και αν ο Συνήγορος του Πολίτη είναι μία φορά αδιάφορος απέναντι στα ΑμεΑ, τι να πει κανείς για την ίδια την Συνομοσπονδία τους;

Στόχος είναι να γκρεμίσουμε το σάπιο καθεστώς των ΚΕ.Π.Α., και στη συνέχεια, και το σημαντικότερο, να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία από κει και πέρα συνθηκών απόλυτης διαφάνειας και δικαιοσύνης στην αξιολόγηση και αντιμετώπιση των συνανθρώπων μας αυτών από το κράτος, από τα μούτρα του οποίου θα τραβήξουμε μια και καλή τη βρωμερή μάσκα του έσχατου ρατσισμού.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=318890515935544…

 

Πηγή

 

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

Προβολές : 653


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα