Κύριε Νατσιέ, πάρτε θέση και ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ανατρέψτε τα πρωτοσέλιδα.

Κύριε Νατσιέ, πάρτε θέση και ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ανατρέψτε τα πρωτοσέλιδα.

27 Μαΐου, 2023 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,617
Μοίρασέ το

 

… ΑΛΛΑ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΤΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ, (εφημερίδες, μεγάλα “δημοσιογραφικά” ιστολόγια, τηλεοράσεις κλπ, ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Η κατάσταση με το συγκεκριμένο κόμμα του Δημήτρη Νατσιού “ΝΊΚΗ”, γίνεται πλέον ανεξέλεγκτη..

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, είτε υμνούν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ τον Νατσιό, παρουσιάζοντάς τον ούτε λίγο ούτε πολύ ως “θεόπεμπτο”, είτε ως “πιόνι των εβραίων, των σιωνιστών και των χάζαρων”, οδηγούν τα πράγματα σε ακραίες καταστάσεις, ανάλογες με τους εικονομάχους και τους εικονολάτρες του Βυζαντίου.

Και μόνο το γεγονός, πως όλη αυτή η κατάσταση, έχει ως σημείο αναφοράς ένα πρόσωπο που όπως φέρεται ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΟΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ και οι προκλητικές προβολές του από τα ΜΜΕ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, αρκεί για να γίνει αντιληπτό πως ΠΟΛΛΑ ΒΡΩΜΑΝΕ, δεδομένου ότι μέχρι τρεις μήνες, ουδείς σχεδόν γνώριζε το κόμμα του Δ. Νατσιού, εκτός ολίγων που το συγκροτούν…

Μέχρι τώρα ο Νατσιός, ήταν γνωστός για τρεις λόγους…

Για τα άρθρα του, και τις τηλεοπτικές εκπομπές του, και ως ΓΥΡΟΛΟΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ…

Πλέον ο Νατσίος, είναι υποχρεωμένος να απαντήσει για όλα τα πρωτοσέλιδα...

Από αυτά…

 

 

 

 

…ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΑ…

 

Και μπορεί ο Δ. Νατσιός να κοκορεύεται πως… είναι τιμή του και καμάρι του που τον στηρίζουν μονές και Ορθόδοξοι χριστιανοί, αλλά αυτό είναι μια ακόμα διαίρεση του λαού και εργαλειοποίηση της Ορθοδοξίας…

ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΜΠΟΡΡΗΜΟΝΕΙ…

 

… ΑΛΛΑ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΤΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ, (εφημερίδες, μεγάλα “δημοσιογραφικά” ιστολόγια, τηλεοράσεις κλπ, ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

 

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ;

 

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΣΟΝΙΑ;;;

 

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΖΑΡΟΥΣ;

 

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟ;

 

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΡΕΣΤΗ;;;

 

Η ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΟΚΑΠΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ…

ΟΦΕΙΛΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ…

ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.

Και θα χρησιμοποιήσω δυο λέξεις απ’ αυτές που είπε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, αφού επί τρεις μήνες, σιωπούσε… (εδώ)

ΩΣ ΕΔΩ!!!

ΩΣ ΕΔΩ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑΤΣΙΕ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

Προβολές : 2,617


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα