Λίστα Επστάιν με σεξουαλικά εγκλήματα Ελλήνων πολιτικών που καθορίζουν τις εξελίξεις έχει στα χέρια του το Ισραήλ

Λίστα Επστάιν με σεξουαλικά εγκλήματα Ελλήνων πολιτικών που καθορίζουν τις εξελίξεις έχει στα χέρια του το Ισραήλ

22 Δεκεμβρίου, 2023 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,363
Μοίρασέ το

 

Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός πως αυτό ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΤΗΝΟΣ, ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ… “τον αυτοκτόνησε” ΔΗΘΕΝ το ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ.

Δεν μιλάμε μόνο για βιασμούς παιδιών…

ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ…

Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν ανάμεσα στους παιδοβιαστές είναι και ο Μητσοτάκης και  πολλοί άλλοι της πολιτικής εγκληματικής συμμορίας…

Η παρακάτω λίστα είχε  κυκλοφορήσει πριν χρόνια στο διαδίκτυο, αλλά δεν είναι πλήρης…

 

 

Κυκλοφορεί και μια άλλη λίστα στο διαδίκτυο… με το  όνομα του χάζαρου πρωθυπουργεύοντος, αλλά αφενός δεν υπάρχει πηγή και αφετέρου σύμφωνα με την λίστα αυτή, όλα τα αναφερόμενα πρόσωπα, δηθεν έχουν συλληφθεί και εκτελεστεί… 

Αυτό φυσικά παραπέμπει σε κάτι πρακτόρια του διαδικτύου με … ροζ τηλέφωνα και λοιπά παλαβά μυθεύματα, που εξαπατούν τους ανεγκέφαλους ότι δήθεν έχουν κάνει και αγωγή για τα εμβόλια του κορονοϊού, και κάποιοι μικρόνοες ιστολόγοι, τους αναρτούσαν…

Κυκλοφορεί πολύ σαβουρα στο διαδίκτυο και πολλοί σαβουρο-ιστολόγοι/ες…

 

Γεγονός είναι πως ο πρωθυπουργεύων μας, φέρεται να έχει πολλά “κουσούρια” σύμφωνα και με πρωτοσέλιδα εφημερίδων… οπότε δεν μας κάνει εντύπωση αν είναι και παιδόφιλος, με όλη την  αντεθνική πολιτική του και την ιδιαίτερη στήριξη στο ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ… (δείτε τα πρωτοσέλιδα στο τέλος της ανάρτησης)

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Η αλήθεια είναι πως προκαλεί παγκόσμια απορία πως πλειοψηφικά τα δυτικά πολιτικά συστήματα υπερασπίζονται με σθένος και θέρμη το Ισραήλ και τις πράξεις του στην Γάζα, ασχέτως αν έχει δίκιο ή όχι, από τη στιγμή που επίσης πλειοψηφικά οι λαοί των δυτικών χώρων το καταδικάζουν και θεωρούν πως ευθύνεται για το θάνατο πολλών χιλιάδων αμάχων.

Υπάρχει δηλαδή μία αναντιστοιχία μεταξύ κοινωνιών και των υποτίθεται εκλεγμένων κυβερνήσεων τους.

Μία αναντιστοιχία που δεν συναντάται μονάχα στην Ισπανία της οποίας η ηγεσία έχει λάβει σαφώς αρνητική στάση απέναντι στο Ισραήλ.

Είναι γνωστό σε όλους πως ο πολιτικός αποφεύγει να κοντράρει την κοινωνία που τον ψηφίζει όταν είναι εξοργισμένη για κάτι γιατί ξέρει ότι στις εκλογές θα τον «μαυρίσουν».

Το κίνητρο ύπαρξης του πολιτικού είναι η ψήφος. Χωρίς αυτή ο πολιτικός δεν υπάρχει.

Πώς λοιπόν εξηγείται να επιλέγει κάτι το οποίο δεν το θέλουν οι ψηφοφόροι του;

Πρέπει να υπάρχει και κάποιο άλλο «κίνητρο» από πίσω που τον αναγκάζει να ξεπεράσει ακόμα και το πρόβλημα της πολιτικής επιβίωσης.

Σχετικά με το πόσο οι ευρωπαϊκές κοινωνίες τάσσονται κατά του Ισραήλ στον πόλεμο που διεξάγει κατά της Χαμάς στην Γάζα αρκεί να αναφέρουμε χαρακτηριστικά ότι η φημισμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι, πιέζεται από τους χιλιάδες θαυμαστές της να μην συμμετάσχει στον διαγωνισμό της Eurovision επειδή σε αυτόν θα συμμετάσχει και η αποστολή του Ισραήλ.

Οι δυτικές κοινωνίες έχουν εκνευριστεί και για την πολιτική «δύο μέτρων και δύο σταθμών» που ακολουθούν οι κυβερνήσεις τους, αφού αλλιώς κρίνουν την Ρωσία για την στρατιωτική της επέμβαση στην Ουκρανία κι αλλιώς κρίνουν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα (που σαφώς κοστίζουν πολύ περισσότερες ζωές αμάχων από ότι οι ρωσικές).

 

 

Πηγή

 

 

Δεκάδες έγγραφα με τα ονόματα των θυμάτων και των συνεργατών του Τζέφρι Έπσταϊν θα δημοσιοποιηθούν το 2024

CNN  — 

Ομοσπονδιακός δικαστής στη Νέα Υόρκη διέταξε να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα δεκάδων φερόμενων θυμάτων και συνεργατών του Τζέφρι Έπσταϊν το 2024, σύμφωνα με έγγραφα.

Η εντολή , που εκδόθηκε τη Δευτέρα από τη δικαστή Loretta A. Preska, είναι η τελευταία κατάθεση σε μια διευθετημένη υπόθεση από τη Virginia Roberts Giuffre, μια Αμερικανίδα που ισχυρίστηκε ότι ο Epstein την κακοποίησε σεξουαλικά ενώ ήταν ανήλικη και ότι η Ghislaine Maxwell, η πρώην φίλη του Epstein και μακροχρόνια συνεργός του , βοηθήθηκε στην κατάχρηση.

Ο Έπσταϊν κατηγορήθηκε το 2019 με ομοσπονδιακές κατηγορίες για λειτουργία κυκλώματος σεξουαλικής διακίνησης στο οποίο φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά δεκάδες ανήλικα κορίτσια .

 

 

Ο πολυεκατομμυριούχος  πέθανε από αυτοκτονία στη φυλακή ενώ περίμενε τη δίκη.

Οι εισαγγελείς στη Νέα Υόρκη κατήγγειλαν την Μάξγουελ για κατηγορίες για σεξουαλική διακίνηση που αφορούσε πολλά θύματα. Καταδικάστηκε το 2021 .

Ενώ η αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση του 2015 που άσκησε ο Giuffre διευθετήθηκε το 2017 και τέθηκε υπό προστατευτική εντολή, τμήματα της έχουν αποσφραγιστεί από τότε, καθώς ο Giuffre, η Maxwell και μια σειρά από πρόσωπα τρίτων έχουν συζητήσει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κοινοποιηθεί σε το κοινό.

Τον Αύγουστο του 2019, το Εφετείο των ΗΠΑ για το δεύτερο κύκλωμα  αποσφράγισε εκατοντάδες σελίδες εγγράφων μια μέρα πριν πεθάνει ο Έπσταϊν στη φυλακή, αποφασίζοντας ότι ο δικαστής του περιφερειακού δικαστηρίου είχε σφραγίσει ακατάλληλα εκατοντάδες καταθέσεις. Αυτός ο δικαστής είχε από τότε πεθάνει.

Στη συνέχεια, το εφετείο παρέπεμψε την υπόθεση πίσω στο περιφερειακό δικαστήριο για να εξετάσει τα υπόλοιπα έγγραφα μεμονωμένα και να καθορίσει τι θα μπορούσε να αποσφραγιστεί.

Ο δικαστής Πρέσκα, ο οποίος έκτοτε ανέλαβε την υπόθεση,  αποφάσισε την αποσφράγιση περισσότερων εγγράφων τον Ιούλιο του 2020 , συμπεριλαμβανομένης της κατάθεσης της Maxwell το 2016 σχετικά με τη μήνυση, καθώς και ηλεκτρονικών μηνυμάτων και καταθέσεων από άλλους.

Πολλά από τα φερόμενα θύματα έδωσαν δημόσιες συνεντεύξεις και έχουν ήδη αναγνωριστεί από τα μέσα ενημέρωσης, ενώ άλλα «δεν προέβαλαν αντίρρηση» για την αποσφράγιση των εγγράφων, σύμφωνα με την εντολή της Πρέσκα τη Δευτέρα.

Ο Πρέσκα δίνει στους Jane and John Does 14 ημέρες για να υποβάλουν έφεση πριν τα μέρη συνεννοηθούν και δημοσιοποιήσουν τα έγγραφα.

Όσον αφορά τους συνεργάτες του Epstein, δεν είναι ξεκάθαρο πόσοι έχουν ερευνηθεί για φερόμενη αδικοπραγία ή θα ερευνηθούν.

Μερικά από τα θύματα θα παραμείνουν ανώνυμα, λόγω της ευαίσθητης φύσης των εγκλημάτων και της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, αναφέρει το διάταγμα.

Το διάταγμα λέει ότι οι συνεργάτες του Έπσταϊν, ένας από τους οποίους έπαιξε ρόλο στα εγκλήματά του σεξουαλικής διακίνησης και ένας άλλος το όνομα του οποίου δημοσιεύτηκε σε ποινική δίκη, θα έχουν επίσης αποσφράγιση των εγγράφων τους «πλήρη».

Μερικά από τα έγγραφα που θα δημοσιοποιηθούν περιλαμβάνουν πληροφορίες όσων έχουν πεθάνει, συμπεριλαμβανομένου ενός ατόμου που πέθανε το 2018 αλλά συνδέθηκε ευρέως με τον Έπσταϊν και εμφανίστηκε σε φωτογραφίες στη νησιωτική κατοικία του Έπσταϊν στο Little St. James στις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ, αναφέρει η εντολή . Περιλαμβάνουν επίσης άτομα που σχετίζονται με την Maxwell.

Μετά τον θάνατο του Έπσταϊν, το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ στο Μανχάταν έδειξε ότι θα επικεντρωθεί στην  κατηγορία συνωμοσίας  εναντίον του Έπσταϊν, η οποία τον κατηγορούσε ότι συνεργαζόταν με υπαλλήλους και συνεργάτες του για να λειτουργήσει ένα τεράστιο κύκλωμα σεξουαλικής διακίνησης με δεκάδες κορίτσια. Ο Έπσταϊν  ομολόγησε την ενοχή του σε δύο κατηγορίες για πορνεία στη Φλόριντα  το 2008 και εξέτισε 13 μήνες φυλάκιση.

Η καταμέτρηση συνωμοσίας θα μπορούσε να επιτρέψει στους εισαγγελείς να κατηγορήσουν οποιονδήποτε άλλο εμπλέκεται στο σχέδιο.

Ο Έρικ Λέβενσον του CNN συνέβαλε σε αυτήν την αναφορά.

Διόρθωση: Μια προηγούμενη έκδοση αυτής της ιστορίας έδωσε το εσφαλμένο έτος καταδίκης της Ghislaine Maxwell. Ήταν το 2021.

 

Πηγή

 

Τα δημοσιεύματα με τις διαστροφές του Κυριάκου Μητσοτάκη…

 

 

 



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,363


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα