ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Η Ursula και ο Heiko von der Leyen εκβιάστηκαν στην επιχείρηση της Pfizer για 36 δισεκατομμύρια δολάρια. (βίντεο)

ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Η Ursula και ο Heiko von der Leyen εκβιάστηκαν στην επιχείρηση της Pfizer για 36 δισεκατομμύρια δολάρια. (βίντεο)

5 Ιουλίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:856
Μοίρασέ το

 

 

Πώς ο σύζυγος της Ursula von der Leyen κατάφερε να γίνει ο πρωταγωνιστής στην επιχείρηση Pfizer αξίας 36 δισεκατομμυρίων δολαρίων

θα είστε μάρτυρες ενός σκανδαλώδους δικτύου, γιατί οι πολιτικοί, χέρι-χέρι με τη μεγάλη φαρμακοβιομηχανία, εκμεταλλεύτηκαν αυτή την πανδημία για να πλουτίσουν στους ώμους και τις τσέπες όλων μας των Ευρωπαίων.

Η έρευνα αποκαλύπτει ξεκάθαρα ευρείες υποψίες διαφθοράς, με την έννοια ότι η Pfizer φέρεται να εκβίασε την επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής χρησιμοποιώντας τον σύζυγό της (στο διοικητικό συμβούλιο της Orgenesis)ως ενδιάμεσο.

Οι αποκαλύψεις έρχονται η μια μετά την άλλη, σ’ αυτό το εξαιρετικό λιγόλεπτο βίντεο του NIOLAND, αλλα κυρίως με το άρθρο που ακολουθεί…

ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ von der Leyen αλλά, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΕΙ…

ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΕ Η ΓΕΜΑΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑ Ursula von der Leyen, ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΗΝ PFIZER  ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Θυμηθείτε με όταν την βρούν πεθαμένη κι αυτή και τον σύζυγό της, (άλλο λαμόγιο κι αυτό)… σιγά μην τους αφήσουν  τα εκατομμύρια οι χάζαροι…

 

 

O Adrian Onciu, ανεξάρτητος δημοσιογράφος στη Ρουμανία, σε ανάρτηση του στο Facebook στις 02 Δεκεμβρίου 2021 λέει: Έχω επισυνάψει το βίντεο περίληψη της ΕΡΕΥΝΑΣ Pfizer-Ursula, με αγγλικούς υπότιτλους.

O Adrian Onciu λέει ότι, Αυτό είναι το μόνο όπλο μας για τώρα. Ας το εκμεταλλευτούμε, να το χρησιμοποιήσουμε και να το μοιραστούμε μαζικά σε αγγλόφωνες ομάδες/σελίδες. Ο κόσμος αξίζει να μάθει την Αλήθεια μετά από σχεδόν δύο χρόνια τρόμου. Σας ευχαριστώ πολύ. Κρατάμε γερά!

O Adrian Onciu λέει ότι, ο σύζυγος της Ursula Von der Leyen είναι ο άνθρωπος κλειδί στη διαπραγμάτευση του συμβολαίου της Pfizer με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ενώ ο Heiko Von der Leyen, εκτός και από γνωστός γιατρός από το Ανόβερο, έγινε μέτοχος της Big Pharma μέσα σε μια νύχτα και παίρνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε προμήθειες απόδοσης, η σύζυγός του Ursula, επιβάλλει λογοκρισία και τρομοκρατεί τους Ευρωπαίους.

Ο Ρουμάνος δημοσιογράφος Adrian Onciu, δημοσίευσε το πρώτο μέρος αυτής της έρευνας στο mediafax.ro αλλά το άρθρο του αφαιρέθηκε.

Μια πρώτη απόδειξη θα ήταν ότι ο σύζυγός της Heiko Von der Leyen, προωθήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της αμερικανικής εταιρείας Orgenesis, που σχετίζεται με την Pfizer.

Ο Heiko έλαβε αύξηση μισθού 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως και αυτό δεν περιλαμβάνει προμήθειες.

Δεύτερον, όταν η Ursula θέλησε να κάνει ένα βήμα πίσω μην υπογράφοντας το συμβόλαιο, το New York Time Magazine της υπενθύμισε ότι είχε διαγράψει όλα τα γραπτά της μηνύματα από το τηλέφωνό της μεταξύ της ίδιας και του διευθυντή της Pfizer, Albert Bourla.

Η σύνδεση μεταξύ Pfizer, Orgenesis και New York Time είναι το American Investment Fund Vanguard.

Αυτό το Fund κατέχει το 3,77% των μετοχών στην Orgenesis, 7,78% στην Pfizer και 9,25% στους New York Times.

Η Orgenesis και η Pfizer έχουν άλλους κοινούς μετόχους: SSga Funds Management και Geode Capital Management.

Πρέπει να πούμε ότι η Vanguard ελέγχει άλλους μετόχους και περίπου το 90% του αμερικανικού Τύπου.

Η Ursula και ο επικεφαλής της Pfizer, Albert Bourla, έκαναν συμφωνία για 2,4 δισεκατομμύρια δόσεις, δηλαδή 48 δισεκατομμύρια δολάρια.

Γνωρίζουμε ότι η Ursula διέγραψε όλα τα δεδομένα από το τηλέφωνό της και τα σύντομα μηνύματα που δεν αποθηκεύτηκαν καν στην επίσημη βάση δεδομένων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Γνωρίζουμε ότι τα συμβόλαια για τα εμβόλια είναι λογοκριμένα.

Ολόκληρα κεφάλαια είναι σκιασμένα.

ΠΗΓΗ 1: https://www.facebook.com/adrian.onciu.official/videos/591203738845042

ΠΗΓΗ 2: https://www.asktheeu.org/en/request/exchange_between_president_von_d

ΠΗΓΗ 3: https://www.rt.com/news/535123-eu-commission-texts-pfizer/

ΠΗΓΗ 4: https://bit.ly/3OLtiiN

———————–

Παρακολουθείστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLE: https://rumble.com/c/NIOLAND

2. Στο BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/nioland/

3. Στο ODYSEE: https://odysee.com/@NIOLAND

4. Στο BRIGHTEON: https://www.brighteon.com/channels/NIOLAND


Adrian ONCIU | Ρουμανία | Καταγγέλλει το αδιαφανές συμβόλαιο εμβολίων $36 δις μεταξύ Pfizer και EU

 

…………………………………………………………………………….

 

Πώς ο σύζυγος της Ursula von der Leyen κατάφερε να γίνει ο πρωταγωνιστής στην επιχείρηση Pfizer αξίας 36 δισεκατομμυρίων δολαρίων

 

 

(ΜΕΡΟΣ 1 ΑΠΟ 3)

Heiko von der Leyen, σύζυγος της Ursula von der Leyen

Από τον Adrian Onciu, Ρουμανία

https://www.facebook.com/adrian.onciu.official/

ΛΟΚΟΚΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Ανεξάρτητη δημοσιογραφική έρευνα (σε 3 μέρη)

Μέρος 1. Έρευνα. Επεισόδιο 1

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!

Ακόμη και αν η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (EPPO) δεν προβεί σε καμία ενέργεια, για εύκολα προβλέψιμους λόγους, συνεχίζουμε να παρουσιάζουμε εντυπωσιακές πληροφορίες σχετικά με τον φάκελο Pfizer-Ursula. Επίσημες πληροφορίες, επαληθευμένες. Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας είναι εκρηκτικά.

Δείχνουν απερίφραστα τον συνδυασμό των καλύτερων πολιτικών στην ΕΕ και της μαφίας του Big Pharma, εν μέσω της πανδημίας COVID-19. Χλεύασαν τις ζωές, την υγεία και τις ελευθερίες εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων που τρομοκρατήθηκαν από ένα ψεύτικο σύστημα προπαγάνδας. Πέρασαν τα όριά μας με δισεκατομμύρια εμβόλια (πολύ περισσότερα από όσα χρειαζόμασταν), μόνο από την πείνα τους για κέρδος. Το μεγάλο δοχείο είναι περίπου 36 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό μεταφράζεται σε 1,8 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίου Pfizer, τις οποίες διαπραγματεύτηκε ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τον διευθυντή της φαρμακευτικής εταιρείας, Albert Bourla, με εντελώς αδιαφανή τρόπο, όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενα άρθρα μου. Εξακολουθούν να υπάρχουν στον ιστότοπο της Mediafax, εάν δεν υπάρχουν “τεχνικά προβλήματα”.

Θα σας πω εν συντομία, στο πρώτο μέρος, με λιγότερα νούμερα, αλλά αρκετές αναφορές και ονόματα πρωταγωνιστών, όπως φαίνεται από άμεσες και έμμεσες μαρτυρίες, μαζί. Η επιλογή του γενικού εισαγγελέα Kovesi να πάει αυτή η έρευνα στο επόμενο επίπεδο παραμένει. Να επαληθεύσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς, τη ροή χρημάτων μεταξύ εταιρειών, να ζητήσει υποστήριξη του FBI στη Νέα Υόρκη και τις Βρυξέλλες και να καταδικάσει τους δράστες, με τον ίδιο τρόπο που έκανε με τους πολλούς εξέχοντες πολιτικούς στη Ρουμανία. Χρειάζεται μόνο θέληση για να το κάνει. Η Pfizer δεν υπόκειται στην πρώτη της παράβαση.

Αναφέρεται σε πολλούς φακέλους, μερικούς ακόμη και εγκληματικού χαρακτήρα, χωρίς προς το παρόν κανείς να μην έχει παραδεχθεί ένοχος. Οι Αμερικανοί εισαγγελείς τον έθεσαν υπό άμεση παρακολούθηση και ωστόσο δεν ολοκλήρωσαν την υπόθεση και δεν καταδίκασαν κανέναν εμπλεκόμενο εκτελεστικό διευθυντή.

Το κλειδί για την επιχείρηση των 36 δισεκατομμυρίων δολαρίων είναι ο σύζυγος της Ursula von der Leyen. Μέχρι το ξέσπασμα της πανδημίας COVID-19 και πολύ μετά το ντεμπούτο της, κανείς δεν έχει ακούσει ποτέ για τον Δρ Heiko von der Leyen, σύζυγο της Πρώτης Κυρίας των Βρυξελλών. Με άλλα λόγια, η σύζυγος του αρχηγού της ευρωπαϊκής κυβέρνησης. Οι Leyens ζουν κοντά στο Ανόβερο (Γερμανία) από το 2007, στο ακίνητο που κληρονόμησε η Heiko από τους γονείς της. Έχουν επτά παιδιά και έναν εγγονό.

Και τώρα, ας θυμηθούμε.

Η πανδημία έκανε το ντεμπούτο της στη Ρουμανία τον Μάρτιο του 2020. Λίγους μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2020, ένας σχετικά άγνωστος Γερμανός γιατρός εντάσσεται στο διοικητικό συμβούλιο μιας μεγάλης και πολύ ισχυρής φαρμακευτικής εταιρείας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όχι, δεν είναι η Pfizer. Θα ήταν πολύ απλό και πολύ φανταχτερό. Ο Δρ Heiko μεταφέρθηκε πέρα ​​από τον ωκεανό «για λόγους εξυπηρέτησης» σε μια εταιρεία με αποδεδειγμένο ιστορικό στην τεχνολογία mARN. Αυτή είναι η Orgenesis Inc. Σε εκείνο το σημείο, οι ειδικοί της Orgenesis μελετούσαν θεραπείες και πειράματα για τον καρκίνο.

Όμως ξαφνικά προέκυψε μια ευκαιρία: η πανδημία! Έτσι, οι καλοί άνθρωποι της Pfizer μύρισαν γρήγορα τη μεγάλη επιχείρηση στον ορίζοντα. Η σχέση μεταξύ των δύο αμερικανικών εταιρειών, της Pfizer και της Orgenesis, είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Στην περιουσία τους υπάρχουν αμοιβαία κεφάλαια εισηγμένα στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Θα το αναλύσω αργότερα.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν άλλαξε η ιδιοκτησία με την απότομη άφιξη του Heiko von der Leyen από τη Γερμανία (για διαπραγματεύσεις;) ή ίσχυε πάντα. Θα μάθουμε. Στην πραγματικότητα, όμως, ο σύζυγος της Ούρσουλα κατέληξε στο ταμπλό του Orgenesis σαν ένα τετράγωνο μανταλάκι σε μια στρογγυλή τρύπα. Σχεδόν τίποτα στο βιογραφικό του δεν τον συνιστούσε για την πρώτη θέση του «ιατρικού διευθυντή». Με άλλα λόγια, ένα από τα στελέχη πλήρωνε τουλάχιστον 1 εκατομμύριο δολάρια το χρόνο.

Η σύμπτωση ήταν έκπληξη. Το γιατί o Heiko εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Orgenesis ακριβώς τον Δεκέμβριο του 2020 παραμένει ένα ανοιχτό ερώτημα που ξετυλίγει το μυστήριο του όλου πράγματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον ίδιο μήνα έγινε και το πρώτο εμβόλιο στη Ρουμανία. Το πήρε μια νοσοκόμα. Όλα ακολούθησαν μια γρήγορη πορεία προς τα εμπρός μετά.

Την άνοιξη του 2021, αμέσως μετά την άφιξη του Heiko στην Orgenesis, ήταν σε εξέλιξη έντονες πολιτικές διαπραγματεύσεις. Η σύζυγός του αντάλλαξε μηνύματα κειμένου και τηλεφωνήματα τόσο με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer όσο και με τον σύζυγό της, ο οποίος βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση με την Pfizer (βασικά, μερικά τετράγωνα μακριά). Δήλωσα σε προηγούμενα άρθρα μου στο Mediafax ότι τα γραπτά μηνύματα και οι κλήσεις της κας Ursula von der Leyen εξαφανίστηκαν ξαφνικά από το τηλέφωνό της, προς μεγάλη έκπληξη της Διαμεσολαβήτριας Emily O’Reilly (ένα είδος συνήγορου, ωστόσο, σε ευρωπαϊκό επίπεδο).

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ursula von der Leyen έσβησε όλα τα ίχνη από το τηλέφωνό της, με τρόπο που ξεπερνά τις ικανότητες του Χάρι Πότερ. Τα μεγάλα νέα έφτασαν στις 8 Μαΐου 2021. Οι Ευρωπαίοι ανακουφίστηκαν. Η Ursula von der Leyen έκλεισε τη συμφωνία με την Pfizer για 1,8 δισεκατομμύρια δόσεις του εμβολίου, περισσότερο ή λιγότερο. Δεν αναφέρθηκε το ποσό ανά δόση γιατί δεν ήταν απαραίτητη τέτοια διαφάνεια, φυσικά, ειδικά όταν ένα δολάριο πάνω-κάτω σημαίνει συνολικά 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια, περισσότερο ή λιγότερο.

Και αυτά είναι χρήματα από τις τσέπες μας, Ρουμάνοι, Βούλγαροι και Ούγγροι. Εμβολιασμένος ή όχι, δεν είχε καμία σημασία. Ελλείψει επίσημων στατιστικών και αριθμών, η επιχείρηση εκτιμάται ότι αξίζει περίπου 36 δισεκατομμύρια δολάρια, που ισοδυναμεί με περίπου 20 δολάρια ανά δόση. Εφόσον υπήρχε η «μέγιστη» διαφάνεια, ακολουθούν έμμεσα στοιχεία. Αυτό βασίζεται μόνο σε γεγονότα, αριθμούς και επίσημες ανακοινώσεις που έχω καταφέρει να συλλέξω μέχρι τώρα, η γενική εισαγγελέας Laura Codruta Kovesi με αξία 38 δισεκατομμυρίων δολαρίων, τέτοιες συμβάσεις επιβαρύνουν με «αμοιβές απόδοσης».

Για τους Ρουμάνους δημάρχους, καθώς οι αξίες των ποσών είναι πολύ χαμηλές, αναφερόμαστε σε ποσοστιαίες προμήθειες 10-15. Οι Βρυξέλλες χρησιμοποιούν μικρές προμήθειες αλλά προέρχονται από πολύ μεγάλες αξίες. Το κέρδος είναι επίσης τεράστιο. Προσωπικά δυσκολεύτηκα να υπολογίσω το 2% από τα 38 δις. Κάνει μια “αμοιβή απόδοσης” 760 εκατομμυρίων δολαρίων, για την ακρίβεια.

Τώρα, αν ρωτούσατε τον Sorin Ovidiu Vantu, τον ιδρυτή του Εθνικού Ταμείου Επενδύσεων, θα σας έλεγε ότι το αντίστοιχο ποσό (ή και διπλασιάστηκε, καθώς υπάρχει πάντα περισσότερος χώρος) μεταφέρθηκε γρήγορα, καλά και κομψά από το κέρδος της Pfizer στο Orgenesis, ως «μπόνους απόδοσης» για τον σύζυγο της κυρίας, ο ιατρικός διευθυντής προσγειώθηκε πρόσφατα για διαπραγματεύσεις.

Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο εάν ο εισαγγελέας Kovesi μπορούσε να επαληθεύσει ορισμένους τραπεζικούς λογαριασμούς σε συνεργασία με το FBI, Αμερικανούς και Ευρωπαίους εισαγγελείς. Και, φυσικά, αν η πρώην επικεφαλής του NAD (Εθνική Διεύθυνση Καταπολέμησης της Διαφθοράς) έχει ελάχιστη αύρα αφθαρσίας που την τράβηξε στις Βρυξέλλες, στο περιβάλλον της Ursula von der Leyen. Προσφέρομαι να σας παρέχω ολόκληρο το αρχείο με επίσημες πληροφορίες που συλλέγονται από αξιόπιστες πηγές και συνδέσεις, σε περίπτωση που δεν έχετε αρκετούς υπαλλήλους. Όλα δωρεάν, με αποκλειστική επιστροφή του κόστους της υπηρεσίας DHL. Επαληθευμένα δεδομένα, χωρίς ψευδείς ειδήσεις πανδημίας, που προωθούνται από ποιος ξέρει τι σκοτεινούς ιστότοπους.

Ακριβώς επειδή η ανάγνωση ενός τέτοιου αρχείου μπορεί να μπερδέψει τους αναγνώστες, αποφάσισα να το παρουσιάσω ως σίριαλ ιστορία. Εδώ έχετε τη μεγάλη εικόνα, την πλοκή. Θα επανέλθω με τις λεπτομέρειες: ονόματα, εταιρείες, σημαντικούς μετόχους, βιογραφίες, άμεσους και έμμεσους συνδέσμους. Η κα Kovesi ξέρει πού να με βρει, στην επαρχιακή πόλη Iasi, κάπου στα βορειοανατολικά της Ρουμανίας. Πολύ κοντά στους Ρώσους, που θα έλεγαν και τα hashtag παιδιά.

Μπορώ μόνο να ελπίζω ότι θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα από το κυνήγι των Βούλγαρων διακινητών αυτοκινήτων και θα επικεντρωθεί σε πιο σοβαρά ζητήματα, όπως η γνήσια ευρωπαϊκή διαφθορά. Τις επόμενες μέρες θα είστε μάρτυρες ενός σκανδαλώδους δικτύου, γιατί οι πολιτικοί, χέρι-χέρι με τη μεγάλη φαρμακοβιομηχανία, εκμεταλλεύτηκαν αυτή την πανδημία για να πλουτίσουν στους ώμους και τις τσέπες όλων μας των Ευρωπαίων.

Σχετικά με την υγεία και τη ζωή μας, θα επιστρέψω σύντομα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ –> ΜΕΡΟΣ 2/3

 

Πώς ο σύζυγος της Ursula von der Leyen κατάφερε να γίνει ο πρωταγωνιστής στην επιχείρηση Pfizer αξίας 36 δισεκατομμυρίων δολαρίων (ΜΕΡΟΣ 2 ΑΠΟ 3)

Heiko von der Leyen, σύζυγος της Ursula von der Leyen

Μέρος 1. Έρευνα. Επεισόδιο 1/3

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ –> ΜΕΡΟΣ 3/3

Από τον Adrian Onciu, Δημοσιογράφο στη Ρουμανία


Μέρος 2. Έρευνα. Επεισόδιο 2

Πώς έκανε ο σύζυγος της Ursula von der Leyen, της πρωταγωνίστριας στην επιχείρηση Pfizer αξίας 36 δισεκατομμυρίων δολαρίων; Όπως υποσχέθηκα στο πρώτο μέρος της έρευνας, επανέρχομαι με πιο λεπτομερείς πληροφορίες και στοιχεία για την υποψία διαφθοράς στον φάκελο Pfizer-Ursula. Τα τελευταία μου σχόλια τα τελευταία δύο χρόνια και το κείμενό μου σήμερα μοιάζουν ελάχιστα.

Θα υπάρχουν πολλοί αριθμοί, ονόματα εταιρειών και κύριοι χαρακτήρες και εταιρικές συνδέσεις. Ως εκ τούτου, θα είναι αρκετά δύσκολο να ακολουθήσει ο δρόμος της έρευνας από το κοινό. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να συνοψίσω τις πληροφορίες και να τις παρουσιάσω με τον πιο εύπεπτο τρόπο, ως μια πραγματική ιστορία, παρά ως μια κλασική δημοσιογραφική έρευνα.

Δεν είναι καθήκον μου να επαληθεύω τραπεζικούς λογαριασμούς, να παρακολουθώ τις τηλεφωνικές κλήσεις και να αναζητώ αεροπορικά εισιτήρια, αλλά η EPPO θα μπορούσε, αν φυσικά πιστεύει ότι αξίζει τον κόπο. Ας το πάρουμε συστηματικά. Ας παρουσιάσουμε πρώτα τους πρωταγωνιστές. Πρόκειται για το ζευγάρι Ursula και Heiko von der Leyen. Όπως είπα και στο πρώτο επεισόδιο, οι δυο τους ζουν, από το 2007, κοντά στο Ανόβερο (Γερμανία), στο ακίνητο που κληρονόμησε η Heiko από τους γονείς της. Παντρεύτηκαν το 1986. Έχουν επτά παιδιά και έναν εγγονό (θα τους λέμε ακόμα με το μικρό τους όνομα, για ευκολία στην ανάγνωση).

Η Ursula σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Ανόβερου και το 1991 πήρε το διδακτορικό της στο ίδιο ίδρυμα (όπου, θα δούμε, ο σύζυγός της εργαζόταν ως καθηγητής). Οι ισχυρισμοί για λογοκλοπή εμφανίστηκαν σχετικά πρόσφατα στον γερμανικό Τύπο. Οι δημοσιογράφοι διαπίστωσαν ότι το 43,5% της διδακτορικής διατριβής της Ursula αντιγράφηκε.

Το πανεπιστήμιο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, αν και η διατριβή περιέχει λογοκλοπή, δεν ήταν δυνατό να αποδειχθεί η πρόθεση απάτης. Αυτό σημαίνει ότι ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έκλεψε, αλλά όχι εσκεμμένα. Απλώς δεν το κατάλαβε. Ξέρουμε το στυλ. Ζήτησε συγγνώμη μετά το κατοχυρωμένο και επαληθευμένο μοντέλο στο National Intelligence Academy στη Ρουμανία.

Η Ursula και ο Heiko είναι πολιτικοί, αλλά ο τελευταίος δεν έχει κάποια θέση στο κόμμα. Είναι συνάδελφοι της καγκελαρίουAngela Merkel στο CDU (Χριστιανοδημοκρατική Ένωση). Όσο ήταν υπουργός Άμυνας (στην τρίτη και τέταρτη κυβέρνηση με επικεφαλής την Άνγκελα Μέρκελ), η Ursula ξεχώριζε για πόσο απλόχερα πρόσφερε συμβάσεις με δημόσιο χρήμα.

Πρόκειται για συνολικές συμβάσεις που ξεπερνούν τα 700 εκατ. ευρώ. Τότε, μια κοινοβουλευτική επιτροπή επιχείρησε να διερευνήσει καταγγελίες για κακοδιαχείριση, αλλά η υπόθεση συγκαλύφθηκε. Χωρίς εκπλήξεις, παρεμπιπτόντως.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας διέρρευσαν πληροφορίες ότι η Ursula είχε διαγράψει τα δεδομένα της από το κινητό της.

Σύμφωνα με το ίδιο ακριβώς εγκληματικό σχέδιο, ο σημερινός επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα είχε διαγράψει τα δεδομένα του τηλεφώνου του (sms, e-mail, ιστορικό κλήσεων) και μετά τις διαπραγματεύσεις με την Pfizer, που υπολογίζεται στα 36 δισ. δολάρια.

Θα επανέλθω στο θέμα. Μιλάμε λίγο και για τον σύντροφο της ζωής της, τον Heiko. O Heiko έχει παραμείνει μέχρι στιγμής στη σκιά. Αν ρωτούσαμε τον SOV, πιθανότατα θα μας έλεγε ότι, από τους δύο συζύγους, ο Heiko είναι ο «εξέχων γκρίζος» στην οικογένεια der Leyen. Ως αποτέλεσμα, διαπραγματεύτηκε το συμβόλαιο με την Pfizer. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να ζητήσουμε τη γνώμη της SOV.

Ο Heiko φαίνεται πολύ φιλομαθής τύπος. Σπούδασε φαρμακολογία, εσωτερική ιατρική και καρδιολογία στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου, στην Ιατρική Σχολή του Ανόβερου (MHH) και στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ των Η.Π.Α. Αργότερα συνέχισε να εργάζεται στην έρευνα στο Στάνφορντ, με έμφαση στην «καρδιαγγειακή γονιδιακή θεραπεία». Παράλληλα, ήταν γενικός διευθυντής της Artiss GmbH στο Ανόβερο, μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2001. Η Artiss, σε συνεργασία με το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Ανόβερου (MHH), ανέπτυξε νέες βιολογικές μιτροειδείς βαλβίδες της καρδιάς, βασισμένες στα δικά της κύτταρα.

Το 2005, το Πανεπιστήμιο του Ανόβερου και η εταιρεία Hannoverimpuls ίδρυσαν το Hanover Clinical Trial Center GmbH (HCTC), ως πάροχο κλινικών δοκιμών. Κρατική εταιρεία, όχι ιδιωτική. Τίποτα το εντυπωσιακό με την πρώτη ματιά. Πριν ενταχθεί απευθείας στο διοικητικό συμβούλιο της αμερικανικής εταιρείας Orgenesis, ο Heiko δίδασκε «εσωτερική ιατρική» στο Πανεπιστήμιο του Ανόβερου και ήταν γενικός διευθυντής της HCTC.

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι είχε υπολογιζόμενο μηνιαίο εισόδημα 20-30 χιλιάδες ευρώ (ας πούμε, το πολύ 360 χιλιάδες ετησίως). Αυτό συνέβη φυσικά, εκτός εάν η HCTC εμπλέκεται σε εμπορία όπλων, λαθρεμπόριο Viagra ή ναρκωτικά. Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, το HCTC ασχολείται με κλινικές δοκιμές για όλα τα είδη φαρμάκων, ενδεχομένως και εμβολίων, και τα συμβόλαια γίνονται με μεσολάβηση στη Γερμανία από την εταιρεία KKS (το βρίσκει εύκολα και η κ. Kovesi).

Τα τελευταία χρόνια, προτού προωθηθεί εν μία νυκτί, «προς το συμφέρον της εργασίας», απευθείας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Orgenesis, μπορεί να υποτεθεί ότι o Heiko είχε ήδη συμβόλαια με την αμερικανική εταιρεία.

Αλλά μόνο οι ερευνητές μπορούν να το διαπιστώσουν με βεβαιότητα. Η υπόθεση προκύπτει από το γεγονός ότι ο Heiko είχε και τον τίτλο του «επιστημονικού συμβούλου» στην Orgenesis. Δεν είναι γνωστό αν επρόκειτο για έμμισθη ή τιμητική θέση. Γιατί λοιπόν δεν ανέλαβε, άμεσα και στο μέτρο του δυνατού, την ευημερία των Αμερικανών στο Orgenesis;

Η κλινική HCTC, που μέχρι πρόσφατα διαχειριζόταν η Heiko, πραγματοποιεί κλινικές δοκιμές στους κύριους ερευνητικούς τομείς του Πανεπιστημίου του Ανόβερου:

 1. Λοίμωξη και ανοσία,
 2. Μεταμόσχευση και αναγέννηση,
 3. Βιοϊατρική Μηχανική και Εμφυτεύματα,
 4. Ογκολογία.

Συμπτωματικά ή όχι, όπως θα δούμε παρακάτω, οι Αμερικανοί της Orgenesis ερευνούν τη γνωστή τεχνολογία mRNA (που χρησιμοποιείται στα εμβόλια κατά του Covid) εδώ και πολλά χρόνια. Μέχρι το ξέσπασμα της πανδημίας, η Orgenesis συμμετείχε βαθιά στη χρήση της τεχνολογίας mRNA για τη θεραπεία του καρκίνου. Θεωρείται ότι υπήρχαν και (φυσικές) συμβατικές σχέσεις μεταξύ της Orgenesis και της HCTC, με τη μεσολάβηση της KKS. Οι Αμερικανοί θα μπορούσαν να έχουν πληρώσει για κλινικές δοκιμές για να δουν πώς αντιδρούν οι ασθενείς με καρκίνο στη νέα τεχνολογία τους.

Δηλαδή το περίφημο RNA. Ένας απλός έλεγχος από τον εισαγγελέα Kovesi θα το διευκρίνιζε αμέσως. Ακολούθησε το σημείο καμπής. Η πανδημία ξέσπασε επίσημα τον Μάρτιο του 2020. Ο Heiko ζούσε στο Ανόβερο της Γερμανίας με τη σύζυγό του και τα επτά παιδιά τους. Ήταν ακόμα «επιστημονικός σύμβουλος» στην Orgenesis και πιθανώς και πάροχος υπηρεσιών κλινικών δοκιμών. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι έχει μαζέψει μερικές χιλιάδες ευρώ τον μήνα από τη συνεργασία με την Orgenesis.

Σε όλο τον κόσμο, με πρωτοβουλία του ΠΟΥ, έχει τεθεί το ζήτημα της εύρεσης εμβόλιου. Υπήρξε μια σοβαρή κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία. Ξέρουμε καλά πώς πήγαν τα πράγματα. Τι ρόλο έπαιξαν τα ΜΜΕ, μαζί με πολιτικούς και αφοσιωμένους ειδικούς. Την τεράστια ευκαιρία άδραξε αμέσως η αμερικανική εταιρεία Pfizer, μια από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες που φημίζεται μεταξύ άλλων για τα πολλά εγκληματικά σκάνδαλα. Και πάτησαν το πεντάλ του γκαζιού.

Αναζήτησε συνεργάτες για να αναπτύξει το εμβόλιο με την ταχύτητα του φωτός. Και ποιος καλύτερος συνεργάτης θα μπορούσε να υπάρξει από την Orgenesis, μια εταιρεία που ειδικεύεται (εδώ και χρόνια) στην τεχνολογία mRNA αφιερωμένη στην ογκολογία; Πόσο μάλλον που ο Heiko, σύζυγος της επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ήταν ήδη «επιστημονικός σύμβουλος», άρα στενός συνεργάτης του. Επιπλέον, η Orgenesis είχε τη δυνατότητα (μέσω HCTC) να πραγματοποιήσει γρήγορα προκαταρκτικές δοκιμές σε εμβόλια για έγκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, προφανώς επειγόντως.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη πώς ακριβώς οι Orgenesis, Pfizer και BioNtech μοιράστηκαν τα καθήκοντά τους στην ηγεσία του έργου.

Γεγονός είναι ότι οι Γερμανοί της BioNtech είχαν μεγάλες παραγωγικές δυνατότητες στην Ευρώπη. Ως απλή εικασία, μπορεί επίσης να είναι σημαντικό ότι η BioNTech είναι από τη Γερμανία. Και η Pfizer έχει επίσης συμμετάσχει στο έργο για να κερδίσει πολιτική υποστήριξη σε περαιτέρω διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση (γνωστή και ως Μέρκελ και Ούρσουλα). Ωστόσο, επαναλαμβάνω, αυτό είναι απλή εικασία. Μην το ακούς.

Ας δούμε τώρα ποιοι είναι οι ειδικοί. Αμερικανοί στο Orgenesis. Η εταιρεία εμφανίστηκε το 2008 χάρη στη χρηματοδότηση από την Governing Dynamics Venture Capital (GD). Η έδρα της ήταν αρχικά στο Τελ Αβίβ, καθώς η ιδρύτρια Sarah Ferber (66) γεννήθηκε στο Ισραήλ. Ο κύριος μέτοχος της GD είναι ένα επενδυτικό ταμείο ΗΠΑ-Ισραήλ, που ιδρύθηκε το 2000, με έδρα τη Νέα Υόρκη, με πρόεδρο τον Alex Mashinsky. Η κυρία Ferber φαίνεται να είναι ο εγκέφαλος της Orgenesis. Ο κλασικός ερευνητής. Γυναίκες με τις σπουδές τους και την έντονη δουλειά στο εργαστήριο. Ο ερευνητής που ασχολείται με την τεχνολογία mRNA.

Sarah Ferber

Αυτό προκύπτει από το πρόγραμμα σπουδών της: προπτυχιακά και μεταπτυχιακά από το Ισραηλινό Τεχνολογικό Ινστιτούτο, προπτυχιακά πτυχία από το Southwestern Medical Center στο Πανεπιστήμιο του Τέξας και διδακτορικό από την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ. Σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Orgenesis, με τον τίτλο του «Chief Science Officer». Κερδίστε ετήσιο μισθό μεταξύ 1,5 και 2 εκατομμυρίων δολαρίων (πιθανόν να αυξάνεται σημαντικά με την πανδημία).

Από τον Αύγουστο του 2014, ο σημερινός Διευθύνων Σύμβουλος της Orgenesis είναι ο Vered Caplan. Η τελευταία του δουλειά ήταν η Biotech Investment Corp. (απλή ομοιότητα με την BioNTech, καμία σύνδεση!).

Μια εταιρεία που ειδικεύεται, παραδόξως, και στις κλινικές δοκιμές ορισμένων φαρμάκων. Ο Vered Caplan σπούδασε επίσης στο Ισραήλ, όπως και η ιδρύτρια Sarah. Ο τελευταίος ετήσιος μισθός του ήταν 1,6 εκατομμύρια δολάρια, πιθανότατα αυξήθηκε απότομα με την έλευση του Heiko von der Leyen στο διοικητικό συμβούλιο.

Υπάρχουν πολλά κοινά σημεία μεταξύ Orgenesis και Pfizer. Κάποια σχετίζονται με το Ισραήλ. Και η ταχύτητα με την οποία οι Ισραηλινοί εμβολιάστηκαν.

Αλλά οι πιο εμφανείς είναι οι σημαντικοί κοινοί μέτοχοι της Orgenesis και της Pfizer. Σύμφωνα με το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, θα ήταν ως εξής:

 • Orgenesi The Vanguard Group, Inc. 3,77%
 • SSgA Funds Management, Inc. 0,34%
 • Geode Capital Management LLC 0,81%

Σύνολο – 4,92%

 • Pfizer The Vanguard Group , Inc. 7,78%
 • SSgA Funds Management, Inc. 4,97%
 • Geode Capital Management LLC 1,78%

Σύνολο – 14,53%

Έτσι, αν μιλάμε για επενδυτές, οι δύο μεγάλες εταιρείες των ΗΠΑ συνδέονται μεταξύ τους. Δεν κατέστη δυνατό, προς το παρόν, να επαληθευτούν οι διασυνδέσεις μεταξύ των ανθρώπων στα διοικητικά συμβούλια των εταιρειών. Πολύ λίγος χρόνος, πολύ λίγοι πόροι. Ίσως η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, το FBI και το αμερικανικό δικαστικό σύστημα να βοηθήσουν, αν και δεν θα στοιχημάτιζα πάρα πολύ σε αυτό.

Ποιος θα ωφεληθεί τελικά από αυτό;

Ξεχωρίζει το επενδυτικό ταμείο Vanguard. Από τον Μάρτιο του 2021, η Vanguard κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών σε ένα άλλο τεράστιο fund, τη BlackRock.

Οι δύο μεγάλοι χρηματοοικονομικοί όμιλοι ελέγχουν σχεδόν τα πάντα, παγκοσμίως. Βασικά, έχουν τη Big Pharma στην τσέπη τους.

Τον Φεβρουάριο του 2020 ήταν από τους μεγαλύτερους μετόχους του κολοσσού GlaxoSmithKline (GSK), αντίστοιχα 7% και 3,5% του συνόλου. Είναι σχεδόν αδύνατο να μάθουμε όλους τους ιδιοκτήτες των μετοχών του Vanguard fund.

Όμως κάποια ονόματα ξεχωρίζουν, σύμφωνα με επίσημες χρηματιστηριακές πηγές:

 • Rothschild Investment Corp.,
 • Edmond De Rothschild Holding,
 • αρκετές οικογένειες όπως Orsini από την Ιταλία,
 • Bush από τις Ηνωμένες Πολιτείες,
 • Du Pont
 • Morgan
 • Vanderbilt
 • Rockefeller
 • Συμπεριλαμβανομένης της βασιλικής οικογένειας στο Ηνωμένο Βασίλειο

Τα δύο επενδυτικά κεφάλαια που αναφέρονται κατέχουν περίπου το 90% των ιδρυμάτων μέσων ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Και τώρα ας επιστρέψουμε στο νήμα της ιστορίας. Τον Μάρτιο του 2020, η πανδημία ξεκίνησε ολοταχώς, με τεθωρακισμένα οχήματα στο δρόμο, παρόλο που τα νοσοκομεία στη Ρουμανία ήταν άδεια. Ή το πολύ γεμάτο ασυμπτωματικούς ανθρώπους.

Η εταιρεία Pfizer, συνδεδεμένη με την Orgenesis στο πλευρό των επιστημονικών και κλινικών δοκιμών, κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το έργο mRNA μαζί με τους Γερμανούς της BioNTech (επίσης εξαιρετική από την πλευρά της παραγωγής), στη συνέχεια έβγαλε τα προϊόντα προς πώληση.

Μεγάλη ζήτηση, ένας προμηθευτής, μέγιστη επείγουσα ανάγκη. Κανείς δεν εξεπλάγη από την τιμή των 15-18 ευρώ ανά δόση, όταν άνθρωποι έπεφταν στο δρόμο σκοτωμένοι από τον αόρατο ιό. Από εδώ και πέρα ​​προέκυψε το ερώτημα της μεγιστοποίησης του κέρδους, όπως σε κάθε μεγάλη εταιρεία: πώς κερδίζεις τόσα χρήματα με ελάχιστη προσπάθεια;

Μία από τις λύσεις φαίνεται ότι ήταν η συμμετοχή του Heiko van der Leyen στο διοικητικό συμβούλιο της Oregensis (όπως είδαμε στενά συνδεδεμένη με την Pfizer από δοκιμαστική άποψη).

Το σημαντικό γεγονός συνέβη τον Δεκέμβριο του 2020, μόλις οκτώ μήνες μετά την έναρξη της πανδημίας και μόλις λίγους μήνες πριν η Ursula υπογράψει το συμβόλαιο ύψους 36 δισεκατομμυρίων δολαρίων με την Pfizer.

Αλλά μέχρι να μπορέσουμε να μιλήσουμε για μεγάλα συμβόλαια και άλλα «μπόνους απόδοσης», όλοι είδαμε ένα θεαματικό άλμα στον βασικό μισθό, από περίπου 300.000 $ ετησίως (στη Γερμανία) σε πάνω από 1,5 εκατομμύρια δολάρια (στην εταιρεία Orgenesis). Και να ξεκαθαρίσουμε: μόνο ο μισθός ως διευθυντής, εκτός μπόνους. Ίσως η Ursula χάρηκε πολύ όταν άκουσε τα νέα.

Ωστόσο, έχουν επτά παιδιά και έναν εγγονό να μεγαλώσουν, στο σπίτι τους στη Γερμανία, κοντά στο Ανόβερο. Όλοι γνωρίζουμε από το τελευταίο επεισόδιο (και από τα ελάχιστα άρθρα που έχουν εμφανιστεί στα ΜΜΕ) πώς πήγε η διαπραγμάτευση Ursula – Bourla (Pfizer): εξαιρετικά αδιαφανής.

Εξάλλου, φαίνεται ότι το αφεντικό των Βρυξελλών το έχει διαπράξει ξανά: σύμφωνα με δημοσιεύματα των ρεπόρτερ των New York Times, είχε σβήσει τα ίχνη της από το κινητό. Τα μηνύματα και οι κλήσεις της Ursula εξαφανίστηκαν ξαφνικά, προς μεγάλη έκπληξη της Διαμεσολαβήτριας Emily O’Reilly (ένα είδος συνήγορου του λαού, αλλά σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης).

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει αλληλογραφία μεταξύ της Ursula και του Bourla (επικεφαλής της Pfizer).

Τα SMS και άλλα σύντομα μηνύματα είναι εγγενώς “βραχύχρονα και, καταρχήν, δεν περιέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την πολιτική, τις δραστηριότητες ή τις αποφάσεις της Επιτροπής”, δήλωσε η Γενική Γραμματέας της Επιτροπής Ilze Juhansone. Πώς θα ακουγόταν αυτό, γιατί να κοιτάξουμε το τηλέφωνο της Ούρσουλα; Δεν έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε;

Δεν είναι γραμμένο στο τηλέφωνό της ποια πρόστιμα θα πληρώσουν η Πολωνία και η Ουγγαρία, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν συνάδουν με τις πολιτικές των Βρυξελλών.

Ένας δημοσιογράφος είχε το θάρρος να ρωτήσει, ωστόσο, εάν τα μηνύματα της Ούρσουλα προς τον Μπούρλα είχαν διαγραφεί ή αν υπήρχαν άλλα που δεν είχαν αρχειοθετηθεί ή αν τα γνώριζαν οι Ευρωπαίοι Επίτροποι. Το ερώτημα έμεινε αναπάντητο.

Ένας εκπρόσωπος της EC επιβεβαίωσε στον Τύπο ότι τα σύντομα μηνύματα δεν καταγράφονται στο σύστημα Ares (εσωτερικό πρόγραμμα αρχειοθέτησης της ΕΕ). Σε κάθε περίπτωση, αυτή τη στιγμή «δεν υπάρχουν τεχνικές δυνατότητες ηχογράφησης σύντομων μηνυμάτων». Πρέπει να τονιστεί ότι το φαινόμενο έρχεται σε έντονη αντίφαση με τον Εσωτερικό Κανονισμό της Επιτροπής που εγκρίθηκε το 2015. Σύμφωνα με αυτούς, τα SMS και παρόμοια μηνύματα θα πρέπει να αντιγράφονται σε e-mail, να σαρώνονται ή να καταγράφονται με άλλο τρόπο.

Τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης ήθελαν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για την επιχείρηση εμβολίων. Σύμφωνα με τον κανονισμό αριθ. 1049/2001, ένας άλλος δημοσιογράφος ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποκαλύψει όλες τις επικοινωνίες μεταξύ Μπούρλα και Ούρσουλα, αλλά «το αίτημα απορρίφθηκε από τη Γενική Γραμματεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής». Και καθώς η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έχει ειδοποιηθεί (τι νόημα θα είχε, σωστά;), κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει, προς το παρόν, υπό ποιες συνθήκες διεξήχθη η διαπραγμάτευση Pfizer-ΕΕ για τις 1,8 δισεκατομμύρια δόσεις του εμβολίου.

Με άλλα λόγια, είναι όλα συγκαλυμμένα, όπως είπα νωρίτερα σε πρόσφατο άρθρο που «εξαφανίστηκε». Μάλιστα, στις 24 Απριλίου 2021, λίγο πριν την υπογραφή της διαπραγματευτικής σύμβασης με την Bourla, η Ursula επισκέφτηκε το εργοστάσιο της Pfizer / BioNtech στη Γερμανία. Προφανώς, για να διασφαλιστεί ότι η παραγωγή λειτουργεί με πλήρη δυναμικότητα και ότι τα εμβόλια φτάνουν έγκαιρα στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια.

Πρέπει να γίνει μια μικρή διόρθωση από το επεισόδιο 1. Δεν έχουμε τεκμηριωμένες πληροφορίες ότι ο Heiko βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν η Ursula διαπραγματευόταν με την Pfizer. Μόνο οι ερευνητές μπορούσαν να το διαπιστώσουν αυτό, μέσω ερευνών στα αεροδρόμια, ελέγχου κρατήσεων ξενοδοχείων, αεροπορικών και σιδηροδρομικών εισιτηρίων κ.λπ. Ο Heiko μπορεί να έμεινε στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η θέση του ως μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Orgenesis δεν τον ανάγκασε να παραστεί φυσικά στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Ίσως παρακολουθούσε τις συναντήσεις μόνο μέσω του Zoom. Ίσως ήταν στη Νέα Υόρκη. Δεν ξέρουμε ακόμα. Γεγονός είναι ότι, όπου κι αν βρισκόταν, ο Heiko είχε μόνιμη τηλεφωνική σύνδεση με τη γυναίκα του. Ένα τηλέφωνο από το οποίο έχει εξαφανιστεί ξαφνικά μια σειρά από πληροφορίες.

Θα δούμε τι είδους πληροφορίες, αλλά μόνο εάν ο Γενικός Εισαγγελέας Kovesi δείξει ποτέ τη διαθεσιμότητά του. Ακολουθεί μια σύντομη δήλωση του Albert Bourla, Διευθύνοντος Συμβούλου της PFIZER: «Έχουμε αναπτύξει μια βαθιά σχέση εμπιστοσύνης, καθώς έχουμε ξεκινήσει λεπτομερείς συζητήσεις με την Πρόεδρο της EC Ursula von der Leyen». Μένει να αποδειχθεί πόσο λεπτομερείς ήταν οι συζητήσεις και αν περιλάμβαναν ή όχι «μπόνους απόδοσης».

Λίγη σχέση με αυτήν την έρευνα, αλλά με κάποια συνάφεια, εδώ είναι η δήλωση της Ursula στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός:

«Κυρίες και κύριοι, η ανάγκη για παγκόσμια συνεργασία και αυτή η επιτάχυνση της αλλαγής θα είναι οι κινητήριες δυνάμεις πίσω από τη Μεγάλη Επαναφορά. Και το βλέπω ως μια άνευ προηγουμένου ευκαιρία».

Τελικό συμπέρασμα: δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακριβώς εάν η Pfizer έχει δωροδοκήσει κορυφαίους πολιτικούς της ΕΕ. Ωστόσο, υπάρχουν υποψίες που συνδέονται με το παρελθόν της Pfizer, για την «έκτακτη ανάγκη πανδημίας», για τη δεσπόζουσα θέση στην αγορά, για την υπερβολική μυστικότητα της σύμβασης ΕΕ-Pfizer, για τη μη διαφάνεια των πολιτικών που συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η Ursula έχει μια ιστορία. Έσβησε τα δεδομένα του τηλεφώνου του όταν ήταν υπουργός Άμυνας στη Γερμανία. Και προφανώς έγινε, ξανά, μετά από διαπραγματεύσεις με την Pfizer. Τουλάχιστον αυτό προτείνει ο Διαμεσολαβητής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τότε, ίσως το πιο σημαντικό, έχουμε και την παρουσία του συζύγου της στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας Orgenesis, στενά συνδεδεμένη με την Pfizer, όπως είδαμε.

Όλα αυτά όμως δεν μπορούν να γίνουν πλήρως κατανοητά με μία μόνο δημοσιογραφική έρευνα.

Οι βάσιμες υποψίες πρέπει να διερευνηθούν από εξειδικευμένους φορείς, δηλαδή την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, σε συνεργασία με το αμερικανικό σύστημα δικαιοσύνης.

Τι νομίζετε; Θα κρύψουμε την υπόθεση ως συνήθως;

 

Πώς ο σύζυγος της Ursula von der Leyen κατάφερε να γίνει ο πρωταγωνιστής στην επιχείρηση Pfizer αξίας 36 δισεκατομμυρίων δολαρίων (ΜΕΡΟΣ 3 ΑΠΟ 3)

Heiko von der Leyen, σύζυγος της Ursula von der Leyen

Μέρος 1. Έρευνα. Επεισόδιο 1

Μέρος 2. Έρευνα. Επεισόδιο 2

Από τον Adrian Onciu, Δημοσιογράφο στη Ρουμανία


Μέρος 3. Έρευνα. Επεισόδιο 3

Η Ursula και ο Heiko von der Leyen εκβιάστηκαν στην επιχείρηση της Pfizer για 36 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθούμε μια μεθοδική προσέγγιση, όπως στο σχολείο. Ξέρετε για την περιπέτειά μου με το mainstream πρακτορείο. Δεν θα το επαναλάβω.

Στις 16 Νοεμβρίου (10.42 π.μ.) δημοσίευσα το πρώτο επεισόδιο της έρευνας Pfizer-Ursula στο Facebook, για τη σύνδεση μεταξύ του Heiko, της Ursula και της Big Pharma, ως μέρος της υπογραφής της σύμβασης για 1,8 δισεκατομμύρια δόσεις με τη μεγα- εταιρεία Pfizer.. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα, στις 17 Νοεμβρίου (στις 19.00), κυκλοφόρησα το δεύτερο επεισόδιο. Με συγκεκριμένες ημερομηνίες και ονόματα. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα στον σχολιασμό και των δύο επεισοδίων, δεν θα επιμείνω άλλο.

Η έρευνα αποκαλύπτει ξεκάθαρα ευρείες υποψίες διαφθοράς, με την έννοια ότι η Pfizer φέρεται να εκβίασε τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής χρησιμοποιώντας τον σύζυγό της (στο διοικητικό συμβούλιο της Orgenesis)ως ενδιάμεσο.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Πέντε μέρες έχουν περάσει από τότε. Επαρκής χρόνος για ελέγχους. Κανείς δεν μου επεσήμανε ότι αυτό που έγραψα ήταν ψευδές (ή δεν τεκμηριώθηκε επαρκώς από στοιχεία). Αντιθέτως. Οι περίφημοι « ανακριτές » της ρουμανικής εφημερίδας « Libertatea » ή του ερευνητικού χώρου « Recorder » θα είχαν όλο τον χρόνο στον κόσμο για να συντρίψουν και να ακυρώσουν τα συμπεράσματα της ΕΡΕΥΝΑΣ. Για να μου δείξει ότι έκανα λάθος. Να με κοροϊδεύουν. Δεν το έκαναν.

Στη συνέχεια ήρθε μια άλλη μεγάλη έκπληξη. Ειλικρινά, περίμενα ότι η ΕΡΕΥΝΑ δεν θα αποκαλυφθεί από τον κυρίαρχο τύπο. Ξέρω τον μηχανισμό του από μέσα. Αντίθετα, αναδημοσιεύτηκε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχει εμφανιστεί στο Active News, στο Sputnik , στο r3media στο blog του δημοσιογράφου Ion Cristoiu και σε δύο άλλες εξειδικευμένες τηλεοράσεις (συγγνώμη αν ξέχασα κάποιον). Τους ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά.

Και τώρα – η έκπληξη. Από το πολιτικό φάσμα. Περίμενα να έχουν αντίδραση όσοι πολέμησαν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και του υγειονομικού διαβατηρίου. Οποιος. Να πω κάτι. Για το καλύτερο ή για το χειρότερο. Βασικά, είχα βάλει τη « χρυσή μπάλα» στο σετ στον αγώνα με τη MAFIA.

Τίποτα. Κανένας θόρυβος. Ο ευρωβουλευτής Terheş και εκείνοι του AUR έχουν ακόμη χρόνο να αντιδράσουν, κατά κάποιο τρόπο. (Το AUR είναι ένα κόμμα που δημιουργήθηκε πρόσφατα, το οποίο υποστηρίζει την ανεξαρτησία της Ρουμανίας και το σεβασμό των αξιών και των παραδόσεων της).

Τα απλά μέλη του κόμματος θα πρέπει να ρωτήσουν τον κ. Simion και τον κ. Târziu τι πιστεύουν. Ίσως τα αφεντικά της AUR να πιστεύουν ότι δεν έχω αρκετά επιχειρήματα. Ίσως έχουν άλλη τακτική, δεν έχω ιδέα. Ίσως είναι και αυτά μέρος του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Θα το δούμε πολύ καθαρά τις επόμενες μέρες.

Και τώρα έρχεται, πραγματικά, η ΒΟΜΒΑ .

Έλαβα στο Facebook (όπως συνήθως μέχρι τώρα) τη λίστα των μεγαλομετόχων της έγκριτης καθημερινής εφημερίδας The New York Times (NYT). Το έχετε και στα σχόλια, πρόκειται για πληροφορίες δημόσιας χρηματιστηριακής αγοράς.

Μεταξύ των βασικών μετόχων της NYT, οι επενδυτικοί όμιλοι The Vanguard Group και BlackRock ξεχωρίζουν στις δύο πρώτες θέσεις, με μετοχές να ανέρχονται σε περίπου 16,57%. Όπως είπα στην έρευνα, η Vanguard κατέχει το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της BlackRock.

Οπότε στην πραγματικότητα μιλάμε πλέον για έναν μόνο επενδυτή MEGA: VANGUARD. Σύμφωνα με διαφανείς πηγές μετοχών, η Vanguard κατέχει περίπου το 90% όλων των μέσων ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εδώ είναι μερικοί από τους μετόχους του mega-group Vanguard :

Rothschild Investment Corp, Edmond De Rothschild Holdingδιάφορες οικογένειες όπως Orsini στην ΙταλίαBush στις Ηνωμένες Πολιτείεςdu PontMorganVanderbilt Rockefeller . Συμπεριλαμβανομένης της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να επαληθεύσω, δεν έχω πόρους. Αλλά η διαίσθηση μου λέει ότι η Vanguard περιλαμβάνει δισεκατομμυριούχους όπως ο Bill Gates, ο George Soros, ο Jeff Bezos ή ο Mark Zuckerberg. Ίσως σημαντικοί και αποφασιστικοί πολιτικοί όπως ο Joe Biden (μέσω των εταιρειών που κατέχει ο γιος του, Hunter).

Για να πάρετε μια ιδέα της οικονομικής δύναμης της ομάδας Vanguard, φανταστείτε τις περιουσίες των τεσσάρων « φιλάνθρωπων » που αναφέρθηκαν παραπάνω και πολλαπλασιάστε την επί 1.000 . Ή όσο θέλετε, οτιδήποτε.

Βασικά, η Vanguard κατέχει σχεδόν ό,τι κινείται στη Big Pharma και στα μέσα ενημέρωσης.

Δύο απαραίτητα και καθοριστικά εργαλεία στην πανδημία!

Όπως είδαμε στην έρευνα, η VANGUARD κατέχει επίσης την Pfizer και την Orgenesis .

Ο Heiko, ο σύζυγος της Ursula, οδηγήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Orgenesis με ετήσιο μισθό άνω του 1,5 εκατομμυρίου (αντί για 2 έως 300.000 ευρώ, το ποσό που λάμβανε στη Γερμανία). Πιθανότατα έλαβε άλλα « μπόνους απόδοσης» . Ακόμα δεν ξέρουμε ακριβώς. Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έχει λάβει καμία κοινοποίηση σχετικά με αυτό το θέμα. Και ο Kovesi είχε άλλα πράγματα να κάνει, όχι να διαβάσει την ΕΡΩΤΗΣΗ μου.

Το σίγουρο είναι ότι η VANGUARD αγόρασε τον Heiko von Der Leyen. Το έχουν στην τσέπη τους.

Υπό αυτές τις συνθήκες, στα τέλη του 2020, η Pfizer ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση για 1,8 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίου (πολύ πάνω από αυτό που θα χρειαζόμασταν). Υπήρχαν άμεσες και αδιαφανείς διαπραγματεύσεις μεταξύ του Bourla (γνωστός και ως VANGUARD ) και της Ursula (γνωστός και ως Ευρωπαϊκή Επιτροπή) .

Όμως ο Bourla είχε δύο μεγάλα πλεονεκτήματα:

 1. είχε ήδη αγοράσει τον Heiko και
 2. γνώριζε το μυστικό της Ursula όταν ήταν επικεφαλής του γερμανικού υπουργείου Άμυνας. Τότε φέρεται να διέγραψε τα δεδομένα της από το κινητό της για να καλύψει πιθανές πράξεις διαφθοράς.

Από ό,τι έχει προκύψει μέχρι στιγμής, μπορώ να πιστέψω ότι η Ursula αρνήθηκε αρχικά να υπογράψει αυτό το μέγα-συμβόλαιο. Έμοιαζε με ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΛΟΠΗ. Της φαινόταν εξωφρενικό, μετά από σχεδόν δύο χρόνια πανδημίας με κάποτε αδιανόητα ψέματα, απειλές και καταχρήσεις.

Και τότε η VANGUARD (μέσω Bourla) έβγαλε τον άσσο από το μανίκι του: ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ

Πρώτα προφορικά, ιδιωτικά, μετά δημόσια, μέσω των New York Times.

Στις 28 Απριλίου 2021, το λεγόμενο άρθρο «βόμβα» εμφανίστηκε στους NYT τη στιγμή των διαπραγματεύσεων μεταξύ  Bourla και Ursula «Πώς η Ευρώπη σφράγισε μια συμφωνία με τα κείμενα και τις κλήσεις για τα εμβόλια της Pfizer». Δηλαδή την κατάλληλη στιγμή, σε πλήρη διαπραγμάτευση

Ήταν απλώς ένα σαφές μήνυμα ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να πάνε στραβά. Χωρίς συγκεκριμένες πληροφορίες. Απλώς « προϊδεάζει» . Ξέρετε πώς να προχωρήσετε όταν θέλετε να συνάψετε ένα σημαντικό διαφημιστικό συμβόλαιο, ως ιδιοκτήτης εφημερίδας.

Ήταν μια αυστηρή προειδοποίηση ότι η Ursula θα μπορούσε να χάσει και τη δουλειά και την ελευθερία της αν δεν ανταποκρινόταν στις εντολές. Τα επτά παιδιά και ένας εγγονός την περίμεναν στο σπίτι της στη Γερμανία.

Σε μόλις δέκα μέρες, σε κατάσταση ζωής ή θανάτου, η Ursula von der Leyen ενέδωσε στον εκβιασμό και ανακοίνωσε στο Twitter την υπογραφή του αμφίβολου (και άκρως σκανδαλώδους!) συμβολαίου. Άλλες 1,8 δισεκατομμύρια δόσεις Pfizer. Από ένα παράλογο σύνολο 2,4 δισεκατομμυρίων δόσεων. Άρα περίπου 48 δισεκατομμύρια δολάρια με μία βολή.

Τι πιστεύεις, μπορούμε να δούμε τα πράγματα πιο καθαρά τώρα, έστω λίγο;

Γνωρίζουμε πλέον ξεκάθαρα ΓΙΑΤΙ οι πουλημένοι πολιτικοί (και αυτοί του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ), τα διεφθαρμένα μέσα ενημέρωσης και οι λεγόμενοι ειδικοί (όπως οι Ρουμάνοι γιατροί Mahler και Imbri ) επιμένουν για τον « υποχρεωτικό εμβολιασμό » και το « υγειονομικό διαβατήριο » .

Όλα είναι μία ΜΕΓΑ-ΑΠΑΤΗ.

Και, πολύ σημαντικό, πρέπει να συνεχίσει σε πλήρη ισχύ, τουλάχιστον για μερικά χρόνια. Όποια κι αν είναι τα θύματα, οι παρενέργειες, οι συνέπειες για τον πληθυσμό και την οικονομία.

Άλλωστε τα χρήματα είναι δημόσια, άρα κανείς δεν χάνει τίποτα. (να συνεχίσουμε;)

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ (Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ). ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ: ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

ps1 Για όσους μου στέλνουν κάθε είδους μηνύματα, μέσω μεσαζόντων, θα επαναλάβω μόνο ένα πράγμα: ο σκύλος μου Aki ζυγίζει 1,8 κιλά και τα πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής.

υ.γ.2 Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας. Χωρίς εσένα δεν θα μπορούσα να συνεχίσω. Κρατάμε επαφή !


ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/adrian.onciu.official/posts/2624626597681274

 

Πηγή και μετάφραση, NIOLAND

Προβολές : 856


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα