Μάλλον θα πάθουν ΣΟΚ, οι... λάτρεις του Τράμπ...Μετά το Gay Sex Party, ο Τραμπ προωθεί τώρα τις αμβλώσεις

Μάλλον θα πάθουν ΣΟΚ, οι... λάτρεις του Τράμπ...Μετά το Gay Sex Party, ο Τραμπ προωθεί τώρα τις αμβλώσεις

12 Ιανουαρίου, 2023 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:661
Μοίρασέ το

 

Αν ο Τραμπ πιστεύει ότι είναι καλή ιδέα να βγει και να επιτεθεί δημόσια στο κίνημα υπέρ της ζωής, χωρίς προτροπή, χωρίς λόγο, τότε τι ακριβώς συμβαίνει με τον εγκέφαλό του;

Όχι πως μου προκαλεί εντύπωση, αλλά το σίγουρο είναι πως κάτι συμβαίνει στο μυαλό του Τραμπουλίνου…

Τελικά, είτε Δημοκρατικά, είτε Ρεπουμπλικανικά τα λαμόγια της πολιτικής, τον ίδιο σκοπό εξυπηρετούν…τους στόχους των ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ… και έρχεται η στιγμή που αυτό αποκαλύπτεται…

Να τον χαίρονται οι οπαδοί του τον Τραμπολίνο… αμερικανάκια και εγχώριοι…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Του Andrew Anglin

Πριν από δύο εβδομάδες, ο Ντόναλντ Τραμπ διοργάνωσε ένα γκέι σεξ πάρτι στο Mar-a-Lago για τον εορτασμό της διπλής νομιμοποίησης του αποκαλούμενου «πρωκτικού γάμου».

Los Angeles Blade , 16 Δεκεμβρίου:

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μίλησε στο κοινό που συγκεντρώθηκε στο κλαμπ και το κτήμα του στο Μαρ-α-Λάγκο στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, το βράδυ της Πέμπτης για το γκαλά των Ρεπουμπλικανών Log Cabin, Spirit of Lincoln, την κορυφαία εκδήλωση της συντηρητικής LGBTQ ομάδας.

«Αγωνιζόμαστε για την ομοφυλοφιλική κοινότητα και παλεύουμε και παλεύουμε σκληρά», είπε ο Τραμπ.

«Χθες το βράδυ, είχαμε πάνω από 450 LGBT συντηρητικούς και οι στρέιτ σύμμαχοί μας ενώθηκαν μαζί μας για ένα άλλο καταπληκτικό γκαλά Spirit of Lincoln», δήλωσε ο πρόεδρος των Ρεπουμπλικανών Log Cabin, Τσαρλς Μόραν στην Washington Blade.

Το fag hag Kari Lake ήταν επίσης εκεί, και έκανε ένα αστείο για το πώς οι queers θα έκαναν ένα «πρωκτικό όργιο» στην πισίνα.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή μιας διολίσθησης πριν από το 2024 σε ακραίο εκφυλισμό.

Αποδεικνύεται ότι ο Τραμπ όχι μόνο υποστηρίζει τους άντρες να βάζουν τις γροθιές τους (συχνά διπλές γροθιές) στις τρύπες των αγοριών, αλλά υποστηρίζει επίσης τους άνδρες να κολλούν την λαβίδα τους στις τρύπες των γυναικών και να κόβουν τα βρέφη τους πριν τα πιπιλίσουν με ηλεκτρική σκούπα.

Την Κυριακή, αναλύοντας ακόμη τα ενδιάμεσα, ο Τραμπ δημοσίευσε αυτό στον ιστότοπό του «Truth Social»:

Οι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι δεν υποστηρίζει την άμβλωση.

Στην πραγματικότητα υποστηρίζει την άμβλωση προωθώντας αυτές τις «εξαιρέσεις».

Όλες οι αμβλώσεις είναι σατανική θυσία παιδιών, αλλά όταν συμπεριλάβετε τον «βιασμό» σε αυτή τη λίστα, εγκρίνετε την άμβλωση κατ’ απαίτηση. Όπως είδαμε με την ποινική δίκη του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, κάθε ετεροφυλόφιλο σεξ είναι νομικά «βιασμός» εάν μια γυναίκα το λέει (ακόμα και αν είναι με το αγόρι σου και δεν του πεις «όχι» ή με οποιονδήποτε τρόπο υπονοείς» δεν ενδιαφέρομαι).

Αλλά δεν χρειάζεται καν να ασχοληθείτε με όλα αυτά. Επιτίθεται ανοιχτά στο κίνημα υπέρ της ζωής. Γιατί θα το έκανες αυτό; Αυτό είναι πολύ χειρότερο από την προώθηση της πρωκτικής γροθιάς (ακόμα και της διπλής γροθιάς).

Η ομοφυλοφιλία και ο φόνος είναι δύο από τις τέσσερις αμαρτίες που φωνάζουν στον ουρανό για εκδίκηση. Σε αυτό το σημείο, μπορεί κάλλιστα να αρχίσει να ζητά την καταπίεση των φτωχών και την εξαπάτηση των εργαζομένων σε αναρτήσεις στο Truth Social.

Πέρα από την ηθική, έχετε ένα ευρύτερο και καθαρά πολιτικό ζήτημα εδώ: αν ο Τραμπ πιστεύει ότι είναι καλή ιδέα να βγει και να επιτεθεί δημόσια στο κίνημα υπέρ της ζωής, χωρίς προτροπή, χωρίς λόγο, τότε τι ακριβώς συμβαίνει με τον εγκέφαλό του; Ό,τι κι αν σκέφτεστε για την ηθική της άμβλωσης, είναι σαφές ότι η συντριπτική πλειοψηφία των υποστηρικτών του Τραμπ είναι σθεναρά εναντίον της. Σε μικρότερο βαθμό, αυτό ισχύει για τον λεγόμενο «πρωκτικό γάμο».

Ο άντρας είναι εντελώς χωρίς πηδάλιο. Πετάει τριγύρω. Δεν έχει κανένα σχέδιο και έχει εγκαταλείψει τη στρατηγική του να ακολουθεί το ένστικτό του. Τον συμβουλεύουν οι Εβραίοι. Είναι μια καταστροφή. Αυτό το nigga είναι πραγματικά μπερδεμένο.

Δεν είναι καν σαφές τι προσφέρει. Κατά τη διάρκεια της σοκαριστικά κακής και πολύ χαμηλής ενέργειας ομιλίας του, δεν παρουσίασε μια πλατφόρμα. Απλώς απαρίθμησε τα σημεία συζήτησης που θα ακούσατε στον Sean Hannity ή τον Steven Crowder. Δεν ξέρω καν τι κόσμο υποτίθεται ότι συσπειρώνεται, εκτός από την προσωπικότητά του.

Υπάρχει μόνο ένας βιώσιμος υποψήφιος για τους Χριστιανούς που αντιτίθενται στις γροθιές και τη δολοφονία βρεφών.

Σημείωση: Θα υποστήριζα αόριστα τον Τραμπ κάτω από ορισμένες συνθήκες (Παρακαλώ, στιγμιότυπο οθόνης)

Θέλω απλώς να είμαι ξεκάθαρος, ώστε κανείς να μην μπορεί να έρθει εναντίον μου και να ισχυριστεί ότι άλλαξα εντελώς τη θέση μου: υπάρχουν συνθήκες υπό τις οποίες θα υποστήριζα τον Ντόναλντ Τραμπ. Βασικά, σε μια κατάσταση που δεν υπήρχε Ye στον αγώνα, θα τον υποστήριζα πάνω από τον DeSantis.

Εδώ είναι το πράγμα: κανένας Ρεπουμπλικανός δεν πρόκειται να κερδίσει ούτως ή άλλως, επειδή η ψηφοφορία είναι νοθευμένη. Όλοι το ξέρουν αυτό. Αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η πλατφόρμα υποψηφιότητας. Βασικά, θέλω να δω τον Ye να μιλάει για τους Εβραίους και να αναγκάζω αυτό το θέμα στη δημόσια συζήτηση.

Θα υποστήριζα επίσης σίγουρα τον Ye ως πρόεδρο, φυσικά, απλά δεν νομίζω ότι είναι δυνατό. Τουλάχιστον όχι το 2024. Κάτι πολύ δραστικό θα έπρεπε να συμβεί για να αλλάξει αυτός ο λογισμός, γιατί αυτή τη στιγμή, η ψηφοφορία είναι τελείως αποκλεισμένη.

Πρέπει να πούμε την αλήθεια για την απάτη. Το να προσποιείσαι ότι δεν είναι αληθινό δεν είναι μια εφαρμόσιμη στρατηγική.

Ο Τραμπ προσποιήθηκε ότι οι ενδιάμεσες εκλογές θα ήταν πραγματικές, οπότε τώρα νιώθει ότι πρέπει να κάνει αυτές τις περίεργες δηλώσεις σχετικά με το τι προκάλεσε το GOP να χάσει τις ενδιάμεσες εκλογές, ενώ στην πραγματικότητα ήταν απλώς απάτη. Είναι ένα catch 22, όπου είναι δύσκολο να πούμε ότι «αυτές οι εκλογές θα είναι ψεύτικες, αλλά πηγαίνετε να ψηφίσετε ούτως ή άλλως». Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα κι αν ο κόσμος σας πάει να ψηφίσει, μπορεί να πουν «καλά, οι δικοί σας δεν ψήφισαν επειδή λέγατε ότι έγινε τόση απάτη που δεν είχε σημασία».

Το θέμα είναι: εάν ο Τραμπ είναι ο υποψήφιος, θα ανακαλέσει την απάτη αφού του κλέψουν τις εκλογές και αυτό θα υπονομεύσει περαιτέρω την πίστη στο σύστημα. Αυτός είναι ο μόνος πραγματικός στόχος σε αυτό το σημείο – να καταλάβουν οι άνθρωποι ότι αυτό το σύστημα δεν μπορεί να σωθεί.

Αντίθετα, ο DeSantis δεν θα πει ότι οι εκλογές ήταν πλαστές εάν πάρει την υποψηφιότητα και του κλέψουν τις εκλογές. Επομένως, ως βασικό θέμα της πραγματικότητας, αξίζει να πούμε στον κόσμο να πάει να ψηφίσει τον Τραμπ, αν στην πραγματικότητα είναι ο υποψήφιος.

Πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ λίγες πιθανότητες να είναι ο υποψήφιος. Είδε την ανταπόκριση στην ομιλία της ανακοίνωσής του, του είπε απευθείας ο Νικ Φουέντες πόσο άσχημα ήταν και δεν άλλαξε πορεία με την προσέγγιση του «μετριοπαθούς Τραμπ». Αντιθέτως, διπλασιάζεται και προωθεί τις αμβλώσεις.

Ο Τραμπ μπήκε κατευθείαν σε μια παγίδα. Ο DeSantis θα πάει εκεί έξω και θα επιτεθεί στον Τραμπ για όλα αυτά τα μέτρια πράγματα κατά τη διάρκεια των προκριματικών. Θα του κατηγορήσει το vax και είμαι βέβαιος ότι θα πει επίσης ότι ο Τραμπ είναι υπέρ των αμβλώσεων με βάση αυτή την πρόσφατη «αλήθεια» που δημοσίευσε.

Αυτήν τη στιγμή, είμαι υπέρ του Ye. Η κοινή σοφία είναι ότι δεν μπορεί να κερδίσει τα προκριματικά, αλλά νομίζω ότι μπορεί πραγματικά, αν υποθέσουμε ότι θα παραμείνει στην πορεία. Αλλά αν δεν το κάνει, σίγουρα, θα ρίξω μάταια την υποστήριξή μου στον Τραμπ στον ΝτεΣάντις.

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 661


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα