Μάλλον οι σεβασμιώτατοι δεσποτάδες και ο εντιμότατος πρωθυπουργός μας δεν γνωρίζουν ότι στην Ευρώπη ήδη τοποθετούν τα τσίπ των καρτών και των ταυτοτήτων κάτω απο το δέρμα του χεριού!!

Μάλλον οι σεβασμιώτατοι δεσποτάδες και ο εντιμότατος πρωθυπουργός μας δεν γνωρίζουν ότι στην Ευρώπη ήδη τοποθετούν τα τσίπ των καρτών και των ταυτοτήτων κάτω απο το δέρμα του χεριού!!

2 Σεπτεμβρίου, 2023 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:742
Μοίρασέ το
Για να καταλάβετε προς τα που πηγαίνει η κατάσταση και ότι το τσιπ που θα υπάρχει στην ταυτότητα θα είναι ο προθάλαμος για το τσιπ στα χεράκια σας…

Και μπορεί τώρα αυτό να είναι προαιρετικό,μεθαύριο όμως υποχρεωτικά θα σας τσιπάρουν όπως υποχρεωτική θα έιναι τώρα η παραλαβή της νέας ηλεκτρονικής ταυτότητας!!

 

Διώξτε τον φόβο, και ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, Ή ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, Ή ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ…

ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΑΝΟΕΙΣΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 
Δεν εξηγείται διαφορετικά.
Δεν θα έχουν πληροφορηθεί φαίνεται όλοι αυτοί οι αξιοσέβαστοι κύριοι, ότι σε πολλές χώρες της Ευρώπης τα τσιπ που πρώτα υπήρχαν στις κάρτες και στις ταυτοτητές (βλέπε νέα ηλεκτρονική ταυτότητα)τώρα τα τοποθετούν κάτω από τα χέρια των πολιτών!.
Άρα λοιπόν, ποιος μας διασφαλίζει ότι σε 2-3 χρόνια το τσίπ που θα υπάρχει στην νέα ηλεκτρονική ταυτότητα δεν θα τοποθετηθεί κάτω από το χέρι ;(πριν τοποθετηθεί το τσιπ στο χερι σε ολους αυτους υπηρχε ηδη στις καρτες τους).
Εδώ μάλιστα μιλάμε για το τσιπ της ταυτότητας του ανθρώπου (όλα τα προσωπικά στοιχεία θα περιεχονται σε ένα τσιπ)
 και οχι απλώς μιας πιστωτικής και αυτό έχει κάποια ξεχωριστή σημασία..
Άρα λοιπόν που βλέπουν την υπερβολή στις αντιδράσεις του κόσμου όλοι αυτοί οι αξιότιμοι κύριοι;

Οι νέες ταυτότητες ούτε τσιπάκια έχουν ούτε μικρόφωνα..

 
 
 
Δείτε τα βίντεο από την υπόλοιπη Ευρώπη τώρα για να καταλάβετε προς τα που πηγαίνει η κατάσταση και ότι το τσιπ που θα υπάρχει στην ταυτότητα θα είναι ο προθάλαμος για το τσιπ στα χεράκια σας…
Και μπορεί τώρα αυτό να είναι προαιρετικό,μεθαύριο όμως υποχρεωτικά θα σας τσιπάρουν όπως υποχρεωτική θα έιναι τώρα η παραλαβή της νέας ηλεκτρονικής ταυτότητας!!
Σουηδία Τσίπ στο χέρι αντί πιστωτικών καρτών:

 

 

Σουηδία: 6.000 άνθρωποι εμφυτευσαν στο χέρι τσιπ…

 

 

 

Βέλγιο : Εμφύτευση τσιπ στο χερι Βέλγων πολιτών

 Υπουργός Ν.Δ : Πρώτα θα τσιπάρουμε τα ζώα και μετά τους ανθρώπους..

 

 


ΛΟΙΠΟΝ,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;

 

Πηγή

Προβολές : 742


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα