Μέσα στο 2022 εγκαινιάζεται η έδρα της Παγκόσμιας Θρησκείας, πάνω σε ένα νησάκι της Άμπου Ντάμπι, της πρωτεύουσας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. (βίντεο)

Μέσα στο 2022 εγκαινιάζεται η έδρα της Παγκόσμιας Θρησκείας, πάνω σε ένα νησάκι της Άμπου Ντάμπι, της πρωτεύουσας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. (βίντεο)

16 Φεβρουαρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:798
Μοίρασέ το

 

 

Σχόλιο Διόδοτου: Αυτό το άρθρο είναι για να το τρίψετε στη μούρη μερικών εξυπνάκηδων πονηρούληδων που σάς λένε ότι η Πανθρησκεία, και δη στην Ευρώπη, θα είναι μια “Συγχώνευση” θρησκειών, με κατανόηση και ανεκτικότητα μεταξύ των.
Μπούρδες! Μπούρδες του σατανιστή Πάπα και των ισλαμολάγνων νεοταξιτών.
Ένα Ισλάμ θα είναι όλο το πακέτο, όπως ακριβώς το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό· παράλληλα και με την πληθυσμιακή ισλαμοροή.

Στην παρούσα ανάρτηση μαθαίνουμε επίσης, ότι στην Κίνα υπάρχουν 200 εκατομμύρια χριστιανοί!!! Μάλιστα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στους έσχατους καιρούς. 

 

 

Οδηγούν την ανθρωπότητα σε ολέθριες καταστάσεις… και οι πισωγλέντηδες ιεράρχες της εκκλησίας ουχί Του Χριστού, αλλά του Σατανά, για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι το μπόλι…

Ο ρόλος του Πάπα, γνωστός εδώ και αιώνες, αλλά ο … “μεγαλος ιεράρχης” ο Χριστόδουλος, τον έφερε στην Ελλάδα…
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ… ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Εκτος της πρώτης φωτογραφίας και του βιβλίου για την Κίνα, οι επόμενες είναι επιλογής μου.

Το 2022 πρόκειται να λειτουργήσει η έδρα της Παγκόσμιας Θρησκείας (One World Religion).

Η έδρα θα ονομάζεται The Abrahamic Family House και χτίζεται σε ένα νησί στην πόλη Άμπου Ντάμπι της Μέσης Ανατολής.

Η έδρα γίνεται σε συνεργασία με τον Πάπα Φραγκίσκο και τον σουνίτη μουσουλμάνο ηγέτη, σεΐχη Ahmen al-Tayeb, αφού και οι δύο υπέγραψαν ένα παγκόσμιο σύμφωνο ειρήνης που ονομάζεται Έγγραφο Ανθρώπινης Αδελφοσύνης για την Παγκόσμια Ειρήνη.

Ο δηλωμένος σκοπός του Abrahamic Family House είναι να φέρει την “κατανόηση και την ανεκτικότητα μεταξύ των θρησκειών”, αλλά υπάρχουν μερικές αξιοσημείωτες προκλήσεις.

Πρώτον, το Άμπου Ντάμπι είναι μέρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), όπου είναι παράνομο για τους χριστιανούς να προσηλυτίζουν και απαγορεύεται η μεταστροφή από το Ισλάμ.

Ο Πάπας εκπροσωπεί τον Ρωμαιοκαθολικισμό, όπου οι χριστιανοί είναι ελεύθεροι να ασπαστούν το Ισλάμ, αλλά οι πολίτες του Αμπού Ντάμπι δεν είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τον Χριστό.

Ίσως, όπως και ο Οίκος της Αβρααμικής Οικογένειας που υπόσχεται ανοχή και κατανόηση, το σύνταγμα των ΗΑΕ εγγυάται επίσης την ελευθερία της θρησκείας “σύμφωνα με τα καθιερωμένα έθιμα”, αλλά ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Αν και ορισμένες πρακτικές (όπως ο προσηλυτισμός από το Ισλάμ) απαγορεύονται άμεσα, ο ποινικός κώδικας των ΗΑΕ υπερισχύει του νόμου της Σαρία, ο οποίος απαγορεύει αυστηρά την αποστασία.

Η έδρα της Μιας Παγκόσμιας Θρησκείας θα έχει τρία κτίρια- ένα κτίριο το καθένα θα αντιπροσωπεύει το τζαμί, την εκκλησία και τη συναγωγή. Ωστόσο, η εκκλησία δεν επιτρέπεται να έχει σταυρό στο κτίριο ως μέθοδο αναγνώρισής της, καθώς είναι παράνομο να τοποθετείται χριστιανικός σταυρός σε κτίριο στα ΗΑΕ. 

Abrahamic Family House Animation Adjaye Associates

 

Abrahamic Family House Animation Adjaye Associates

Αν και συνήθως δεν επιβάλλεται, η διδασκαλία ότι ο Ιησούς είναι ο μοναδικός Θεός θεωρείται πράξη προσβολής του Αλλάχ ή του Προφήτη Μωάμεθ και οι παραβάτες μπορεί να υποστούν φυλάκιση πέντε ή περισσότερων ετών, πρόστιμο από 250.000 ντιρχάμ (νόμισμα ΗΑΕ), δηλ. 68.100 δολάρια, έως δύο εκατομμύρια ντιρχάμ (545.000 δολάρια) και οι χριστιανοί μπορεί να απελαθούν.

We Just Need to RETHINK.

Για να προστεθεί στη σύγχυση που επικρατεί σχετικά με την επίτευξη κατανόησης και ανεκτικότητας, ο σουνίτης μουσουλμάνος ηγέτης, σεΐχης Ahmen al-Tayeb, ο οποίος προβάλλεται ευρέως ως “μετριοπαθής” μουσουλμάνος, πιστεύει ακράδαντα ότι οι μουσουλμάνοι που προσηλυτίζονται από το Ισλάμ σε οποιαδήποτε άλλη θρησκεία (συμπεριλαμβανομένου του χριστιανισμού) θα πρέπει να σκοτώνονται.

Αν λοιπόν η ιδέα του κεντρικού γραφείου της Μιας Παγκόσμιας Θρησκείας είναι να φέρει την ανεκτικότητα και την κατανόηση, τότε γιατί να το χτίσει σε μια μουσουλμανική χώρα όπου ο προσηλυτισμός είναι παράνομος και γιατί να το κάνει μαζί με έναν μουσουλμάνο κληρικό που διδάσκει ότι οι μουσουλμάνοι αποστάτες πρέπει να σκοτώνονται; Αυτό δεν είναι το αντίθετο της ανεκτικότητας και της κατανόησης;

Συνδεδεμένο με αυτό το κατασκευαστικό έργο θα είναι ένα διαθρησκειακό συμβούλιο που θα επιβλέπει τα έργα που αποσκοπούν στην προώθηση της ανεκτικότητας, αλλά ίσως η ανεκτικότητα να είναι μόνο προς μία κατεύθυνση.

Τον Δεκέμβριο του 2020, τα Ηνωμένα Έθνη ψήφισαν έναν νόμο κατά της βλασφημίας που οι περισσότεροι χριστιανοί δεν γνωρίζουν.

Ο νόμος σε ελεύθερη μετάφραση, όπως τον ενστερνίστηκαν τα ΗΑΕ, απαγορεύει κάθε διδασκαλία κατά του Ισλάμ, συμπεριλαμβανομένων των βιβλικών διδασκαλιών που θα μπορούσαν να θεωρηθούν προσβλητικές.

Οι περισσότεροι Χριστιανοί αντιλαμβάνονται τον όρο “Μία παγκόσμια θρησκεία” ως αναφορά στη συγχώνευση όλων των θρησκειών, συμπεριλαμβανομένου του Χριστιανισμού, σε μία ενιαία παγκόσμια θρησκεία.

Πολλοί Χριστιανοί πιστεύουν ότι η “Μία παγκόσμια θρησκεία” συνδέεται άμεσα με τις έσχατες ημέρες, όταν ο Αντίχριστος θα εγκαθιδρύσει μία παγκόσμια θρησκεία, η οποία θα συνδέεται με μία παγκόσμια κυβέρνηση και θα οδηγήσει στο χάραγμα του θηρίου.

Τι ρόλο θα διαδραματίσει η Κίνα στην εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας θρησκείας, μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και του σημείου του θηρίου;

Στο νέο μας βιβλίο, “ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ”, περιγράφουμε τον ρόλο που παίζει η Κίνα στους έσχατους καιρούς και τι πρέπει να περιμένουμε κατά τις έσχατες ημέρες.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Εδώ και χρόνια, το μέγεθος του πληθυσμού της Κίνας, η οικονομική της ανάπτυξη και η δίψα της για στρατιωτική ισχύ βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής όσων μελετούν τη βιβλική προφητεία. Οι περισσότεροι ειδικοί των έσχατων καιρών έχουν δει τον “Κόκκινο Δράκο” ως επιθετικό προς το Ισραήλ. Στην Αποκάλυψη 16 και 19, η αναφορά του Ιωάννη για τους στρατούς που θα συμμετάσχουν στην τελική μάχη που θα σηματοδοτήσει το τέλος του κόσμου θα μπορούσε κάλλιστα να απεικονίζει τον στρατό της Κίνας σήμερα.

Ωστόσο, ένα διαφορετικό είδος στρατού αυξάνεται επίσης στην Κίνα, και πλησιάζει γρήγορα τα διακόσια εκατομμύρια ανθρώπους. Αυτός ο στρατός είναι υπέρ του Χριστού, όχι εναντίον Του. Πρόκειται για ένα πλήθος χριστιανών από την υπόγεια εκκλησία του σπιτιού της Κίνας, οι οποίοι δίνουν μια μάχη ενάντια στις αρχές και τις δυνάμεις και διαδίδουν το ευαγγέλιο με πρωτοφανείς τρόπους κάτω από έντονο διωγμό.

Αυτοί οι Χριστιανοί παρακινούνται από ένα ισχυρό όραμα που ονομάζεται “Επιστροφή στην Ιερουσαλήμ”. Η κινεζική εκκλησία εργάζεται αθόρυβα για να ολοκληρώσει τη Μεγάλη Επιτροπή φέρνοντας το ευαγγέλιο σε ανέγγιχτους λαούς στις ανατολικές επαρχίες της Κίνας και σε όλες τις χώρες μεταξύ των συνόρων της Κίνας και της πόλης της Ιερουσαλήμ.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη περισσότερα σε αυτή τη συναρπαστική εξέλιξη.

Αυτά που θα διαβάσετε σε αυτό το βιβλίο μπορεί να αλλάξουν την άποψή σας για την προφητεία των έσχατων καιρών. Η Επιστροφή στην Ιερουσαλήμ δεν είναι απλώς μια κίνηση ιεραποστολών της κινεζικής εκκλησίας.

Είναι ένα εσχατολογικό γεγονός που επιβεβαιώνεται τόσο από την Παλαιά όσο και από την Καινή Διαθήκη.

Ο Θεός χρησιμοποιεί τον Κόκκινο Δράκο για να εκπληρώσει τους απώτερους σκοπούς Του.

Το βιβλίο “Η Κίνα και η προφητεία των εσχάτων χρόνων” διερευνά την εκπληκτική σύνδεση μεταξύ της αρχαίας προφητείας και του σύγχρονου φαινομένου των ιεραποστολών της Κίνας. Αυτό το βιβλίο θα σας δώσει ένα νέο όραμα για το τι σημαίνει να πάμε σε όλο τον κόσμο με το ευαγγέλιο. Κυρίως, θα σας δείξει γιατί η ολοκλήρωση της Μεγάλης Επιτροπής είναι αναπόφευκτη και η επιστροφή του Χριστού ασταμάτητη.

 

backtojerusalem.com/one-world-religion

backtojerusalem.com/china-and-end-time-prophecy

μετάφραση: Διόδοτος

 

Πηγή

Προβολές : 798


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα