Μήπως ήταν ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ;;; Η Anne Heche ήταν έτοιμη να αποκαλύψει το κύκλωμα παιδεραστίας του Χόλιγουντ πριν πεθάνει ;

Μήπως ήταν ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ;;; Η Anne Heche ήταν έτοιμη να αποκαλύψει το κύκλωμα παιδεραστίας του Χόλιγουντ πριν πεθάνει ;

22 Αυγούστου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:969
Μοίρασέ το

 

Η Anne Heche πλησίαζε στην ολοκλήρωση μιας νέας ταινίας που είναι πολύ κοντά στο σπίτι της για τις εξουσίες του Χόλιγουντ – μια ταινία για την εμπορία παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς.

Έλαβε πολλές προειδοποιήσεις που της έλεγαν να σταματήσει να εργάζεται στην ταινία.

Αλλά δεν έδωσε καμία σημασία. Κατά τη διάρκεια της ζωής της, η Anne Heche ήταν πάντα γνωστή για το θάρρος της και ορκίστηκε να ολοκληρώσει την ταινία.

 

 

 

 

Πόσες χιλιάδες ή και εκατομμύρια ζωές θα χαθούν επειδή αντιστέκονται;

Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΕΝΤΑΡΧΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ.
Αλλά  ο θάνατος όσων αντιστέκονται ανοίγει ρωγμές στην … “αδιαπέραστη” πανοπλία τους…
Για τους πραγματικούς ήρωες της ζωής, ο θάνατος δεν τους φοβίζει… 
Δεν θα υποταχθούν ποτέ και δεν θα πουλήσουν ποτέ την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ.
Καλλιόπη Σουφλή

Η είδηση του τραγικού θανάτου της Anne Heche συγκλόνισε τον κόσμο την περασμένη εβδομάδα. Η ηθοποιός του Χόλιγουντ ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στο Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα. Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη και έπεσε σε κώμα.

Γρήγορα ανακοινώθηκε ότι δεν αναμενόταν να επιβιώσει και η οικογένειά της διερευνούσε τη δυνατότητα δωρεάς οργάνων, όπως ήταν η επιθυμία της καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της.

Μέρες αργότερα οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι η Heche είχε υποστεί εγκεφαλικό θάνατο και την Παρασκευή η 53χρονη κηρύχθηκε νεκρή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια.

Η ηθοποιός βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη προκειμένου να διατηρηθούν υγιή τα όργανά της κατά τη διάρκεια της αναζήτησης πιθανών αποδεκτών των οργάνων της, και αφού βρέθηκαν παραλήπτες, στις 15 Αυγούστου η μηχανική υποστήριξη απενεργοποιήθηκε.

Αλλά αυτό δεν είναι όλη η ιστορία. Κάθε άλλο. Η Anne Heche πλησίαζε στην ολοκλήρωση μιας νέας ταινίας που είναι πολύ κοντά στο σπίτι της για τις εξουσίες του Χόλιγουντ – μια ταινία για την εμπορία παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς.

Έλαβε πολλές προειδοποιήσεις που της έλεγαν να σταματήσει να εργάζεται στην ταινία.

Αλλά δεν έδωσε καμία σημασία. Κατά τη διάρκεια της ζωής της, η Anne Heche ήταν πάντα γνωστή για το θάρρος της και ορκίστηκε να ολοκληρώσει την ταινία.

Αλλά πριν συζητήσουμε το έργο στο οποίο εργαζόταν η Anne Heche τη στιγμή του θανάτου της, πρέπει να συζητήσουμε τον τρόπο με τον οποίο πέθανε.

Διότι, υπάρχουν περισσότερα από μερικά πράγματα που δεν ταιριάζουν με αυτόν τον θάνατο.

Οι θάνατοι των διασημοτήτων είναι συχνά παράξενοι, αλλά ο θάνατος της Anne Heche είναι ένας θάνατος για τους αιώνες.

 

Anne Heche Was About To Expose Hollywood Pedophile Ring Before She Died

Τα μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν ότι η Heche ήταν εγκεφαλικά νεκρή, αλλά άρχισαν να διαρρέουν άβολα γεγονότα. Πρώτα απ’ όλα, η Heche πάλευε για τη ζωή της, προσπαθώντας να βγει από τη σακούλα πτώματος.

Δεύτερον, η Anne Heche μιλούσε στους πυροσβέστες ενώ τη διέσωζαν. Δεν χρειάζεται να το διευκρινίσουμε, αλλά οι εγκεφαλικά νεκροί άνθρωποι δεν μιλάνε.

Και αν κρίνουμε από τον τρόπο που συμπεριφέρονταν οι πυροσβέστες, πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι ήταν πυροσβέστες.

Δώστε προσοχή σε αυτό το βίντεο. Η Anne Heche ήταν καλυμμένη εντελώς σαν νεκρή.

Τη μετέφεραν οι πυροσβέστες σε ένα από τα οχήματά τους, όχι οι τραυματιοφορείς σε ασθενοφόρο.

Τραγικό, τρομακτικό και παράξενο. Και υπάρχουν τόσα πολλά ερωτήματα που απαιτούν απαντήσεις

 

Οι δύο πρώτες ερωτήσεις είναι θεμιτές.

Γιατί την έβαλαν σε σακούλα πτώματος ενώ ήταν ακόμα ζωντανή;

Γιατί την έσπρωξαν κάτω και την έδεσαν μόλις προσπάθησε να σηκωθεί;

Αλλά είτε πιστεύετε είτε όχι ότι αυτό ήταν το σωστό πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση ενός υποτιθέμενου εγκεφαλικά νεκρού θύματος εγκαυμάτων, ας εξετάσουμε τις τύχες μερικών άλλων ατόμων που τάχθηκαν κατά της εμπορίας παιδιών και της ελίτ της παιδοφιλίας.

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Ισαάκ Κάπι, ο οποίος έγινε γνωστός επειδή μίλησε ενάντια στην παιδοφιλία του Χόλιγουντ και τη σατανιστική τελετουργική κακοποίηση, βρέθηκε νεκρός στην Αριζόνα σε ηλικία 42 ετών. Πριν από τον θάνατό του, ο Kappy διατύπωσε εκρηκτικές κατηγορίες εναντίον A-listers του Χόλιγουντ, όπως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο Τομ Χανκς και ο Σεθ Γκριν, κατηγορώντας τους ότι είναι κακοποιητικοί παιδόφιλοι. Είπε επίσης ότι δεν θα αυτοκτονούσε ποτέ.

Ο Paul Walker, ο οποίος επίσης πέθανε σε ύποπτο αυτοκινητιστικό δυστύχημα όπως και η Anne Heche, φέρεται να είχε λάβει πληροφορίες σχετικά με την παιδεραστία της ελίτ και αποσιωπήθηκε από τους αρμόδιους.

Ο Chris Cornell βρέθηκε επίσης νεκρός κάτω από ύποπτες συνθήκες και λέγεται επίσης ότι εργαζόταν σε μια εκρηκτική αποκάλυψη για την εμπορία παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς.

Όπως και ο καλός του φίλος Chester Bennington, ο θάνατος του οποίου συγκλόνισε τον κόσμο.

Και ο Avicii, ο σούπερ σταρ DJ, ο οποίος κυκλοφόρησε ένα ενοχλητικό μουσικό βίντεο, το οποίο κηρύχθηκε “εμπορική αυτοκτονία” από την εταιρεία του, στο οποίο υποδυόταν την ενήλικη εκδοχή ενός παιδικού θύματος σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Στην τελευταία σκηνή του βίντεο εμφανιζόταν ένας πολιτικός με τη λέξη παιδόφιλος χαραγμένη στο δέρμα του. Τι γνώριζε ο Avicii και τι βρισκόταν στη διαδικασία να αποκαλύψει στις μάζες; Βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 27 ετών, οπότε δεν θα μάθουμε ποτέ.

Ο κατάλογος των διασημοτήτων με διασυνδέσεις με την ελίτ της παιδοφιλίας, που πέθαναν ξαφνικά και ύποπτα, συνεχίζεται.

Με τραγικό τρόπο, η Anne Heche έχει ενταχθεί στις τάξεις τους. Και είχε ένα μεγάλο κοινό με αυτούς.

Ως παιδί υπέφερε στα χέρια ενός παιδόφιλου και ήταν αποφασισμένη να προστατεύσει τα παιδιά από το να έχουν την ίδια μοίρα που είχε εκείνη ως νεαρό κορίτσι.

Ως παιδί, η Heche κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον παιδόφιλο πατέρα της. Η Heche αποκάλυψε τις πληροφορίες αυτές στα αμείλικτα ειλικρινή απομνημονεύματά της του 2001, με τίτλο “Call Me Crazy”.

‘Με βίασε… με χάιδευε, με έβαλε στα τέσσερα και έκανε σεξ μαζί μου’, έγραψε η Heche.

Η Heche μίλησε επίσης για την παιδική της ηλικία σε συνέντευξή της στο The Advocate τον Νοέμβριο του 2001 λέγοντας:

“Ο πατέρας μου ήταν σχιζοφρενής. Έζησε δύο ολοκληρωμένες ζωές, μία ως ετεροφυλόφιλος άνδρας που διηύθυνε τη χορωδία και είχε οικογένεια και μία που έφυγε. Δεν ξέραμε τι έκανε μέχρι χρόνια αργότερα”.

Όταν η Heche ήταν 13 ετών, έγινε ένας από τους πρώτους ανθρώπους στην Αμερική που πέθαναν από AIDS το 1983, αφήνοντας την οικογένεια άπορη και άστεγη.

Τα θύματα μπορούν να ακολουθήσουν έναν από τους δύο δρόμους. Είτε μεγαλώνουν και γίνονται οι ίδιοι θύτες. Ή μπορούν να απορρίψουν το κακό. Αντί να αφήσει την παιδική της ηλικία να συντρίψει το πνεύμα της, η Heche ορκίστηκε να χρησιμοποιήσει το χρόνο της στη Γη για να την κάνει καλύτερο μέρος για τους άλλους.

Γι’ αυτό και ήταν αποφασισμένη να ολοκληρώσει τα γυρίσματα του Girl in Room 13, της ταινίας μεγάλου μήκους που η Heche ήλπιζε ότι θα έφερνε το κόκκινο χάπι στις μάζες και θα τις αφύπνιζε στη βαθιά ανησυχητική πραγματικότητα της ελίτ παιδοφιλίας.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει ακόμα.

Ωστόσο, στενοί φίλοι της Heche αποκάλυψαν ότι πάλευε με το στούντιο για να διασφαλίσει ότι δεν θα κυκλοφορήσει μια αποδυναμωμένη έκδοση.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο τρόπος του θανάτου της είναι άκρως ύποπτος.

Τα μεμονωμένα τροχαία ατυχήματα φαίνεται να είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους οι ταραξίες φιμώνονται από την ελίτ. Ακριβώς όπως η Anne Heche, ο δημοσιογράφος Michael Hastings πέθανε το 2013 όταν το αυτοκίνητό του ανέπτυξε ξαφνικά ταχύτητα σε έναν ευθεία δρόμο του Λος Άντζελες, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε ένα δέντρο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί από την έκρηξη.

Νωρίτερα εκείνη την ημέρα ο Χέιστινγκς είχε στείλει στους συντάκτες του ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προειδοποιώντας ότι οι Ομοσπονδιακοί έπαιρναν συνέντευξη από τους φίλους και την οικογένειά του, πριν πληκτρολογήσει τις μοιραίες τελευταίες του λέξεις: “Έχω αναλάβει μια μεγάλη ιστορία και πρέπει να φύγω από το ραδιόφωνο για λίγο”.

Οι συνθήκες γύρω από το θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα του Michael Hastings το 2013 μοιάζουν ανατριχιαστικά με τις οδηγίες της CIA για την ενορχήστρωση μυστικών δολοφονιών με “χακάρισμα αυτοκινήτων”, σύμφωνα με τα άκρως απόρρητα έγγραφα των μυστικών υπηρεσιών που διέρρευσαν από το WikiLeaks.

Φωνητικός επικριτής της υπερβολής της κυβέρνησης Ομπάμα στην κατασκοπεία αμερικανών πολιτών, ο Χέιστινγκς είχε γίνει αγκάθι για τη CIA πριν από τον θάνατό του, δημοσιεύοντας ατρόμητα άρθρα σε mainstream δημοσιεύματα και απειλώντας με μια καταστροφική αποκάλυψη τον διευθυντή της CIA Τζον Μπρέναν.

Οι φόβοι ότι ο δημοσιογράφος δολοφονήθηκε έφθασαν σε πυρετό όταν ο ειδικός σε θέματα αντιτρομοκρατίας, Richard A. Clarke, περιέγραψε το μοιραίο δυστύχημα ως “συμβατό με κυβερνοεπίθεση σε αυτοκίνητο”.

Ωστόσο, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης απέρριψαν γρήγορα τον ισχυρισμό ως θεωρία συνωμοσίας. Η ιδέα ότι η CIA θα μπορούσε να έχει χακάρει ένα αυτοκίνητο και να το χρησιμοποιήσει ως φονικό όπλο στη μυστική δολοφονία ενός εχθρού ήταν υπερβολική για το κατεστημένο.

Το ίδιο συμβαίνει τώρα σε όποιον τολμά να αμφισβητήσει τον παράξενο θάνατο της Anne Heche.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, οι ελεγκτές γεγονότων και η Μεγάλη Τεχνολογία εργάζονται υπερωρίες για να κλείσουν τη συζήτηση, περιορίζοντας την ελευθερία του λόγου μας.

Οφείλουμε όμως να ρωτήσουμε την Anne Heche αν φιμώθηκε για τις απόψεις της.

Ως μια επιτυχημένη και δημοφιλής insider του Χόλιγουντ με εκατομμύρια οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε όλο τον κόσμο, η γυναίκα που αρνήθηκε να γίνει θύμα ήταν σε μοναδική θέση να βάλει κόκκινο χάπι στις μάζες.

Μήπως η Anne Heche έγινε πριγκίπισσα Νταϊάνα;

 

newspunch.com

triklopodia.gr

Πηγή

Προβολές : 969


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα