Μαρίνος Ριτσούδης: “Όταν οι ταγοί αφεντικά είναι σκλάβοι, δεν μπορεί να επιτρέψουν εμάς να είμαστε ελεύθεροι.”

Μαρίνος Ριτσούδης: “Όταν οι ταγοί αφεντικά είναι σκλάβοι, δεν μπορεί να επιτρέψουν εμάς να είμαστε ελεύθεροι.”

27 Φεβρουαρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:620
Μοίρασέ το
Μαρίνος Ριτσούδης: “Όταν οι ταγοί αφεντικά είναι σκλάβοι, δεν μπορεί να επιτρέψουν εμάς να είμαστε ελεύθεροι.”

Δεν μπορείς να θεωρείσαι επιστήμων αν δεν είσαι πρώτα άνθρωπος και δεν μπορείς να είσαι άνθρωπος αν δεν είσαι πρώτα χρηστή πηγή αξιών και ιδανικών.

Μαρίνος Ριτσούδης: “Όταν οι ταγοί αφεντικά είναι σκλάβοι, δεν μπορεί να επιτρέψουν εμάς να είμαστε ελεύθεροι.”

Μεγάλες αλήθειες, από έναν ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ, που δίνει τον δικό του αγώνα αφύπνισης.

Τέτοιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, χρειάζεται η Πατρίς μας.

Σαν τους κ.κ. Κωνσταντίνο Βαθιώτη, τον Νεκτάριο Δαπέργολα, τον Μαρίνο Ριτσούδη, τον Δημήτρη Δασκαλάκη, την Μαρία Μαργαρίτη και άλλους, για να την οδηγήσουν στην σωτηρία.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Η σειρά των ονομάτων, δεν σημαίνει τίποτα. Διαθέτουν όλοι τους αδαμάντινους χαρακτήρες.

Και είναι πολλοί αυτοί που έχουν επιδείξει με το Ήθος και την Τόλμη τους, πως μπορούν να αλλάξουν την πορεία ολοκληρωτικής καταστροφής της Πατρίδας μας.

“All that makes him human”, ειναι τοσο σχετικό για τον καθένα, όσο και η εσωτερική του ποιότητα.
Δεν μπορείς να θεωρείσαι επιστήμων αν δεν είσαι πρώτα άνθρωπος και δεν μπορείς να είσαι άνθρωπος αν δεν είσαι πρώτα χρηστή πηγή αξιών και ιδανικών.
Τα αφεντικά της νέας τάξης έχουν απεμπολίσει, εκούσια, την Φωτεινή πλευρά του ανθρώπου, και έχουν γίνει προσκόμματα σκλάβων, των κακών παθών της φιλαρχίας της απληστίας, της αρχομανίας και της εξουσίας.
Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι:
Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει.
Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει.
Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει.
Όταν οι ταγοί αφεντικά είναι σκλάβοι, δεν μπορεί να επιτρέψουν εμάς να είμαστε ελεύθεροι.
Ο τρόπος που πετυχαίνουν τις ψεύτικες χαρές βασίζεται κατά πρώτον στην αποδόμηση των αξιών, κατά δεύτερον στην αναδόμηση ψεύτικων ιδανικών ζωής μέσα σε φανταχτερά κλουβιά – κελιά και τρίτον μας εθίζουν με το σαράκι του ιδρυματισμού.
Η μεγαλύτερη επιτυχία για την σκλαβιά του ανθρώπου βασίζεται στην αρχή του ιδρυματισμού, να πιστέψουμε πως μόνο με τα εμβόλια μπορούμε να ζήσουμε, πως μόνο με αυτό τα δυτικό πλαστικό μοντέλο μπορούμε να έχουμε ασφάλεια και ευτυχία.
Εάλω οι αληθινές αξίες του ανθρώπου, για να επικρατήσει η ζήτηση τού πλαστικού υβριδικού ανθρώπου.

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 620


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα