Μαρίνος Ριτσούδης: “Όταν οι ταγοί αφεντικά είναι σκλάβοι, δεν μπορεί να επιτρέψουν εμάς να είμαστε ελεύθεροι.”

Μαρίνος Ριτσούδης: “Όταν οι ταγοί αφεντικά είναι σκλάβοι, δεν μπορεί να επιτρέψουν εμάς να είμαστε ελεύθεροι.”

27 Φεβρουαρίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:761
Μοίρασέ το

Δεν μπορείς να θεωρείσαι επιστήμων αν δεν είσαι πρώτα άνθρωπος και δεν μπορείς να είσαι άνθρωπος αν δεν είσαι πρώτα χρηστή πηγή αξιών και ιδανικών.

Μεγάλες αλήθειες, από έναν ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ, που δίνει τον δικό του αγώνα αφύπνισης.

Τέτοιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, χρειάζεται η Πατρίς μας.

Σαν τους κ.κ. Κωνσταντίνο Βαθιώτη, τον Νεκτάριο Δαπέργολα, τον Μαρίνο Ριτσούδη, τον Δημήτρη Δασκαλάκη, την Μαρία Μαργαρίτη και άλλους, για να την οδηγήσουν στην σωτηρία.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Η σειρά των ονομάτων, δεν σημαίνει τίποτα. Διαθέτουν όλοι τους αδαμάντινους χαρακτήρες.

Και είναι πολλοί αυτοί που έχουν επιδείξει με το Ήθος και την Τόλμη τους, πως μπορούν να αλλάξουν την πορεία ολοκληρωτικής καταστροφής της Πατρίδας μας.

“All that makes him human”, ειναι τοσο σχετικό για τον καθένα, όσο και η εσωτερική του ποιότητα.
Δεν μπορείς να θεωρείσαι επιστήμων αν δεν είσαι πρώτα άνθρωπος και δεν μπορείς να είσαι άνθρωπος αν δεν είσαι πρώτα χρηστή πηγή αξιών και ιδανικών.
Τα αφεντικά της νέας τάξης έχουν απεμπολίσει, εκούσια, την Φωτεινή πλευρά του ανθρώπου, και έχουν γίνει προσκόμματα σκλάβων, των κακών παθών της φιλαρχίας της απληστίας, της αρχομανίας και της εξουσίας.
Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι:
Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει.
Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει.
Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει.
Όταν οι ταγοί αφεντικά είναι σκλάβοι, δεν μπορεί να επιτρέψουν εμάς να είμαστε ελεύθεροι.
Ο τρόπος που πετυχαίνουν τις ψεύτικες χαρές βασίζεται κατά πρώτον στην αποδόμηση των αξιών, κατά δεύτερον στην αναδόμηση ψεύτικων ιδανικών ζωής μέσα σε φανταχτερά κλουβιά – κελιά και τρίτον μας εθίζουν με το σαράκι του ιδρυματισμού.
Η μεγαλύτερη επιτυχία για την σκλαβιά του ανθρώπου βασίζεται στην αρχή του ιδρυματισμού, να πιστέψουμε πως μόνο με τα εμβόλια μπορούμε να ζήσουμε, πως μόνο με αυτό τα δυτικό πλαστικό μοντέλο μπορούμε να έχουμε ασφάλεια και ευτυχία.
Εάλω οι αληθινές αξίες του ανθρώπου, για να επικρατήσει η ζήτηση τού πλαστικού υβριδικού ανθρώπου.

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 761


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα