Μαρτυρία-βόμβα από εμπειρογνώμονα όπλων: “Το 5G είναι ένα σύστημα όπλων σχεδιασμένο για να ερημώσει τον πλανήτη”

Μαρτυρία-βόμβα από εμπειρογνώμονα όπλων: “Το 5G είναι ένα σύστημα όπλων σχεδιασμένο για να ερημώσει τον πλανήτη”

5 Ιανουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,795
Μοίρασέ το

 

 

Σύμφωνα με τον Steele, το δίκτυο 5G έχει τη δυνατότητα να στοχεύει και να επιτίθεται στους εμβολιασμένους λόγω της κεραίας νανομεταυλικών του εμβολίου COVID-19.

«Τα θανατηφόρα αυτόνομα οπλικά συστήματα (LAWS) χρειάζονται τα δίκτυα 5G για να διατηρήσουν τη γεωγραφική τους θέση και να πλοηγηθούν στο περιβάλλον τους προς τον στόχο», εξήγησε.

Μαρτυρία-βόμβα από εμπειρογνώμονα όπλων: “Το 5G είναι ένα σύστημα όπλων σχεδιασμένο για να ερημώσει τον πλανήτη”

Εκπληκτικές αποκαλύψεις, που για όσους γνωρίζουμε τους θανάτους που θα προκαλέσει το 5G, είναι λίγο πολύ γνωστές. (διαβάστε εδώ, όλες τις αναρτήσεις για το τρομακτικό θανατηφόρο 5G)

Θα προσθέσω άλλο ένα στοιχείο, ακόμα πιο τρομακτικό, το οποίο πληροφορήθηκα από κορυφαίο επιστήμονα:

ΤΟ 5G, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΚΟ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ, ΟΤΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΤΙΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ 5G…

Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό…

ΟΠΟΥ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΑ… ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ…

Στο τέλος της ανάρτησης, παραθέτω και τις δηλώσεις της οπισθογεμούς … Πατελίτσας… (κρατήστε ρε ανώμαλοι, τις διαστροφές σας για τον εαυτό σας… μην μας τις πετάτε στη μούρη και μην απαιτείτε να τις δεχθούμε ως…  “φυσιολογικές”)…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Ρώτησα πριν κανα δυο μήνες, τον νεοδημοκράτη δήμαρχο του Μαραθώνα σχετικά με την εγκατάσταση του 5G, αν γνωρίζει τις τρομακτικές ιδιότητες της συγκεκριμένης εγκατάστασης…

Η απάντησή του: “ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

“Παρά το γεγονός πως θα στείλεις στο θάνατο χιλιάδες κατοίκους του δήμου Μαραθώνα, Στέργιο;;;” τον ρώτησα…

“ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ… ” ήταν η απάντησή του…!!!

Εύχομαι να είναι στα πρώτα θύματα…

 

Υ.Γ.2. Ο έτερος ΜΑΛΑΚΑΣ τοπάρχης των Τρικάλων, κοκορεύεται που το εγκατέστησε πρώτος στην Ελλάδα…

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΞΕΡΟΣ… ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ…

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ… 

 

Ο ειδικός στα όπλα Mark Steele κατέθεσε ότι το 5G είναι ένα οπλικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να ερημώσει τον πλανήτη για λογαριασμό της παγκόσμιας ελίτ.

Σε μια έκθεση βόμβα, ο Steele ισχυρίζεται ότι το 5G αντιπροσωπεύει ένα αποτρόπαιο έγκλημα εάν ένα άτομο κατανοήσει το κίνητρο πίσω από την ανάπτυξή του.

 

 

Το Naturalnews.com αναφέρει:

Ο Steele ενήργησε προηγουμένως ως μάρτυρας και παρείχε καταθέσεις σε πολλές δικαστικές υποθέσεις, αποκαλύπτοντας την έλλειψη αξιόπιστων αποδεικτικών στοιχείων ότι το δίκτυο διόδου εκπομπής φωτός 5G (LED) και η προγραμματισμένη νευρική σύνδεση με το δίκτυο 5G είναι ασφαλή.

Εξέθεσε επίσης τις τεχνολογίες νανομεταυλικών που μολύνουν τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού (COVID-19).

Οι προσπάθειές του απέδωσαν όταν δικαστής στο Newcastle Crown Court δήλωσε ότι «ο κίνδυνος 5G πρέπει να συζητηθεί».

«Τα στοιχεία που παρουσίασα στο δικαστήριο απέτρεψαν την προσπάθεια των τοπικών αρχών και των παραγόντων του βρετανικού κατεστημένου να με φιμώσουν από το να προσκομίσω τα δημοσιευμένα επιστημονικά στοιχεία

σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονεί το αστικό δίκτυο ραντάρ 5G και ο απώτερος σκοπός του για το κοινό και το περιβάλλον», δήλωσε ο Steele.

Αυτή η νίκη στο νομικό πεδίο μάχης δημιούργησε μια θύελλα δημοσιότητας που βοήθησε να επισημανθούν οι πραγματικοί κίνδυνοι της ανάπτυξης 5G σε όλο τον κόσμο, καθώς και η παντελής έλλειψη φροντίδας από τις ρυθμιστικές αρχές.

Ο Steele θρηνούσε ότι ο κόσμος ακολουθεί τυφλά τα σχέδια της τεχνοκρατικής ελίτ και του στρατιωτικού-βιομηχανικού-φαρμακευτικού συμπλέγματος για τον τερματισμό μεγάλου αριθμού πληθυσμών σε όλο τον κόσμο.

«Η κατακερματοποίηση της ανάπτυξης οπλικών συστημάτων έπαιξε κρίσιμο ρόλο στο να μην προειδοποιηθούν οι ρυθμιστικές αρχές και ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών για τον πραγματικό σκοπό και τις προθέσεις εκείνων που οδηγούν και χρηματοδοτούν την ανάπτυξη 5G και βιολογικών χημικών όπλων που μεταμφιέζονται ως εμβόλια COVID-19 για ένα προγραμματισμένο πλέγμα εξόντωσης ελέγχου και διοίκησης», είπε.

Ο Steele εξηγεί τις συνδέσεις μεταξύ των εμβολίων 5G και COVID-19

Σε άλλο σημείο της έκθεσης, ο Steele ανέλυσε τις συνδέσεις μεταξύ των εμβολίων 5G και COVID-19.

«Τα δεδομένα ανεπιθύμητων αντιδράσεων του εμβολίου COVID-19 μοιάζουν με την καταστροφή της ανθρωπότητας καθώς εκατομμύρια πολίτες της Βόρειας Αμερικής πεθαίνουν και τραυματίζονται στο ιατρικό πείραμα που παραβιάζει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης και το Καταστατικό της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου», είπε ο Στιλ. .

«Το γεγονός ότι τα δεδομένα του φορέα των εμβολίων COVID-19 έγιναν σε εργαστήρια βιολογικών χημικών όπλων αποδεικνύει ότι μεταμφιέζονται μόνο σε εμβόλια, με τα αναδυόμενα δεδομένα στείρωσης, κακής υγείας και θανάτου σε όλη τη Δύση να αποκαλύπτουν τον πραγματικό τους σκοπό», είπε ο Steele.

Σύμφωνα με τον Steele, το δίκτυο 5G έχει τη δυνατότητα να στοχεύει και να επιτίθεται στους εμβολιασμένους λόγω της κεραίας νανομεταυλικών του εμβολίου COVID-19.

«Τα θανατηφόρα αυτόνομα οπλικά συστήματα (LAWS) χρειάζονται τα δίκτυα 5G για να διατηρήσουν τη γεωγραφική τους θέση και να πλοηγηθούν στο περιβάλλον τους προς τον στόχο», εξήγησε.

«Αυτά τα όπλα δεν μπορούν να βασίζονται σε δορυφορικές επικοινωνίες λόγω της πιθανότητας δυσμενών καιρικών φαινομένων και του λανθάνοντος σήματος για να διαταράξουν τα σήματα τους, επομένως πρέπει να έχουν τοπικά τοπικά δίκτυα 5G για το επερχόμενο περιβάλλον μάχης του αστικού τοπίου, για ικανότητα δολοφονίας και για κυριαρχία στο πεδίο μάχης σε προγραμματισμένους μελλοντικούς πολέμους .»

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε γιατί ο ειδικός των όπλων Mark Steele αποκάλεσε το 5G ένα οπλικό σύστημα σχεδιασμένο να σκοτώνει ανθρώπους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!…

 

Πηγή https://greeknewsondemand.com/2023/01/05/%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%b5%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%bf%ce%b3%ce%bd%cf%8e%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1-%cf%8c%cf%80/

 

 

Προβολές : 2,795


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα