Μας πέταξαν την ΑΛΗΘΕΙΑ κατάμουτρα, αλλά εμείς... πέρα βρέχει... Ο Economist μας το παρουσίασε στο εξώφυλλό του το 2014

Μας πέταξαν την ΑΛΗΘΕΙΑ κατάμουτρα, αλλά εμείς... πέρα βρέχει... Ο Economist μας το παρουσίασε στο εξώφυλλό του το 2014

17 Μαρτίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,041
Μοίρασέ το

 

Η εισβολή στην Ουκρανία, ξέρουμε τώρα, ότι είναι μια ψυχοψυχία του υποσυνείδητου μας. Οι πόλεμοι τους είναι ένα θέατρο, ένα παιχνίδι της ελίτ, ακριβώς όπως η εικόνα της φυλλάδας.

Είναι «χρήσιμοι» πόλεμοι για την επίτευξη μυστικών στόχων.

Γιατί στο μεταξύ συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η εφαρμογή της Μεγάλης Επαναφοράς, η εισαγωγή νέων νόμων και η ψηφιοποίηση της κοινωνίας μας.

Ο Economist είναι μια φυλλάδα που εκδίδεται στη Μεγάλη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Και η αγία οικογένεια των Rothschild είναι ένας από τους ιδιοκτήτες. Όταν ρωτήθηκε για την εικόνα, ο Rothschild δήλωσε ότι το πρωτοσέλιδο του τεύχους Μαρτίου 2014 ήταν καθαρά συμπτωματικό.

Φυσικά, όπως όλα τα άλλα σύμβολα, η αριθμολογία, οι κώδικες και οι προφητείες των σατανιστών και μασόνων είναι πάντα μια «απλή σύμπτωση» στον μήνα του 322 με τόσες τρομοκρατικές επιθέσης που έχουν διαπράξει εναντίον της ανθρωπότητας.

 

 

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε αυτός ο πόλεμος, ήμουν ξεκάθαρη:

Είχα γράψει πως δικαιολογώ απόλυτα τον Πούτιν, ως προς την προσχώρηση των ρωσικών περιοχών της Ουκρανίας, και μέχρι εκεί…

Θεωρώντας δεδομένο πως κανένας ξένος ή εγχώριος πρόεδρος ή πρωθυπυργός δεν ξεφεύγει από τα νύχια της ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΡΧΙΑΣ και πως ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, προέτρεψα τους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, να κρατούν μικρό καλάθι.

Ο πόλεμος αυτός, εξυπηρετεί την ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΑΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ… και λυπάμαι, αλλά πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλοι αυτό.

Μια ματιά στην φωτογραφία που επέλεξα δίπλα σ’ αυτήν με τον Πούτιν, τα αριθμητικά στοιχεία μιλούν και βοούν για τις αριθμολογίες των ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ.

Ετοιμαστείτε και για την απώλεια των σπιτιών μας… με πρόσχημα τους πρόσφυγες του νέου ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ…

ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ…

ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…

ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Παραμένουμε καναπεδάτοι, φραπεδάτοι και … αραχτοί…

Ένα πρωί θα ξυπνήσουμε χωρίς να έχουμε τίποτα, ούτε σπίτι, ούτε αυτοκίνητα, ούτε το βρακί μας το ίδιο… αλλά θα είμαστε ευτυΧΕΣΜΕΝΟΙ…

 

 

 

 

Ο Economist παρουσίασε μια σημαντική εικόνα στο εξώφυλλό του Economist το 2014, με τίτλο «Η νέα παγκόσμια τάξη». Η κρίση Ρωσίας-Ουκρανίας και η επόμενη φάση για το GREAT RESET.

Στις 22 Μαρτίου 2014, η εβδομαδιαία φυλλάδα των Ροτσιλντ, The Economist παρουσίαζε τον Ρώσο ηγέτη, Πούτιν, γυμνό πάνω σε ένα τανκ…

Η εισβολή στην Ουκρανία, ξέρουμε τώρα, ότι είναι μια ψυχοψυχία του υποσυνείδητου μας. Οι πόλεμοι τους είναι ένα θέατρο, ένα παιχνίδι της ελίτ, ακριβώς όπως η εικόνα της φυλλάδας. Είναι «χρήσιμοι» πόλεμοι για την επίτευξη μυστικών στόχων. Γιατί στο μεταξύ συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η εφαρμογή της Μεγάλης Επαναφοράς, η εισαγωγή νέων νόμων και η ψηφιοποίηση της κοινωνίας μας.

Ο Economist είναι μια φυλλάδα που εκδίδεται στη Μεγάλη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Και η αγία οικογένεια των Rothschild είναι ένας από τους ιδιοκτήτες. Όταν ρωτήθηκε για την εικόνα, ο Rothschild δήλωσε ότι το πρωτοσέλιδο του τεύχους Μαρτίου 2014 ήταν καθαρά συμπτωματικό.

Φυσικά, όπως όλα τα άλλα σύμβολα, η αριθμολογία, οι κώδικες και οι προφητείες των σατανιστών και μασόνων είναι πάντα μια «απλή σύμπτωση» στον μήνα του 322 με τόσες τρομοκρατικές επιθέσης που έχουν διαπράξει εναντίον της ανθρωπότητας.

Ένας από τους λόγους αυτής της νέας ενορχηστρωμένης κρίσης είναι ο εξής:

Θα χρειαστεί, η κατάσχεση ακινήτων με μια αυξανόμενη ροή προσφύγων από όλες τις ηπείρους, εμείς στην χώρα μας έχουμε σοβαρό πρόβλημα αν δούμε τα περασμένα χρόνια και τι πέρασε μέσα απο Ασία και Αφρική προ εμάς και για εμάς.

Υπάρχουν μερικά εκατομμύρια Ουκρανοί που φεύγουν από τον πόλεμο στη χώρα, αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης.

Το μεγαλύτερο μέρος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Πολωνία, αλλά όλες οι χώρες θα  αντιμετωπίσουν μια μεγάλη εισροή προσφύγων.

Στην Ολλανδία ο δήμαρχος του Nijmegen, Hubert Bruls, πιστεύει ότι τα ακίνητα πρέπει να δεσμευθούν από την περιφέρεια αν χρειαστεί για να  φιλοξενήσουν όλους τους πρόσφυγες!!!

Θα το δούμε και σε εμάς σύντομα (είδαμε μια είδηση στο Μακελειό για τους Εβραίους που θέλουν να στείλουν στα νησιά μας επειδή  κινδυνεύουν από τι;;; Απο το χάος και τον πόλεμο και εκεί;;;)

Κατάσχεση της ακίνητης περιουσίας του λαού;;; Για να βάλουν όλους τους πρόσφυγες από την πολύ την αγάπη που τους έχουν;

Επίσης ο δήμαρχος (ενας δήμαρχος δεν έχει εκλεχθεί δημοκρατικά στην Ολλανδία) λέει επίσης ότι εάν υπάρξει μια ροή 100.000 Ουκρανών και άνω, πρέπει να ληφθεί υπόψη το ενδεχόμενο να κατασχεθούν τα ακίνητα των ολλανδών!!!

Ο ολλανδός δήμαρχος Bruls λέει επίσης ότι είναι χαρούμενος που οι άνθρωποι ανοίγουν τα σπίτια τους στους Ουκρανούς πρόσφυγες.

Ωστόσο, προλέγει επίσης ότι οι άνθρωποι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό θα μπορούσε να είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα. «Αν δεχτείτε ανθρώπους τώρα, αυτό μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ημέρες και εβδομάδες».

Παρόλα αυτά, ο κόσμος ανοίγει μαζικά τα σπίτια του στους πρόσφυγες. Αλλά «αυτή είναι μόνο η αρχή», αποκαλύπτουν τα μέσα ενημέρωσης, «γιατί έρχονται πολλά ακόμα».

Οι ιδιώτες που διαθέτουν τα σπίτια τους στους πρόσφυγες δεν χρειάζεται να υπολογίζουν σε αποζημίωση από την κυβέρνηση προς το παρόν. Αυτό μπορεί να αλλάξει καθώς αυξάνεται η ροή, μόνο και μόνο για να σας δώσει ψεύτικες ελπίδες. Το ότι πράγματι θα γίνει κατάσχεση ακίνητης περιουσίας δεν είναι ακόμη θέμα, αλλά σύμφωνα με τον ολλανδό δήμαρχο είναι πιθανό!

Και ότι η απαλλοτρίωση δεν θα περιοριστεί στους αγρότες, οι οποίοι πρέπει να ανοίξουν δρόμο για τη φύση, αυτο μας το είπε ήδη ο Κλάους του WEF.

Μπαίνουμε λοιπόν στην επόμενη φάση του Κλάους και γι αυτό θα μοιραστεί και το Αιγαίο με τους Τούρκους επειδή όλα θα γίνουν για την παγκόσμια ειρήνη και ευημέρια. Μόνο που δεν σας λένε οτι θα πεινάτε και θα σας εμβολιάζουν κάθε 6 μήνες για γίνετε κοπρία για λάχανα.

 

Πηγή

Προβολές : 1,041


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα