ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!! «Πόθεν έσχες»: Μια φαρσοκωμωδία με διακομματική ευθύνη! Η υποκρισία αν μη τι άλλο περίσσεψε στη Βουλή!!!

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!! «Πόθεν έσχες»: Μια φαρσοκωμωδία με διακομματική ευθύνη! Η υποκρισία αν μη τι άλλο περίσσεψε στη Βουλή!!!

25 Ιουνίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:345
Μοίρασέ το

 

 

 

Η δημοσιοποίηση ανέλεγκτων «πόθεν έσχες» -επί της ουσίας διάτρητων, εφόσον δεν έχουν ελεγχθεί και διαπιστωθεί τυχόν παραβάσεις- δεν τιμά το πολιτικό προσωπικό.

Σε κάθε περίπτωση, οι δηλώσεις που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας δεν παρουσιάζουν μεγάλες μεταβολές σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, δηλαδή το 2019.

Το ίδιο, βεβαίως, ισχύει και για τα δάνεια των υπουργών και των βουλευτών, τα οποία όχι μόνο είναι υπέρογκα, αλλά και δεν αποπληρώνονται με ιδιαιτέρως γοργούς ρυθμούς.

 

Μια πολιτική ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, που ζει σε βάρος του ελληνικού λαού, τον οποίον έχει ταράξει στους δυσβάσταχτους φόρους.

Γι αυτούς η …ΓΕΡΜΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ  “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ” και η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΛΗΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, κάνουν τα στραβά μάτια…

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ…ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ…

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΡΑΜΑ@ΑΚΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Όταν και εάν ποτέ το καταλάβετε ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ… ΘΑ ΑΠΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ… ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ … ΚΕΡΑΣΕΤΕ ΚΟΚΟΡΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Στην ανάρτηση, περιλαμβάνω και αποδεικτικό φωτογραφικό υλικό, που αποκαλύπτει ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑ@ΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ…

 

Στάχτη στα μάτια των πολιτών, που υποφέρουν έχοντας αφεθεί παντελώς ανοχύρωτοι απέναντι στην ενεργειακή κρίση, αποτελεί η δημοσιοποίηση των ανέλεγκτων πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων.

Η υποκρισία αν μη τι άλλο περίσσεψε χθες στη Βουλή, καθώς οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών μας ταγών για το έτος 2021, οικονομικής χρήσης 2020, δημοσιεύτηκαν για πολλοστή φορά δίχως να έχουν ελεγχθεί προηγουμένως από τους ορκωτούς λογιστές.

Η επιλογή αυτή, σε συνδυασμό με το διαχρονικό πρόβλημα της παντελούς απουσίας του… πόθεν, δηλαδή της προέλευσης της περιουσίας, καθιστούν τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων μια καθ’ όλα παραπλανητική πρακτική.

Η διαφάνεια και η λογοδοσία αγνοούνται πλήρως, καθώς, με διακομματική ευθύνη, αποκρύπτονται τόσο η προέλευση όσο και ο τρόπος απόκτησης των χρημάτων, των ακινήτων και των μετοχών των βουλευτών και των αρχηγών, μια και οι δηλώσεις δεν είναι παρά μια απλή καταγραφή των περιουσιακών τους στοιχείων.

Σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής, οι 1.068 δηλώσεις δόθηκαν και φέτος, όπως είχε γίνει και πέρσι, αλλά και πρόπερσι, στη δημοσιότητα ανέλεγκτες, καθώς ο όγκος τους είναι μεγάλος.

Σε περίπτωση που είχε προηγηθεί ο έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές, υποστηρίζουν, τότε θα υπήρχαν μεγάλες καθυστερήσεις στη δημοσιοποίησή τους.

Είναι αλήθεια ότι αυτό ακριβώς είχε συμβεί επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τότε είχε δεχθεί σφοδρά πυρά για την τεράστια κωλυσιεργία.

Όπως και να έχει, η δημοσιοποίηση ανέλεγκτων «πόθεν έσχες» -επί της ουσίας διάτρητων, εφόσον δεν έχουν ελεγχθεί και διαπιστωθεί τυχόν παραβάσεις- δεν τιμά το πολιτικό προσωπικό.

Σε κάθε περίπτωση, οι δηλώσεις που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας δεν παρουσιάζουν μεγάλες μεταβολές σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, δηλαδή το 2019.

Το ίδιο, βεβαίως, ισχύει και για τα δάνεια των υπουργών και των βουλευτών, τα οποία όχι μόνο είναι υπέρογκα, αλλά και δεν αποπληρώνονται με ιδιαιτέρως γοργούς ρυθμούς.

 

Μητσοτάκης: Πάμπλουτος με χρέη 1.295.928 €

Πάμπλουτος, αλλά με χρέη είναι ο πρωθυπουργός. Αν και το ζεύγος Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι είναι από τα πλέον ευκατάστατα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, οι δανειακές του υποχρεώσεις είναι υπέρογκες και δεν εξυπηρετούνται με γρήγορους ρυθμούς.

Σύμφωνα με το «πόθεν έσχες» του 2021, οικονομικής χρήσης 2020 που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, το ζευγάρι χρωστά από κοινού σε τράπεζες συνολικώς 1.295.928 ευρώ!

Μέσα σε έναν χρόνο έχει δώσει για την αποπληρωμή τους 24.072 ευρώ, καθώς το 2019 οι οφειλές ανέρχονταν σε 1.320.000.

Οι δανειακές υποχρεώσεις του πρωθυπουργού φτάνουν τα 405.892 ευρώ και οφείλει έως τις 13 Σεπτεμβρίου του 2022 να έχει αποπληρώσει το περιβόητο δάνειο που είχε λάβει το 2007 για τον «Κήρυκα Χανίων».

 

Το οφειλόμενο ποσό που θα πρέπει να καταβάλει εντός τριμήνου είναι 234.618 ευρώ.

 

Σημειωτέον πως το 2020 δεν είχε αρχίσει ακόμη η αποπληρωμή του δανείου ύψους 150.000 που έλαβε από την αδερφή του Αλεξάνδρα δύο χρόνια νωρίτερα.

Οι οφειλές της Μαρέβα Γκραμπόφκσι, πάντως, είναι περισσότερες από του πρωθυπουργού, καθώς ξεπερνούν τα 890.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα, το ζευγάρι έχει στην κατοχή του δεκάδες ακίνητα σε Αθήνα, Κρήτη και Τήνο, τη μονοκατοικία στη Βρετανία, καθώς και τρεις πισίνες, και δηλώνει εισοδήματα 116.849 ευρώ.

Ο πρωθυπουργός διαθέτει μετοχές 23.255 ευρώ, ενώ η σύζυγός του διατηρεί τις τρεις θυρίδες.

Σε 8.500 ευρώ και 111 δολάρια ανέρχονται οι καταθέσεις του πρωθυπουργού, ενώ η Μαρέβα Γκραμπόφσκι έχει σε τράπεζες του εξωτερικού και του εσωτερικού 348.967 ευρώ και 177.712 δολάρια.

Ο κ. Μητσοτάκης διατηρεί τη συμμετοχή του στην Κήρυξ Α.Ε., ενώ η κυρία Γκραμπόφσκι εμφανίζει για πρώτη φορά το 2020 συμμετοχή στην εταιρία MGPG Investment Consulting ΙΚΕ, με αρχικό κεφάλαιο εισφοράς 30.000 ευρώ.

Το 2020 πούλησε το μερίδιό της από την εταιρία Zeus + ΔΙΟΝΕ Α.Ε. αξίας 649.984 ευρώ, αλλά διατηρεί το μερίδιό της στη Μ. Γκραμπόφσκι Α.Ε.

 

Ανδρουλάκης: Καταθέσεις στην ING και σπίτι στις Βρυξέλλες

φ2 5560199

Στο μικροσκόπιο βρέθηκε πρώτη φορά φέτος η δήλωση περιουσιακής κατάστασης του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος προσφάτως ανέλαβε επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής μετά τον χαμό της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά και τις εσωκομματικές εκλογές.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε το 2020 συνολικά εισοδήματα 178.586 ευρώ και καταθέσεις στις τράπεζες 523.722 ευρώ. Από τα χρήματα αυτά, τα 488.780 ευρώ είναι στην ING του Βελγίου και τα 34.930 ευρώ σε ελληνικές τράπεζες.

Δεν διαθέτει μετοχές. Επιπροσθέτως, δεν έχει δάνεια. Επίσης, δεν δηλώνει τραπεζική θυρίδα.

Ο ίδιος εμφανίζει στο «πόθεν έσχες» του πέντε διαμερίσματα, εκ των οποίων το ένα, αξίας 340.000 ευρώ, αποκτήθηκε το 2020. Το εν λόγω διαμέρισμα είναι 154 τ.μ., βρίσκεται στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στου Παπάγου και το τίμημα καταβλήθηκε από εισοδήματα προηγούμενων ετών. Το ένα μάλιστα από τα πέντε διαμερίσματα είναι στις Βρυξέλλες. Είναι 46 τ.μ. και αγοράστηκε το 2016. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. έχει αρκετές ακόμη εγγραφές σε ακίνητα (συνολικά 19). Αφορούν κυρίως καταστήματα και αποθήκες.

Διαθέτει ένα Ι.Χ. και συμμετοχή στην εταιρία ΜΑΝΙ ΑΕΒΕ. Πρόκειται για βιοτεχνική επιχείρηση στην οποία συμμετέχει ως μέτοχος ήδη από το 1999 με κεφάλαιο εισφοράς 30.241 ευρώ κατά τις 31/12.

 

Τσίπρας: «Ναι» σε καταθέσεις (97.297 €), «όχι» σε μετοχές

Φ3 4665829

Συνολικά εισοδήματα ύψους 90.589 ευρώ δηλώνουν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα.

Η δήλωση «πόθεν έσχες» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το 2021, οικονομική χρήση 2020, δεν εμφανίζει ιδιαίτερες μεταβολές σε σχέση με εκείνη της περσινής χρονιάς, καθώς εμφανίζει 97.297 ευρώ συνολικές καταθέσεις στις τράπεζες, ενώ η Μπέτυ Μπαζιάνα δηλώνει καταθέσεις αξίας 2.166 ευρώ.

Ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα δεν έχουν δανειακές οφειλές και δεν δηλώνουν μετοχές. Δεν δηλώνουν επίσης συμμετοχή σε κάποια εταιρία. Το ζευγάρι έχει στην κατοχή του το γνωστό διαμέρισμα στην Κυψέλη (είναι 114 τ.μ. και αποκτήθηκε το 1996) και ένα οικόπεδο στον Δήμο Αρτέμιδας Αττικής (292,88 τ.μ., που βρίσκεται στην κατοχή τους από το 2011).

Και τα δύο περιουσιακά στοιχεία έχουν προκύψει από γονική παροχή. Επίσης, δηλώνουν μία μηχανή και ένα αυτοκίνητο.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει μηχανή 652 κυβικών, την οποία αγόρασε το 2007 αντί 7.300 ευρώ, ενώ η Μπέτυ Μπαζιάνα ένα Ι.Χ. επιβατικό 1.248 κυβικών, το οποίο αγόρασε το 2013 αντί 14.160 ευρώ.

Η ίδια διατηρεί από το 2013 μία θυρίδα στην Εθνική Τράπεζα.

 

Πιο φτωχός ο Κουτσούμπας, σκαφάτος ο Βαρουφάκης

Ο πιο «φτωχός» πολιτικός αρχηγός ανακηρύσσεται, και για φέτος, ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ δηλώνει στο «πόθεν έσχες» του εισοδήματα 89.769 ευρώ και καταθέσεις 10.167 μαζί με τη σύζυγό του.

Ως γνωστόν, ο ίδιος όπως και οι υπόλοιποι βουλευτές του ΚΚΕ δίνουν στον Περισσό σχεδόν το σύνολο της βουλευτικής τους αποζημίωσης.

Όπως προβλέπει, άλλωστε, το καταστατικό του κόμματος, οι αποδοχές αυτές κατατίθενται στο ταμείο της Κεντρικής Επιτροπής και στη συνέχεια επιστρέφεται στον αρχηγό και στους βουλευτές ένα μηνιαίο ποσό που έχει οριστεί.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας και η σύζυγός του δηλώνουν τέσσερα διαμερίσματα, εκ των οποίων τα δύο ημιτελή, και ένα Ι.Χ.

Σε κάθε περίπτωση, το φετινό «πόθεν έσχες» του γ.γ. του ΚΚΕ, όπως και των υπόλοιπων αρχηγών της ελάσσονος αντιπολίτευσης, δεν παρουσιάζει σημαντικές μεταβολές σε σχέση με το 2019.

 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος και η σύζυγός του δηλώνουν εισοδήματα 295.163 ευρώ και καταθέσεις 559.144 ευρώ.

Το ζευγάρι κατέχει ένα ακίνητο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και τρία Ι.Χ., εκ των οποίων το ένα το απέκτησε το 2020. Πρόκειται για αυτοκίνητο 1.991 κυβικών του 2017, που αγοράστηκε αντί 9.493 ευρώ.

 

Το ζευγάρι κατέχει την εταιρία ΟΛΓΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΠΕ. Ακόμη ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και η σύζυγός του, από δάνειο ύψους 100.000 ευρώ που σύναψαν τον Νοέμβριο του 2015, έχουν ο καθένας ως υπολειπόμενη οφειλή για την εξόφλησή του 6.056 ευρώ.

 

Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης Βαρουφάκης και η σύζυγός του δηλώνουν εισοδήματα 200.660 ευρώ και καταθέσεις 24.556 ευρώ και 128.824 δολάρια.

 

Δηλώνουν τρεις μονοκατοικίες και ένα διαμέρισμα, πέντε δίκυκλα, τρία Ι.Χ. και δύο φουσκωτά, και συμμετοχή σε συνολικά έξι επιχειρήσεις.

Ανάμεσά τους, το Κέντρο για το Μετακαπιταλιστικό Πολιτισμό ΑΚΕ, το Democracy in Europe Movement 2025 και η DiEM25 ΕΛΛΑΔΟΣ. Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 έχει δανειακές υποχρεώσεις ύψους 10.425 ευρώ.

 

Οι πρωταθλητές στα δάνεια και τα… φέσια

 

«Πνίγονται» στα χρέη οι πολιτικοί μας ταγοί, οι οποίοι αναδεικνύονται σε πρωταθλητές στα δάνεια, αλλά και στα… φέσια.

Οι βουλευτές και οι υπουργοί όχι μόνο μπορούν και λαμβάνουν υπέρογκα δάνεια από τα τραπεζικά ιδρύματα, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους πολίτες και τις επιχειρήσεις, αλλά δεν κόπτονται κιόλας να τα εξυπηρετήσουν, μετατρέποντάς τα σε δανεικά κι αγύριστα.

Σε πρωταθλητές των δανείων αναδεικνύονται τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Όσο και αν φαντάζει απίστευτο, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης Χρήστος Στυλιανίδης χρωστάει πάνω από 1.500.000 ευρώ.

φ6 5624726

Πρόκειται σαφώς για τον ρέκορντμαν των υπουργικών χρεών! Υπέρογκα είναι και τα χρέη του υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη, που χρωστά πάνω από 1.000.000 ευρώ, ενώ ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας χρωστά 730.000 και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης 654.000.

Όσον αφορά τα περιβόητα δάνεια του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη -τα οποία έλαβε το 2007, όταν πρωτοεξελέγη βουλευτής-, χρωστάει στο ένα δάνειο 105.797 ευρώ (έδωσε μέσα σε έναν χρόνο 6.038) και στο δεύτερο δάνειο 451.961 ευρώ (έδωσε 12.860 ευρώ μέσα στο 2019).

Την ίδια ώρα, πάνω από 605.000 ευρώ χρωστάει το ζεύγος Χρυσοχοΐδη, ενώ και δεκάδες «γαλάζιοι» βουλευτές είναι καταχρεωμένοι.

Ανάμεσά τους η Φωτεινή Αραμπατζή (355.457 ευρώ), ο Περικλής Μαντάς (492.802), η Νόνη Δούνια (269.539) και ο Γιάννης Βρούτσης με τη σύζυγό του (περισσότερα από 170.000).

Πάντως, και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που έσπευσε να καταγγείλει την κυβέρνηση για τα δάνεια που δεν αποπληρώνονται, δεν πάνε πίσω.

φ5 5560961

Αρκετοί βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρωστούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Ο Παύλος Πολάκης οφείλει 279.349 ευρώ, 197.000 χρωστάει ο Χρήστος Γιαννούλης και 138.067 ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Όσο για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., ο Ανδρέας Λοβέρδος χρωστάει σε τράπεζες πάνω από 300.000 ευρώ, 655.831 χρωστάει το ζεύγος Κεγκέρογλου, ενώ η κυρία Γιαννακοπούλου και ο σύζυγός της χρωστούν 346.618.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί την ίδια ώρα το γεγονός ότι χρέη έχει και ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας.

Κι όμως, ο Γιάννης Στουρνάρας χρωστάει συνολικώς 95.730 ευρώ, αν και είναι εξαιρετικά ευκατάστατος, με εισοδήματα πάνω από 223.000 ευρώ, αλλά και 431.321 καταθέσεις.

Πηγή: dimokratia.gr

 

Πηγή

Προβολές : 345


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα