ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2022. ΤΕΡΜΑ ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ.Ο Υποχρεωτικός Εμβολιασμός για την ΕΕ μόλις Πέρασε Εν Κρυπτώ

ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2022. ΤΕΡΜΑ ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ.Ο Υποχρεωτικός Εμβολιασμός για την ΕΕ μόλις Πέρασε Εν Κρυπτώ

9 Απριλίου, 2022 22 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:39,555
Μοίρασέ το

Στο τέλος του 2022/2023 θα υπάρχει ένα ψηφιακό νόμισμα.

Η ΕΕ θα επιβάλει μια ψηφιακή ταυτότητα σε κάθε πολίτη της ΕΕ.

Όλα τα ΑΤΜ θα αντικατασταθούν από ΑΤΜ με κωδικό QR στο εγγύς μέλλον.

Εάν ενσωματωθούν αυτά τα μηχανήματα με κωδικό QR, δεν θα μπορεί πλέον να γίνεται ανάληψη μετρητών από τράπεζες ή/και από αλλού.

 

Διαβάζοντας την παρακάτω αποκάλυψη, θα αντιληφθείτε ότι τα… ψέματα τελειώνουν.

ΕΝΙΑΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΤΜ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ.

Μέχρι πριν λίγο, έγραφα να  πάτε στα χωριά σας, να αγοράσετε και να αποθηκεύσετε τρόφιμα, να φτιάξετε όσοι μπορείτε ένα μποστάνι…

Τώρα, με πλήρη ανάληψη ευθύνης των γραφομένων μου, σας λέω:

ΠΑΡΤΕ ΟΠΛΑ, ΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

01 Απριλίου 2022, Jim Stone, Global Research, Διάβαστε το εδώ

____________

Δεν έχει σημασία αν η ψευτο-πανδημία έχει τελειώσει και το εμβόλιο έχει αποδειχθεί απατηλό, προχωρούν στην επιβολή της καθολικής υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.

Αυτό μόλις μου ήρθε στο Gmail από μια πολύ αξιόπιστη πηγή. Θα το πληκτρολογήσω εδώ και θα το μεταφέρω αυτολεξεί. Είναι απολύτως νόμιμες πληροφορίες.

“ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ”

Μετά τις 30 Ιουνίου 2022

  • το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τροποποίησε το ψήφισμα 2361 και δεν αντιτίθεται πλέον στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
  • Από την 1η Ιουλίου 2022 η ΕΕ έχει ανακοινώσει τη νομοθεσία για τα υποχρεωτικά πιστοποιητικά EU COVID 19 που σας στερούν όλες τις ελευθερίες αν δεν έχετε πιστοποιητικό QR covid. Εάν υπάρξει πλειοψηφία των κρατών μελών που θα υπογράψουν τη νομοθεσία, θα εισαχθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός.
  • στο τέλος του 2022/2023 θα υπάρχει ένα ψηφιακό νόμισμα.
  • Η ΕΕ θα επιβάλει μια ψηφιακή ταυτότητα σε κάθε πολίτη της ΕΕ. (Οι Ολλανδοί την έχουν ήδη και ήδη παραπέμπουν στην έκδοση της ΕΕ στην ιστοσελίδα digld.nl)
  • Όλα τα ΑΤΜ θα αντικατασταθούν από ΑΤΜ με κωδικό QR στο εγγύς μέλλον, το Βέλγιο τα εγκαθιστά ήδη σε πλήρη εξέλιξη.
  • Εάν ενσωματωθούν αυτά τα μηχανήματα με κωδικό QR, δεν θα μπορεί πλέον να γίνεται ανάληψη μετρητών από τράπεζες ή/και από αλλού.
  • Η ΕΕ στοχεύει να καταστήσει τα μετρητά εντελώς άχρηστα εντός 18 μηνών.
  • Το ψήφισμα της ΕΕ στερεί μόνιμα από κάθε άτομο τη σωματική του ακεραιότητα.

Το πραγματικό έγγραφο μπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ. Παρόλο που είναι σε ξένη γλώσσα εάν σκρολλάρετε την ιστοσελίδα θα δείτε ότι υπάρχει στα ελληνικά όπου και μπορείτε να το μεταφορτώσετε στον υπολογιστή σας όπως δείχνει η φωτογραφία κατωτέρω.

*******

Ευχαριστούμε την Dr. Claudia von Werlhof που μας επέστησε την προσοχή σε αυτό το θέμα.

——————

Δικτυογραφία :

Mandatory Vaccination for the EU Just Went Through Under the Radar – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization

https://www.globalresearch.ca/mandatory-vaccination-eu-just-went-through-under-radar/5776115

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 39,555


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα