Μελέτη Charité: Μισό εκατομμύριο θύματα με σοβαρές παρενέργειες “εμβολιασμού” μόνο στη Γερμανία.  “Οι γιατροί πρέπει να αναλάβουν δράση”.

Μελέτη Charité: Μισό εκατομμύριο θύματα με σοβαρές παρενέργειες “εμβολιασμού” μόνο στη Γερμανία. “Οι γιατροί πρέπει να αναλάβουν δράση”.

14 Μαΐου, 2022 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:521
Μοίρασέ το

 

Ο καθηγητής δήλωσε στο MDR: “Λαμβάνοντας υπόψη περίπου μισό εκατομμύριο περιπτώσεις με σοβαρές παρενέργειες μετά από εμβολιασμούς κατά της Covid στη Γερμανία, εμείς οι γιατροί πρέπει να αναλάβουμε δράση”.

Ο Matthes ζητά τώρα να δημιουργηθούν κέντρα επικοινωνίας για τους πληγέντες.

Matthes: “Πρέπει να καταλήξουμε σε προσφορές θεραπείας, να το συζητήσουμε ανοιχτά σε συνέδρια και δημόσια, χωρίς να θεωρηθούμε αντίπαλοι του εμβολιασμού”.

 

 

 

 

Πεντακόσιες χιλιάδες με παρενέργειες από το μπόλι… μόνον στην Γερμανία και με το δεδομένο πως η πλειοψηφία των μπολιασμένων, δεν τολμάει να το καταγγείλει…!!!

Κι είμαστε ακόμα στην αρχή… τα δυο επόμενα χρόνια, θα φέρουν τόσους θανάτους και τόσες σοβαρές παρενέργειες, που ούτε καν φανταζόμαστε…

Τα έλεγε ο αείμνηστος ΛΥΚ ΜΟΝΤΑΝΙΕ, τα έλεγαν και τα λένε ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΡΟΥΣ… αλλά έτρεχαν και τρέχουν ακόμα τα ΖΩΑ να μπολιαστούν… και το χειρότερο, να μπολιάσουν και τα παιδιά τους…

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Μου κάνει εντύπωση όμως, η απάντηση του παρακάτω ντοκτόρου… “χωρίς να θεωρηθούμε αντίπαλοι του εμβολιασμού”!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ …;;;

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ;;;

Από τη Berliner-Zeitung

Καθηγητής της κλινικής Charité κάνει λόγο για φλεγμονές του καρδιακού μυός, για υπερβολικές αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος ή για νευρολογικές διαταραχές. Ο επικεφαλής της μελέτης αναφέρει ότι “Οι γιατροί πρέπει να αναλάβουν δράση”.

 

Ο αριθμός των σοβαρών επιπλοκών μετά τον “εμβολιασμό” κατά της Covid είναι ενδεχομένως 40 φορές υψηλότερος από ό,τι δηλώνει επίσημα το Ινστιτούτο Paul Ehrlich (PEI). Αυτό είναι ένα από τα προκαταρκτικά αποτελέσματα μιας μακροχρόνιας μελέτης παρατήρησης της Charité του Βερολίνου, ανέφερε ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός MDR. Επικεφαλής της μελέτης είναι ο καθηγητής Harald Matthes.

Ο καθηγητής δήλωσε στο MDR: “Λαμβάνοντας υπόψη περίπου μισό εκατομμύριο περιπτώσεις με σοβαρές παρενέργειες μετά από εμβολιασμούς κατά της Covid στη Γερμανία, εμείς οι γιατροί πρέπει να αναλάβουμε δράση”.

Ο Matthes ζητά τώρα να δημιουργηθούν κέντρα επικοινωνίας για τους πληγέντες.

Matthes: “Πρέπει να καταλήξουμε σε προσφορές θεραπείας, να το συζητήσουμε ανοιχτά σε συνέδρια και δημόσια, χωρίς να θεωρηθούμε αντίπαλοι του εμβολιασμού”.

Σύμφωνα με τη μελέτη, οκτώ στους 1000 εμβολιασθέντες παλεύουν με σοβαρές παρενέργειες. Με βάση τη μελέτη, οι “σοβαρές παρενέργειες” είναι συμπτώματα που διαρκούν για εβδομάδες ή μήνες και απαιτούν ιατρική περίθαλψη.

Συγκεκριμένα, αυτές περιλαμβάνουν φλεγμονές του καρδιακού μυός, υπερβολικές αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος ή νευρολογικές διαταραχές, δηλαδή βλάβες του νευρικού συστήματος. “Ο αριθμός δεν αποτελεί έκπληξη”, λέει ο Matthes, επικεφαλής της μελέτης.

Αντιστοιχεί “σε ό,τι είναι γνωστό από άλλες χώρες όπως η Σουηδία, το Ισραήλ ή ο Καναδάς”.

Ακόμη και οι κατασκευαστές των εμβολίων είχαν ήδη διαπιστώσει παρόμοιες τιμές στις μελέτες τους. Γνωστοί κατασκευαστές εμβολίων Covid είναι εταιρείες όπως η Biontech, η Moderna, η Astrazeneca ή η Johnson & Johnson.

Παρενέργειες του εμβολιασμού: Οι γιατροί συχνά δεν αναφέρουν ύποπτες περιπτώσεις

Είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες από τις παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων των σοβαρών, υποχωρούν μετά από “τρεις έως έξι μήνες” και το 80% θεραπεύεται. “Δυστυχώς, όμως, υπάρχουν και κάποιες που διαρκούν πολύ περισσότερο”, αναφέρει ο καθηγητής Matthes.

Με τα συμβατικά εμβόλια, όπως αυτά κατά της πολιομυελίτιδας ή της ιλαράς, ο αριθμός των σοβαρών παρενεργειών είναι “σημαντικά χαμηλότερος”.

Για τους θιγόμενους, είναι ιδιαίτερα οδυνηρό το γεγονός ότι “συχνά δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψη” τα παράπονά τους. Οι γιατροί σε ιδιωτικά ιατρεία πολύ συχνά δεν συσχετίζουν τα συμπτώματα με τους εμβολιασμούς. Είτε δεν είναι προετοιμασμένοι είτε δεν θέλουν να “πάρουν θέση σε μια θερμή πολιτική ατμόσφαιρα“.

Οι πολλές επιστολές προς τον επικεφαλής της μελέτης, καθηγητή Matthes, στις οποίες οι πάσχοντες περιγράφουν τη “συχνά πολύμηνη αναζήτησή τους για αποτελεσματική ιατρική βοήθεια και αναγνώριση” μαρτυρούν επίσης αυτό, συνεχίζει η αναφορά του MDR. Οι επιστολές δείχνουν ότι “τα ύποπτα κρούσματα δεν αναφέρονται επίσημα”. Ως εκ τούτου, “ο αριθμός των σοβαρών εμβολιαστικών παρενεργειών στο Ινστιτούτο Paul Ehrlich, με 0,2 αναφορές ανά 1.000 δόσεις εμβολιασμού, είναι επίσης σημαντικά χαμηλότερος από ό,τι στη μελέτη του Charité“.

 

40.000 άτομα που έλαβαν την ένεση εξετάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα

Το Charité και άλλες κλινικές βρίσκονται επί του παρόντος στη διαδικασία ανάπτυξης αποτελεσματικών θεραπειών για άτομα με επιπλοκές από τον εμβολιασμό, ανέφερε. “Συχνά, η παρουσία υπερβολικά πολλών αυτοαντισωμάτων στο πλάσμα αίματος των πασχόντων είναι η αιτία του προβλήματος”, εξηγεί ο καθηγητής Matthes. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να προσδιοριστεί πρώτα “ποια και πόσα από αυτά τα αυτοαντισώματα είναι παρόντα”. Συνεπώς, πρέπει επίσης να “ενταχθούν” εργαστήρια που μπορούν να διενεργούν αντίστοιχες εξετάσεις. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν εγκαταστάσεις που είναι σε θέση να “αναλάβουν τουλάχιστον την αρχική φροντίδα των ασθενών με επιπλοκές από τον εμβολιασμό”.

Στην έκθεση, ο Matthes συνεχίζει λέγοντας: “Πολλές κλινικές εικόνες που είναι γνωστές από το “Long Covid” αντιστοιχούν σε εκείνες που εμφανίζονται ως παρενέργειες του εμβολιασμού”. Στόχος είναι τώρα να ανοίξουν τα εξωτερικά ιατρεία για ασθενείς με επιπλοκές από τον εμβολιασμό. Ανάλογα με τη σοβαρότητα της επιπλοκής, οι ασθενείς θα μπορούσαν στη συνέχεια να παραπεμφθούν σε εξειδικευμένα τμήματα όπως η νευρολογία ή η καρδιολογία. Οι μονάδες εντατικής θεραπείας και τα κέντρα αιμοκάθαρσης θα μπορούσαν επίσης να ενσωματωθούν στη θεραπεία.

Η μελέτη “Safety Profile of Covid-19 Vaccines” (εν συντομία ImpfSurv), η οποία επικεντρώνεται στις επιδράσεις και τις παρενέργειες των διαφόρων εμβολίων, διεξάγεται εδώ και ένα χρόνο. Τα τελικά αποτελέσματα δεν είναι ακόμη διαθέσιμα.

Για το σκοπό αυτό, περίπου 40.000 εμβολιασμένα άτομα ερευνώνται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε ολόκληρη τη Γερμανία. Η συμμετοχή είναι εθελοντική, γι’ αυτό και η αντιπροσωπευτικότητα των δεδομένων δεν μπορεί να μεταφερθεί στον πληθυσμό, διότι είναι πιθανό να συμμετέχουν κυρίως άτομα που φοβούνται τις παρενέργειες του εμβολιασμού. Η μελέτη είναι επίσης ανεξάρτητη από τον τρόπο με τον οποίο τα εμβόλια δρουν στα αντίστοιχα άτομα.

Εκτός από την εργασία του στο νοσοκομείο Charité του Βερολίνου, ο επικεφαλής της μελέτης Harald Matthes είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου πολλών ιατρικών συλλόγων. Μελετά συστηματικά τις παρενέργειες των φαρμάκων εδώ και πολλά χρόνια.

Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία Ε.Υ.Ε.

 

Πηγή

Προβολές : 521


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα