Μετά το νομοσχέδιο για τα Σόδομα ο Μητσοτάκης θα φυγαδευτεί στο εξωτερικό

Μετά το νομοσχέδιο για τα Σόδομα ο Μητσοτάκης θα φυγαδευτεί στο εξωτερικό

12 Φεβρουαρίου, 2024 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,092
Μοίρασέ το

 

Η διεθνής σκηνή που ελέγχει την Ελλάδα θέλει το χρυσό παιδί της – Μητσοτάκη Κυριάκο – να είναι στο τιμόνι του προτεκτοράτου , ο οποίος ακολουθεί πιστά της επιταγές τους, αλλαγή πληθυσμού , κατάργηση της οικογένειας , κατάργηση της ορθοδοξίας , πλήρης αποστρατικοποίηση των νησιών και μερική της ηπειρωτικής χώρας , μεταφορά του πλούτου της Ελλάδας σε παγκόσμιες ιδιωτικής εταιρίες , ιδιωτικοποίηση του νερού , εμπλοκή της Ελλάδας σε πόλεμο εκτός συνόρων για συμφέροντα άλλων κτλ.

 

 

Αυτά είναι τα σχέδια της ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΕΙΑΚΗΣ ΨΥΧΟΠΑΘΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…

Υπάρχει όμως ΚΑΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ…

Για να δούμε που θα  βρεθούν όσοι ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΕΡΙΖΙ (ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ κλπ), ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ…

Προσωπικά, εύχομαι για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ…  ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ, ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ…  ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Γράφει τό troktico

 

Μιλώντας για το νομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους ομοφυλόφιλους γονείς …να κοιμούνται ήσυχοι …αφού ο ίδιος φροντίζει να προχωρήσει τα σχέδιά του παρά την οργή βουλευτών του και το κατηγορηματικό «όχι» της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Μετά το νομοσχέδιο για τα Σόδομα ( Γάμος ομοφυλόφιλων ζευγαριών )  η Ελλάδα θα εισέλθει σε πολιτική τρικυμία , όπως έγινε και με την Συμφωνία των Πρεσπών .

 

Θα είναι πολύ δύσκολο να δεχθεί ο λαός τον νόμο και οι Βουλευτές που τον ψήφισαν θα είναι ξένο σώμα και πολύ δύσκολο να ξανά  εκλεγούν, αυτό θα δημιουργήσει πίεση και στον αρχηγό τους τον Κυριάκο .

Η διεθνής σκηνή που ελέγχει την Ελλάδα θέλει το χρυσό παιδί της – Μητσοτάκη Κυριάκο – να είναι στο τιμόνι του προτεκτοράτου , ο οποίος ακολουθεί πιστά της επιταγές τους, αλλαγή πληθυσμού , κατάργηση της οικογένειας , κατάργηση της ορθοδοξίας , πλήρης αποστρατικοποίηση των νησιών και μερική της ηπειρωτικής χώρας , μεταφορά του πλούτου της Ελλάδας σε παγκόσμιες ιδιωτικής εταιρίες , ιδιωτικοποίηση του νερού , εμπλοκή της Ελλάδας σε πόλεμο εκτός συνόρων για συμφέροντα άλλων κτλ.

 

Τού έχουν υποσχεθεί προστασία και πολύ καλή θέση σε διεθνές επίπεδο – politico – δεν είναι μυστικό ούτε taboo  πλέον , το ίδιο εξάλλου έγινε και με τον Θοδωρή Ρουσόπουλο πριν μερικές εβδομάδες , όμως ο Κυριάκος θα τιμηθεί με πολύ καλύτερη θέση ο ίδιος και η οικογένεια του που σε περίπτωση κατάρρευσης της χώρας θα φυγαδευτούν στο εξωτερικό.    

Η διακυβέρνηση της χώρας θα εισέλθει πλέον σε περιπέτειες και επικίνδυνους καιρούς.

Αναταραχές και πτώχευση θα είναι σε καθημερινή βάσει και αυτό θα είναι μόνο η αρχή.

 

Το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης θα κατάρρευσει , ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ θα αναγκαστούν να ενωθούν με το πρόσχημα της διάλυσης της χώρας την οποία έχουν οδηγήσει μεθοδικά από το 1948 – σχέδιο Μαρσαλ και μετά  , και θα δημιουργήσουν μία κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ( που θα είναι δική τους σωτηρία ) και αναγκαστικά θα φέρουν τον Βασιλιά στο πολιτικό προσκήνιο γιατί αυτό είναι το τελικό σχέδιο τους .

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 2,092


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα