Με δύο offshore εταιρεία στον ΠΑΝΑΜΑ ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής (ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!)

Με δύο offshore εταιρεία στον ΠΑΝΑΜΑ ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής (ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!)

2 Μαρτίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,175
Μοίρασέ το

 

Ακόμα ένας πολιτικός στην Ελλάδα που ενώ θα έπρεπε να είναι στην φυλακή κυκλοφορεί ελεύθερος, αποτέλεσμα βαθιάς διαφθοράς στους κόλπους της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα.

Κώστας Αχ. Καραμανλής
Yπουργός Υποδομών και Μεταφορών

 

Και περιμένουμε σωτηρία από ΠΩΛΗΤΙΚΑ ΚΙΜΒΑΛΑ να νοιαστούν για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό…

Φτωχοποίησαν και τσάκισαν έναν πάλαι ποτέ περήφανο λαό, τον οδήγησαν στην ένδοια ενώ αυτοί απολαμβάνουν τα τεράστια οικονομικά οφέλη των ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ…

Το 75% του λαού ζει κάτω από το όριο της φτώχιας, ενώ αυτοί μεταφέρουν  τα εκατομμύρια και τα δισεκατομμύρια των μιζών τους, σε offshore εταιρείες…

Αλήθεια, πότε εργάστηκε αυτό το πολιτικό τσίρκουλο;;;

Αν δεν λεγόταν Καραμάν Αλής, ούτε για θυρωρός σε πολυκατοικία δεν θα έκανε…

Τα χέρια του, είναι γεμάτα ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ… και τα χρήματα που έχει στις offshore, ΜΑΤΩΜΕΝΑ!!! (εδώ και η δεύτερη offshore)

Κανείς όμως δεν θα τον αγγίξει… η “δικαιοσύνη” δαγκώνει μόνον την φτωχολογιά… έχει κι ο Ντογιάκος τον γιό στον οφσοράκια υπουργό με το ψευδές ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ… σιγά μην τον ακουμπήσουν…

Θα το επαναλάβω για να γίνει κατανοητό:

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΟΧΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.

ΑΥΤΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

 

 

 

 

Με-offshore-εταιρία-στον-ΠΑΝΑΜΑ-ο-Κώστας-Καραμανλής-υπουργός-Υποδομών-κ...

Ο Κώστας Καραμανλής είναι υπουργός Υποδομών και Μεταφορών στην Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη (Νέα Δημοκρατία).

Ακόμα ένας πολιτικός στην Ελλάδα που ενώ θα έπρεπε να είναι στην φυλακή κυκλοφορεί ελεύθερος, αποτέλεσμα βαθιάς διαφθοράς στους κόλπους της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα.

Έχει κάνει ψευδή Φορολογική ΔΗΛΩΣΗ Πόθεν Εσχες και με βάση τον Ελληνικό Νόμο και Κ.Π.Δ. το λιγότερο να είχε παυθεί από τα υπουργικά του καθήκοντα, και θα έπρεπε να τον είχαν παραπέμψει να λογοδοτήσει σε ποινικό δικαστήριο το οποίο θα έκρινε πόσα χρόνια φυλακή θα έπρεπε να εκτίσει για τις κακουργηματικές πράξεις που διέπραξε.

KARAMANLIS-KONSTANTNINOS-89194-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΚΩΣΤΑΣ-ΠΟΘΕΝ-ΕΣΧΕΣ-2016-ΥΠΟΥΡΓ...

Με τον ίδιο Κ.Π.Δ. φυλακίζουν τους Έλληνες για πολύ μικρότερα αδικήματα π.χ. χωρίς άδεια πώλησης λουλουδιών.

υπόθεση-15-τρiανταφυλλα-χωρις-αδεια-συλληψη

 

Πηγή

Προβολές : 1,175


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα