Μια αποκαλυπτική ανακοίνωση εκ μέρους του πρώην στελέχους και υποψηφίου βουλευτή της ΝΙΚΗΣ Κωνσταντίνου Μαυρομουστακάκη

Μια αποκαλυπτική ανακοίνωση εκ μέρους του πρώην στελέχους και υποψηφίου βουλευτή της ΝΙΚΗΣ Κωνσταντίνου Μαυρομουστακάκη

14 Σεπτεμβρίου, 2023 24 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,516
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και … λυπάμαι που τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, δικαιώνονται μετά από μήνες… για το ποιόν του δασκαλάκου… και τον ρόλο του “βουλευτηρίου” του…

 

 

Από την πρώτη στιγμή παραμερίσαμε αμφιβολίες κι ερωτήματα, που αιωρούνταν εύλογα και πολλαπλασιάζονταν συνεχώς, όταν ταυτόχρονα μοναδικός μου στόχος ήταν και είναι πάντα το καλό της Πατρίδας. Με την παραπάνω εξέλιξη, όλα τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν και απαντήθηκαν με τον πλέον χειρότερο τρόπο.

Ζητώ συγγνώμη από όλους, όσους δυνατόν να παρέσυρα στην υποστήριξη του κινήματος με το γνήσιο και αυθεντικό ενδιαφέρον μου για την Πατρίδα μας Ελλάδα και την Μάνα Ορθοδοξία.

 

ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ, ΝΑ Σ’ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ…

 

Τα σημάδια, ήταν απόλυτα ορατά και με στοιχεία… τόσες αναρτήσεις, τόσες συνεντεύξεις έκαναν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ…ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ…

 

ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ Τ’ ΑΚΟΥΣΕΤΕ…

 

ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΑΤΕ…

 

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ…

 

Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ…

 

ΕΝΑΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΗΤΑΝ, ΠΟΥ ΑΠ’ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΤΟΝ ΕΣΠΡΩΞΕ Ο ΡΕΣΤΗΣ…

 

ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ…

 

ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΣ, ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΗΘΟΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ…

 

ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΑΝ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ, ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ…

 

ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ. ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ “ΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ” ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.

 

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ, ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ…

 

ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΔΩΣΕΣ, ΔΑΣΚΑΛΑΚΟ, ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Να ευχαριστείτε Τον Θεό, που σας έδιωξε… το γιατί, θα το δείτε στην πορεία…

 

Αγαπητοί Φίλοι και Συναγωνιστές,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το Βουλευτήριον του κινήματος ΝΙΚΗ με έχει διαγράψει από τα μητρώα του κινήματος.

Η διαγραφή μου έγινε μέσω ενός άκρως προσβλητικού, ανυπόγραφου ηλεκτρονικού μηνύματος, που έλαβα στις 26 Αυγούστου 2023. 

Στο μήνυμα αναφέρεται ότι το Βουλευτήριον συνήρθε ως πειθαρχικό όργανο-συμβούλιο και αποφάσισε, επισημαίνω, δίχως δίκαιες και δημοκρατικές διαδικασίες, την διαγραφή μου, χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση, προειδοποίηση ή άλλη επικοινωνία μαζί μου και δίχως να μου δοθεί η ευκαιρία να υπερασπιστώ τον εαυτό μου στις ανυπόστατες κατηγορίες τους.

Όπως όλοι γνωρίζετε, προσωπικά έδωσα το άπαν των δυνάμεών μου, ως υποψήφιος βουλευτής της ΝΙΚΗΣ στην Β ́ Πειραιά, με προσωπικές θυσίες, γνήσιο και ειλικρινή αγώνα, για να υποστηρίξω το κίνημα ΝΙΚΗ, με στόχο την είσοδό της στην Βουλή των Ελλήνων προς όφελος της Πατρίδας μας.

Από την πρώτη στιγμή παραμερίσαμε αμφιβολίες κι ερωτήματα, που αιωρούνταν εύλογα και πολλαπλασιάζονταν συνεχώς, όταν ταυτόχρονα μοναδικός μου στόχος ήταν και είναι πάντα το καλό της Πατρίδας. Με την παραπάνω εξέλιξη, όλα τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν και απαντήθηκαν με τον πλέον χειρότερο τρόπο.

Δόξα τω Θεώ!

Επιπλέον, θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν πρόκειται για μια μεμονωμένη κίνηση από το Βουλευτήριο του κινήματος ΝΙΚΗ αλλά διέγραψαν ταυτόχρονα και άλλους υποψήφιους βουλευτές και μέλη με τον ίδιο ακριβώς απαξιωτικό μικροκομματικοτραφή, θα έλεγα, τρόπο όπως για παράδειγμα την Βερονίκη Ματσουκατίδου, Γενική Ιατρό και υποψήφια βουλευτή της ΝΙΚΗΣ στην Α ́ Θεσσαλονίκης, την Ελένη Ρίκου, Ιστορικού-Φιλόλογου, υποψήφια βουλευτή της ΝΙΚΗΣ στον Νομό Κέρκυρας, την Μαριλένα Μανέτα, υποψήφια βουλευτή στο Νομό Λασιθίου και άλλων προσώπων.

Ζητώ συγγνώμη από όλους, όσους δυνατόν να παρέσυρα στην υποστήριξη του κινήματος με το γνήσιο και αυθεντικό ενδιαφέρον μου για την Πατρίδα μας Ελλάδα και την Μάνα Ορθοδοξία.

«Μὴ πεποίθατε ἐπ ̓ ἄρχοντας, ἐπὶ υἱοὺς ἀνθρώπων, οἷς οὐκ ἔστι σωτηρία (Ψαλ. 145, 3)

Μηδέν κακόν, όμως, αμιγές καλού.

Μέσα από αυτή την θυσιαστική αλλά φθοροποιό εμπειρία, είχα την ευκαιρία να κατανοήσω πλήρως ότι ο ασύμμετρος, υβριδικός και πολύπλευρος πόλεμος, που δέχεται η ανθρωπότητα, μαζί και η Ελλάδα, στις μέρες μας, από τις αρχές και τις εξουσίες του άρχοντα του κόσμου τούτου, του διαβόλου, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με ανθρώπινα μέσα, δεόμαστε στην Θεία Πρόνοια.

Καλώ όλους τους φίλους και συναγωνιστές να αφιερώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, στην προσωπική πνευματική μας αφύπνιση και θωράκιση με σταθερή πίστη, με προσευχή, νηστεία, ελεημοσύνη, μετάνοια, εξομολόγηση, και τακτική Θεία Κοινωνία.

Οι πνευματικές αντίθετες δυνάμεις, που έχουν ξεχυθεί στον κόσμο, για να τον καταστρέψουν, όπως και οι Πατέρες σημειώνουν εδώ και αιώνες, μόνο με ανυποχώρητο πνευματικό αγώνα του καθενός μας μπορούν να κατατροπωθούν.

«Ὁ Χριστός μας ἐξῆλθε νικῶν καὶ ἵνα νικήσῃ.» (Ἀποκ. στ ́, 2) «Στῶμεν καλῶς, στῶμεν μετά φόβου!»

Χριστός Ανέστη αδελφές και αδελφοί!

Κωνσταντίνος Μαυρομουστακάκης

 

Πηγή

Προβολές : 1,516


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα