ΜΙΑ “ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ” ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ;;; Ρεπορτάζ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ...

ΜΙΑ “ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ” ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ;;; Ρεπορτάζ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ...

17 Ιουλίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,832
Μοίρασέ το

 

Πιστεύω πως αντιληφθήκατε όχι μόνο το μέγεθος της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ.

Μετά από αυτό το τρομακτικά αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, θα περιμένουμε την αντίδραση των “μπατριωτικών κομμάτων”…

 

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Ήταν 31 Μαρτίου του 2018, όταν η είδηση της … “αυτοκτονίας” του Προέδρου της ΕΒΡΑIΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ SINGULAR LOGIC δεν σοκάρισε μόνο τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά άφηνε πολλά ερωτηματικά γι αυτή την περίεργη “αυτοκτονία”…

Ψαχουλεύοντας το παλιό αρχείο των κατηργημένων ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, κατάφερα με πολύ κόπο, να βρω την ανάρτηση που παραθέτω…

Υπενθυμίζω πως είχαμε κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ… ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ…

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο: Αυτοκτόνησε ο πρόεδρος της SingularLogic, Μιχάλης Καριώτογλου

Τον βρήκαν νεκρό μέλη της οικογένειάς του που άκουσαν τον πυροβολισμό.

 

Μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση πως το θέμα της … “αυτοκτονίας” του προέδρου της singular logic, αν και καλύφθηκε από εκατοντάδες ιστοσελίδες, το κείμενο ήταν σε όλες το ίδιο…

Μια μέρα και μετά η είδηση εξαφανίστηκε από την επικαιρότητα…

Υπάρχει… ΘΕΟΣ!

Καλλιόπη Σουφλή

Σοκ στον επιχειρηματικό -κι όχι μόνο- κόσμο προκαλεί η είδηση πως το πρωί του Σαββάτου (31.03.2018) αυτοκτόνησε ο πρόεδρος της SingularLogic, Μιχάλης Καριώτογλου.


Ο Μιχάλης Καριώτογλου έβαλε τέλος στη ζωή του εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της SingularLogic αυτοπυροβολήθηκε, το πρωί του Σαββάτου, μέσα στο σπίτι του στο Ψυχικό. 

Τον βρήκαν νεκρό μέλη της οικογένειάς του που άκουσαν τον πυροβολισμό.

 

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Καριώτογλου

Ο Μιχάλης Καριώτογλου ήταν πρόεδρος της SingularLogic. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular A.E.» από το 1984 και βασικό στέλεχος της εταιρείας διατελώντας Διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης.

Ήταν κάτοχος πτυχίου B.Sc. Electronic Engineering του Chelsea College και πτυχίου M.Sc. Communications Engineering από το Imperial College of Science and Technology.

 

Πηγή αρχείο παλαιών ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ  https://attikanea.blogspot.com/2018/03/singularlogic.html

 

Αξίζει όμως να δούμε ένα πλήρες ρεπορτάζ, καθώς το θέμα όχι μόνο δεν ήταν μια απλή “αυτοκτονία”, αντιθέτως φέρεται πως σύμφωνα με όσα ακολουθούν, ήταν ένα ΣΤΥΓΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2019 ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ης ΜΑΊΟΥ 2023 ΚΑΙ ΤΗΣ 25ης Ιουνίου 2023…

Παραθέτω το ρεπορτάζ…

 

 

Η μεγάλη έρευνα ΣΟΚ του lobbystas το 2015 για την πλήρη και παντελώς αναξιόπιστη “SINGULAR LOGIC” με ντοκουμέντα, που “είδε” και την αυτοκτονία του ιδρυτή και προέδρου της Μιχάλη Καριώτογλου το 2018

 

Στην Ελλάδα σκηνοθέτες, σεναριογράφοι και παραγωγοί ταινιών όπως οι κορυφαίοι Μάρτιν Σκορσέζε και Στίβεν Σπίλμπεργκ, θα ήταν παντελώς άσημοι και αποτυχημένοι, εάν ζούσαν στην Ελλάδα, μιας και εδώ, υπάρχουν κέντρα εξουσίας συγκεκριμένα που όμοια τους πουθενά !

Τα σενάρια τους μοναδικά ! Η σκηνοθεσία κορυφαία ! Ως παραγωγοί εταιριών μοναδικοί !

 

Κορυφαία η ταινία που προβάλλεται το βράδυ των εκλογών αλλά και τα υπόλοιπα βράδια που περιλαμβάνουν τις ειδήσεις, τις εκπομπές λόγου μέχρι τα πρωινάδικα τα μεσημεριανά τα απογευματινά και πάει λέγοντας.…

Η δημοσιογραφική έρευνα του Lobbystas to 2015 για την “SINGULAR LOGIC” δεν έφερε στο φως της δημοσιότητας μόνο τα συγκλονιστικά στοιχεία για την πλήρη και εντελώς αναξιόπιστη εταιρία που “ελέγχει” τις εκλογές αλλά “είδε” πεντακάθαρα την “αυτοκτονία”, τον “αυτοπυροβολισμό” του προέδρου και ιδρυτή της !

Θα “δει” και ΝΕΑ αυτοκτονία ή αυτοκινητιστικό η ΝΕΑ έρευνα ;;;

ΕΔΩ η έρευνα:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΗΣ SINGULAR LOGIC !

 

Του Νίκου Πάσχου(31/1/2015)

Ποια είναι η SINGULAR LOGIC που είχε την ευθύνη της συγκέντρωσης και μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων;

Γιατί προκύπτει αβίαστα, από το ρεπορτάζ και την έρευνα του Lobbystas.gr, ότι υπάρχει – προκύπτει, θέμα αξιοπιστίας της συγκεκριμένης εταιρίας και κατά επέκταση, στα εκλογικά αποτελέσματα που συγκέντρωσε και μετέδωσε η Singular Logic;

Η «Έκθεση Ελέγχου Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή» για την χρήση του 2013, περιγράφει την τραγική θέση της εταιρίας και αποκαλύπτει το τι ακριβώς συμβαίνει

 

Έμφαση Θέματος

 

Εφιστούμε την προσοχή σας στη σημείωση 13.18 των οικονομικών καταστάσεων, όπου περιγράφεται το θέμα ότι ο Όμιλος, λόγω συμβατικής λήξης βραχυπρόθεσμων δανειακών υποχρεώσεων συνολικού ποσού € 53,6 εκατ., τα οποία δύναται να απαιτηθούν άμεσα, βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τα πιστωτικά ιδρύματα με σκοπό την αναχρηματοδότηση των εν λόγω δανειακών υποχρεώσεων.

 

Επίσης στην επεξηγηματική σημείωση 14.5 των οικονομικών καταστάσεων, γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι λόγω της συμβατικής λήξης των δανειακών υποχρεώσεων, το σύνολο των βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων του Ομίλου υπερβαίνει τη συνολική αξία των κυκλοφορούντων περιουσιακών στοιχείων κατά ποσό € 43,3 εκατ. περίπου.

 

Οι παραπάνω συνθήκες ενδεχομένως να υποδηλώνουν την ύπαρξη ουσιώδους αβεβαιότητας σχετικής με την απρόσκοπτη συνέχιση της δραστηριότητάς του Ομίλου, η οποία εξαρτάται από την αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου δανεισμού του.

 

Τι αποκαλύπτεται; Έχουν σκάσει 53,6 εκ (βραχυπρόθεσμα δάνεια) και ότι τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρίας, όχι μόνο δεν την καλύπτουν, αλλά υπολείπονται κατά 43,3 εκ !!! Και όλα αυτά ΜΟΝΟ για τον βραχυπρόθεσμο δανεισμό και όχι στο σύνολο των δανείων της.

Με λίγα λόγια αν οι τραπεζίτες κατήγγειλαν την σύμβαση δανεισμού λόγο μη εξυπηρέτησης των δανειακών συμβάσεων και υποχρεώσεων της Singular το κανόνι θα ακουγόταν μέχρι τον διαστημικό σταθμό. Μεγάλο μπαμ !

 

Οι μέτοχοι της Εταιρείας την 31/12/2013 ήταν :

  • H Εταιρεία «ΜΑRFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» σε ποσοστό 63,20%.
  • Η Εταιρεία «ΤΟWER TECHNOLOGY HOLDINGS (OVERSEAS) LTD» σε ποσοστό 22,50%.
  • Η Εταιρεία «GLOBAL EQUITY INVESTMENTS S.A» σε ποσοστό 14,30%.
  • Η Εταιρεία «MARFIN INVESTEMENT GROUP ANΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» κατέχει από τις 07/02/2011 το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας «TOWER TECHNOLOGY HOLDINGS (OVERSEAS) LTD»

Να και ο φίλος μου ο Andre. (Ανδρέααααα μου) Αδελφούλη συνεχίσεις να αμφισβητείς την θεωρία μου για τον Λευκό Ίππο; Οκ. Σιγά σιγά, νομίζω ότι ξετυλίγοντας όλο και περισσότερο το κουβάρι … θα σε «ανακηρύξω» άπιστο Θωμά.

 

Τραπεζικός δανεισμός

H Singular έχει προβεί στη σύναψη ομολογιακού δανείου ύψους €60.000.000 με την EFG EUROBANK ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΕ και την EUROBANK EFG CYPRUS LTD αρχικά για την αποπληρωμή βραχυπρόθεσμου δανείου που είχε εκδοθεί τον Αύγουστο 2009 για τη χρηματοδότηση της Δημόσιας Πρότασης εξαγοράς του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας SingularLogic SA.

Στη συνέχεια, ομολογιούχος έγινε η MARFIN EΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ με ποσοστό 25% ενώ η EFG EUROBANK ΕΡΓΑΣΙΑΣ AE κατέχει το 75% των ομολογιών.

Συγκεκριμένα, το δάνειο αφορά σε τμήμα Α για ανώτατο ποσό €35.000.000 το οποίο διαιρείται σε ομολογίες σειράς Α και σε τμήμα Β για ανώτατο ποσό €25.000.000 το οποίο διαιρείται σε ομολογίες σειράς Β για τις οποίες η Εταιρεία έχει το δικαίωμα αγοράς και επαναδιάθεσης τους. Το δάνειο αυτό στις 31/12/2013 είχε υπόλοιπο €27.628.000 στην Εταιρεία και στον Όμιλο. Το υπόλοιπο του ομολογιακού δανείου που απέκτησε η Εταιρεία από την απορροφώμενη Singularlogic S.A. στις 16/06/2010 ήταν €26.000.000 και ως εκ τούτου το σύνολο των ομολογιακών δανείων της Εταιρείας αλλά και του Ομίλου διαμορφώνεται στις 31/12/2013 σε €53.628.000.

Κατά την λήξη της χρήσης 2013 λόγω συμβατικής λήξης των δανειακών υποχρεώσεων που έπρεπε να καταστούν άμεσα απαιτητές και ταξινομήθηκαν ως βραχυπρόθεσμες,

Οι βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις εμφανίζονται υψηλότερες του κυκλοφορούντος ενεργητικού κατά ποσό € 43.282.473 στον Όμιλο και € 44.094.796 στην Εταιρεία !!!!

 

Τι ισχυριζεται η Singular;

 

Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω, η Eταιρεία βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναχρηματοδότηση των ομολογιακών της δανείων, η οποία θα αποκαταστήσει τους δείκτες ρευστότητάς της. Οι διαπραγματεύσεις αναχρηματοδότησης μέχρι την παρούσα στιγμή δεν έχουν ολοκληρωθεί εξαρτώμενες σε σημαντικό βαθμό από την ομαλοποίηση του Τραπεζικού τομέα

Δηλαδή το μαγαζί είναι στην διακριτική ευκαίρια δλδ ότι γουστάρουν οι τραπεζίτες !!! Ποιοι τραπεζιτες; Η EUROBANK και η ΠΕΙΡΑΙΩΣ αφού όλα έχουν μεταφερθεί εκεί. (MARFIN BANK κ.τ.λ)

Είναι κερδοφόρος ο όμιλος της Singular;

Ζημίες για το 2012 μετά από φόρους 43.483.127 εκ

Για το 2013, ζημιές 6.888.293 εκ.

Να κοιτάξουμε και πιο πίσω. Τι λέτε; Να σας αφήσω σε αγωνία;

Καθαρές ταμειακές ροές από λειτουργικές δραστηριότητες – 3.324.669 εκ … μόνο.

Ίδια κεφάλαια της εταιρίας; Προσέξτε. «Αποτελέσματα Εις Νέον» για το 2012, – 53.907.518 εκ και για το 2013, – 60.906.423 εκ. Έχει ή δεν έχει αρνητικά ίδια κεφάλαια; Εμφανίζονται στα βιβλία ή όχι; Τι έχει να μας πει η Singular;

Το σύνολο των μακροπρόθεσμων υποχρεώσεων στα 6.354.626 εκ Το σύνολο των βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων 87.439.239 εκ. (Τράπεζες, προμηθευτές κ.τ.λ)

 

 

Ποιοι είναι οι μεγάλοι πελάτες της Singular;

 

Κατά την διάρκεια της χρήσης (2013) ποσό €6,9 εκατ. από το σύνολο εσόδων του Ομίλου SINGULARLOGIC προήλθε από Όμιλο MIG και αντιπροσωπεύει περίπου το 13,46% των πωλήσεων. Τα έσοδα των πελατών αυτών περιλαμβάνονται στον τομέα Μεγάλες Επιχειρήσεις. Επιπλέον, το Δημόσιο αντιπροσωπεύει πωλήσεις ποσοστού 13,77% επί του συνόλου του ενοποιημένου κύκλου εργασιών.

Μμμμμμ. Αndre κερνάει, Andre πίνει. Ποιος άλλος. Δουλίτσες με το δημόσιο, ξέχωρα το κομμάτι των εκλογών. Έτσι δεν είναι; Είχαμε το 2013 εκλογές; Νο Andre μου…

Πάμε καλά μέχρι εδώ;

Lobbystaαραδες μου, θέλουμε και άλλες ομορφιές στην πίστα; Αδελφούλη αρκούν αυτά μέχρι στιγμής από στοιχεία του ισολογισμού; Θέλεις και άλλα; Άντε ρε. Πως θα βάλω κολλητέ μου, το Συνεχίζεται…. στο τέλος;

 

Τι ενέχυρα έχουν πάρει οι τραπεζίτες;

 

Ο δανεισμός αποτελείται κυρίως από 2 ομολογιακά δάνεια ύψους 27.628.000 € και 26.000.000 € αντίστοιχα. Προς εξασφάλιση των απαιτήσεων των πιστωτικών ιδρυμάτων έχει συσταθεί ενέχυρο α’ τάξης επί του 100% των ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας. Επίσης, ειδικά για τις Ομολογίες σειράς Β 17.978.000 € εγγράφεται κυμαινόμενη ασφάλιση επί απαιτήσεων της Εταιρείας (τιμολογίων) σε ποσοστό 108%.

Την 31/12/2013, το σύνολο του βραχυπρόθεσμού δανεισμού της Εταιρείας και του Ομίλου ανέρχεται σε 56.401.407 € και 57.641.461 € αντίστοιχα, συμπεριλαμβανομένων και των δυο ομολογιακών δανείων συνολικού ύψους 53.628.000 € τόσο στην Εταιρεία όσο και στον Όμιλο. Λόγω συμβατικής τους λήξης εντός της χρήσης 2012, συντρέχει γεγονός καταγγελίας για τα εν λόγω ομολογιακά δάνεια τα οποία δύναται να απαιτηθούν άμεσα.

Ταυτόχρονα, οι συμβάσεις των ανωτέρω δανείων προβλέπουν την τήρηση συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών για την Εταιρεία, όπως η διατήρηση ελάχιστης αναλογίας καθαρού τραπεζικού δανεισμού προς EBITDA, μέγιστο ύψος EBITDA προς καθαρό χρηματοοικονομικό κόστος καθώς και ελάχιστη αναλογία συνολικού δανεισμού προς ίδια κεφάλαια. Η μη συμμόρφωση με τους ανωτέρω χρηματοοικονομικούς δείκτες είχε ως συνέπεια την προσαύξηση των περιθωρίων των επιτοκίων δανεισμού.

Ως εκ τούτου, η Singular βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης νέων μακροπρόθεσμων συμβάσεων δανεισμού με τα πιστωτικά ιδρύματα με σκοπό την διατήρηση της ρευστότητας του και μπλα μπλα και μπλα μπλα ….. Μάγκες με όλα αυτά μέχρι στιγμής που έχετε διαβάσει, δεν έχετε πετάξει ακόμη τον υπολογιστή σας από το παράθυρο !!!!!!!!!

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ……….

Έχετε πάρει χαμπάρι τι λέει το ρεπορτάζ και η έρευνα του Lobbystas;

Ακόμη όχι;

Πάμε για την συνέχεια

 

 

Case Studies

 

Εκτός από το Δημόσιο να ρίξουμε μια ματιά στους πελάτες της Singular;

Η Εθνική Χρηματιστηριακή εμπιστεύτηκε την SingularLogic για την εγκατάσταση του συστήματος Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων (ERP) της εταιρίας. Η λύση που υλοποιήθηκε, έχει ως βάση την εφαρμογή Securities ERP της SingulaLogic

Η SingularLogic ανέλαβε την υλοποίηση έργου ανάπτυξης και εγκατάστασης συστήματος Διαχείρισης Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών για την Τράπεζα EFG Eurobank. Το σύστημα βασίσθηκε στην εφαρμογή Credit Facilities Management System (CFMS) και λειτουργεί παραγωγικά στην EFG Eurobank Βουλγαρίας.

Η MIG Real Estate ΑΕΕΑΠ στα πλαίσια διαχείρισης των ακινήτων που αποτελούν την κύρια δραστηριότητά της, επέλεξε την εφαρμογή για την διαχείριση και παρακολούθηση ακινήτων, Property Management της SingulaLogic για την αναλυτική παρακολούθηση της κατάστασης των ακινήτων του χαρτοφυλακίου της, τη διαχείριση των ενοικιαστών, την παρακολούθηση των μεσιτικών εντολών, αλλά και τις διαδικασίες ασφάλισης και ζημιών.

Το «Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος» τώρα EUROBANK

Τι βλέπουμε εδώ. Ένας εκ των μεγάλων πιστωτών της Singular είναι και πελάτης. Περιπλέκεται ακόμα περισσότερο η σχέση δανειστή με δανειζόμενο. Σωστά; (Δεν θα μπω σήμερα σε αυτό το θέμα στα βαθειά. Γιατί; Τι πιστεύετε εσείς;

 

Εκλογές

 

Αυτή η εταιρία όπως σας την παρουσίασα, είχε το πακετάκι των εκλογών. Που σημαίνει ότι προέχει πάνω απ΄όλα, η ασφάλεια των πληροφοριών.

Η SingularLogic εφαρμόζει ένα Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (ΣΔΑΠ) πιστοποιημένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 27001:2005. Οι δραστηριότητες, οι οποίες καλύπτονται αφορούν:

Στο σχεδιασμό και ανάπτυξη, πωλήσεις, ολοκλήρωση λύσεων λογισμικού και διαχείριση έργων για έργα διαβαθμισμένης ασφάλειας που υλοποιούνται στην έδρα της εταιρείας στην Αθήνα

Στην παροχή υπηρεσιών φιλοξενιας και διαχείρισης συστημάτων και υποδομών πληροφορικής στα data centers της εταιρείας στην Αθήνα.

​H εφαρμογή του ΣΔΑΠ στοχεύει στα ακόλουθα:

Προστασία των υπολογιστικών πόρων και της διακινούμενης πληροφορίας στις υπηρεσίες της SingularLogic από κάθε απειλή, εσωτερική ή εξωτερική, σκόπιμη ή τυχαία,

Συστηματική αποτίμηση και αξιολόγηση των κινδύνων που αφορούν στη διασφάλιση πληροφοριών, προσβλέποντας στην ορθή και έγκαιρη διαχείρισή τους,

Αρχειοθέτηση δεδομένων, αποφυγή ιών και εξωτερικών εισβολών, έλεγχο πρόσβασης στα συστήματα, καταγραφή όλων των περιστατικών ασφαλείας και διαχείριση απρόσμενων εξελίξεων,

Διαρκή ενημέρωση της διοίκησης και του προσωπικού σε θέματα ασφάλειας πληροφοριών και την διεξαγωγή εκπαιδευτικών σεμιναρίων για το προσωπικό,

Πλήρη δέσμευση της Διοίκησης της εταιρείας στην πιστή εφαρμογή και στη συνεχή βελτίωση του ΣΔΑΠ, το οποίο συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 27001:2005.

Τι μας λέει η εταιρία; Η διαβαθμισμένη ασφάλεια εδρεύει στην έδρα της εταιρίας. Ποιος ελέγχει την ασφάλεια αυτή; Η ίδια η εταιρία. Ελεγκτής και ελεγχόμενος το ίδιο πρόσωπο !!!

Να δούμε το Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης Αποτελεσμάτων (SRT) μέσω κινητών τηλεφώνων; Περίπου 5.000 εκλογικά τμήματα πανελλαδικά, συμμετείχαν στην εφαρμογή του συστήματος. Η Singular αναφέρει επί λέξει «πιλοτική εφαρµογή του Συστήµατος Ασφαλούς Μετάδοσης αποτελεσµάτων µέσω κινητού»

Τι σημαίνει πιλοτική εφαρμογή; Ότι τα πρωτόκολλα ασφαλείας που χρησιμοποιούνται αφορούν μια πιλοτική εφαρμογή και όχι μια «σφραγισμένη» εφαρμογή της Singular.

Με απλά ελληνικά για να γίνει κατανοητό από την συντρόφισσα Σούλα, είναι σαν το φάρμακο που δοκιμάζεται πρώτα σε ασθενείς από την φαρμακοβιομηχανία και μετά αφού προκύψουν τα απαραίτητα «ευρήματα» (παρενέργειες κ.τ.λ) προχωρεί η εταιρία στην κατοχύρωση της πατέντας με τις απαραίτητες βελτιώσεις κ.τ.λ και ξεκινούν οι πωλήσεις του φάρμακου με τις πιστοποιημένες εγκρίσεις.

Κατανοητό συντρόφισσα Σούλα;

Δηλαδή εάν ένα εκλογικό αποτέλεσμα μέσω του SRT εμφανίσει χ ψήφους και μετά την «φυσική» καταμέτρηση – ταυτοποίηση, που θα ολοκληρωθεί μετά από …. 7 χρόνια, ο αριθμός χ είναι ψ τότε η εφαρμογή θα έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα τεχνικό !!!

Για αυτό λέγεται πιλοτική !!

Και έχουμε καλύψει με τσίγκινο τον αφράτο πισινό μας ….

Ξέρω ότι «ζεσταθήκατε» και εσείς πολύ, όπως και εγώ. Σταματώ εδώ.

Εις το επανιδείν….

Συνεχίζεται… κλαρινάτα…

Υ.Γ. Το θέμα είναι λουκουμάκι συριανό, με πικρό καφεδάκι ώρα ενάτη πρωινή, γραφείο 8. Εγώ ως δημοσιογράφος και ερευνητής ότι είχα να γράψω το έγραψα. Το κείμενο περιέχει και ρεπορτάζ και ας μην «φαίνεται».

Σειρά έχουν πλέον άλλοι. Και αν κάποιος δεν κατάλαβε ένα είναι σίγουρο. Ότι κατάλαβαν αυτοί !

Συντρόφισσα Σούλα πολλά φιλιά. Μάζεψε κοκκινομάλλες φίλες σου, να πάμε στα κλαρίνα. Να ανοίξει ο καιρός να πάμε και σε κάνα πανηγύρι ….

…………………………………………..

 

Γιατί αυτοκτόνησε ο πρόεδρος της SingularLogic;

καριωτογλου

1/4/2018

Θρήνο στον επιχειρηματικό κόσμο σκόρπισε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του προέδρου της SingularLogic, Μιχάλης Καριώτογλου. Επρόκειτο για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία και η εταιρεία του θεωρείτο από τις πρωτοπόρους στον τομέα του λογισμικού στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Καριώτογλου αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό σοβαρό πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να περιπέσει σε κατάθλιψη, κάτι που όπως φαίνεται τον οδήγησε στην απόφαση να θέσει τέλος στη ζωή του.

Oπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της SingularLogic αυτοπυροβολήθηκε, το πρωί του Σαββάτου, μέσα στο σπίτι του στο Ψυχικό, με τα μέλη της οικογένειάς του να ακούν τον πυροβολισμό και να τον βρίσκουν νεκρό στη συνέχεια.

Ο Μιχάλης Καριώτογλου ήταν πρόεδρος της SingularLogic, ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular A.E.» από το 1984 και βασικό στέλεχος της εταιρείας διατελώντας διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης.

Ήταν κάτοχος πτυχίου B.Sc. Electronic Engineering του Chelsea College και πτυχίου M.Sc. Communications Engineering από το Imperial College of Science and Technology.

……………………………………………………………..

 

 

Singular Logic: Άλλαξε χέρια η εταιρεία που “παρουσιάζει” τα εκλογικά αποτελέσματα

 

εκλογες

30/11/2020

Υπεγράφη η συμφωνία πώλησης (SPA) του 99,61% των μετοχών της εταιρείας SINGULAR LOGIC ΑΕ Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών Πληροφορικής (SINGULAR LOGIC) από τις εταιρείες MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (MIG) και TOWER TECHONOLOGY HOLDINGS (OVERSEAS) LIMITED ισομερώς στις εταιρείες EPSILON NET ΑΕ και SPACE HELLAS ΑΕ.

 

Υπενθυμίζεται ότι η Singular, και στην συνέχεια η Singular Logic, η εταιρεία που προέκυψε από την συγχώνευση με την Computer Logic, είναι η επιχείρηση που έχει συνδέσει το όνομα της με τα εκλογικά αποτελέσματα στην μεταπολιτευτική Ελλάδα καθώς από το 1981 υποστηρίζει το Υπουργείο Εσωτερικών στην συλλογή, επεξεργασία και παρουσίαση τους.

Το συνολικό αντάλλαγμα για την εξαγορά του 99,61% της SINGULAR LOGIC ανήλθε στο ποσό των 18,05 εκατ. ευρώ και θα εξοφληθεί με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, με αναλογία 50% για την καθεμία εκ των EPSILON NET και SPACE HELLAS. Οι δύο εταιρείες κατέβαλαν ήδη με την ίδια αναλογία προκαταβολή 1,805 εκατ. ευρώ.

Η SINGULAR LOGIC μεταβιβάζεται απαλλαγμένη από το σύνολο των δανειακών υποχρεώσεων της, καθώς και οποιωνδήποτε άλλων κονδυλίων παθητικού που σχετίζονται με δανειακές υποχρεώσεις της Τράπεζας Πειραιώς και της MIG.

Σε σχετική ανακοίνωση της η EPSILON NET αναφέρει ότι προχωρά στην εξαγορά της SINGULAR LOGIC – σε πνεύμα δημιουργικής συνεργασίας με την SPACE HELLAS ΑΕ – υλοποιώντας ένα κοινό επενδυτικό όραμα και θέτοντας τα θεμέλια για να καταστεί η SINGULAR LOGIC ο κεντρικός πυλώνας στο χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού και του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων.

………………………………………………………

 

Singular Logic: Το επιχειρηματικό πάζλ της εταιρείας που έχει στο τεχνολογικό της… DNA τα αποτελέσματα των εκλογών

27/2/2023

Μπορεί να άλλαξε το ιδιοκτησιακό της καθεστώς, αλλά οι εκλογές παραμένουν πάντα στο…DNA της Singular Logic.

Η εταιρική απόγονος της ρηξικέλευθης «Δέλτα Πληροφορική» βρίσκεται επί ποδός και επιχειρησιακά έτοιμη να αναλάβει το έργο της συγκέντρωσης και μετάδοσης των αποτελεσμάτων των επικείμενων εθνικών εκλογών.

Οι επικείμενες εθνικές εκλογές θα είναι οι πιο hi tech στη 42χρονη ιστορία που έχει η τεχνολογική τους υποστήριξη. Όπως μάλιστα έχει ήδη τονιστεί από τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, θα πρόκειται για μια εκλογική βραδιά εξπρές, διότι μία ώρα μετά από την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, δηλαδή στις 8 το βράδυ, θα υπάρξει μια σαφής εκτίμηση για την ετυμηγορία της κάλπης, καθώς θα έχουν συγκεντρωθεί τα δεδομένα για το 25% της Επικράτειας, ενώ στις 9 θα υπάρχει εικόνα για το 80% των εκλογικών τμημάτων της χώρας, όπως και αυτών του εξωτερικού.

Η ασφάλεια και η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων δεν διακυβεύεται, αφού η διαχείριση της εκλογικής αναμέτρησης, -τόσο της πρώτης, όσο και της δεύτερης που αναμένεται να ακολουθήσει- θα είναι ταυτόσημη με εκείνη του 2019: τα ίδια πρόσωπα της η ίδιας Διεύθυνσης Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών και η ίδια εταιρεία συνεργάτης. Δηλαδή η Singular Logic, η οποία στην πορεία των χρόνων έχει αποδείξει ότι διαθέτει το υψηλής πιστότητας know –how.

Προ τετραετίας, όταν η Singular Logic είχε αναλάβει το έργο των ευρωεκλογών, των αυτοδιοικητικών (σε δύο γύρους) και των εθνικών εκλογών, που έγιναν κατά σειρά μέσα σε εκείνη τη χρονιά, αποτελούσε θυγατρική εταιρεία του Ομίλου της MIG. Με ιδρυτή τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τωρινό βασικό μέτοχο την τράπεζα Πειραιώς, για λογαριασμό της οποίας «τρέχει» τώρα δημόσια πρόταση, στον απόηχο των συγκρουσιακών καταστάσεων που έχει πυροδοτήσει η πλευρά του Μάριου Ηλιόπουλου.

Στις αρχές του 2021 η Singular Logic άλλαξε χέρια, καθώς έναντι 18 εκατ. ευρώ και απαλλαγμένη από τραπεζικά δάνεια, αποκτήθηκε από το κοινό σχήμα της Epsilon Net με την Space Hellas. Συμφερόντων αντίστοιχα του Γιάννη Μίχου και του Σπύρου Μανωλόπουλου.

Στον έλεγχο πλέον της εισηγμένης Space Hellas
Ακολούθησε η διάσπαση της εταιρείας, με τη Space Hellas να κρατά το παλιό ΑΦΜ και το κομμάτι των δραστηριοτήτων που αφορά τα πληροφορικά συστήματα και τις εφαρμογές πληροφορικής (που άπτονται και στο έργο των εκλογών) αλλά και το 60% των μετοχών της.

Σήμερα, η εισηγμένη από τον Σεπτέμβριο του 2020 Space Hellas έχει χρηματιστηριακή αξία 41,45 εκατ. ευρώ. Στο χαρτοφυλάκιο του εκτελεστικού Προέδρου Σπύρου Μανωλόπουλου βρίσκεται το 17,23% των μετοχών της εταιρείας, ενώ το 16,15% κατέχεται από τον αδελφό του Ιωάννη, που δεν μετέχει διοικητικά σε αυτήν. Οι δυό τους είναι παιδιά του αείμνηστου Πατρινού επιχειρηματία και ιδρυτή της εισηγμένης Δημήτρη Μανωλόπουλου.

Στο μετοχικό σχήμα με 16,86% είναι και ο εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Μπέλλος, ενώ ποσοστό 19,33% κατέχεται από την Alpha Bank.

H θυγατρική πλέον Singular Logic έχει στη νευραλγική θέση του CEO τον Δρ. Ιωάννη Μερτζάνη, που είναι επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της μητρικής Space Hellas.

Στην τελευταία δημοσιοποιημένη οικονομική χρήση, που αφορά τις επιδόσεις του 2021, η «νέα» Singular Logic έκανε 18,4 εκατ. ευρώ πωλήσεις, με 1,4 εκατ. ευρώ καθαρά κέρδη, κοντά στο 1,1 εκατ. ευρώ καθαρό δανεισμό και οριακά αρνητικό κεφάλαιο κίνησης.

Σαφώς, τα φετινά της μεγέθη θα ενισχυθούν λόγω των εκλογών, επηρεάζοντας αναλογικά και αυτά της μητρικής Space Hellas. H ανάθεση του έργου της συγκέντρωσης και μετάδοσης των αποτελεσμάτων θα εξειδικευτεί με το συνακόλουθο κόστος της σύμβασης, αμέσως μετά από την προκήρυξη της ημερομηνίας των εκλογών, η οποία πιθανολογείται ότι θα γίνει στις 10 Μαρτίου, για να στηθούν οι κάλπες στις 9 Απριλίου. Τουλάχιστον αυτή είναι έως τώρα η παγιωμένη αίσθηση των πολιτικών αναλυτών και όχι μόνον αυτών.

…………………………………………….

Φίλος του Μητσοτάκη ο «κλειδοκράτορας» της επόμενης κάλπης

μητσοτακης

Φιλικές και οικονομικές σχέσεις δεκαετιών διατηρεί η οικογένεια του Σπύρου Μανωλόπουλου, ιδιοκτήτη της Singular Logic που διεξάγει τις εκλογές, με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Singular Logic θα διεξαγάγει εκλογές υπό αυτό το ιδιοκτησιακό καθεστώς, καθώς ο κ. Μανωλόπουλος και η εταιρία του Space Hellas, που είναι γνωστή για την ενασχόλησή της με αμυντικά συστήματα, αγόρασαν τη Singular to 2021.

Από τις
Μαρία Παναγιώτου
Εμμανουέλα Τσουδερού(21/2/2023)

Με δεδομένο αυτό, είναι να απορεί κανείς εάν η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να δημιουργήσει «υπόνοιες για την αξιοπιστία του εκλογικού αποτελέσματος» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει για νοθεία στις εκλογές έγινε για να διασκεδαστούν οι εύλογες απορίες που δημιουργούνται από τις διαπλεκόμενες σχέσεις.

 

Η εξαγορά

 

Η Singular Logic θεωρούνταν ένα από τα τελευταία μεγάλα περιουσιακά στοιχεία της εταιρίας MIG του αποθανόντος επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου.

Τον Ιανουάριο του 2021 ανακοινώθηκε η εξαγορά της, αντί 18.500.000 ευρώ, από τις εταιρίες Space Hellas και Epsilon Net.

Η τελευταία ανήκει στον Ιωάννη Μίχο.

Εν συνεχεία, τον Ιούλιο του 2021, ανακοινώθηκε η διάσπαση της Singular σε δύο εταιρίες: την Epsilon Singular Logic Α.Ε. και τη Singular Logic Α.Ε., με διαφορετική εμπορική στόχευση αλλά συμμετοχή και των δύο συνέταιρων σε όλες τις δουλειές.

Η μετοχική σύνθεση στα δύο νέα σχήματα είναι: στην Epsilon Singular Logic 60% διατηρεί η Epsilon Net, 39,972% η Space Hellas και 0,028% η Global Equity Investments S.A.

Στη Singular Logic Α.Ε. το 60% ανήκει στη Space Hellas, το 39,934% στην Epsilon Net και 0,066% στην Global Equity Investments S.A.

Από τις δύο, η εταιρία που διεξάγει τις εκλογές είναι φυσικά η Singular Logic Α.Ε., στην οποία είναι μέσα με μεγαλύτερο ποσοστό η Space Hellas. Χαρακτηριστικό είναι ότι διευθύνων σύμβουλος της Singular Logic Α.Ε. είναι ο Ιωάννης Μερτζάνης, ο οποίος διατηρεί την ίδια θέση και στη Space Hellas. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μέτοχος στην Epsilon Net σε ποσοστό 6,05% είναι η εταιρία Barca Global Master Fund L.P., που εδρεύει στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, δηλαδή σε έναν από τους μεγαλύτερους φορολογικούς παραδείσους του πλανήτη.

Τη Space Hellas ίδρυσε ο Δημήτρης Μανωλόπουλος, ο οποίος απεβίωσε το 2018.

Ο γιος του Σπύρος μπήκε δυναμικά στην εταιρία το 2013 και φυσικά την ανέλαβε ολοκληρωτικά μετά τον θάνατο του πατέρα του.

 

Το σκάνδαλο του 1999

 

Το όνομα Μανωλόπουλος απασχόλησε επί μακρόν την επικαιρότητα το 1999, όταν βγήκαν στο φως σκανδαλώδεις πληροφορίες για μία σύμβαση που είχε υπογραφεί τον Φεβρουάριο του 1993, όταν πρωθυπουργός ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και υπουργός Αμυνας ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης. Πρόκειται για την υπόθεση του πρώτου συστήματος αυτοπροστασίας ASPIS των μαχητικών F-16, της εταιρίας Litton, την οποία αντιπροσώπευε στην Ελλάδα και ο Δημήτρης Μανωλόπουλος. Το σκάνδαλο, φυσικά, αποκαλύφθηκε άλλη μία φορά στις ΗΠΑ, από την εισαγγελία του Λος Αντζελες.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όπως παρουσιάστηκε σε δημοσίευμα της εποχής της εφημερίδας «Η Καθημερινή», οι αντιπρόσωποι της Litton στην Ελλάδα έλαβαν προμήθεια 12.000.000 δολαρίων για να λαδώσουν Ελληνες αξιωματούχους, ώστε η τότε κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη να προκρίνει την αγορά του οπλικού συστήματος. Επρόκειτο για ένα συμβόλαιο ύψους 150.000.000 δολαρίων.

Μάλιστα, η Litton παραδέχτηκε στις ΗΠΑ ότι παραβίασε τον νόμο και συμφώνησε να καταβάλει πρόστιμο ύψους 18.500.000 δολαρίων.

Παραδέχτηκε ακόμη ότι προσπάθησε να αποκρύψει τις μίζες, αν και τις είχε περάσει στα λογιστικά της βιβλία ως «άλλα έξοδα».

Την υπόθεση ανέλαβε και η ελληνική Εισαγγελία Πρωτοδικών, αλλά ο φάκελος φαίνεται πως χάθηκε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2010, επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, η Νέα Δημοκρατία ψηφίζει μαζί με το ΠΑΣΟΚ ώστε να δοθεί στη γερμανική εταιρία Rheinmetall ένα αμυντικό πακέτο για πυρομαχικά και άρματα μάχης χωρίς διαγωνισμό.

Αντιπρόσωπος της Rheinmetall ήταν ο Γεώργιος Πιντέλας, ενώ την υλοποίηση των αντισταθμιστικών είχε αναλάβει και πάλι η Space Hellas του Δημήτρη Μανωλόπουλου.

Δηλαδή, ο πρόγονος του ανθρώπου που σήμερα έχει αναλάβει τη διεξαγωγή των ελληνικών εκλογών.

 

 

Και στο ίδρυμα

 

Το 2014 το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατέθεσε στη Βουλή μία πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση σε σχέση με την ανάθεση της ψηφιοποίησης του αρχείου του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης», προϋπολογισμού 400.134 ευρώ, από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, στη Space Hellas.

Το πρόβλημα δεν ήταν μόνο το ποσό της ανάθεσης, αλλά το γεγονός ότι ο Διονύσης Χατζηδάκης, τότε δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, νυν βουλευτής της Ν.Δ. και πνευματικό παιδί του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, είχε κάνει ανάθεση για ένα ίδρυμα στο οποίο δεν είχε γεωγραφική αρμοδιότητα.

Μάλιστα, η ερώτηση περιελάμβανε και ερωτήματα σε σχέση με την έρευνα για τα συστήματα ASPIS που ποτέ δεν προχώρησε.

 

Συμμετείχε στην κοινοπραξία που ανέπτυξε το λογισμικό Pandora

Η εταιρία Space Hellas, βεβαίως, τα τελευταία χρόνια μοιάζει να βρίσκεται μέσα σε κάθε μεγάλο ψηφιακό έργο του Δημοσίου έχοντας λάβει πολλά εκατομμύρια από την τωρινή κυβέρνηση.

 

Για παράδειγμα, συμμετέχει στην κοινοπραξία που ανέπτυξε το λογισμικό Pandora, το οποίο παρουσιάστηκε στο τέλος του 2022 από το υπουργείο Αμυνας και το ΓΕΕΘΑ, και το οποίο προσφέρει προστασία στα τερματικά του στρατιωτικού πληροφοριακού συστήματος των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

Ανέλαβε ακόμη, και πάλι μέσω του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, το έργο «Εγκατάσταση Μετεωρολογικών Σταθμών και ανάπτυξη υποδομής Διαδικτυακής Πύλης», ύψους 11.900.000 ευρώ.

 

Μετέχει, τέλος, σε κοινοπραξία για τον εκσυγχρονισμό του κυβερνητικού Cloud, δηλαδή του κυβερνοχώρου όπου φιλοξενούνται τα πληροφοριακά συστήματα της Δημόσιας Διοίκησης, που θα στοιχίσει 15.686.637 ευρώ.

Εν τω μεταξύ, η Space Hellas, μέσω της Singular Logic, θα διαχειριστεί τις ίδιες τις ελληνικές εκλογές.

 

Δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα ανέφεραν δε ότι σε αυτές τις εκλογές σχεδόν όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα είναι εφοδιασμένοι με tablets και πως όλες οι συσκευές θα έχουν σύστημα ασφαλούς μετάδοσης των αποτελεσμάτων, τα οποία αυτή τη φορά θα μεταδοθούν πιο γρήγορα.

 

Προσομοίαζαν δε τον νέο τρόπο μετάδοσης με αυτόν που εφαρμόστηκε στις εκλογές στην Κύπρο.

 

Αυτό που ξεχνούν να πουν τα δημοσιεύματα είναι πως στην Κύπρο δεν παρεμβάλλεται ιδιωτική εταιρία, αλλά πως τις εκλογές διεξάγει το κυπριακό υπουργείο Εσωτερικών, με τη βοήθεια του αρμόδιου τμήματος Πληροφορικής.

Είναι πιθανόν πως με τα συγκεκριμένα συστήματα ασφαλείας θα είμαστε προστατευμένοι από τους εξωτερικούς χάκερ.

Από τους εσωτερικούς θα είμαστε;

………………………………………………

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

 

 

Αφού φτάσατε μέχρι εδώ, ας πάμε και στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, που όπως έγραψα και πιο πάνω, δεν κάνει λόγο για “αυτοκτονία”, αλλά για ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ…

 

Μια ερώτηση, πριν παραθέσω τις παρακάτω σκέψεις μου: ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ SINGULAR LOGIC  ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ;;;

 

Πιστεύω πως αντιληφθήκατε όχι μόνο το μέγεθος της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ.

 

Μετά από αυτό το τρομακτικά αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, θα περιμένουμε την αντίδραση των “μπατριωτικών κομμάτων”…

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΟΛΟΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

Δεν θα απευθυνθώ καν στην “δικαιοσύνη”, καθότι και στο παρόν ρεπορτάζ, αποδεικνύεται για πολλοστή φορά Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ…

ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ… ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ…

ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ… ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, Ο ΝΕΚΡΟΣ ΖΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ…

ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ… 

 

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ…

 

ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ…

 

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΑΨΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΡΑΓΙΑΣ…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

Προβολές : 1,832


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα