Μια ιστορία και μια αποκάλυψη που πρέπει να θορυβήσει όλους μας!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ... ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ!!!!!!!!!!

Μια ιστορία και μια αποκάλυψη που πρέπει να θορυβήσει όλους μας!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ... ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ!!!!!!!!!!

7 Νοεμβρίου, 2022 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,885
Μοίρασέ το

 

Την προηγούμενη εβδομάδα η δασκάλα της τάξης ζήτησε από όλους να ζωγραφίσουν κάτι από το Halloween.

Η δασκάλα στο τέλος κάμφθηκε και σταμάτησε να επιζητεί επιτακτικά τη συμμετοχή του παιδιού στο πρόγραμμα του Υπουργείου στο χαλοουίν.

Αποφάσισα ν’ αρχίσω ανάποδα την ειδησεογραφία της ημέρας κι αντί των πολιτικών θεμάτων, να δώσω προτεραιότητα σ’ αυτή την είδηση, γιατί αφορά στα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ…

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…

ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΖΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ…

Αυτή η ιστορία που αναφέρει ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ Μαρίνος Ριτσούδης, στην ουσία, βγάζει στο φως το γεγονός πως στα σχολεία των παιδιών μας… στα σχολεία των ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ, Η ΠΟΡΝΗ ΕΒΡΑΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ, έχει εισαγάγει τον ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΛΑΖΑΡΕΙΟ ΛΕΠΡΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ…

Αντιλαμβάνεστε τι διδάσκονται τα παιδιά μας;;;

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ…HALLOWEEN ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ;;;

Και οι… “εκπαιδευτικοί” το αποδέχθηκαν;;;;;;;;;;;;;;;;

Και η … “εκκλησία” του Ιερώνυμου που βιάζει παιδάκια, το δέχθηκε…;;;;;;

Και η ΑΝ-ΙΕΡΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΛΕΞΗ;;;

Αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ “ελληνικά” ΣΧΟΛΕΙΑ;;;

ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΩΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΣΙΩΠΟΥΜΕ…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σ’ αυτή την παιδική ψυχούλα και για το θάρρος της, οφείλουμε να γονατίσουμε όλοι και να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΤΣΙΤΟΥΤΟ  ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ…

Όσο για την ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ “εκπαιδευτικό”… λυπάμαι, αλλά αυτή εκπροσωπεί και την συντριπτική πλειοψηφία των … “εκπαιδευτικών” σ’ αυτή τη χώρα…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Για τον ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΜΑΡΙΝΟ ΡΙΤΣΟΥΔΗ, μπορείτε να διαβάσετε εδώ… και για το HALLOWEEN, εδώ

 

Το παιδί της φωτογραφίας είναι ο Γιάννης που πηγαίνει στην πέμπτη τάξη του Δημοτικού.

Είναι γιος συναδέλφου και ο πρώτος ανάμεσα στα τέσσερα παιδιά της οικογένειας.

Την προηγούμενη εβδομάδα η δασκάλα της τάξης ζήτησε από όλους να ζωγραφίσουν κάτι από το Halloween.


Ο Ιωάννης από μόνος του χωρίς τη συμβουλή των γονιών του, αρνήθηκε να ζωγραφίζει οτιδήποτε έχει σχέση με το χαλογουίν, κάνοντας αμέσως γνωστό στη δασκάλα πως το χαλογουίν, είναι δαιμονικη κατάσταση.


Η δασκάλα φρίκαρε, άρχισε να φωνάζει, και κάλεσε τους γονείς του παιδιού την επόμενη ημέρα.

Οι γονείς έμειναν έκπληκτοι σε τέτοια εξέλιξη, και προσπάθησαν στη συνέχεια να βρουν δημοσιευμένο υλικό που να συνδέει το χαλοουίν με τον αρχαίο παγανισμό, και την κυριαρχία των δαιμόνων για να υποστηρίξουν το παιδί τους.

Πράγματι βρήκαν κάποια δημοσιεύματα από Ελληνικές και από ξένες πηγές που να συνδέουν το χαλοουίν και τον δαιμονικό παγανισμό.

Η δασκάλα στο τέλος κάμφθηκε και σταμάτησε να επιζητεί επιτακτικά τη συμμετοχή του παιδιού στο πρόγραμμα του Υπουργείου στο χαλοουίν.

Στο τέλος όλου του προγράμματος το Υπουργείο Παιδείας φρόντισε να μοιράσει γλυκά σε όλα τα παιδιά για την επιτυχία του προγράμματος χαλοουίν.


Ούτε από τα γλυκά πήρε και έφαγε ο Γιάννης…

 

Πηγή

Πηγή

Προβολές : 1,885


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα