Μια και το θέμα μας είναι η Ουκρανία, ποιος σκότωσε 10.000.000 Ουκρανούς;

Μια και το θέμα μας είναι η Ουκρανία, ποιος σκότωσε 10.000.000 Ουκρανούς;

23 Μαρτίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:451
Μοίρασέ το

 

Ο Yagoda εφάρμοσε επιμελώς τις εντολές κολεκτιβοποίησης του Στάλιν και είναι υπεύθυνος για τους θανάτους τουλάχιστον 10 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ας είμαστε ειλικρινείς ως προς τον τίτλο και το θέμα…να τα λέμε όλα… νταξ;;;

Να λέμε και για τα εκατομμύρια που δολοφόνησαν οι ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΧΙΤΛΕΡ…

Ήταν ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΣΤΑΛΙΝ…

ΝΕΚΡΟΙ 6.000.000 ή κατ’ άλλους 10.000.000  ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ στον μεγάλο λιμό του ΧΟΛΟΝΤΟΡ…

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μια και το θέμα μας είναι η Ουκρανία, ποιος σκότωσε 10.000.000 Ουκρανούς;
 
O “Genrikh Yagoda”, ο μεγαλύτερος δολοφόνος του 20ου αιώνα, ο αναπληρωτής διοικητής της GPU και ο ιδρυτής και διοικητής του NKVD.
Ο Yagoda εφάρμοσε επιμελώς τις εντολές κολεκτιβοποίησης του Στάλιν και είναι υπεύθυνος για τους θανάτους τουλάχιστον 10 εκατομμυρίων ανθρώπων. 
 
Θεωρήθηκε υπεύθυνος για τους θανάτους 7.000.000 Ουκρανών στην πείνα-γενοκτονία του Holodomor, αλλά το 1936 υποβιβάστηκε και το 1937 συνελήφθη.
 
Οι βουλευτές του καθιέρωσαν και διαχειρίστηκαν το σύστημα Γκουλάγκ.
Αφού ο Στάλιν δεν τον έβλεπε πλέον ευνοϊκά, ο Γιαγκόντα υποβιβάστηκε και εκτελέστηκε, και αντικαταστάθηκε ως αρχι δήμιος το 1936 από τον Γιέζοφ, τον «αιμοδιψή νάνο».
 
Genrikh Yagoda He was held responsible for the deaths of 7,000,000 Ukrainians in the Holodomor famine-genocide, but in 1936 he was demoted and in 1937 was arrested.

 

Πηγή

Προβολές : 451


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα