Μια ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ  διπλωματική εργασία πριν είκοσι πέντε χρόνια, πιο επίκαιρη από ποτέ, με την Παγκόσμια Απάτη του κορονοϊού, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Μια ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ διπλωματική εργασία πριν είκοσι πέντε χρόνια, πιο επίκαιρη από ποτέ, με την Παγκόσμια Απάτη του κορονοϊού, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

22 Μαΐου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:555
Μοίρασέ το

 

Ανέκαθεν πίστευα πως κάποια πράγματα στη ζωή, όταν γράφονται με ΑΛΗΘΕΙΕΣ, όσο κι αν σκεπαστούν από άνομα συμφέροντα, θα βρουν τον τρόπο να ξαναβγουν στο φως.

Το παρακάτω προφητικό κείμενο, γράφτηκε σε διπλωματική εργασία πριν είκοσι πέντε χρόνια.

Τότε που γράφτηκε, η επιστήμων κυνηγήθηκε στην Αμερική, όπως θα διαπιστώσετε, ως “επικίνδυνη για την δημοκρατία και τον καπιταλισμο” (!!!!!!!!!!)

Τα όσα διαβάσετε, αποδεικνύονται πολύ προφητικά…

Μέσα στις παρανθέσεις με τα κόκκινα γράμματα, βρίσκονται οι σημερινές εξελίξεις στο θέμα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, των ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, και του ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

Αποτελεί απόσπασμα μιας συγκλονιστικής προφητικής εργασίας, που αξίζει να διαβαστεί πολύ προσεκτικά.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μεταφράζω με δικά μου σχόλια σε παρένθεση, λίγες παραγράφους, από την τελευταία υποενότητα της διπλωματικής εργασίας φίλης μου, με τίτλο «A 21st Century of Maximum Civilization or Chaotic-Anarchy and Epidemics?», (A.R. Burriel DVM, MSc, MSc, PhD, MRCVS, Trafford Publ, pag 129-134), γραμμένης πριν περίπου 25 χρόνια, στις ΗΠΑ για το Μεταπτυχιακό «Διεθνείς Σχέσεις».

Το πτυχίο της, πήρε με τη μεσολάβηση του δικηγόρου της Ομοσπονδιακής Αρχής για την Ανώτατη Παιδεία, επειδή ο Διευθυντής του προγράμματος έκρινε την εργασία ως «επικίνδυνη για την δημοκρατία και τον καπιταλισμό».

Τότε το διαδίκτυο ήταν σχεδόν  ανύπαρκτο και η μοριακή βιοτεχνολογία στα σπάργανά της.

Τότε δεν υπήρχε Microsoft, Facebook κτλ και ο κόσμος φαινόταν πολλά υποσχόμενος….

 

Όπως, λέει,

Η ιατροφαρμακευτική έρευνα , συχνά προβοκατόρικη (Πρόσφατα: ιοί Sars, mRNAεμβόλια), προστατεύεται από τις κυβερνήσεις προς όφελος των καπιταλιστών που υπόσχονται ικανοποίηση των εφήμερων επιθυμιών των ανθρώπων…..

Πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες επωφελούνται οικονομικά από το χαοτικό παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα και την επιθυμία του ανθρώπου για υγεία και μακροζωία (Πρόσφατα: σκάνδαλα με πχ Novartis).

 

Αυτή η εκμετάλλευση τις μεγεθύνει συνεχώς, καθιστώντας τες μεταξύ των ισχυρότερων βιομηχανικών κλάδων……..

 

Η αξία τους, βασισμένη στις υποσχέσεις και το φόβο, πρέπει να προστατευτεί με κάθε κόστος. Η δύναμή τους, βασισμένη στην ανθρώπινη ματαιοδοξία, τις καθιστά ισχυρότερες από κυβερνήσεις, άρα ικανές να σταματήσουν κάθε λεπτομερή διερεύνηση των πράξεων τους, μέσω της καλλιέργειας ελεγχόμενης θετικής δημόσιας εικόνας…… (Πρόσφατα: γεγονότα με πανδημία και εμβόλια)

Αν με το χρόνο η κοινωνία ανακαλύψει ύποπτες ενέργειες για τις δραστηριότητές τους ή τα προϊόντα τους, τα γεγονότα έχουν περάσει και νέοι τρόποι έχουν αναδειχθεί ως ελπίδα υφαρπαγής της ζωής από το θάνατο….. (Πρόσφατα: δεν έγινε τίποτα για πχ Novartis)

Παράδειγμα είναι το AIDS……

 

Προεδρικές υποσχέσεις (τότε Κλίντον, τώρα Τραμπ) για την διάθεση εμβολίου κατά του ιού HIVτου AIDS, νομιμοποιούν τις ερευνητικές προσπάθειες ανεξάρτητα από το επιστημονικό τους περιεχόμενο ή τις μελλοντικές τους παρενέργειες….. (ακόμη σπαταλούνται δισεκατομμύρια και εμβόλιο δεν υπάρχει, αλλά 6.000.000 πεθαίνουν κάθε χρόνο και κανείς δεν μιλάει για αυτούς πλέον! Ποιος επωφελήθηκε; Οι φαρμακοβιομηχανίες και επίλεκτοι επιστήμονες)

 

Γενικώς, γενετική εργαστηριακή παρέμβαση σε παθογόνα, με υπόσχεση την καταπολέμηση σημαντικών ασθενειών του ανθρώπου, των ζώων καιν των φυτών θα μπορούσαν να γίνουν λόγω μεταλλάξεων αιτίες για νέες σοβαρότερες ασθένειες………. (Πρόσφατα: έρευνα για Sarsαπό συνεργασία ΗΠΑ-Κίνας, έρευνα Μονσάντο για φυτά)

 

Τέτοιες παρεμβάσεις σε ιούς, όπως ο HIV και πολλά άλλα παθογόνα είναι πλέον συχνές. Εργαστηριακά δημιουργήματα που παρουσιάζονται ως αβλαβή, θα μπορούσαν μια ημέρα να γίνουν επικίνδυνα.……….(Πρόσφατα: εμβόλια DNA/mRNA)

 

Σε κάποιες περιπτώσεις, η έρευνα για νέα προϊόντα βιοτεχνολογίας είναι ριψοκίνδυνη και θα μπορούσε να καταλήξει ακόμη και σε γενοκτονία (Πρόσφατα: εμβόλια ΠΟΥ-Gatesσε Αφρική και Ινδία).

Οι ιοί μεταλλάσονται συνέχεια. Άρα, έχουν και την ικανότητα να ανασυνδυαστούν σε κάτι διαφορετικό.

 

Ο ιός HIV πιστεύεται από κάποιους ότι είναι ένα παράδειγμα εργαστηριακής δημιουργίας για άλλους σκοπούς…… (από τότε υποψίες για γενοκτονία συγκεκριμένων φυλών. Τώρα ο Gates μιλάει για μείωση πληθυσμού προς χάριν του πλανήτη)

 

Τι θα συνέβαινε, αν ένας κοινός ιός συναχιού εμπλουτιζόταν τυχαία με γενετικό υλικό από ένα παθογόνο, όπως ο   HIV; (Πρόσφατα: Ο ιός της covid-19 είναι συγγενής ιών του συναχιού του ανθρώπου. Διακεκριμένος επιστήμονας λέει ότι έχει στο γενετικό του υλικό μέρος του HIV).

Τι θα γινόταν, αν ένα άκακο μικροβιακό προϊόν χρησιμοποιείτο στον άνθρωπο και μια ημέρα άλλαζε και γινόταν παθογόνο; (Πρόσφατα: Εμβόλια ΠΟΥ-Gates)Τέτοιες ερωτήσεις, σχετικά αδιάφορες στους δημιουργούς τους, είναι ακατανόητες στους απλούς ανθρώπους (άρα είναι στο απυρόβλητο).

 

ΟHIV και άλλες παρόμοιες μολύνσεις αντιμετωπίζονται συνήθως με αλλαγές στη συμπεριφορά του ανθρώπου, αλλά δεν έχουν οικονομικά οφέλη για τη φαρμακοβιομηχανία……. (αντιμετωπίζονται με καθαριότητα, τρόπος διαχείρισης της παραγωγής και διάθεσης τροφίμων, κοινωνική και σεξουαλική συμπεριφορά, έλεγχος διακίνησης προϊόντων και ανθρώπων κτλ)

 

Ένα εμβόλιο ή οι ακριβές αγωγές είναι πολύ επικερδείς, κυρίως όταν πρόκειται για θανατηφόρα μικρόβια που μολύνουν μεγάλους αριθμούς ατόμων πριν αποφασιστούν άλλα μέτρα προφύλαξης. (Πρόσφατα: αν και με τους ιούς είτε δεν φτιάχνονται ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια, είτε πρέπει να παράγονται ετήσια νέα,όπως αυτό της γρίπης, διαφημίζονται ως πανάκια. Το ίδιο με τα αντιϊκά φάρμακα, που είναι ουσιαστικά όχι θεραπευτικά, αλλά παρηγορητικά) 

 

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι δουλεύουν για την παραγωγή θεραπειών κατά των μολυσματικών επιδημιών……. (Πρόσφατα: σχεδόν κάνει η κάθε ομάδα ότι θέλει, αρκεί να πείσει ένα χρηματοδότη, συνήθως ιδιώτης, για τα οφέλη. Όλοι είναι πανεπιστημιακοί καθηγητές ή ερευνητές)

 

Αν και μια μικρή ομάδα ερευνητών σκέπτονται τους μελλοντικούς πιθανούς κινδύνους από την εργαστηριακή επεξεργασία μικροοργανισμών στο όνομα του κέρδους, δεν εκφράζουν τους φόβους τους για τους κινδύνους…….. (Πρόσφατα: φόβος ή ακόμη και εκβιασμός για επιστημονικό εξοστρακισμό)

 

Ο τωρινός κόσμος της επιστήμης και της τεχνολογίας είναι ένας κόσμος με την μικρότερη κυβερνητική παρέμβαση ή ηθικό έλεγχο. Αυτή η έλλειψη αναδεικνύεται για παράδειγμα από τη γνώση ότι 38.000 χημικές ουσίες από τις 48.000 που παράγονται ετήσια στις ΗΠΑ έχουν άγνωστες τοξικές ιδιότητες.

 

Στην ίδια επιστημονική ομάδα μόνο το 18% των παραγομένων φαρμακευτικών προϊόντων έχουν επαρκείς πληροφορίες για την ασφάλειά τους, τα υπόλοιπα απλά διαφημίζονται, ως ευεργετικά για τη ζωή….. (Πρόσφατα: δέστε θέμα με το ταλκ, εμβόλια ΠΟΥ-Gatesσε Αφρική και Ινδία)

Εκτιμάται ότι από το 1970 και μετά, το 50% της ιατροφαρμακευτικής έρευνας χρηματοδοτούμενης από τις ΗΠΑ γίνεται σε ανθρώπους χωρίς πλήρη ενημέρωση (Πρόσφατα: σωρεία καταγεγραμμένων σκανδάλων. Διερευνήστε ποιοι είναι οι εθελοντές – πειραματόζωα).

 

Τι γίνεται αλήθεια με τις χιλιάδες ερευνητικά προγράμματα των φαρμακοβιομηχανιών σε αναπτυσσόμενες χώρες ή εντός των ιδιωτικών τους εργαστηρίων; (Πρόσφατα: χρηματοδοτήσεις Gates. Γιατί χρηματοδοτεί; Είναι φιλάνθρωπος ή στυγνός καπιταλιστής; Δέστε έργα Σόρος)  

Η κοινωνική απορρύθμιση αδυνάμων κοινοτήτων είναι το καλύτερο περιβάλλον για τους ιδιοκτήτες του κεφαλαίου……….. (Πειραματόζωο Ελλάδα)

Είναι το καλύτερο επιβάλλον για την ανάπτυξη του καπιταλισμού…….

Ο έλεγχος ίσως έχει χαθεί για πάντα, λόγω της παγκοσμιοποίησης, όταν οι πολλοί επιλέγουν την αδιαφορία αντί των δικαιωμάτων τους ……. (Πρόσφατα: Έξαρση λοιμωδών νοσημάτων, διότι δεν επιθυμούν αναστολή της παγκοσμιοποίησης, αλλά έλεγχο των ανθρώπων με τεχνολογία)

Οι κυβερνήσεις απαλλάσσονται της ευθύνης τους με την βοήθεια της καπιταλιστικής οικονομικής δραστηριότητας, όπως γίνεται και με την ιατρική έρευνα στα πανεπιστήμια. (Πρόσφατα: όλα ιδιωτικοποιούνται, αλλά εμείς ψηφίζουμε. Γιατί; Για να μοιράζονται τα κέρδη μεταξύ των ολίγων;).

Με αυξανόμενο ρυθμό, η ευθύνη προστασίας της δημόσιας υγείας περνάει στα χέρια ιδιωτών, που έχουν κατά νου το κέρδος, διότι χωρίς κέρδος η ιατροφαρμακευτική έρευνα κινδυνεύει. (Πρόσφατα: θάνατοι covid-19, λόγω κακής κατάστασης συστημάτων υγείας).

 

Για αυτό συχνά αλλάζουν και οι ηθικοί κανόνες, ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των χρηματοδοτών. (Πρόσφατα: έρευνα για εμβόλια).

 

Αυτός ο συμβιβασμός, δεν επηρεάζει μόνο τη διαφάνεια, αλλά και τις επιλογές ή τη διάθεση της αποκτηθείσας γνώσης. (Πρόσφατα: ο χρηματοδότης παίρνει και το δικαίωμα της χρήσης της αποκτηθείσας γνώσης. Αν είναι ιδιώτης η γνώση ιδιωτικοποιείται, όπως για τα εμβόλια και τα φάρμακα κατά της covid-19).

 

Ακόμη χειρότερα, επηρεάζει την ηθική άποψη όσων εργάζονται σε αυτές τις ηθικά ευαίσθητες επιστήμες. Αυτοί που πληρώνουν την υψηλότερη τιμή για βιοιατρική έρευνα αποκτούν προνομιακή προτεραιότητα.

 

Οι επιστήμονες επιλέγουν τη θεματολογία με βάση τα ενδιαφέρονται των καπιταλιστικών πολυεθνικών, προς χάριν του κέρδους, αντί της αδέσμευτης επιστημονικής καινοτομίας….. (Πρόσφατα: κανόνας  – στην Ελλάδα νόμος – πλέον στα πανεπιστήμια η σύνδεση της έρευνας και εκπαίδευσης με την παραγωγή!!!)

 

Στο όνομα της ελεύθερης βούλησης, πολυεθνικές ψάχνουν για την οικονομικότερη ερευνητική δραστηριότητα, με αποτέλεσμα φτωχοί άνθρωποι που αδυνατούν να πληρώσουν για ιατρικές υπηρεσίες να γίνονται πειραματόζωα. (Πρόσφατα: ψάξτε ποιοι είναι οι εθελοντές δοκιμών)

 

Ο άνθρωπος υποφέρει διότι η κοινωνία απέτυχε να προοδεύσει ηθικά γρηγορότερα από την τεχνολογία και τον καπιταλισμό, που υπόσχονται μελλοντικά οφέλη, ακόμη και με έρευνα αμφιβόλου ή απρόβλεπτου αποτελέσματος. (Πρόσφατα: σκεφτείτε την απάθεια για την επ’ απειλούμενη χρήση τεχνολογίας παρακολούθησης επιδημιών).

Η ιατροφαρμακευτική κοινότητα εκμεταλλεύεται για το κέρδος τον ανθρώπινο φόβο για τον θάνατοκαι την ανθρώπινη επιθυμία για την σωτηρία των αγαπημένων…….. (Πρόσφατα: θεοποίηση των «ειδικών»)

Όλο λιγότεροι άνθρωποι, απομονωμένοι στον μικρόκοσμό τους, ενδιαφέρονται για τον τρόπο που αναπτύσσεται ο κόσμος.

 

Οι περισσότεροι, επιλέγουν χωρίς κρίση κομματάκια πληροφορίας, τα οποία παθητικά αποδέχονται…… (όλα όσα έγιναν με την πρόσφατη πανδημία)

 

Δεν αισθάνονται ευθύνη όταν μαθαίνουν ότι η σωτήρια γνώση και τα προϊόντα παραδοσιακών κοινοτήτων γίνονται αντικείμενα οικονομικής εκμετάλλευσης προς όφελος των μετόχων των φαρμακοβιομηχανιών…… (Πρόσφατα: γίνεται από γελοιοποίηση μέχρι και ποινικοποίηση βοτάνων και τρόπου ζωής. Όμως, οι φαρμακοβιομηχανίες μετατρέπουν αυτές τις γνώσεις σε χημικές ουσίες. Μάλιστα στην πορεία γίνεται ποινικοποίηση της χρήσης της γνώσης από τους ανθρώπους από τους οποίους την υφάρπαξαν. Συστηματικά και από τη Μονσάντο για φυτά. Δέστε ντομάτες Σαντορίνης και πατάτες Νευροκοπείου)

 

Δεν αντιδρούν όταν οι κυβερνήσεις τους παρεμβαίνουν στις ζωές άλλων για να εξασφαλίσουν τις ανέσεις, του δικού τους υλιστικού και σπάταλου τρόπου ζωής τους……

Η κρατική υπόσταση είναι μεταβαλλόμενη ……..  (Πρόσφατα: ελεγχόμενες κυβερνήσεις, κυβερνόντες φυτευτοί από οικονομικά συμφέροντα)

 

Το κράτος του μέλλοντος θα ελέγχεται από τους τεχνοκράτες, οι οποίοι πλασάρονται ως οι καταλληλότεροι να καλυτερεύσουν την ζωή των ανθρώπων.

 

Το κράτος θα είναι μια Οργουελική οντότητα. (Πρόσφατα: συστήματα παρακολούθησης. Διαδίκτυο, κάμερες, Facebook, tweeter, τσιπάκια, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, ηλεκτρονιό τραπεζικό σύστημα).

Η εταιρία θα διαχειρίζεται τις κρατικές υποθέσεις. (Πρόσφατα: Ανεξάρτητη Αρχή Εσόδων!!!).

 

Τα ενδιαφέρονται της εταιρίας θα θεωρούνται ως τα ίδια με αυτά όσων σχετίζονται με αυτή.

 

Η μετοχοποίηση έχει ήδη δημιουργήσει ένα άρρηκτο δεσμό μεταξύ της εταιρίας και των μετόχων της, (μέτοχοι σε φαρμακοβιομηχανίες) ενώ η διαρκής αναζήτηση πλούτου προς όφελος των μετόχων έχει δημιουργήσει το πρόσφατο οικονομικό σύστημα και την αυξανόμενη αποσύνδεση των ανθρώπων από τις εκλεγμένες κυβερνήσεις τους…… (Πρόσφατα: μετοχοποίηση του συστήματος συνταξιοδότησης μέσω ομολόγων, αμοιβαίων κεφαλαίων κτλ)

Τίποτε στο μέλλον δεν θα προσφέρεται από το κράτος, αφού οι λίγες πολυεθνικές που θα ελέγχουν τον πλούτο του πλανήτη και οι μέτοχοί τους δεν θα πληρώνουν φόρους, ώστε να έχει το κράτος πόρους για την προσφορά κοινωνικών αγαθών…….. (εμείς πρόσφατα το βιώνουμε και οι ΗΠΑ το χρησιμοποιούν δεκαετίες τώρα)

Επιμερισμός πόρων και υπηρεσιών …….. κυρίως στην παιδεία, ……… εργασία και υποαπασχόληση, ……… και μια διαρκώς μειούμενη προσφορά ιατρικής βοήθειας θα δημιουργήσουν συνθήκες ανάπτυξης λοιμωδών νοσημάτων…….. παρόμοιων με επιδημίες προηγούμενων αιώνων…. (Πρόσφατα: όλα νεόφερτα στην Ελλάδα, υπαρκτά σε άλλες χώρες για δεκαετίες)

 

Το μέλλον θα διαφέρει του παρελθόντος (εννοεί ως προς τις επιδημίες) κυρίως στη συσσώρευση γνώσης γύρω από τα νοσήματα, την αλλαγή στα ήθη ή την έλλειψή τους και σε ένα ταχέως αυξανόμενο παγκόσμιο πληθυσμό…….

 

Θα υπάρχει αφθονία τεχνολογικών αγαθών, αλλά λίγοι αγοραστές, διότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα αδυνατούν να αγοράσουν ακόμη και βασικά αγαθά. (Πρόσφατα: υποαπασχόληση, άρα και κακή ιατρική περίθαλψη, επομένως για προστασία των κυβερνόντων από επανάσταση, εγκλεισμός για μείωση των επιπτώσεων της έλλειψης κρατικής ιατρικής περίθαλψης)  

Αυτή η κατάσταση θα κρατάει χαμηλά τον τιμάριθμο για τους εύπορους …… ένδειξη ευημερίας ……

Ο κόσμος που έρχεται θα είναι ένας κόσμος των άκρων, που θα επηρεάσει περισσότερο αυτούς που θα είναι εκτός του φεουδαρχικού κάστρου.

Οι φεουδάρχες θα γνωρίζουν μόνο ευημερία, μέχρι την στιγμή που η κοινωνική ισορροπία  μετατραπεί σε επικίνδυνη ανισορροπία (δεν θα κρατήσει για πάντα!!!), διότι:

Όταν οι φωνές φιμώνονται, σιωπούν και οι κώδωνες του κινδύνου (Πρόσφατα: λογοκρισία, όπως με την covid-19)

Όταν το πνεύμα υπνωτίζεται από την διαθέσιμη ύλη, οι τρόποι επιβίωσης χάνονται (Πρόσφατα: η νεολαία έχει πχ αδυναμία εξεύρεσης τρόπου επιβίωσής της σε περίπτωση πείνας!! Δεν γνωρίζει τον τρόπο επιβίωσης στις δυσκολίες)

 

Όταν οι άνθρωποι συμπεριφέρονται ως μαριονέττες και οι κοινωνίες ως σκηνές θεάτρου πρόσκαιρης ευτυχίας, ο κόσμος γίνεται γόνιμος χώρος για την ανάπτυξη Χαώδους Αναρχίας και Επιδημιών (Πρόσφατα: κάνουμε ότι μας πουν, γιατί νομίζουμε ότι έτσι εξασφαλίζουμε την ευτυχία μας μακροπρόθεσμα. Όταν αυτή λήξει, τότε ο θάνατος είναι βέβαιος, αφού έτσι αδρανοποίησαν το ένστικτο αυτοάμυνας του ανθρώπου) 

(είχε 14 αναφορές)

 

Για την μετάφραση

scorpion

 

 

Πηγή

Προβολές : 555


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα