Μια τραγική ιστορία πίσω από τα αιτία θανάτου του Luc Montagnier

Μια τραγική ιστορία πίσω από τα αιτία θανάτου του Luc Montagnier

10 Φεβρουαρίου, 2022 21 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:919
Μοίρασέ το

 

Ο Didier Raoult σε tweet έγραψε: “Ο Luc Montagnier πέθανε. Χάσαμε έναν άνθρωπο του οποίου η πρωτοτυπία, η ανεξαρτησία και οι ανακαλύψεις στο τομέα του RNA επέτρεψαν τη δημιουργία του εργαστηρίου που απομόνωνε και αναγνώρισε τον ιό του AIDS. Αυτό του χάρισε τη φήμη, το βραβείο Νόμπελ και την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΧΡΘΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ. Η προσοχή που δόθηκε στις τελευταίες υποθέσεις του ήταν δυσανάλογη”.

 

 

 

Οι δηλώσεις του επιστήμονα και αρνητή των θανατηφόρων  εμβολίων του κορονοϊού, Didier Raoult, δυστυχώς επιβεβαιώνουν την τραγική είδηση του θανάτου του μεγάλου ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΛΥΚ ΜΟΝΤΑΝΙΕ.

  Ας κρατήσουμε παρακαταθήκη τα λόγια του όπως αυτά διατυπώνονται στην πρώτη φωτογραφία, αλλά και στις υπόλοιπες που περιλαμβάνω σ’ αυτή την ανάρτηση… κι ας γίνουν αυτά τα λόγια, η δύναμή μας στην αντίσταση  κατά των θανατηφόρων εμβολίων.

Έφυγε ή… “τον έφυγαν”… ο χρόνος θα βγάλει την αλήθεια στην επιφάνεια, όσο κι αν τώρα κάποιοι την κρύβουν.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση blümlifee

Με βαριά καρδιά σας ενημερώνουμε, σήμερα 9 Φεβρουαρίου 2022, για τον θάνατο ενός από τους μεγαλύτερους ιολόγους.

Μείνετε μαζί μας για να διαβάσετε περισσότερα για την αιτία θανάτου του Luc Montagnier, την προσωπική του ζωή και την καριέρα του.

Πρώτον, πρέπει να αναφερθεί ότι το US Day News δεν επιβεβαιώνει ούτε απορρίπτει καμία από αυτές τις πληροφορίες. Βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε τακτικά για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Γεννημένος στις 18 Αυγούστου 1932, ο Montagnier μεγάλωσε και έγινε γνωστός Γάλλος ιολόγος, ο οποίος αργότερα ήταν κοινός αποδέκτης, μαζί με τους Françoise Barré-Sinoussi και Harald zur Hausen, του Βραβείου Νόμπελ Φυσιολογίας ή Ιατρικής το 2008 για την ανακάλυψη του ιού της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας.

Ο Montagnier εργάστηκε ως ερευνητής στο Ινστιτούτο Παστέρ στο Παρίσι. Ήταν επίσης καθηγητής πλήρους απασχόλησης στο Πανεπιστήμιο Shanghai Jiao Tong στην Κίνα. Ο κ. Montagnier έλαβε το Βραβείο Νόμπελ Φυσιολογίας ή Ιατρικής το 2008 μαζί με την Φρανσουάζ Μπαρέ-Σινούσι για την ανακάλυψη του HIV.

Κατά την άποψή του, ο κ. Montagnier υποστήριξε το 2020 ότι ο SARS-CoV-2, ο ιός που προκαλεί το COVID-19, κατασκευάστηκε από άνθρωπο σε εργαστήριο. Πίστευε ότι ο ιός μπορεί να ήταν το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας δημιουργίας εμβολίου για τον ιό HIV/AIDS.

Ο ισχυρισμός του προέκυψε αφότου οι ΗΠΑ είχαν ξεκινήσει έρευνα για το αν ο ιός προήλθε από εργαστήριο. Σύμφωνα με τον Montagnier, η παρουσία στοιχείων του HIV και του μικροβίου της ελονοσίας στο γονιδίωμα του κορωνοϊού είναι εξαιρετικά ύποπτη και τα χαρακτηριστικά του ιού δεν θα μπορούσαν να έχουν προκύψει φυσικά.

Ο κ. Montagnier κλήθηκε να βοηθήσει στην εξακρίβωση της αιτίας ενός μυστηριώδους νέου συνδρόμου, του AIDS το 1982, από τον Willy Rozenbaum, έναν κλινικό ιατρό στο νοσοκομείο Hôpital Bichat στο Παρίσι.

Σύμφωνα με τον Rozenbaum, η αιτία της νόσου μπορεί να ήταν ένας ρετροϊός. Ο Montagnier και μέλη της ομάδας του στο Ινστιτούτο Παστέρ, στην οποία συμμετείχαν η Françoise Barré-Sinoussi and Jean-Claude Chermann, είχαν εκτεταμένη εμπειρία με τους ρετροϊούς.

Όλη η ομάδα εξέτασε δείγματα που ελήφθησαν από ασθενείς με AIDS του Rozenbaum, και βρήκε τον ιό που αργότερα θα γινόταν γνωστός ως HIV σε βιοψία λεμφαδένων. Δεδομένου ότι δεν ήταν τότε σαφές ότι ήταν η αιτία του AIDS, ονομάστηκε “ιός που σχετίζεται με τη λεμφαδενοπάθεια”, ή LAV. Τα ευρήματά τους δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Science στις 20 Μαΐου 1983.

 

ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ LUC MONTAGNIER

 

Εξαιτίας του ξαφνικού θανάτου του Luc Montagnier, μέχρι στιγμής είναι γνωστό ότι απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών, στο Αμερικανικό Νοσοκομείο στο Neuilly-sur-Seine. Ο γιατρός Gérard Guillaume, ένας από τους πιο πιστούς συνεργάτες του, μας είπε ότι έφυγε ειρηνικά, περιτριγυρισμένος από τα παιδιά του.

Ο Didier Raoult σε tweet έγραψε: “Ο Luc Montagnier πέθανε. Χάσαμε έναν άνθρωπο του οποίου η πρωτοτυπία, η ανεξαρτησία και οι ανακαλύψεις στο τομέα του RNA επέτρεψαν τη δημιουργία του εργαστηρίου που απομόνωνε και αναγνώρισε τον ιό του AIDS. Αυτό του χάρισε τη φήμη, το βραβείο Νόμπελ και την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΧΡΘΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ. Η προσοχή που δόθηκε στις τελευταίες υποθέσεις του ήταν δυσανάλογη”.

Ο Δρ. Montagnier είναι ο συνιδρυτής του Παγκόσμιου Ιδρύματος Έρευνας και Πρόληψης του AIDS, καθώς και συνδιευθυντής του Προγράμματος Διεθνούς Ιογενούς Συνεργασίας. Είναι ο ιδρυτής και πρώην πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιδρύματος Ιατρικής Έρευνας και Πρόληψης με έδρα το Χιούστον.

Έχει επιτύχει πολλά σημαντικά βραβεία, όπως το Εθνικό Τάγμα Της Αξίας (Διοικητής, 1986) και το Légion d’honneur (Εθνικό Τάγμα της Λεγεώνας της Τιμής) (Ιππότης: 1984; Αξιωματικός: 1990; Διοικητής: 1993; Μέγας Αξιωματικός: 2009),

Έχετε περισσότερες λεπτομέρειες; Τον γνωρίζατε ή είχατε στενές σχέσεις; Είστε θαυμαστής ή φίλος; Παρακαλούμε βοηθήστε μας να γράψουμε ένα καλύτερο, πιο αξιόπιστο άρθρο, κοινοποιώντας τις πληροφορίες σας σε εμάς.

 

ΟΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ LUC MONTAGNIER ΓΙΑ ΤΟΝ Μ-VOLΙΑΣΜΟ

 

Στο Μιλάνο στις 1/15/22, ώρα 10:23, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, ο Ιταλός μεταφραστής μεταφράζει στα ιταλικά, στο 12’35” του βίντεο, ότι οι αν-m-volίαστοι είναι οι φύλακες της ανθρωπότητας, κατά τη διάρκεια μιας ανακεφαλαίωσης των παρατηρήσεων του Montagnier. Οι διοργανωτές τον ρωτούν στα γαλλικά αν αυτό ακριβώς εννοούσε και ο καθηγητής Montagnier απάντησε, “Ναι, απολύτως, μπράβο”.

Ο Montagnier ήταν ο ομότιμος διευθυντής του “Κέντρου Εθνικής De la recherche Scientifique” και της Μονάδας Ιογενούς Ογκολογίας του Ινστιτούτου Παστέρ στο Παρίσι, όπου το 1983, μαζί με τη Françoise Barré-Sinoussi, ανακάλυψε τον ιό HIV. Το επιστημονικό επίτευγμα χάρισε στους δύο επιστήμονες το Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής το 2008.

“Δεν υπάρχει ελπίδα και πιθανή θεραπεία για όσους έχουν ήδη m-volιαστεί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αποτεφρώνουμε τα πτώματα.”
Luc Montagnier

O Νομπελίστας και ιολόγος, Δρ Luc Montagnier είπε κάποτε σε μια συνέντευξη ότι οι νέες παραλλαγές είναι παραγωγή και αποτέλεσμα του m-volιασμού … η καμπύλη του m-volιασμού ακολουθείται από την καμπύλη του…”

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν πρέπει να m-volιαζόμαστε κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας, η απάντησή του ήταν ότι είναι αδιανόητο.

Πιο πρόσφατα, είχε επίσης αντιταχθεί στους υποχρεωτικούς m-volιασμούς στη Γαλλία, και είχε δεχθεί επικρίσεις από συναδέλφους ακαδημαϊκούς για τη μετάδοση μηνυμάτων που τα αποκαλούσαν επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία, καθώς αντιτάσσονταν στους υποχρεωτικούς m-volιασμούς στη Γαλλία.

 

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ LUC MONTAGNIER:

 

Θαυμαστές και φίλοι μοιράζονται τα συλλυπητήριά τους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Είθε ο θρύλος να αναπαυτεί εύκολα στη χάρη και την αγάπη.

Η France-Soir ανακοίνωσε: “Ο καθηγητής Luc Montagnier, Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής το 2008, πέθανε ειρηνικά στις 8 Φεβρουαρίου 2022, παρουσία των παιδιών του. 18 Αυγούστου 1932 – 8 Φεβρουαρίου 2022 Ειρήνη στην ψυχή αυτού του σπουδαίου ανθρώπου.”

Κάποιος μοιράστηκε: “Γαλλία: Ένας ήρωας που αγωνιζόταν για το δίκαιο, και μιλούσε σε συγκεντρώσεις ελευθερίας, ο καθηγητής Luc Montagnier, πέθανε. Καλή ανάπαυση. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει από εκεί που βρίσκεται τώρα…”

Κάποιος έγραψε: “Μια μεγάλη φωνή της ιατρικής! Δαιμονοποιημένος στην αρχή της πανδημίας, όλες οι αναλύσεις του αποδεικνυούνται ακριβείς! #LucMontagnier! Ο Θεός αγαπά τους άνδρες και τις γυναίκες της Αλήθειας!”

Ένας θαυμαστής εξέφρασε: “Με μεγάλη θλίψη, μαθαίνω για το θάνατο του καθηγητή Luc Montagnier, ενός πολύ σπουδαίου ανθρώπου που πάλεψε μέχρι τέλους για την αλήθεια. ΑΝΑΠΑΥΣΟΥ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.”

Ο/Η (;) Yo Ma σχολίασε: “Με μεγάλη θλίψη, μαθαίνω για το θάνατο του καθηγητή Luc Montagnier, ενός πολύ σπουδαίου ανθρώπου που θα είχε αγωνιστεί μέχρι τέλους για την Αλήθεια. Κάποιοι λένε ότι είναι ψεύτικο. Αν είναι αλήθεια, αναπαύσου εν ειρήνη. Η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στην οικογένειά σου ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.”

Κάποιος απάντησε: “Ο Θεός να σε ευλογεί #LucMontagnier. Ήσουν ένα λαμπερό φως στο σκοτάδι, ένας ατρόμητος μαχητής της αλήθειας, και ήσουν στην πρώτη γραμμή της προειδοποίησης του κόσμου, ακόμα και εκείνων που δεν ήθελαν να ακούσουν την αλήθεια.”

Κάποιος τουίταρε: “Η ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥ ΜΕ ΝΟΜΠΕΛ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΚΑΤΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ. ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ COVID; Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ. #LucMontagnier.”

Ένας άλλος έγραψε επίσης: “Ο καθηγητής #LucMontagnier, Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής, πέθανε χθες. Κατήγγειλε ακούραστα τους κινδύνους των m-volίων κατά του covid19. ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΘΡΗΝΟΥΝ. ΑΝΑΠΑΥΣΟΥ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗι, ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ @FoxNews@IngrahamAngle@nytimes@CNN

 

Μετάφραση blümlifee

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 919


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα