Μια χώρα τελειωμένη κι ένας λαός ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ αν δεν πετάξει από πάνω της τα πλοκαμια του πολιτικού σιωνισμού.

Μια χώρα τελειωμένη κι ένας λαός ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ αν δεν πετάξει από πάνω της τα πλοκαμια του πολιτικού σιωνισμού.

20 Φεβρουαρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:647
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και φρίττω…

Μια κηδεία, μια σημαία και πώς αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε πρόβλημα για την χώρα

Απέβαλαν αναίτια την ισραηλινή αντιπροσωπεία  από την Αφρικανική Ένωση – Με εβραϊκή σημαία κηδεύτηκε ο Έλληνας δήμαρχος Ιωαννίνων

Τέσσερις είναι οι λόγοι που κάνω αυτή την ανάρτηση που με εξόργισε…
Κατά πρώτον η τεράστια προπαγάνδα που ασκείται ύπουλα από το συγκεκριμένο ιστολόγιο, στην ουσία ΥΠΕΡ του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, υπερασπιζόμενο το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ, που πέταξαν έξω και ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ ΕΚΑΝΑΝ, οι Αφρικανικές Ενώσεις… (ΟΙ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.)…
Προφανώς ο συντάκτης, δεν έχει ιδέα τι ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ.
Ο δεύτερος λόγος, είναι αυτή η βρωμερή και απεχθέστατη φάτσα της ξεφτιλισμένης αντεθνικής και αντιχριστιανικής χλαπάτσας, με την … οδύνη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της που έχασε έναν ομογονιδιακό της πρόσωπο…
Τρίτον Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, πως πάνω στο φέρετρο, υπάρχει … σημαία…
Πού την είδε τη σημαία ο γράφων, αναρωτιέμαι…
Ο νεκρός ήταν οβριός, και πάνω στο φέρετρο, έβαλαν το θρησκευτικό σύμβολο του οβριού…
Και τέταρτον η γενίκευση του ότι… “Ο σιωνισμός και ο αντισιωνισμός είναι «οι δύο πλευρές του ίδιου λόφου» και ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι «ο ένας στηρίζει τον άλλον».”
Ισχύει, αλλά μην το γενικεύετε ρε παίδες… γιατί κάποιοι μισούν ως το μεδούλι τους τον πολιτικό σιωνισμό, γιατί έχει προκαλέσει ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και τραγωδίες σ’ ολόκληρο τον κόσμο…γι αυτό και η φωτογραφική σύνθεση των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ στην πρώτη φωτογραφία… γι αυτό και η δεύτερη φωτογραφία, που δείχνει ξεκάθαρα πως μας θεωρούν αυτά τα ερπετά…
Για όλα τα ανωτέρω, αιτιολογείται και  ο τίτλος που έβαλα…
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ…
ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ…ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Εύχομαι να ακολουθήσουν το τέλος του εβραίου δημάρχου, και όσοι έκαναν το εμβόλιο… όπως το έκανε και ο ίδιος…
Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό που επισυνάπτεται είναι λιαν σημαντικό και αφυπνιστικό…

Ο σιωνισμός και ο αντισιωνισμός είναι «οι δύο πλευρές του ίδιου λόφου» και ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι «ο ένας στηρίζει τον άλλον».

Δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα είδαμε τις τρεις τελευταίες ημέρες: Μία αντισιωνιστική ενέργεια όπως η αποβολή του Ισραήλ από το συνέδριο της Αφρικανικής Ένωσης, την στιγμή που υπάρχουν εκατομμύρια Εβραίοι στην αφρικανική ήπειρο, ειδικά στην ανατολική-βορειοανατολική Αφρική και έπρεπε να εκπροσωπούνται.

Μια ενέργεια που ξεσήκωσε -και δικαίως- την αντίδραση των απανταχού Εβραίων.

Και από την άλλη ένας Έλληνας δήμαρχος, ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Μωυσής Ελισάφ, που δυστυχώς έφυγε πολύ πρόωρα σε ηλικία μόλις 69 ετών, να θάβεται με… εβραϊκή σημαία, προφανώς με απόφαση της οικογένειάς του.

Και να προσκυνά μια ξένη σημαία η ΠτΔ Ε.Σακελλαροπούλου, κάτι που ρητά απαγορεύεται.

Κατ’αρχήν να πούμε ότι ο Μωυσής Ελισάφ απέδειξε στην πράξη ότι ήταν ένας εξαιρετικός δήμαρχος με μόρφωση, ήθος και δημιουργικότητα και γι αυτό τον ψήφιζαν και τον στήριζαν άλλωστε οι κάτοικοι της πόλης των Ιωαννίνων.

Το πρόβλημα που ανακύπτει είναι ότι η ενέργεια της οικογένειας πιθανότατα θα μπορούσε να δώσει ιδέες σε ανάλογες κηδείες αξιωματούχων του ελληνικού κράτους σε μειονοτικούς δήμους της Θράκης και να κηδευτεί με… την τουρκική σημαία.

Η Ελλάδα δεν είναι ούτε πολυφυλετικό, ούτε πολυθρησκευτικό κράτος, όσο και αν έχει αλλάξει η πληθυσμιακή και εθνολογική σύνθεσή της την τελευταία 30ετία, αλλά αυτό εντοπίζεται κυρίως στην Αττική και λιγότερο στην Θεσσαλονίκη.

Και η δεύτερη και τρίτη γενιά των Αλβανών που αποτελούν την μεγάλη μάζα των οικονομικών μεταναστών, έχουν αρχίσει και αφομοιώνονται στο τόπο με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να είναι περισσότερο Έλληνες από κάποιους κατ’επίφασιν «Έλληνες».

Βλέπουμε όμως ότι τώρα καινά δαιμόνια, αρχίζουν στην Ελλάδα…

 


Πηγή

Προβολές : 647


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα