Μιλάμε για ένα σύγχρονο ολοκάυτωμα;  Ανεξάρτητοι ερευνητές υπολογίζουν πως περίπου 10.000 άνθρωποι την μέρα πεθαίνουν από τα εμβόλια κατά του Covid σε όλο τον κόσμο!

Μιλάμε για ένα σύγχρονο ολοκάυτωμα; Ανεξάρτητοι ερευνητές υπολογίζουν πως περίπου 10.000 άνθρωποι την μέρα πεθαίνουν από τα εμβόλια κατά του Covid σε όλο τον κόσμο!

19 Αυγούστου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,333
Μοίρασέ το

 

 

 

ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!!!

Αλλά λίγοι άκουσαν ή διάβασαν όλους όσους μιλούσαμε γι αυτό από την πρώτη στιγμή…

      ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!

Η ανθρωπότητα θα πληρώσει ακριβά τους ανόητους φόβους της για έναν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΙΟ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Αυτό που ισχυρίζονται τα συστημικά μμε αφού έχουν αναγνωρίσει (με τεράστια καθυστέρηση) τους θανάτους απο τα εμβόλια, είναι πως οι θάνατοι εμβολιασμένων δεν «ακυρώνουν» την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, καθώς οι θάνατοι απο Covid είναι περισσότεροι. Αυτό όμως είναι κάτι που κάνεις δεν γνωρίζει με βεβαιότητα.

Ξαφνικά βλέπουμε σε όλο το κόσμο να αλλάζουν τον αριθμό θανάτων απο Covid και να το μειώνουν περίπου στο μισό, ξεχωρίζοντας αυτούς που πέθαναν απο Covid με αυτούς που πέθαναν με Covid. Παράλληλα, βλέπουμε τα πρώτα δειλά βήματα παραδοχής ότι υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν απο τα εμβόλια Covid19.

Ωστόσο, οι εκτιμήσεις των συστημικών μέσων (που έχουν πέσει έξω σε όλα) είναι τελείως διαφορετικές απο αυτές των ανεξάρτητων ερευνητών.

Οι αριθμοί που προέρχονται από αυστηρή ανάλυση δεδομένων θνησιμότητας (υπερβολικοί θάνατοι) μετά τις πρώτες ενέσεις κατά του Covid στις αρχές του 2021 είναι τρομακτικοί.

Οι κυβερνήσεις μπορούν να κρύψουν πολλά πράγματα, αλλα οι υπερβολικοί θάνατοι είναι πολύ δύσκολο να κρυφτούν…

Ο Steve Kirsch υπολογίζει ότι για κάθε 1.000 δόσεις που χορηγούνται 1 άτομο πεθαίνει. 

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, περίπου 600 εκατομμύρια δόσεις έχουν χορηγηθεί μέχρι στιγμής (ναι, περισσότερες από μία για κάθε άτομο στη χώρα) και αυτό ισοδυναμεί περίπου με 600.000 θανάτους στις ΗΠΑ (και συνεχίζει να αυξάνεται).

Σε όλο τον κόσμο, με πάνω από 12 δισεκατομμύρια δόσεις που έχουν χορηγηθεί, πιθανότατα έχουμε περίπου 12 εκατομμύρια θανάτους μέχρι στιγμής.

Οι πιο συντηρητικές εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο αριθμός αυτός είναι 5 εκατομμύρια αντί 12 εκατομμύρια, αλλά και στις δύο περιπτώσεις τα ποσοστά είναι τρομακτικά.

Οι θάνατοι θα συνεχίσουν να αυξάνονται ακόμα κι αν τα εμβόλια σταματήσουν

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι οι θάνατοι μετά τον εμβολιασμό κατανέμονται με την πάροδο του χρόνου. Ενώ λίγοι άνθρωποι πεθαίνουν τις πρώτες 48 ώρες, οι περισσότεροι συμβαίνουν πολλούς μήνες ή ακόμη και ένα ή δύο χρόνια μετά τις ενέσεις του εμβολίου.

Οι θρόμβοι μεγαλώνουν με την πάροδο του χρόνου, μέσα στο κυκλοφορικό σύστημα του σώματος. Καθώς οι θρόμβοι μεγαλώνουν, καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο στα αιμοφόρα αγγεία. Στην αρχή, το ζωντανό αίμα απλώς ρέει γύρω από τους θρόμβους. Αλλά οι θρόμβοι μπορεί να αποσπαστούν κατά τη διάρκεια αυστηρής σωματικής άσκησης (όπως το τζόκινγκ ή ποδόσφαιρο) ή οι θρόμβοι μπορεί σε κάποιο σημείο να επιτύχουν 100% απόφραξη της αρτηρίας, με αποτέλεσμα το εμβολιασμένο να πεθάνει ξαφνικά.

Αυτοί οι θρόμβοι χρειάζονται πολλούς μήνες ή ακόμα και χρόνια για να μεγαλώσουν σε επαρκές μέγεθος ώστε να μπλοκάρουν πλήρως τα αιμοφόρα αγγεία και τις αρτηρίες. Ακόμα δε γνωρίζουμε τι θα συμβεί σε 3 ή 4 χρόνια, αφού κανείς δεν νοιάστηκε για τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες.

Θυμηθείτε την δήλωση Βασιλακόπουλου: “Και τι σας νοιάζει τι παρενέργειες θα έχετε μετά απο 10 χρόνια…”

Το χειρότερο ίσως απ όλα είναι πως δεν υπάρχει ακόμα τεκμηριωμένη θεραπεία για τη διάλυση ή την αφαίρεση αυτών των θρόμβων από το καρδιαγγειακό σύστημα, γιατί πολύ απλά δεν αναγνωρίζονται απο το ιατρικό κατεστημένο. Πολλοί γιατροί που προσπάθησαν να θεραπεύσουν αυτούς τους θρόμβους με ισχυρά αντιπηκτικά φάρμακα όπως η ηπαρίνη, δεν κατάφεραν τίποτα.

Αυτό συμβαίνει επειδή αυτοί οι θρόμβοι δεν είναι σαν τους γνωστούς θρόμβους. 

Είναι ελαστικοί, με στιβαρές βιοδομές που μοιάζουν με την υφή ενός λάστιχου. Είναι ισχυρές πρωτεϊνικές βιοδομές που μοιάζουν με καουτσούκ και δεν ανήκουν στο ανθρώπινο σώμα.

Κάτω από ένα μικροσκόπιο, μοιάζουν με αυτό, που δεν μοιάζει σε τίποτα με θρόμβο αίματος:

Μιλάμε για ένα σύγχρονο ολοκάυτωμα;

Ακόμα και με την συντηρητική εκτίμηση με 5 εκατομμύρια νεκρούς απο τα εμβόλια που αναφέραμε προηγουμένως, είναι 16 φορές τον αριθμό των νεκρών αμερικανών στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Πλησιάζουμε και τους 6 εκατομμύρια Εβραίους που σκοτώθηκαν στο Ολοκαύτωμα σε μια περίοδο 12 ετών. Που σημαίνει σκοτώνουμε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με ρυθμό τουλάχιστον 6 φορές ταχύτερο από ό,τι οι Γερμανοί τους εβραίους.

Τώρα αναρωτηθείτε, αν υπήρχε ένας Χίτλερ στην εποχή μας και ήθελε να επαναλάβει το ολοκαύτωμα θα το έκανε με τον ίδιο τρόπο;

Με πληροφορίες απο Naturalnews

 

Πηγή

Προβολές : 1,333


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα