Μισές αλήθειες, αλλά για το... “ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ” ούτε λέξη!!! (βίντεο)

22 Ιουνίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Η γιατρός, αποκαλύπτει πως έχουν αυξηθεί πολύ ανησυχητικά τα στοιχεία των παιδικών εμβολιασμών από το θανατηφόρο και λιαν επικίνδυνο εμβόλιο του κορονοϊού…

 

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Τις τελευταίες μέρες έγινε βιράλ στο διαδίκτυο, μια νέα παιδοχειρουργός από την Λάρισα, σε συγκέντρωση υγειονομικών στο Βόλο για αιφνίδιες περιτονίτιδες λόγω σκωληκοειδίτιδας εμβολιασμένων παιδιών με κατεστραμμένους ιστούς!  

Η γιατρός, αποκαλύπτει πως έχουν αυξηθεί πολύ ανησυχητικά τα στοιχεία των παιδικών εμβολιασμών από το θανατηφόρο και λιαν επικίνδυνο εμβόλιο του κορονοϊού…

Και όντως τα στοιχεία είναι λιαν ανησυχητικά…

Και όμως, ακόμα αυτή που κάνει πρωτοφανή αποκάλυψη φωνάζει για «ενότητα» κλπ. αλλά όχι για παύση εμβολιασμών!

Αν και ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος, παρακολούθησα το βίντεο, και αυτά που έχω να πω, είναι τα εξής:

 

1. Η γιατρός ορθώς τα είπε σε ότι αφορά στους εμβολιασμούς των παιδιών και ορθώς κάλεσε τους γονείς να αντισταθούν…

 

2. Αναφέρθηκε σε ενότητα…

ΠΟΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ;

Πόσο ενωμένοι μπορούμε να είμαστε εμείς οι ανεμβολίαστοι, με τους μπολιασμένους κι αυτούς που έτρεξαν να μπολιάσουν τα παιδιά τους;;;

 

3. Αυτό που ΔΕΝ ΕΙΠΕ η παιδοχειρουργός ήταν για ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ… κι αυτό με προβλημάτισε πολύ…

ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

 

4. Οι υπόλοιποι ομιλητές προφανώς γιατροί σε αναστολή, ήταν μπλα… μπλα… μπλα… και ουσία, ΜΗΔΕΝ.

ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ!!!

Αναρωτηθήκατε γιατί;;;

 

5. Ούτε ο παρουσιαστής του διαδικτυακού καναλιού είπε λέξη για παύση των εμβολιασμών…

Περίεργο…

 

6. Χειρουργεί ως ανεμβολίαστη, όταν χιλιάδες άλλοι έχασαν την δουλειά τους;;;

 

Πληροφορίες λένε,  πως στήνεται μυστικά καινούργια κίνηση συντεχνίας τύπου Άλεξ-Λάρισας (τους θυμάστε;;;) 130 «αντιυποχρεωτικών» γιατρών.

Γεμίσαμε κόμματα, κινήματα και… “σωτήρες μπατριώτες”!!!

Το απεύχομαι… γιατί θα ξεφτιλιστούν…

ΚΑΝΕΙΣ όμως επώνυμος γιατρος ΔΕΝ έχει πει δημόσια ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Παρακολουθείστε το βίντεο, στον παρακάτω σύνδεσμο… και αρχίστε να βλέπετε όλα τα…σημάδια κι όχι μόνον αυτά που ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

https://www.facebook.com/diktioellinon/videos/426117869153186/

 

Διαβάστε και τη σχετική ανάρτηση της συνέντευξής της στο FOCUS FM…

Δεν λέει λέξη για την ανάγκη διακοπής των εμβολίων.

Και είναι απορίας άξιον το γεγονός πως ενώ κάνει σημαντικές διαπιστώσεις, φαίνεται πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ..!!!

ΑΜΑΘΕΙΑ, Ή ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ;;;

Δεν μας λέει τίποτα καινούργιο η ντοκτορέσσα…

Κι αυτό, δεν έκανε σε κανέναν εντύπωση…;;;

Το Σύστημα, βγάζει πολλούς … γιατρούς στην … αρένα…

ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ!!!

Γιατί άραγε;;;

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΤΕ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σοκάρει Ελληνίδα παιδοχειρουργός: Εντοπίζουμε αδικαιολόγητη χαλαρότητα στους μυϊκούς ιστούς εμβολιασμένων παιδιών και καταγράφουμε αυξημένα περιστατικά σκωληκοειδίτιδας

Συνέντευξη στο focus fm και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη έδωσε η Βασιλική Σουλειμάνοβα, παιδοχειρουργός σε Νοσοκομείο της Λάρισας, αναφορικά με τις αλλαγές που παρατηρεί στους ιστούς των εμβολιασμένων παιδιών που χειρουργεί.

Αναφερόμενη η κυρία Σουλειμάνοβα στην εικόνα που παρατηρεί τον τελευταίο καιρό στο νοσοκομείο και στις επεμβάσεις που κάνει είπε ότι υπάρχει μια αύξηση περιστατικών σκωληκοειδίτιδας στα παιδιά που είναι εμβολιασμένα.

Επιπλέον, πολλές διαφορές παρατήρησε και στην κατάσταση του μυϊκού ιστού και του υποδόριου λίπους, η οποία είναι πολύ περίεργη κυρίως για παιδιά.

Κι αυτό γιατί οι ενήλικοι έχουν κάνει καταχρήσεις κλπ και ίσως μια τέτοια εικόνα να ήταν δικαιολογημένη αλλά για παιδιά που βρίσκονται στο ξεκίνημα της ζωής τους είναι ανεξήγητη αυτή η κατάσταση των ιστών, σύμφωνα με την ίδια.

«Σε ένα χειρουργείο μου ήταν τόσο άσχημη η κατάσταση των ιστών που με δυσκόλεψε πάρα πολύ και όλη αυτή η κατάσταση μου κίνησε την περιέργεια.

Έτσι λοιπόν έψαξα το ιστορικό του παιδιού και ανακάλυψα ότι ήταν εμβολιασμένο.

Μετά σε άλλες επεμβάσεις σε εμβολιασμένα παιδιά παρατήρησα ότι οι αλλαγές στους ιστούς υπήρχαν αλλά όχι σε τόσο άσχημη κατάσταση.

Οι αλλαγές υπήρχαν σε μικρότερη κλίμακα αλλά το ανησυχητικό είναι ότι υπήρχαν σε όλα και μιλάμε για 20 -25 παιδιά.

Η κατάσταση των ιστών στην οποία αναφέρομαι μοιάζει με φλεγμονή, θα μπορούσα επίσης να την παρομοιάσω με περιπτώσεις που τα άτομα έχουν κάνει πολλές καταχρήσεις.

Πράγμα αδύνατο να συμβαίνει σε παιδιά.

Σίγουρα θα πρέπει να μελετηθούν περισσότερες περιπτώσεις για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Καλώ συναδέρφους μου που έχουν πρόσβαση σε ερευνητικά κέντρα και μπορούν να τα μελετήσουν όλα αυτά, να δώσουν ιδιαίτερη σημασία σε τέτοια περιστατικά.

Ας δουν λιγάκι πιο σοβαρά το θέμα γιατί μιλάμε για παιδιά» τόνισε.

«Αυτό που με ανησυχεί επίσης είναι η γρήγορη εξέλιξη της σκωληκοειδίτιδας, δηλαδή ενώ από τη στιγμή που η οξεία μορφή της σκωληκοειδίτιδας για να φτάσει σε περιτονίτιδα απαιτεί 24 ώρες ίσως και αρκετά παραπάνω τώρα πλέον βλέπουμε να ωριμάζει μέσα σε λίγες ώρες πράγμα που είναι περίεργο.

Δεν υπάρχει λογική εξήγηση.

Σε αντίθεση με όλα αυτά, η εικόνα που παρουσιάζουν τα ανεμβολίαστα παιδάκια είναι αυτή που ξέραμε μέχρι σήμερα και θεωρούσαμε φυσιολογική. Ζούμε πραγματικά σε μια εποχή που το παράλογο προσπαθούμε να το εξηγήσουμε με τη λογική» πρόσθεσε.

 

Ακούστε εδώ

Πηγή

 

Διαβάστε κι αυτά τα σχόλια… δυστυχώς κανείς τους δε έπιασε το… “λεπτό σημείο”… αν και έχουν δίκιο ως προς τον ρόλο της “μανδάμ δικαιοσύνης”.

 

Ένας γ@μημένος εισαγγελέας σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει? Να φωνάξει την κυρία αυτή να καταθέσει ένορκα να δούμε αν είναι τρελή ή λέει την αλήθεια.

Τι περιμένουνε τα όρνια αυτά που τα περισσότερα έχουνε εμβολιάσει τα εγγόνια τους και τα παιδιά τους.

Τόσο πολύ εμπιστεύονται το σύστημα στην Ελλάδα? Οι ίδιοι δεν φοβούνται ότι θα πεθάνουν στον ύπνο τους μια μέρα?

Τόσο πολύ έχει πουληθεί η δικαιοσύνη στην Ελλάδα.

Από τους χιλιάδες δικαστές που έχει αυτή η χώρα ένας να φοράει παντελόνια δεν υπάρχει?

Αλλά έχουνε διορίσει 90% γυναίκες στο χώρο της δικαιοσύνης. Και δεν το κάνουνε τυχαία.

Πας σε δικαστήριο και βλέπεις κάτι ξέκωλα στην έδρα λες και έχουνε γυρίσει από τα μπουζούκια. Ανάθεμα σας ξεφτύλες.

 

Τό ἔχω ξαναπεῖ.
Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ, ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΑΣ .

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ “ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ” ΤΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Π.Χ. ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ.

ΑΣΕ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟ.

ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ; ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ…

 

Πηγή σχολίων

 

 

Προβολές : 625


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα