Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, πες την αλήθεια για το ποιοι έκαψαν την Μαρφίν, ειδάλλως θα το πούμε εμείς, σε ρίμες ραπ

Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, πες την αλήθεια για το ποιοι έκαψαν την Μαρφίν, ειδάλλως θα το πούμε εμείς, σε ρίμες ραπ

18 Μαΐου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:717
Μοίρασέ το

 

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης γνωρίζει πολύ καλά από την αστυνομική έρευνα, ποιοι έκαψαν την Μαρφίν.

Δεν είναι τυχαίο που αντικαταστάθηκε από έναν «πρώην» Κομμουνιστή, τον Τάκη Θεοδωρικάκο, ώστε η αλήθεια να συγκαλυφθεί διότι, εάν βγει στην επιφάνεια, θα πέσει το πολιτικό σύστημα!!!

 

Λάθος κίνηση συνάδελφε… αυτά δεν τα προαναγγέλουν, γιατί με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ που έχουμε μπλέξει, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ, μετά απ’ αυτή την προειδοποίηση!!!

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δείτε εδώ το trailer του ντοκιμαντέρ

 

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Όλα βγαίνουν σιγά – σιγά στη φόρα. Στην Αμερική, το ντοκιμαντέρ 2000 Mules (σε ελεύθερη μετάφραση 2.000 βαποράκια)  όπου αποδεικνύει με εικόνα, ήχο και ακράδαντα στοιχεία την νοθεία στις αμερικανικές εκλογές, έχει προκαλέσει σάλο!!!

Η εμπλοκή της μεξικανικής μαφίας και των αλλοδαπών, ήταν καίρια σε αυτή την επιχείρηση.

Τα στοιχεία για την απάτη του Covid και τα εγκλήματα των εμβολιασμών, έρχονται σε μορφή τσουνάμι και κανένας πόλεμος στην Ουκρανία δεν πρόκειται να συγκαλύψει ή να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τις εγκληματικές ενέργειες του σάπιου συστήματος.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης γνωρίζει πολύ καλά από την αστυνομική έρευνα, ποιοι έκαψαν την Μαρφίν. Δεν είναι τυχαίο που αντικαταστάθηκε από έναν «πρώην» Κομμουνιστή, τον Τάκη Θεοδωρικάκο, ώστε η αλήθεια να συγκαλυφθεί διότι, εάν βγει στην επιφάνεια, θα πέσει το πολιτικό σύστημα!!!

Μιχάλη, βγες και μίλα, ειδάλλως θα το κάνουμε εμείς. Ξέρουμε ποιο είναι το τρανταχτό εκείνο όνομα που εμπλέκεται στην υπόθεση και όταν το βγάλουμε στη φόρα, θα μείνει η Ελλάδα με το στόμα ανοιχτό.

Θα το κάνουμε, στο σωστό timing και σε μαζική κλίμακα.

Στην Αμερική, επί Προεδρίας Μπάιντεν, έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα και έχουν εξαφανιστεί 140.000 ανήλικοι μετανάστες.

Επειδή κάποιοι εκεί, είναι ήδη ενημερωμένοι γι’ αυτό που συμβαίνει και το τι μπορεί να σημαίνει το γεγονός της «εξαφάνισης» δεκάδων χιλιάδων νεαρών «προσφύγων», στο χειρότερο σενάριο έχουν και την Blackwater για να τακτοποιεί τέτοια θεματάκια.

Εδώ, ο κύριος Σαϊντού Καμαρά, σήκωσε τη γροθιά του ψηλά, κατά απομίμηση των Αμερικανών μαύρων πανθήρων.

Κάποιοι, θέλουν στην Ελλάδα, μία πορτοκαλί επανάσταση, σαν αυτή που οραματίζονταν στο παρασκήνιο ο Βαρουφάκης το 2015.

Κάποιοι, θέλουν την Αθήνα να μετατραπεί σε Portland ,υπό την υψηλή εποπτεία του Θεοδωρικάκου.

Μίλα, Μιχάλη, πριν είναι πολύ αργά…

 

 

Πηγή

Προβολές : 717


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα