Μπορεί το παγκόσμιο καταπίστευμα και ο νόμος NESARA (gesara) να απελευθερώσουν τους λαούς του πλανήτη από το χρέος; (Αυτή την ανάρτηση, του κορυφαίου ΕΛΛΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ, διαβάστε την προσεκτικά και διαδώστε την)

Μπορεί το παγκόσμιο καταπίστευμα και ο νόμος NESARA (gesara) να απελευθερώσουν τους λαούς του πλανήτη από το χρέος; (Αυτή την ανάρτηση, του κορυφαίου ΕΛΛΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ, διαβάστε την προσεκτικά και διαδώστε την)

15 Φεβρουαρίου, 2023 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,270
Μοίρασέ το

 

Το άρθρο, αφορά και στην Πατρίδα μας και τον καθένα από εμάς, γι αυτό και είναι πολύ σημαντικό…
Θεωρώ τον ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ, ως τον κορυφαίο ΕΛΛΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ, με τεράστιες γνώσεις, ο οποίος έχει αποκαλύψει όσα ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠ’ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.
Μπορείτε να διαβάσετε τις αποκαλύψεις του, εδώ
Κρατώ απ’ όλο αυτό συνταρακτικό άρθρο του, τις τελευταίες φράσεις, γιατί με καλύπτουν απόλυτα και τις έχω επισημάνει χιλιάδες φορές στα σχόλιά μου:

“Για να σπάσει το Matrix χρειάζεται ανυπακοή και αλληλεγγύη.

Δεν εφαρμόζουμε κανένα νόμο που μας δολοφονεί.

Δεν υπακούμε σε καμία εντολή που δίνουν οι δολοφόνοι μας.

Δημιουργούμε δεσμούς αλληλεγγύης με τους συνανθρώπους μας.”

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μπορεί το παγκόσμιο καταπίστευμα και ο νόμος nesara (yesara) να απελευθερώσουν τους λαούς του πλανήτη από το χρέος; Μπορεί το παγκόσμιο καταπίστευμα και ο νόμος nesara (yesara) να απελευθερώσουν τους λαούς του πλανήτη από το χρέος; world trade center 2699805 1280 860x692

(Γιατί έγινε η επίθεση στους δίδυμους Πύργους στις 11/9/2001)

 

Μέρος 1ο

 

Ο Τζώρτζ Όργουελ έγραψε: “Ο πόλεμος εναντίον μιας ξένης (άλλης) χώρας συμβαίνει μόνο όταν οι τάξεις με το χρήμα εκτιμούν ότι θα βγάλουν κέρδος απ’ αυτόν”

Ο Δεύτερος Σινοιαπωνικός πόλεμος ξεκίνησε στις 7 Ιουλίου 1937.

Η Κίνα αντιμετώπισε την Ιαπωνία με την Οικονομική βοήθεια από την Γερμανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Σοβιετική Ένωση (μέχρι το 1940) και οι τρεις αυτές χώρες βοήθησαν την Κίνα γιατί ήθελαν να εκμεταλλευτούν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της και να χρησιμοποιήσουν το τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό της.

To 1938 οι ΗΠΑ έστειλαν 7 πλοία και μετέφεραν μια τεράστια ποσότητα χρυσού από την Κίνα για να “προφυλάξουν τον Χρυσό από την Ιαπωνία”.

Σε αντάλλαγμα έδωσαν στην Κίνα ομόλογα με ρήτρα χρυσού, ύψους 11 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Μάο Τσε Τούνγκ στον εμφύλιο πόλεμο της Κίνας νίκησε τον Τσιάνγκ Κάϊ Σέκ και στις 20 Οκτωβρίου 1949 κήρυξε την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Σε 50 Κινέζικες Τράπεζες βρήκε τα Αμερικάνικα Ομόλογα των 11 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το 1970 ο Ρίτσαρντ Νίξον Πρόεδρος των Η.Π.Α έστειλε στην Κίνα 200.000 τόνους χρυσού έναντι των Αμερικανικών Ομολόγων που κρατούσαν οι Κινέζοι.

Όμως η Κίνα προσέφυγε στους Διεθνής Οργανισμούς και διεκδίκησαν το κομμάτι των ομολόγων που δεν είχαν καλύψει οι 200.000 τόνοι χρυσού δικαιώθηκε και απαίτησε από τις Η.Π.Α. να εξοφλήσουν το υπόλοιπο χρέος τους.

Το 1972 συναντήθηκε ο Μάο Τσε Τουνγκ με τον Νίξον και συμφώνησαν σε μια εμπορική συμμαχία με την οποία οι Αμερικανικές Πολυεθνικές θα έμπαιναν στην Κίνα και θα πρόσφεραν στην Κίνα την τεχνογνωσία για να εξελιχθεί η Κίνα βιομηχανικά και τεχνολογικά.

Σε αντάλλαγμα οι Πολυεθνικές θα χρησιμοποιούσαν σχεδόν δωρεάν Κινέζικο Ανθρώπινο Δυναμικό.

Οι λαοί στην υπηρεσία των Πολυεθνικών.

Το 1976 ο Μάο πεθαίνει και οι διάδοχοί του αναπτύσσουν στενές σχέσεις με τις πολυεθνικές.

Οι πολυεθνικές εγκαθίστανται στην περιοχή Jensen (περιοχή έκτασης όσο η Ελλάδα) και χρησιμοποιούν τους Κινέζους σαν εργάτες στα εργοστάσιά τους με πολύ χαμηλό μισθό (1-5 δολάρια την ημέρα).

Εξαγοράζουν τους Κινέζους Κυβερνητικούς που από επαναστάτες γίνονται εκατομμυριούχοι με την βοήθεια των Πολυεθνικών. (Διαβάστε την φάρμα των ζώων πως τα γουρούνια εξομοιώθηκαν με τους ανθρώπους).

Η Κίνα εξελίσσεται βιομηχανικά και τεχνολογικά και γίνεται ένας πόλος της παγκόσμιας Εξουσίας.

Το 2017 και 2018 ΣΤΗΝ Κίνα περνάνε 120 νόμοι με τους οποίους η Κίνα γίνεται πλέον χώρα με συνθήκες ελεύθερης αγοράς. Δηλαδή κομμουνιστικό κόμμα με καθεστώς ελεύθερης αγοράς.Κωμωδία.

Το 2020 τον Οκτώβριο το Fund Vanguard θα δώσει στους κινέζους Κυβερνητικούς 21 Δις δολάρια που είναι η απόδοση των επενδύσεών τους σε ακίνητα στις χώρες της Δύσης.

Το Υπόλοιπο του χρέους που όφειλαν οι Η.Π.Α. στην Κίνα έπρεπε να εξοφληθεί στις 12/9/2001 και ο χρυσός για την εξόφληση βρισκόταν στα υπόγεια των Δίδυμων Πύργων.

Ήταν ένας από τους 3 λόγους που έγινε η επίθεση στους δίδυμους πύργους στις 11/9/2001.

Σήμερα το χρέος των Η.Π.Α. προς την Κίνα ανέρχεται σε 1 τρις 300δις δολάρια. Αυτή η επίθεση άλλαξε την ιστορία του πλανήτη.

Όμως πριν φθάσουμε στο 2001, έγινε στις 2 μέχρι 22 Ιουλίου του 1944 και ενώ ο Β΄ Παγκόσμιος πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη μια σύνοδος 44 κρατών στο Bretton Woods σε μια μικρή πόλη των Η.Π.Α. στο New Hawn shire.

Ανάμεσα στα 44 κράτη ήταν και η Ελλάδα.

Εκεί τα παγκόσμια κεφάλαια δημιούργησαν το Παγκόσμιο οικονομικό και κοινωνικό σύστημα που ισχύει μέχρι σήμερα.

Ολοκλήρωσαν την Παγκοσμιοποίηση προς όφελος των τραπεζών και των μεγάλων πολυεθνικών Εταιρειών που κυβερνάνε τον πλανήτη.

Έχρισαν το δολάριο παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα και δημιούργησαν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) το οποίο θα υποδούλωνε τους λαούς του πρώτου κόσμου (1ος κόσμος είναι οι ανεπτυγμένες οικονομικά και βιομηχανικά χώρες).

Την παγκόσμια Τράπεζα η οποία μέσω δανείων θα υποδούλωνε τις χώρες του 3ου κόσμου και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Eμπορίου που θα καταργούσε τα σύνορα μεταξύ των κρατών για να μπορούν οι Πολυεθνικές να μεταφέρουν τα εμπορεύματά τους όπου ήθελαν χωρίς να πληρώνουν τελωνειακούς δασμούς.

Έτσι ένα προϊόν που στοίχιζε στις πολυεθνικές 3 δραχμές θα μπορούσαν να πωληθεί στις διάφορες χώρες 50 δραχμές και να κερδοσκοπούν συνεχώς οι πολυεθνικές εις βάρος των χωρών.

Όμως για να το δεχθούν οι χώρες δημιουργήθηκε ένα ταμείο Παγκόσμιο και συμφωνήθηκε ότι το 60% του κέρδους των Πολυεθνικών θα γινόταν κατάθεση σε αυτό το ταμείο που ονομάστηκε Παγκόσμιο Καταπίστευμα και θα μπορούσαν η κάθε χώρα να το χρησιμοποιήσει αν αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες.

Έτσι οι Πολυεθνικές θα μπορούσαν να κερδοσκοπούν συνεχώς εις βάρος των χωρών (στην σύνοδο Bretton Woods πήραν μέρος 44 χώρες).

Ήμασταν τόσο βλάκες για να συμφωνήσουμε; Όχι φυσικά.

Η συμφωνία ανάμεσα στα Έθνη έλεγε τα εξής:

Η διαφορά που προκύπτει (ανάμεσα στις 3 δραχμές κόστους και στην τιμή 50 δραχμές (πώλησης) θεωρείται ότι παράγει κέρδος.

Το 60% αυτού του κέρδους πηγαίνει σε ένα ιδιαίτερο ταμείο το οποίο ονομάζεται Παγκόσμιο Ταμείο Καταπιστευμάτων και αποτελείται από πολλούς διαφορετικούς λογαριασμούς (κάθε χώρα έχει τον δικό της λογαριασμό).

Τα χρήματα αυτά θα επενδύονται συνεχώς σε διάφορα αγαθά όπως χρυσός.

Η Ελλάδα ήταν μέσα στα 44 κράτη που συμμετείχε στο συνέδριο του Bretton Woods με μια αντιπροσωπεία που την αποτελούσαν ο Κυριάκος Βαρβαρέσος Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Άνθρωπος της οικογένειας Ροτσιλντ -, ο Αλέξανδρος Αργυρόπουλος και ο Αθανάσιος Σμαρούνης. Η συνεδρίαση έγινε στις 2 έως 22 Ιουλίου 1944 υπό την Εποπτεία του Ντέξτερ Γουάϊτ (αντιπροσώπου των Η.Π.Α.) και του Τζον Μέυναρντ Κέυνς (αντιπροσώπου της Μεγάλης Βρετανίας).

Η Ελλάδα κατέθεσε για το Παγκόσμιο Ταμείο Καταπιστευμάτων 5 εκατομμύρια δολάρια.

Το συνολικό ποσόν που κατατέθηκε από τα 44 κράτη ήταν 9 Δις 100 εκατομμύρια δολάρια κολοσσιαίο ποσό για την Εποχή. Το ποσό που έδωσε η κάθε χώρα επενδύθηκε σε πετρέλαια, πολύτιμα μέταλλα κλπ.

Σαν αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής η Ελλάδα έχει δημιουργήσει το δικό της μερίδιο (καταπίστευμα) ύψους αρκετών τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Για να μπορέσει η Ελλάδα να αντλήσει χρήματα από το καταπίστευμα υπάρχουν τρεις όροι.

Μέχρι σήμερα καμία Ελληνική Κυβέρνηση δεν έχει χρησιμοποιήσει το Καταπίστευμα για να ελευθερώσει την Ελλάδα από τους δανειστές τοκογλύφους οι οποίοι με τις συμβάσεις δουλειάς (δανειακές Συμβάσεις όλων των Κυβερνήσεων) έχουν χρεώσει τον Ελληνικό λαό μέχρι τα εγγόνια του. Έχουν καταστρέψει τις παραγωγικές δομές της Χώρας, Βιομηχανικές, μεταποιητικές, Αγροτικές κλπ. γιατί με την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή ένωση η Ελλάδα έγινε επίσημα προτεκτοράτο.

Ήταν ήδη προτεκτοράτο από το 1825 όταν ο Μαυροκορδάτος και οι Έλληνες οπλαρχηγοί, μαζί με το εκτελεστικό (Κυβέρνηση) ζήτησαν να μπούμε κάτω από την προστασία της Αγγλίας.

Στην ουσία κάτω από τον Ζυγό των Τραπεζών και των Πολυεθνικών οι οποίοι μέχρι σήμερα έχουν σκλαβοποιήσει τον Ελληνικό λαό με την βοήθεια του Πολιτικού συστήματος (Κοτσαμπάσηδες), του Δικαστικού σώματος (το οποίο δεν αντιδρά στην σκλαβοποίηση αλλά την αποδέχεται), των Μ.Μ.Ε. (μέσων μαζικής εξαπάτησης) και της Ελληνικής Αστικής Τάξης.

Τέλος να σημειώσουμε ότι το παγκόσμιο καταπίστευμα έχει 3 γραφεία που το εκπροσωπούν και δέχεται τα αιτήματα των κρατών. Ένα στην Ελβετία, ένα στο Μεξικό και στο Χόνγκ Κόνγκ.

 

Ακολουθεί το 2ο Μέρος

 

Τραπεζικός

 

Πηγή https://trapezikos.gr/%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/

 

Μπορεί το παγκόσμιο καταπίστευμα και ο νόμος N.E.S.A.R.A. (G.E.S.A.R.A.) να απελευθερώσουν τους λαούς από το χρέος (γιατί έγινε η επίθεση στους δίδυμους Πύργους την 11/9/2001)

Μπορεί το παγκόσμιο καταπίστευμα και ο νόμος N.E.S.A.R.A. (G.E.S.A.R.A.) να απελευθερώσουν τους λαούς από το χρέος (γιατί έγινε η επίθεση στους δίδυμους Πύργους την 11/9/2001) Μπορεί το παγκόσμιο καταπίστευμα και ο νόμος N.E.S.A.R.A. (G.E.S.A.R.A.) να απελευθερώσουν τους λαούς από το χρέος (γιατί έγινε η επίθεση στους δίδυμους Πύργους την 11/9/2001) New York 860x573

Μέρος 2ο

 

Εκτός από το παγκόσμιο καταπίστευμα που θα μπορούσε να απελευθερώσει τους λαούς από τα χρέη υπάρχει ένα ακόμη εργαλείο για την απελευθέρωση των λαών.

Ο νόμος N.E.S.A.R.A. δημιουργήθηκε την δεκαετία του 1990 από τον Δρ. Χάρβεϊ Φράνσις Μπάρναρτντ ως ένα εναλλακτικό πιο ανθρώπινο πολιτικοοικονομικό σύστημα στις Η.Π.Α.

Είναι το ακρωνύμιο των λέξεων National Economic Security and Recovery act. Δηλαδή πράξη εθνικής Οικονομικής Ασφάλειας και Ανόρθωσης και απευθύνονται στους πολίτες των Η.Π.Α. και μέσα στους πολίτες όλου του Πλανήτη. Αλλάζοντας μόνο το Αρχικό γράμμα Ν (Nation) με το G (Global).

Πρόκειται για μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου η οποία θεσπίσθηκε στις Η.Π.Α. στις 9 Μαρτίου 2000. Μετά από πίεση ο Πρόεδρος Κλίντον αναγκάσθηκε να υπογράψει την εγκυρότητα του νόμου N.E.S.A.R.A. στις 10/10/2000.

Σαν έναρξη της εφαρμογής του νόμου ορίσθηκε η ημερομηνία εφαρμογής του στις11 Σεπτεμβρίου 2001 στις 10 το πρωί με πρώτο βήμα μια νέα κεντρική Τράπεζα στις Η.Π.Α. η οποία θα λειτουργούσε στον 1ο και τον 2ο όροφο του Βόρειου Πύργου των Δίδυμων Πύργων.

Όμως στις 9 το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 εκδηλώθηκε η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους με αποτέλεσμα να καταστραφούν (όλο περιέργως) τα λογισμικά της Νέας Κεντρικής Τράπεζας και έτσι η εφαρμογή του νόμου N.E.S.A.R.A. αναβλήθηκε επ’ αόριστον.

 

Ο Νόμος N.E.S.A.R.A. περιλαμβάνει 19 άρθρα.

 

1ο Άρθρο: Μηδενίζονται όλα τα χρέη που έχουν σχέση με πιστωτικές κάρτες, ενυπόθηκα δάνεια και τραπεζικά χρέη διότι είναι παράνομη και καταχρηστική η επιβολή τόκου. (Ο τόκος είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια απάτη. Οι Μουσουλμανικές τράπεζες δεν χρεώνουν τόκους).

 

2ο Άρθρο: Καταργείται ο φόρος εισοδήματος (Στην Ελλάδα το 70% των φόρων το καταβάλουν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι. Οι εφοπλιστές έχουν απαλλαγεί από φόρους. Ενώ οι τράπεζες δεν έχουν πληρώσει φόρους από το 2013-αναβαλλόμενος φόρος-και η Αστική τάξη της Ελλάδας έχει μια σειρά από φοροαπαλλαγές).

 

3ο Άρθρο: Κλείνουν οι εφορίες και μεταφέρονται στο Υπουργείο Οικονομικών το οποίο είναι υπεύθυνο για την συλλογή φόρου συναλλαγής Φ.Π.Α. (φόρος προστιθέμενης Αξίας).

(Σήμερα στην Ελλάδα λειτουργεί η Α.Α.Δ.Ε.-Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων-η οποία ελέγχει τις εφορίες και τα τελωνεία και χαράσσει την φορολογική πολιτική στην Ελλάδα. Η Α.Α.Δ.Ε. είναι όργανο των Δανειστών οι οποίοι και την ελέγχουν)

 

4ο Άρθρο: Επιβολή φόρου ΦΠΑ 14% σε όλα τα αγαθά και προϊόντα. Όχι όμως στα παλιά.

Π.χ. Αν κάποιος πουλήσει το μεταχειρισμένο αυτοκίνητό του δεν πληρώνει φόρο. Εάν αγοράσει καινούργιο πληρώνει Φ.Π.Α. 14%. Έχει υπολογιστεί από πολλά Πανεπιστήμια ότι η επιβολή φόρου Φ.Π.Α. 14% σε όλες τις πωλήσεις νέων προϊόντων είναι υπέρ αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες του κράτους.

 

5ο Άρθρο: Αυξάνονται όλες οι παροχές των Συνταξιούχων. (Στην Ελλάδα τα ταμεία των Συνταξιούχων κύριας και επικουρικής σύνταξης έχουν ληστευτεί το 2013 με το PSI. Ενώ το κράτος καταχράσθηκε αντισυνταγματικά τα αποθέματα ύψους 25 Δις ευρώ όταν κούρεψε (λήστεψε) τα ομόλογα των Ταμείων. Τα ομόλογα εκδόθηκαν με την εγγύηση του κράτους και τα ταμεία υποχρεώθηκαν να τα αγοράσουν. Ύστερα το κράτος “εγγύησης” των ομολόγων τα κούρεψε χωρίς να επέμβει η δικαιοσύνη για την πρωτοφανή αυτή απάτη ενώ εξόφλησε τα ομόλογα των κατοίκων εξωτερικού στο ακέραιο. Αποτέλεσμα ήταν τα ταμεία να μην έχουν ρευστότητα να πληρώσουν τις συντάξεις οι οποίες περικόπηκαν κατά 50%.

 

6ο Άρθρο: Καταργείται το Admiral Law. Ο νόμος που θέτει τις Η.Π.Α. σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης δηλαδή σε εμπόλεμη κατάσταση.

 

7ο Άρθρο: Ενεργοποιείται το Amemdnent 13. Υπάρχει η αλλαγή του Συντάγματος που αναφέρει ότι απαγορεύεται στους Αμερικάνους πολίτες να φέρουν τίτλο ευγενείας.

 

8ο Άρθρο: Εντός 120 ημερών πρέπει να παραιτηθεί η Βουλή, Η Γερουσία και ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. και να διεξάγουν εκλογές. Αυτό που ονομάζουμε “μεταβατικός πρόεδρος”. Έχει επιβληθεί στις Η.Π.Α. από τις 5 Δεκεμβρίου 2012. Ο πραγματικός Πρόεδρος είναι ο John Andrew Boehnez ο οποίος είναι πρόεδρος της Βουλής των αντιπροσώπων. Επελέγη ως πρόσωπο όχι ως θεσμός. Ο Ομπάμα ζήτησε την συγκατάθεση του Boehnez για να επιτεθούν οι Η.Π.Α. στη Συρία.

 

9ο Άρθρο: Ανώτατοι Δικαστές θα ελέγχουν την εκλογική διαδικασία και θα είναι εντεταλμένοι από το Ανώτατο Δικαστήριο των Η.Π.Α. έτσι ώστε να μην υπάρχει νοθεία στις εκλογές των Η.Π.Α. και όχι μόνο (στην Ελλάδα τις εκλογές τι3ς ελέγχει η Singular Logic).

 

10ο Άρθρο: Δημιουργείται Νέο Υπουργείο Οικονομικών και νέο νόμισμα το οποίο θα βασίζεται στην ισοτιμία χρυσού, αργυρού, πλατίνας ή σε άλλα πολύτιμα μέταλλα για να αποκλεισθεί μια πτώχευση των Η.Π.Α. Το νέο δολάριο είναι έτοιμο να εκτυπωθεί. Το άρθρο 10 πρέπει να αλλάξει.

Το νέο νόμισμα πρέπει να έχει σαν βάση τον πλούτο των Η.Π.Α. και όχι τον χρυσό γιατί η οικογένεια Ροτσιλντ ελέγχει τα παγκόσμια αποθέματα χρυσού. Έτσι πάλι οι Ροτσιλντ θα ελέγχουν το νόμισμα μέσω του χρυσού. Στην Ελλάδα η Eldorado Gold που εκμεταλλεύονται τον χρυσό στην Χαλκιδική έχει βασικούς μετόχους κατά 55% τράπεζες τις οποίες ελέγχει η οικογένεια Ροτσιλντ.

 

11ο Άρθρο: Απαγορεύονται τα πιστοποιητικά γεννήσεων των Αμερικάνων Πολιτών και κατ’ επέκταση όλων των πολιτών του πλανήτη να χρησιμοποιούνται σαν χρηματοοικονομικά παράγωγα για να παράγουν πλούτο στους τραπεζίτες στα διάφορα χρηματιστήρια.

 

12ο Άρθρο: Δημιουργείται νέα κεντρική τράπεζα η οποία υπάγεται στην δικαιοδοσία του Υπουργείου Οικονομικών σύμφωνα με το αρχικό Σύνταγμα των Η.Π.Α.

 

13ο Άρθρο: Κλείνει η κεντρική τράπεζα που ονομάζεται Federal Resezve (Σύστημα Αποθεματικού Κεφαλαίου) και πτωχεύει Οριστικά κατά την διάρκεια που θα υπάρξει μεταβατική περίοδος η Federal Resezve θα επιτρέπεται να λειτουργεί παράλληλα με την νέα Κεντρική Τράπεζα για ένα χρόνο με σκοπό να υπάρξει ομαλή μετάβαση τόσο στο νέο νόμισμα όσο και στην κανονική χρηματοδότηση των τραπεζών. (Αν κλείσει η Federal Resezve θα διαγραφούν τα χρέη των Η.Π.Α. προς αυτήν που σήμερα είναι 16 τρις δολάρια).

 

14ο Άρθρο: Επαναφορά στην μυστικότητα των ιδιωτικών καταθέσεων που σημαίνει ότι αν το κράτος δεν μπορεί να ελέγξει την νομιμότητά τους δεν μπορεί να σε καταδικάσει σαν κλέφτη εξ’ ορισμού.

 

15ο Άρθρο: Επαναφορά της Συνταγματικής νομιμότητας. Απαγόρευση σε δικαστές, νομικούς, δικηγόρους κλπ να δικάζουν σύμφωνα με το Αγγλικό Δίκαιο.

 

16ο Άρθρο: Απαγορεύεται οποιαδήποτε επιθετική πολιτική, οποιαδήποτε επίθεση ή πολεμική αναμέτρηση με οποιοδήποτε κράτος σε όλο τον κόσμο.

 

17ο Άρθρο: Επιβάλλεται Ειρήνη σε όλα τα Έθνη.

 

18ο Άρθρο: Τα χρήματα που χρειάζεται η ανθρωπότητα για να έρθει το βιοτικό της επίπεδο σε ένα σταθερό σημείο αυτομάτως πιστώνεται από το παγκόσμιο καταπίστευμα. Ο Νόμος N.E.S.A.R.A αναγνωρίζει όχι μόνο την ύπαρξη του Παγκόσμιου Καταπιστεύματος αλλά νομιμοποιεί το δικαίωμα κάθε κράτους να ζητήσει τα κεφάλαια που έχουν συγκεντρωθεί στον λογαριασμό του.

 

19ο Άρθρο: Ενεργοποιούνται 6000 πατέντες τεχνολογίας οι οποίες είναι μυστικές και κρυμμένες και ουσιαστικά απελευθερώνουν το ανθρώπινο γένος από την δουλειά των τραπεζών και των πολυεθνικών.

Π.χ. Η ελεύθερη ενέργεια (του Νικολά Τέσλα) θα είναι προσβάσιμη σε όλους από οποιοδήποτε γεωφυσικό σημείο της γης..

Με την χρήση συντονισμένων υπερήχων ή υποήχων θα θεραπεύονται πολλές ασθένειες.

Ο νόμος N.E.S.A.R.A. έχει δημιουργηθεί για τις Η.Π.Α. για να γίνει G.E.S.A.R.A. και να εφαρμοσθεί σε όλα τα κράτη του πλανήτη χρειάζεται να προσαρμοσθεί στις συνθήκες λειτουργίας του κάθε κράτους. Είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα.

Οι παγκόσμιοι εξουσιαστές θέλουν να σταματήσουν την εφαρμογή του και έτσι προβάλουν το δικό τους ψηφιακό νόμισμα που αν επικρατήσει θα ακυρώσει τον νόμο N.E.S.A.R.A..

Η επίθεση στους δίδυμους πύργους έγινε για τρεις λόγους:

Οι 3 λόγοι είναι:

  1. Να μην εφαρμοστεί ο νόμος N.E.S.A.R.A.
  2. Να παραταθεί η εξόφληση του χρέους των Η.Π.Α. στην Κίνα. Σήμερα η Κίνα κατέχει Αμερικανικά Ομόλογα ύψους 1 τρις 300 δις δολάρια.
  3. Να δημιουργηθεί ένα Παγκόσμιο Αστυνομικό κράτος έτσι ώστε να πάψει να υπάρχει έστω και η σκέψη για την απελευθέρωση των λαών. Θα επιβληθεί μια Αστυνομική Υγειονομική Ψηφιακή Δικτατορία μέσω του κορονοϊού που είναι ένα Αμερικανοκινέζικο Βιολογικό όπλο. Ας μην ξεχνάμε ότι οι δίδυμοι πύργοι ανήκουν ο ένα στην Οικογένεια Morgan (Ροτσιλντ) και ο άλλος στην οικογένεια Ροκφέλερ. Η επίθεση ήταν απλώς μια “εικονική” επίθεση για τους λόγους που αναφέρομαι πιο πάνω. Μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους και για 48 ώρες η FEMA είχε αναλάβει τη διακυβέρνηση των Η.Π.Α. Ο πρόεδρος των Η.Π.Α. και η Κυβέρνησή του είχαν απομονωθεί σε μυστική τοποθεσία. Ήδη ο Χαράρι δήλωσε ότι μας έχουν χακάρει όλους και ελέγχουν την συμπεριφορά μας. 

 

Για να σπάσει το Matrix χρειάζεται ανυπακοή και αλληλεγγύη.

Δεν εφαρμόζουμε κανένα νόμο που μας δολοφονεί.

Δεν υπακούμε σε καμία εντολή που δίνουν οι δολοφόνοι μας.

Δημιουργούμε δεσμούς αλληλεγγύης με τους συνανθρώπους μας.

 

Τραπεζικός

 

Πηγή https://trapezikos.gr/%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-2/

Προβολές : 2,270


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα