Μυστικό φαρμακείο του Χόλιγουντ συνελήφθη να πουλά χάπια Adrenochrome σε ελίτ διασημότητες

Μυστικό φαρμακείο του Χόλιγουντ συνελήφθη να πουλά χάπια Adrenochrome σε ελίτ διασημότητες

23 Μαΐου, 2024 26 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,504
Μοίρασέ το

 

Ένα επίλεκτο φαρμακείο στο Λος Άντζελες καταστράφηκε πουλώντας χάπια αδρενοχρωμίας σε στελέχη και διασημότητες του Χόλιγουντ, σύμφωνα με πηγή του Λος Άντζελες που αποκαλύπτει ότι το αρχαίο φάρμακο που προέρχεται από βασανισμένα και δολοφονημένα παιδιά αυξάνεται σε δημοτικότητα στο Tinseltown.
Προτείνω να δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που μετέφρασε γι αυτό το θέμα ο NIOLAND… (εδώ)
Δεν είναι μόνο στο Χόλυγουντ τα τέρατα… είναι παγκοσμίως αυτός ο εφιάλτης… 
Μήπως είναι και στην Ελλάδα…;;;
Αυτά τα τέρατα, όταν και αν συλληφθούν, δεν θα πρέπει να περάσουν από δικαστήρια… θα πρέπει δημοσίως να υποβληθούν σε ανάλογα μαρτύρια σαν αυτά που υφίστανται τα εκατομμύρια παιδιά που απαγάγονται και βασανίζονται μέχρι θανάτου…
Έτσι πρέπει να ψοφήσουν και όλα τα τέρατα της ελίτ…
Καλλιόπη Σουφλή

Ένα επίλεκτο φαρμακείο στο Λος Άντζελες καταστράφηκε πουλώντας χάπια αδρενοχρωμίας σε στελέχη και διασημότητες του Χόλιγουντ, σύμφωνα με πηγή του Λος Άντζελες που αποκαλύπτει ότι το αρχαίο φάρμακο που προέρχεται από βασανισμένα και δολοφονημένα παιδιά αυξάνεται σε δημοτικότητα στο Tinseltown.

Σύμφωνα με τις αρχές επιβολής του νόμου, οι ελίτ του Χόλιγουντ πιστεύουν ότι όσο περισσότερο έχει υποφέρει το παιδί, τόσο καλύτερο είναι το υψηλό. Πιστεύουν ότι τα αρνητικά συναισθήματα που διέτρεχαν το σώμα του παιδιού, η αδρεναλίνη και ο τρόμος, θα του δώσουν οφέλη για την υγεία και ειδικές δυνάμεις. Είναι ένα πράγμα του Χόλιγουντ επηρεασμένο από τον παλιό σατανισμό και πιστεύουν ότι είναι άθικτοι επειδή κατέχουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των μέσων ενημέρωσης».

Δυστυχώς για την ελίτ, δεν μπορούν να πληρώσουν για τη σιωπή μας και είμαστε αποφασισμένοι να αποκαλύψουμε τα εγκλήματά τους κατά των παιδιών στις μάζες. Κουμπώστε, αυτό θα αγριέψει.

Δεν είναι μόνο το Χόλιγουντ. Όπου κι αν συγκεντρώνεται η παγκόσμια ελίτ, μπορούν να βρεθούν έμποροι αδρενοχρωμίου που εξαργυρώνουν την ανάγκη των ελίτ για αίμα παιδιών.

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για τους ερευνητές του TPV να βρουν το adrenocrhome διαθέσιμο προς πώληση στο Νταβός, το σπίτι του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Εν τω μεταξύ, στη Νότια Κορέα, αξιωματούχοι κατέλαβαν λαθραίες κάψουλες ναρκωτικών που περιείχαν τη σάρκα σε σκόνη νεκρών μωρών.

Σύμφωνα με τους τελωνειακούς υπαλλήλους, οι κάψουλες κατασκευάστηκαν από μωρά που κόπηκαν σε κομμάτια και στέγνωσαν σε σόμπες προτού στεγνώσουν σε μορφή σκόνης για την άθλια ευχαρίστηση της σατανικής ελίτ.

Μην κάνετε λάθος, η adrenochrome είναι μια μεγάλη επιχείρηση, που αναπτύσσεται ετησίως, με πελάτες σε όλο τον κόσμο. Γιατί τα κύρια μέσα ενημέρωσης το κρατούν κρυφό; Γιατί οι εθισμένοι είναι αυτοί που πούλησαν την ψυχή τους στις πιο σκοτεινές δυνάμεις του σύμπαντος για να κερδίσουν χρήματα, δύναμη και να πετύχουν τις αδίστακτες φιλοδοξίες τους.

Πάρτε για παράδειγμα τον Μπαράκ Ομπάμα. Ο μεγαλύτερος αδερφός του Μάλικ καταγράφηκε αυτή την εβδομάδα κατηγορώντας τον πρώην πρόεδρο ότι ήταν εθισμένος στο αδρενοχρώμιο, το φάρμακο της επιλογής των ελίτ.

Αλλά δεν είναι μόνο ένα πρόβλημα που υπάρχει στα κεντρικά γραφεία της παγκόσμιας ελίτ όπως το Hollywood, το Davos και το Martha’s Vineyard.

Το Adrenochrome είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει εδώ και αιώνες και έχει χρήστες παγκοσμίως.

Τα στελέχη της Planned Parenthood έχουν πιαστεί να μαζεύουν τα όργανα και τα μέρη του σώματος των παιδιών για την ελίτ VIP – και να καυχιούνται για τα πολυτελή είδη και τον πλούσιο τρόπο ζωής που τους προσφέρει το εμπόριο νεκρών παιδιών.

 

Η Δρ Mary Gatter, η διευθύντρια του κλάδου του Planned Parenthood στο Λος Άντζελες, καταγράφηκε σε βίντεο να διαπραγματεύεται την τιμή πολύ συγκεκριμένων μερών του σώματος που προτιμούν οι ελίτ που χρησιμοποιούν τα μέρη του σώματος στην κατανάλωση αδρενοχρωμίου.

Αυτό το βίντεο είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό επειδή η Δρ Gatter επιβεβαιώνει συγκεκριμένα ότι είναι πρόθυμη να παράσχει ζεύγη θύμου-ήπατος στον υποψήφιο αγοραστή. Επιβεβαιώνει επίσης ότι έχει συναδέλφους σε άλλα μέρη της Καλιφόρνια που πωλούν τα ίδια μέρη του σώματος σε ελίτ αγοραστές.

Δεν αποτελεί έκπληξη ο Δρ Γκάτερ συζητά για τον θύμο αδένα και το συκώτι. Σύμφωνα με την ιατρική βιβλιογραφία που έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους, ο θύμος αδένας και το ήπαρ είναι τα δύο κύρια όργανα που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του αδρενοχρωμίου.

Αυτό είναι καταραμένο υλικό, που έχει καταγραφεί σε ταινίες, και ωστόσο τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να καλύψουν το Planned Parenthood και την ελίτ του Χόλιγουντ που υπηρετούν. Δυστυχώς για τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, έχουμε τις αποδείξεις που έρχονται που αποδεικνύουν ότι η παγκόσμια ελίτ είναι αιματοβαμμένοι βρικόλακες.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έρχονται αντιμέτωπα με την μακροχρόνια αποδεκτή επιστήμη και γνώση όταν προσπαθούν να προστατεύσουν την παγκόσμια ελίτ υποστηρίζοντας ότι το αδρενοχρώμιο δεν είναι τίποτα άλλο από μια άγρια ​​θεωρία συνωμοσίας.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα φαρμακεία του Χόλιγουντ ασχολούνται με αίμα μωρών και η Dr. Gatter του Planned Parenthood έτυχε να βρίσκεται στο Λος Άντζελες όταν συνελήφθη να διαπραγματεύεται την τιμή των μερών του σώματος.

Ο ηθοποιός Jim Caviezel, ο οποίος έπαιξε το ρόλο του Ιησού στο επικό Πάθος του Χριστού του Mel Gibson , παραδέχτηκε ότι παιδιά απάγονται και διακινούνται από τις ελίτ του Χόλιγουντ .

Ο Caviezel αναφέρθηκε στο θέμα της εμπορίας παιδιών στο Χόλιγουντ, αποκαλύπτοντας ότι η ελίτ της βιομηχανίας ψυχαγωγίας «βιάζει και δολοφονεί» παιδιά για αδρενοχρώμιο.

Ο Caviezel δεν είναι η μόνη διασημότητα που σφυρίζει το φρικιαστικό βίτσιο της ελίτ.

Το 2016 τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του WikiLeaks επιβεβαίωσαν αυτό που πολλοί άνθρωποι υποψιάζονταν εδώ και καιρό – η Χίλαρι Κλίντον λατρεύει τον Μολόχ, τον ειδωλολατρικό θεό της παιδικής θυσίας.

Και ο Μελ Γκίμπσον, ο οποίος σκηνοθέτησε τον Caviezal στο The Passion of the Christ και τώρα εργάζεται στο The Sound of Freedom, κατήγγειλε επίσης το Χόλιγουντ ως ένα «άντρο παρασίτων» που «γλεντάει με το αίμα των παιδιών».

Τα στούντιο του Χόλιγουντ είναι « βουτηγμένα στο αίμα αθώων παιδιών », σύμφωνα με τον Γκίμπσον, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η κατανάλωση « αίματος μωρού είναι τόσο δημοφιλής στο Χόλιγουντ που λειτουργεί βασικά ως δικό του νόμισμα.

Τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης επιτέθηκαν γρήγορα στις αποκαλύψεις του Gibson, ανέπτυξαν ελέγχους στοιχείων, συμπεριλαμβανομένου του Snopes, για να δηλώσουν τα σχόλια ψευδείς ειδήσεις και προχώρησαν στη διαγραφή κάθε βίντεο και άρθρου από το διαδίκτυο. Εν ολίγοις, η κύρια μνήμη των μέσων ενημέρωσης τα κράτησε. Η φωνή του Μελ Γκίμπσον σίγησε.

Μια διασημότητα δεν μπορεί να μιλήσει εναντίον του συστήματος χωρίς να φιμωθεί και να τιμωρηθεί. Η καριέρα του Gibson δεν ήταν η ίδια από τότε.

Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να ακούσουν τα λόγια του Jim Caviezal πριν τον ακυρώσουν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και καταστρέψουν τα στοιχεία.

Το έχουμε δει να συμβαίνει τόσες φορές στο παρελθόν. Τον τελευταίο καιρό, η Νικόλ Κίντμαν και η Λίντσεϊ Λόχαν μίλησαν επίσης για την παιδεραστία στο Χόλιγουντ, πριν κάνουν πίσω, προσπαθούν να καλύψουν τα ίχνη τους και προσποιούνται ότι δεν είπαν ποτέ τι έκαναν.

Οι στενοί φίλοι του Chris Cornell, του Chester Bennington, του Coolio και της Anne Heche έχουν παρουσιάσει εντυπωσιακά παρόμοιες ιστορίες, αποκαλύπτοντας ότι τα αστέρια εργάζονταν για να αποκαλύψουν το δαχτυλίδι παιδεραστών στην καρδιά της μουσικής βιομηχανίας – και αυτό τους στοίχισε τη ζωή.

Είναι σκοτεινοί καιροί και χρειάζεται γενναιότητα για να ζεις με μάτια ορθάνοιχτα.

Αλλά δεν είναι όλα χαμός και καταστροφή. Χάρη στη γενναιότητα ανθρώπων σαν εσάς, οι μάζες αρχίζουν να ξυπνούν και οι κακοποιοί δεν τα έχουν όλα με τον δικό τους τρόπο.

Πάρτε για παράδειγμα το Planned Parenthood. Τα τείχη κλείνουν στους διεστραμμένους και τους ερημιστές.

Ο διευθυντής στρατηγικών επικοινωνιών τους βρέθηκε νεκρός τον Απρίλιο, αφού η αστυνομία ανακάλυψε στοιχεία για δίκτυο παιδεραστών στο σπίτι του.

Ο Tim Yergeau, 36 ετών, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Κονέκτικατ από προφανή αυτοκτονία, λίγο αφότου ενεπλάκη από την αστυνομία σε έρευνα για το σεξ με παιδιά.

Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, ο Bill Taverner, διευθυντής της Planned Parenthood ισχυρίστηκε ότι κατά τη γνώμη του τα παιδιά πρέπει να αντιμετωπίζονται ως «σεξουαλικά όντα» από τη στιγμή που βγαίνουν από τη μήτρα. Μιλώντας σε έναν συνεντευκτή το 2012, ο Taverner υποστήριξε ότι η διαδικτυακή πορνογραφία θα μπορούσε να είναι «χρήσιμη» για τους νέους.

Αφού το People’s Voice αποκάλυψε τις σατανικές πεποιθήσεις του Taverner, το Fox News Digital  ανακάλυψε παρόμοιες φρικτές δηλώσεις από το Taverner’s Center for Sex Ed με ένα έγγραφο, με τίτλο «Βασικές αρχές της διδασκαλίας της σεξουαλικότητας», ισχυριζόμενος ότι «η σεξουαλικότητα είναι μέρος της ζωής σε όλες τις ηλικίες και στάδια. Τα μωρά, οι ηλικιωμένοι και όλοι οι ενδιάμεσοι μπορούν να βιώσουν τη σεξουαλικότητα». 

Ο κόσμος διοικείται από ψυχοπαθείς παιδόφιλους και διεστραμμένους και είναι καθήκον μας να τους εκθέσουμε έναν προς έναν, να γκρεμίσουμε τα τείχη που έχουν υψωθεί για να τους προστατεύσουν και να τους ζητήσουμε όλους να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους.

Εάν πιστεύετε ότι κάνουμε σημαντική δουλειά, τότε ελάτε να γίνετε μέλος της ομάδας μας.

Δείτε το βίντεο…

Μπάξτερ Ντμίτρι
Σχετικά με την Baxter Dmitry 6006 Άρθρα
Ο Baxter Dmitry είναι συγγραφέας στο The People’s Voice. Καλύπτει την πολιτική, τις επιχειρήσεις και την ψυχαγωγία. Μιλώντας την αλήθεια στην εξουσία από τότε που έμαθε να μιλάει, ο Baxter έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 80 χώρες και έχει κερδίσει επιχειρήματα σε κάθε μία. Ζήστε χωρίς φόβο.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 2,504


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα