Μ’ ένα ... “ΣΥΓΝΩΜΗ” θέλει να καθαρίσει  Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΜΠΟΥΡΛΑ, για τους ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ...

Μ’ ένα ... “ΣΥΓΝΩΜΗ” θέλει να καθαρίσει Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΜΠΟΥΡΛΑ, για τους ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ...

22 Μαΐου, 2024 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,432
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και αναρωτιέμαι: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΟΙ…ΜΠΟΥΡΛΑ –  ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΜΟΣΙΑΛΟΣ – ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ;;;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΠΟΥΡΛΑ;;;

ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;;;

 

ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Η Pfizer ζητάει…«ΣΥΓΝΩΜΗ» για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ προώθηση του εμβολίου Covid και την παραβίαση 5 κανονιστικών κωδίκων για τα φάρμακα!!! ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

 

Η Pfizer «λυπάται βαθύτατα» για την παράνομη προώθηση του εμβολίου κατά του Covid και την παραβίαση 5 κανονιστικών κωδίκων!

 

 

…Και η απάντηση κατά την άποψή μου, είναι απλή: ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Οι δυο πρώτες φωτογραφίες είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

– Μπάξτερ Ντμίτρι

Ο κολοσσός της Big Pharma Pfizer ζήτησε συγγνώμη επειδή χρησιμοποίησε τους υπαλλήλους του για να προωθήσουν παράνομα το πειραματικό και μη αδειοδοτημένο εμβόλιο COVID-19 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας πριν από την έγκριση του προϊόντος….

Η συγγνώμη της Pfizer ήρθε αφότου η Αρχή του Κώδικα Πρακτικής των Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων έκρινε την εταιρεία ένοχη για προώθηση μη αδειοδοτημένων φαρμάκων και παραβίαση πέντε συνολικά κανονιστικών κωδίκων.

Ο κολοσσός της Big Pharma κατηγορήθηκε ότι «δυσφημεί» τον κλάδο, αφού οι εργαζόμενοι πιάστηκαν να κάνουν αστροτουρμπή χρησιμοποιώντας προσωπικούς λογαριασμούς για την προώθηση του μη αδειοδοτημένου και πειραματικού εμβολίου COVID-19 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας.

Ο κολοσσός της Big Pharma κατηγορήθηκε ότι «δυσφημεί» τον κλάδο αφού οι εργαζόμενοι συνελήφθησαν να χρησιμοποιούν την παραπλανητική πρακτική της παρουσίασης μιας ενορχηστρωμένης εκστρατείας μάρκετινγκ με το πρόσχημα ανεπιθύμητων σχολίων από μέλη του κοινού χρησιμοποιώντας προσωπικούς λογαριασμούς για την προώθηση του μη αδειοδοτημένου και πειραματικού εμβολίου COVID-19 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας.

Σύμφωνα με τον Biopharma-reporter, ο ιατρικός διευθυντής της Pfizer, ο Δρ. Μπέρκλεϊ Φίλιπς, έκανε retweet μια ανάρτηση στο Twitter, γνωστή πλέον ως X, δηλώνοντας: «Το υποψήφιο εμβόλιο μας είναι 95% αποτελεσματικό στην πρόληψη του COVID και 94% σε άτομα άνω των 65 ετών».

«Θα καταθέσουμε όλα τα δεδομένα μας στις υγειονομικές αρχές εντός των ημερών.

 

Ευχαριστούμε κάθε εθελοντή στη δοκιμή μας και όλους όσους παλεύουν ακούραστα αυτήν την πανδημία». Σύμφωνα με το ιατρικό πρακτορείο ειδήσεων, συνάδελφοι υπάλληλοι του Ηνωμένου Βασιλείου έκαναν retweet την αναφερόμενη παραπλανητική ανάρτηση.

Οι πληροφορίες που ανέβασε στο Twitter ο Δρ Μπέρκλεϊ Φίλιπς αποδείχτηκε έκτοτε ότι είναι τρελά ανακριβείς. 

 

Επιπλέον, οι υπάλληλοι της Pfizer παραβίαζαν το νόμο προωθώντας το προϊόν πριν εγκριθεί από τον FDA!!! Η καταγγελία κατά της Pfizer αναφέρεται συγκεκριμένα στην «προωθητική χρήση του Twitter».

 

Ο Ashea Smith αναφέρειΤο πάνελ έκρινε ότι υπήρξε «παραβίαση» για τις ακόλουθες ρήτρες του κώδικα του 2019, συμπεριλαμβανομένης της δυσφήμισης της φαρμακευτικής βιομηχανίας, της προώθησης φαρμάκων χωρίς άδεια, της υποβολής παραπλανητικών ισχυρισμών, της μη καταχώρισης ανεπιθύμητων ενεργειών και της αποτυχίας διατήρησης υψηλών προτύπων.

Δείτε τώρα το εξής γράφημα του κώδικος συνταγογραφούμενων φαρμάκων της Αρχής της Πρακτικής…

“Ο καταγγέλλων ισχυρίστηκε ότι το tweet περιελάμβανε σχετικά ποσοστά αποτελεσματικότητας χωρίς καμία πληροφορία σχετικά με τα απόλυτα ποσοστά αποτελεσματικότητας και ότι δεν είχαν παρασχεθεί δεδομένα ασφάλειας ή πληροφορίες ασφάλειας, και ως εκ τούτου ότι η Pfizer προώθησε παραπλανητικά και παράνομα το εμβόλιο της για τον COVID-19”, σύμφωνα με την περίληψη της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το Bio-Pharma Reporter, τα λανθασμένα tweets κόστισαν στην Pfizer 34.800 £ ή 43.698,36 δολάρια σε διοικητικά έξοδα. Στο τέλος, ο Δρ Φίλιπς ισχυρίστηκε ότι το tweet ήταν «τυχαίο και ακούσιο».

Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer Albert Bourla.

Ο Δρ. Ila Bhatia είπε στη Bio-Pharma ότι η μη εκλεπτυσμένη συμπεριφορά για λογαριασμό τους ήταν «λιγότερο από ιδανική» και ότι «Τέτοια γεγονότα οδηγούν σε κακή αντίληψη του κοινού, όχι μόνο για την εταιρεία και το εμπορικό σήμα της, αλλά και για τον κλάδο συνολικά». είπε στο ιατρικό δελτίο ειδήσεων.

Η Bio-Pharma έλαβε μια δήλωση από έναν εκπρόσωπο της Pfizer, υποστηρίζοντας ότι η εταιρεία «λυπάται βαθύτατα» και «αναγνωρίζει και αποδέχεται πλήρως» τα ζητήματα που επισημαίνει η απόφαση PMCPA.

Από την άλλη πλευρά, η Pfizer ισχυρίστηκε ότι έλαβε τη δέσμευσή της στον κώδικα εξαιρετικά σοβαρά και είχε διεξαγάγει διεξοδική έρευνα. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, η υπόθεση ελήφθη τον Φεβρουάριο του 2023 και επισημάνθηκε ως ολοκληρωμένη από την 1η Μαρτίου.

Δείτε περισσότερα σχετικά με την πλήρη αναφορά σχετικά με το Complaint Vs. Pfizer εδώ.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,432


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα