Νέα ταπείνωση για τους Νεοδημοκράτες ψηφοφόρους! Ο Μητσοτάκης πρότεινε την Χριστοφιλοπούλου για πρόεδρο Ανεξάρτητης Αρχής. Ούτε το ΠΑΣΟΚ που την είχε υπουργό δεν την ψηφίζει!

Νέα ταπείνωση για τους Νεοδημοκράτες ψηφοφόρους! Ο Μητσοτάκης πρότεινε την Χριστοφιλοπούλου για πρόεδρο Ανεξάρτητης Αρχής. Ούτε το ΠΑΣΟΚ που την είχε υπουργό δεν την ψηφίζει!

19 Ιουλίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:794
Μοίρασέ το

 

Η πρώην υφυπουργός Παιδείας επί κυβερνήσεων Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμου έχει γίνει πιο “Νεοδημοκράτισα” από τους Νεοδημοκράτες.


Κατά πρώτον, οφείλουμε να γνωρίζουμε πως η μανδάμ είναι ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ… εκ Καλαμάτας… εκεί που το οβραίικο στοιχείο υπερτερεί…

Μήπως και ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΑ;;;
Υπάρχουν και οι αποδείξεις περί της οβραίικης καταγωγής της…
Γι αυτό και ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, έλεγε εντος της βουλής, ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κΥνοβουλίου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…
Κατά δεύτερον, να ενημερώσω πως ήταν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, και παράλληλα, ενταγμένη στο ΠΑΣΟΚ…
Κι εσύ, ΜΑΛΑΚΟΡΑΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ, τσακώνεσαι στην ουσία για τους οβριούς…
ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ…
Κατά τρίτον, σας παραθέτω φωτογραφικό υλικό, για να προσέξετε πως από παλιά ήταν δίπλα στον ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Η ΟΒΡΙΑ καθώς και δικαστική απόφαση στην οποία αποκαλείται με το πλήρες όνομά της…
Δυστυχώς την φάγαμε στην μάπα οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής…
ΔΥΣΤΥΧΕΣΤΑΤΑ, ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ… (διαβάστε και εδώ)
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης, περισσότερες αποδείξεις περί της νεοδημοκράτισσας οβριάς, που ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ…

 

Όχι πως μας κάνει εντύπωση αφού πλέον η μισή κυβέρνηση είναι στελεχωμένη από ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και ΠΑΣΟΚΟΥΣ για την διαφαινόμενη αξιοποίηση ενός ακόμη “πράσινου” στελέχους στην κυβέρνηση.

Πρόκειται για την πρώην βουλευτή του υπολοίπου Αττικής, Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία αποδέχτηκε την πρόταση να αναλάβει επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η πρώην υφυπουργός Παιδείας επί κυβερνήσεων Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμου έχει γίνει πιο “Νεοδημοκράτισα” από τους Νεοδημοκράτες.


Ωστόσο, ο διορισμός της πρέπει να περάσει από την διάσκεψη των προέδρων στη Βουλή, όπου για να επιτευχθεί η απαιτούμενη αυξημένη πλειοψηφία 3/5, χρειάζονται και οι ψήφοι του ΠΑΣΟΚ, εκτός αν συμπράξει κάποιο άλλο κόμμα.

Πάντως η άτυπη οδηγία προς τα κοινοβουλευτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι να καταψηφίσουν τον διορισμό της κ. Χριστοφιλοπούλου.

Αν στα αλήθεια την επιλογή αυτή έπρεπε να την ψηφίσουν οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας τι θα έκαναν;

 

Πηγή

 

«Κάλερ-Χριστοφιλοπούλου, Παρασκευή». Γιατί αποκρύπτει το πραγματικό της όνομα;

15/10/2009,

«Κάλερ-Χριστοφιλοπούλου, Παρασκευή»

Από Γάταρος

Ο αρχηγός του σοσιαλεπώνυμου «κινήματος» ΌΡΙΣΕ για υπουργό της πρώην «Εθνικής» παιδείας, ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ των Ελλήνων, μια Εβραία το θρήσκευμα άρα και Ισραηλίτισσα… ΓΙΑΤΙ…;

 

Η ΚΥΡΊΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΉ ΤΗΣ ΙΣΡΑΪΛΗΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ;

…ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΤΑΝ;

…ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΡΗΣΚΗ …..ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ… ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΤΗΣ;

ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ; ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ;

Κάλερ-Χριστοφιλοπούλου, Παρασκευή

 

Η γνωστή – κατά ΠΑΣΟΚ – Εύη Χριστοφιλοπούλου, ονομάζεται Κάλερ-Χριστοφιλοπούλου, Παρασκευή.

Σε πολλούς ιστότοπους μπαίνει ένα ερώτημα: Γιατί η συντρόφισσα έχει «απαρνηθεί»-απαλείψει το πατρικό της όνομα;

Αναζητήσαμε την αλήθεια και πραγματικά στην ιστοσελίδα της στο ΠΑΣΟΚ, η συντρόφισσα αποκρύπτει το πατρικό της όνομα.

Δεν το κατανοούμε!

Κι όμως, σύμφωνα με τους νόμους της πατρίδας μας, ειδικότερα το 1983 θεσπίζονται από την κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου οι μεγάλες αλλαγές στο Οικογενειακό Δίκαιο, η γυναίκες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ κρατούν το πατρικό τους όνομα.

Δεν κατανοούμε εκ νέου την απόκρυψη, ή πιθανή απαίτηση αλλαγής του πατρικού επωνύμου με δικαστική απόφαση.

Γιατί κάποιος δεν θέλει το πατρικό του όνομα;

Επίσης, όταν η κυρία Κάλερ-Χριστοφιλοπούλου, Παρασκευή σπούδαζε στο Λονδίνο και ήταν στέλεχος, με ενεργή δράση και ρόλο, στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, δεν είχε πρόβλημα με το επώνυμό της (Κάλερ).

Για του λόγου το αληθές, μία εκ των πολλών δημοσιεύσεων της, με το πραγματικό της όνομα, βρίσκεται ΕΔΩ.

Βασικά, δεν μας απασχολεί πως ένα στέλεχος της δεξιάς έχει καθήκοντα σκιώδους υπουργού σε ένα σοσιαλιστικό κόμμα.

Αυτό είναι σήμερα ένα συνηθισμένο φαινόμενο, ακόμη και στα ανώτερα καθοδηγητικά (επαγγελματικά) στελέχη του λαϊκού κινήματος που ίδρυσε ο ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου.

Παραμένει, όμως, απορία μας γιατί ένα στέλεχος του σημερινού ΠΑΣΟΚ να ντρέπεται για το πατρικό του επώνυμο!

ΠΗΓΗ: prasinosblogger.blogspot.com

Το είδαμε στο «Δεξί εξτρέμ»

 

πηγή

Προβολές : 794


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα