Νίκος Αντωνιάδης: Εξουσιοδοτήστε με στο εξώδικο προς Κικίλια. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ “ΝΑΙ”

Νίκος Αντωνιάδης: Εξουσιοδοτήστε με στο εξώδικο προς Κικίλια. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ “ΝΑΙ”

29 Νοεμβρίου, 2020 274 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:4,825
Μοίρασέ το
Νίκος Αντωνιάδης: Εξουσιοδοτήστε με στο εξώδικο προς Κικίλια. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ “ΝΑΙ”
Νίκος Αντωνιάδης: “ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝΑ “Ν Α Ι” ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΟΝΤΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
 
ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ
ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
 
ΕΠΙΣΗΣ:
ΜΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ !!
ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ “Ν Α Ι”
 
ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ “Ν Α Ι” ΣΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 30.000 ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
 
ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ :
Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ
 

Νίκος Αντωνιάδης: Εξουσιοδοτήστε με στο εξώδικο προς Κικίλια. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ “ΝΑΙ”
 
ΟΣΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΤΤΙΚΑΝΕΑ.INFO, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ F.B., NA TO KANOYN MONON ME ENA NAI ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΝ κ. ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΤΑ ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ.
 
Όσοι πάλι δεν θέλουν να φανεί το όνομα τους και με εμπιστεύονται, ας στείλουν το ΝΑΙ στο email μου [email protected]
 
Δεσμεύομαι απέναντί σας, να τα στείλω όλα στον κ. Αντωνιάδη, όπως έπραξα και τις προηγούμενες φορές.
 
Ευχαριστώ
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ & ΕΛΛΗΝΕΣ :
ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ,
ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ !!
_________________________
“Ν Α Ι”
ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ
_______________________________________
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ & ΕΛΛΗΝΕΣ :
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΕΠΙΔΩΣΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΙΚΙΛΙΑ ,
ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ
 
“Σας δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εξουσιάσει το σώμα το δικό μας και των παιδιών μας. Η απόφαση του εμβολιασμού μας ή μη συνιστά εκ του Συντάγματος αποκλειστικό δικαίωμα και επιλογή μας, και κανενός τρίτου”
 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝΑ “Ν Α Ι” ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
 
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΟΝΤΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
 
ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ
ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
 
ΕΠΙΣΗΣ:
ΜΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ !!
ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ “Ν Α Ι”
ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ “Ν Α Ι” ΣΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 30.000 ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
 
ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ :
Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ
 
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ :
ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ,
ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ,
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ
___________________________
ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ :
 
 
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ
 
ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ
 
Με επιφύλαξη δικαιωμάτων
Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, κατοίκου Αθηνών, οδός Πιπεροπούλου & Ματρώζου 2.
ΑΤΟΜΙΚΩΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ … (…) ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
 
που μου έχουν παράσχει τη σχετική εξουσιοδότηση, δια της συμμετοχής τους στη σχετική πρόσκλησή μου στη σελίδα μου στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης “Facebook”.
 
ΠΡΟΣ
Βασίλειο Κικίλια, Υπουργό Υγείας, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.
________________________________________
Όπως γνωρίζετε, την 26.8.2020 επιδόθηκε στη Βουλή των Ελλήνων εξώδικο αίτημα του και εδώ πρώτου αιτούντος, ατομικώς και για λογαριασμό τριάντα χιλιάδων (30.000) Ελληνίδων και Ελλήνων πολιτών, για την κατάργηση των αντισυνταγματικών διατάξεων των νόμων 4675/2020 & 4682/2020, οι οποίοι προβλέπουν, μεταξύ άλλων, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των Ελλήνων.
Καίτοι το αίτημα δεν έγινε τύποις δεκτό, στην πράξη έχετε εσείς ο ίδιος δημοσίως διακηρύξει την αντισυνταγματικότητα των ανωτέρω διατάξεων και έχετε βεβαιώσει τον ελληνικό λαό ότι δεν θα τις εφαρμόσετε.
 
Πλην όμως, την 30.10.2020 υπογράψατε την υπ’ αριθμ. οικ. 6677/2020 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β΄ 4792/30.10.2020), με την οποία συστήθηκε το Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμού.
Σύμφωνα με το άρθρο 1 περ. (η) της ως άνω Απόφασης, προβλέπεται η παραγωγή βεβαίωσης διενέργειας εμβολιασμών, στις περιπτώσεις που αυτή απαιτείται για συγκεκριμένες νόμιμες χρήσεις (όπως για την εγγραφή σε σχολική μονάδα, για ταξίδι σε χώρα με συγκεκριμένες υποχρεώσεις εμβολιασμού, κ.λπ.).
Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η πρόβλεψη αυτή καθιστά στην πράξη τον εμβολιασμό απολύτως υποχρεωτικό, αφού χωρίς αυτόν δεν θα παράγεται η ως άνω βεβαίωση, άνευ της οποίας δεν θα είναι δυνατή η διατήρηση της ιδιότητάς μας ως ενεργών πολιτών. Κατά την έκφραση του συναδέλφου σας βουλευτή Μαγνησίας, κ. Κωνσταντίνου Μαραβέγια, όσοι δεν εμβολιαστούμε, με τις “απαγορεύσεις που θα μπουν θα πάρουμε τα βουνά”.
Τα παραδείγματα της εγγραφής των παιδιών μας σε σχολικές μονάδες και του ταξιδιού σε χώρα με συγκεκριμένες υποχρεώσεις εμβολιασμού, παρατίθενται όλως ενδεικτικώς, η δε παράθεση της σύντμησης “κ.λπ.” (και λοιπά), δεν αφήνει την ελαχίστη αμφιβολία επ’ αυτού.
Ως εκ τούτου, και με βάση και τη δική σας παραδοχή περί της ούτως άλλως αυτονόητης και αυταπόδεικτης αντισυνταγματικότητας του υποχρεωτικού εμβολιασμού, συνιστά μονόδρομο για σας η ανάκληση της ανωτέρω για τον ίδιο λόγο αντισυνταγματικής Υπουργικής Απόφασης.
 
Σας δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εξουσιάσει το σώμα το δικό μας και των παιδιών μας. Η απόφαση του εμβολιασμού μας ή μη συνιστά εκ του Συντάγματος αποκλειστικό δικαίωμα και επιλογή μας, και κανενός τρίτου.
 
ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ
και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας
 
ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ
 
Την άμεση ανάκληση της υπ’ αριθμ. οικ. 6677/2020 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β΄ 4792/30.10.2020), με την οποία συστήθηκε το Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμού.
Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι ο αριθμός των …χιλιάδων πολιτών που παρείχαν εξουσιοδότηση στον υπογράφοντα, σε μία και μόνο σελίδα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης “Facebook”, να επιδώσει το παρόν σε σας, παραπέμπει σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό, εκατοντάδων χιλιάδων αν όχι εκατομμυρίων πολιτών, ώστε η ευθύνη σας είναι βαριά και ιστορική.
 
Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει το παρόν στον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλειο Κικίλια, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17, μετά της αναφερομένης στο κείμενο του παρόντος ανάρτησης στο Facebook, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής της.
 
Αθήνα, … 2020
 
Οι Εξωδίκως Αιτούντες
Νικόλαος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών
Ατομικώς και ως Πληρεξούσιος Δικηγόρος
… χιλιάδων (…000) Ελληνίδων και Ελλήνων Πολιτών που μου έχουν παράσχει τη σχετική εξουσιοδότηση

 

Πηγή

Προβολές : 4,825


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα