Να είστε προετοιμασμένοι για περισσότερη τυραννία και περισσότερη σφαγή.  Η Μόνη Αναγκαία “Εθνική Ασφάλεια” Είναι Η Εξάλειψη Του “Κράτους Εθνικής Ασφάλειας”;

Να είστε προετοιμασμένοι για περισσότερη τυραννία και περισσότερη σφαγή. Η Μόνη Αναγκαία “Εθνική Ασφάλεια” Είναι Η Εξάλειψη Του “Κράτους Εθνικής Ασφάλειας”;

16 Αυγούστου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:951
Μοίρασέ το

 

Εάν ο λεγόμενος βραχίονας “εθνικής ασφάλειας” του κράτους μπορεί να εξαλειφθεί ή να καταστεί ανίκανος, η δύναμη της κυβέρνησης να παρακολουθεί και να ελέγχει τις μάζες θα περιοριστεί σημαντικά, επιτρέποντας περισσότερη ελευθερία και λιγότερους περιορισμούς. Είναι το ζωτικό πρώτο βήμα, αλλά για να ευνουχιστεί αυτό το αποτρόπαιο κράτος ασφαλείας, πρέπει ως άτομα να πάψουμε να βασιζόμαστε στις κυβερνητικές υποσχέσεις προστασίας, να σταθούμε μαζικά στα πόδια μας ως άτομα και να καταστρέψουμε ολόκληρη την έννοια του “κράτους εθνικής ασφάλειας”.

Έχει ειπωθεί, και συμφωνώ: όπως πάνε οι ΗΠΑ, έτσι πάει και ο κόσμος.

Αν δεν γίνει τίποτα για να σταματήσει αυτή η επίθεση κατά των Αμερικανών και του υπόλοιπου κόσμου, να είστε προετοιμασμένοι για περισσότερο πόλεμο- πιθανότατα μεγάλο ή παγκόσμιο πόλεμο με πυρηνικά οπλισμένα έθνη.

Να είστε προετοιμασμένοι για περισσότερη τυραννία και περισσότερη σφαγή.

Όλα αυτά θα είναι σχεδιασμένα, θα βοηθήσουν στην εξάλειψη μεγάλου μέρους της ανθρωπότητας, όπως επιδιώκεται από το κράτος, ενώ οι κυρίαρχες ελίτ θα κάθονται αναπαυτικά και θα παρακολουθούν, καθώς οι άμαχοι πληθυσμοί θα χρησιμοποιούνται ως τροφή για την ατζέντα της παγκόσμιας κυβέρνησης και ενός παγκόσμιου “κράτους ασφαλείας”.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως όλα τα δεινά, προέρχονται από τις ΗΠΑ…

ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ Η ΠΕΝΤΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ … ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΑ ΤΗΣ.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΗΠΩ…

Το ΒΑΘΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ – ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ των ΗΠΑ, δεν είναι, παρά η προέκταση της ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΗΣ ΗΓΕΜΟΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ, ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ…

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΩΝ ΤΗΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΡΧΙΑ ΚΡΑΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η “εθνική ασφάλεια” είναι απλώς η δικαιολογία για κάθε δυνατή μορφή τυραννίας, ολοκληρωτισμού, καταστροφής της ιδιωτικής ζωής, κατάχρησης των ελευθεριών, επιθετικότητας, τρομοκρατίας και πολέμου. Κάθε φορά που ακούω αυτόν τον παραπλανητικό και χυδαίο όρο, ανατριχιάζω γνωρίζοντας ότι τα ψέματα, η απάτη και η φρίκη είναι στον ορίζοντα. Βασίζεται πλήρως στον ψεύτικο φόβο- φόβος που φυτεύεται στο μυαλό των ανθρώπων προκειμένου να τους αναγκάσει (να τους ωθήσει) να τρέξουν στην κυβέρνηση και το κράτος για προστασία από κατασκευασμένους εχθρούς. Είναι το επιχείρημα που χρησιμοποιεί το κράτος όταν επιδιώκεται πρόσθετος έλεγχος, και έχει λειτουργήσει σχεδόν κάθε φορά που έχει δοκιμαστεί. Αυτή τη στιγμή είναι το κύριο στήριγμα αυτού του φασιστικού κράτους που ονομάζεται Αμερική, και εξακολουθεί να είναι αποτελεσματικό. Ο όρος “εθνική ασφάλεια” δεν είναι τίποτα περισσότερο από καθαρή προπαγάνδα που βασίζεται σε αδικαιολόγητη κινδυνολογία.

Πρέπει να αναρωτηθεί κανείς, δεδομένου ότι αυτή η χώρα δεν έχει ποτέ δεχθεί επιθετική επίθεση στο έδαφός της από οποιοδήποτε ξένο επιθετικό κράτος, πώς ο όρος “εθνική ασφάλεια” έγινε ποτέ η προεπιλεγμένη επιχειρηματολογία για κάθε επιθετικό πόλεμο που διεξάγεται από αυτή την κυβέρνηση εναντίον χωρών σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι μόνο ο πόλεμος εναντίον άλλων αθώων χωρών που έχει διεξαχθεί, η επιθετικότητα στο όνομα της εθνικής ασφάλειας έχει επιβληθεί εναντίον του αμερικανικού πληθυσμού σχεδόν συνεχώς, είτε πρόκειται για επιθυμητό πόλεμο, είτε για καταστροφές, είτε για “πανδημίες”, είτε για ψεύτικους κινδύνους από την “κλιματική αλλαγή”, είτε για κρατικές και ομοσπονδιακές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, είτε για οποιοδήποτε άλλο παραπλανητικό μέσο ελέγχου.

Πριν αρχίσουν να έρχονται οι επιστολές που ισχυρίζονται ότι η βύθιση του Lusitania, η επίθεση στο Περλ Χάρμπορ, η ψεύτικη σημαία στον Κόλπο του Tonkin και η εσωτερική δουλειά της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν πράξεις καθαρής επιθετικότητας από ξένους, παρακαλούμε να απέχετε από τέτοιες ανοησίες. Όλα αυτά, και πολλά άλλα, ήταν στημένα και σκηνοθετημένα και οδήγησαν σε μεγάλους επιθετικούς πολέμους των ΗΠΑ εναντίον πολλών ξένων χωρών που δεν είχαν καμία σχέση με την επίθεση στην Αμερική. Κατά τη διαδικασία, η ελευθερία καταστράφηκε. Αυτό έχει γραφτεί από πάρα πολλούς μελετητές εδώ και δεκαετίες, και υπάρχουν πολλές αποδείξεις. Όπως έχω δηλώσει ξανά και ξανά, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επιτεθεί επιθετικά σε πολλές άλλες χώρες, καθώς και σε Αμερικανούς, και έχουν ασκήσει επιθετικούς πολέμους για το 93% (μια υποτίμηση κατά την εκτίμησή μου) ολόκληρης της ιστορίας τους εναντίον εκείνων που ποτέ δεν επιτέθηκαν ή δεν αποτελούσαν απειλή για τη χώρα αυτή- όλα αυτά με το πρόσχημα της “εθνικής ασφάλειας”.

Σε αυτή την προσπάθεια, το τεράστιο κράτος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ έχει οικοδομηθεί πάνω στο αίμα και την περιουσία κάθε Αμερικανού πολίτη και έχει εξελιχθεί σε ένα γραφειοκρατικό μεγαθήριο αδιανόητο σε παλαιότερες εποχές. Οι στρατιωτικές δαπάνες των ΗΠΑ είναι ίσες με τις στρατιωτικές δαπάνες του υπόλοιπου κόσμου μαζί και επισκιάζουν κάθε χώρα της γης με τεράστια διαφορά. Θα πίστευε κανείς ότι αυτή η τρέλα θα εγγυόταν ότι οι ΗΠΑ έχουν τον ισχυρότερο στρατό και τον πιο εξελιγμένο στρατιωτικό οπλισμό, αλλά αυτό μάλλον δεν είναι ακριβές με κανένα μέτρο, καθώς πολλές εγκληματικές εταιρείες, πολιτικοί, ξένοι αρχηγοί κρατών και εργολάβοι πλουτίζουν λόγω αυτού του γελοίου ποσού δαπανών, και η σπατάλη και η απάτη είναι ουσιαστικά ανυπολόγιστες. Φυσικά, όλα αυτά είναι σχεδιασμένα, καθώς αυτοί που ελέγχουν την κυβέρνηση και τους πολιτικούς αρχηγούς, πάντα πληρώνονται και προστατεύονται από τα εξαρτημένα πιόνια τους στην κυβέρνηση.

Ο συνολικός κρατικός προϋπολογισμός εθνικής ασφάλειας για τις αρχές του 2019 ήταν πάνω από 1,25 τρισεκατομμύρια δολάρια και από τότε έχει αυξηθεί εκθετικά. Μόνο οι επιχορηγούμενες στρατιωτικές δαπάνες έχουν αυξηθεί κατά πάνω από ένα τέταρτο του τρισεκατομμυρίου δολαρίων μόνο τα τελευταία τρία χρόνια. Μόλις τις τελευταίες ημέρες, οι δαπάνες της IRS αυξήθηκαν κατά 80 δισεκατομμύρια δολάρια προκειμένου να προσληφθούν 87.000 νέοι πράκτορες. 70.000 από αυτούς είναι οπλισμένοι και πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν θανατηφόρα βία εναντίον Αμερικανών πολιτών. Αυτό γίνεται για λόγους “εθνικής ασφάλειας” ή για να ελεγχθεί όποιος μιλάει ενάντια στην κυβέρνηση; Προφανώς, δεν έχει καμία σχέση με την είσπραξη φόρων, καθώς αυτή η χώρα μέσω των φρικτών κεντρικών τραπεζών της τυπώνει όσα χρήματα θέλει κατά βούληση. Μια νέα στρατιωτικοποιημένη IRS δεν μπορεί να είναι τίποτα περισσότερο από ένα αποτρόπαιο και δολοφονικό χέρι της τάξης που ελέγχει, και χρησιμοποιείται για να κρατάει τα πρόβατα στη γραμμή, και να καταπνίγει τους ειλικρινείς και τους διαφωνούντες με την ωμή δύναμη των όπλων.

Η ιδιωτική αυτοάμυνα είναι πάντα απαραίτητη σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε, αλλά η εθνική άμυνα μέσω ενός κρατικά ελεγχόμενου στρατιωτικού συστήματος και ενός συστήματος “εθνικής ασφάλειας”, προορίζεται πάντα να χρησιμοποιηθεί για να κυριαρχήσει στις μάζες με ακραία τυραννικά μέτρα υπό το πρόσχημα της προστασίας των άτυχων και ανήμπορων πολιτών. Ποτέ δεν έχει σκοπό την πραγματική άμυνα, καθώς κάθε κυβέρνηση βασίζεται στον βάναυσο και βίαιο επιθετικό έλεγχο των υπηκόων της. Όσο ο λαός αυτής της χώρας συνεχίζει να επιτρέπει οικειοθελώς την ύπαρξη ενός τόσο ισχυρού κράτους, όλοι θα υποβιβάζονται στη θέση της εγγυημένης δουλείας. Υπό αυτό το πρίσμα, είναι άραγε να απορεί κανείς με το τι συνέβη από τις αρχές του 2020 και πώς μπορεί να μην καταλάβει οποιοδήποτε σκεπτόμενο άτομο ότι αυτή η ακραία τυραννία στα χέρια του κράτους όχι μόνο είχε σχεδιαστεί από καιρό, αλλά και εκτέθηκε πλήρως και σκόπιμα εκ των προτέρων; Οι προειδοποιήσεις ήταν εμφανείς, αλλά πολύ λίγοι άκουσαν ή έδωσαν προσοχή στα σημάδια που δόθηκαν, και κάθισαν άπραγοι σε μια λίμνη αδιαφορίας, καθώς η πτώση αυτής της χώρας πήρε μορφή.

Αν αναλογιστεί κανείς όλα τα χρήματα και τους πόρους που λήφθηκαν από το ίδιο το κράτος και προς όφελος του, ελάχιστα έχουν απομείνει για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Το κράτος απλώς απορροφά όλη την παραγωγή των υπηκόων του μέσω της φορολογίας και της εκτύπωσης χρήματος από τις κεντρικές τράπεζες, και κατά τη διαδικασία, ο εγγενής πληθωρισμός αφθονεί. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της κλοπής, της ακραίας εξαπάτησης και της προπαγάνδας, και καταστρέφει την ψυχή του ατόμου, αφήνοντας μόνο μια συλλογική μάζα μη σκεπτόμενων απλών ανθρώπων, χαμένων στην ομίχλη της άγνοιας.

Η κυβέρνηση καταναλώνει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας του πληθυσμού της με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Οι γραφειοκρατίες αφθονούν, και ο βραχίονας επιβολής της κυβέρνησης βρίσκεται πλέον σε πολύ ακραία επίπεδα, καθώς αφθονούν η αστυνομία, ο πολιτειακός και ο ομοσπονδιακός στρατός, η CIA, το FBI, η NSA, η IRS και εκατοντάδες άλλες υπηρεσίες επιβολής και περιοριστικών κανονισμών. Σχεδόν τα πάντα, κάθε κίνηση, κάθε επικοινωνία, κάθε ενέργεια των ατόμων αποτελεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το σκεπτικό που χρησιμοποιείται για την αστυνόμευση των ανθρώπων. Η κυβέρνηση και ο κρατικός μηχανισμός δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τους πολίτες της, αλλά απολαμβάνουν τη δυνατότητα να τους ελέγχουν. Αυτή είναι η ουσία του κράτους και γι’ αυτό, αν επιθυμούμε την ελευθερία, το κράτος πρέπει να καταργηθεί.

Εάν ο λεγόμενος βραχίονας “εθνικής ασφάλειας” του κράτους μπορεί να εξαλειφθεί ή να καταστεί ανίκανος, η δύναμη της κυβέρνησης να παρακολουθεί και να ελέγχει τις μάζες θα περιοριστεί σημαντικά, επιτρέποντας περισσότερη ελευθερία και λιγότερους περιορισμούς. Είναι το ζωτικό πρώτο βήμα, αλλά για να ευνουχιστεί αυτό το αποτρόπαιο κράτος ασφαλείας, πρέπει ως άτομα να πάψουμε να βασιζόμαστε στις κυβερνητικές υποσχέσεις προστασίας, να σταθούμε μαζικά στα πόδια μας ως άτομα και να καταστρέψουμε ολόκληρη την έννοια του “κράτους εθνικής ασφάλειας”.

Έχει ειπωθεί, και συμφωνώ: όπως πάνε οι ΗΠΑ, έτσι πάει και ο κόσμος. Αν δεν γίνει τίποτα για να σταματήσει αυτή η επίθεση κατά των Αμερικανών και του υπόλοιπου κόσμου, να είστε προετοιμασμένοι για περισσότερο πόλεμο- πιθανότατα μεγάλο ή παγκόσμιο πόλεμο με πυρηνικά οπλισμένα έθνη. Να είστε προετοιμασμένοι για περισσότερη τυραννία και περισσότερη σφαγή. Όλα αυτά θα είναι σχεδιασμένα, θα βοηθήσουν στην εξάλειψη μεγάλου μέρους της ανθρωπότητας, όπως επιδιώκεται από το κράτος, ενώ οι κυρίαρχες ελίτ θα κάθονται αναπαυτικά και θα παρακολουθούν, καθώς οι άμαχοι πληθυσμοί θα χρησιμοποιούνται ως τροφή για την ατζέντα της παγκόσμιας κυβέρνησης και ενός παγκόσμιου “κράτους ασφαλείας”.

Η ελευθερία και η νόμιμη εθνική ασφάλεια είναι ένα και το αυτό, ενώ το λεγόμενο κράτος και η ψεύτικη υπόσχεσή του για εθνική ασφάλεια σημαίνει επιθετικότητα, περιορισμούς και ρυθμίσεις, φασιστικό έλεγχο, δολοφονία και δουλεία. Προκειμένου να ανακτηθεί η ελευθερία, πρέπει να επιτευχθεί η εξάλειψη της κυβέρνησης και του κράτους εθνικής ασφάλειας.


Σύνδεσμοι αναφοράς:

The breakdown of the $1.25 trillion dollar (Plus) National Security State Budget

Behind the sinking of the Lusitania and other false flags

The truth about Pearl Harbor

9/11 Truth: Lessons Learned

The U.S. has been at war 93% of its history (1776-2015) and all 7 years since!

90,000 additional IRS agents/70,000 of them armed

***********

Δικτυογραφία

The Only ‘National Security’ Necessary Is the Elimination of the ‘National Security State’? – garydbarnett.com

https://www.garydbarnett.com/the-only-national-security-necessary-is-the-elimination-of-the-national-security-state/

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 951


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα