ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ:  “Είναι ο Πούτιν εναντίον της Νέας Ταξης Πραγμάτων που θέλει την υποδούλωση της ανθρωπότητας ; 11 σημαντικοί λόγοι που δείχνουν ότι δεν είναι...”

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: “Είναι ο Πούτιν εναντίον της Νέας Ταξης Πραγμάτων που θέλει την υποδούλωση της ανθρωπότητας ; 11 σημαντικοί λόγοι που δείχνουν ότι δεν είναι...”

4 Οκτωβρίου, 2022 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,588
Μοίρασέ το

 

 

Ο Πούτιν με την ‘’εισβολή’’ στην Ουκρανία εξυπηρετεί τα συμφέροντα των παγκοσμιοποιητών και γιατί να μην είναι και ο ίδιος (με βάση τα επιχειρήματα που σας προανέφερα ) ένα ακόμα θλιβερό πιόνι που θα μας φέρει (μας φέρνει ήδη) ένα βήμα πιο κοντά στην οικονομική κατάρρευση και το ΧΑΟΣ που ονειρεύονται οι παγκοσμιοποιητές.

Στην πραγματικότητα όλα είναι στημένα και όπως ανέφερα στον πρόλογο στόχος τους είναι να επικρατήσει το GREAT RESET με οποιοδήποτε κόστος καθώς όλοι εκτελούν εντολές αντίχριστου για το παγκόσμιο χάος που θέλει να φέρει έτσι ώστε να φέρει την λύση και να εμφανιστεί ως ο σωτήρας της ανθρωπότητας.

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ:  “Είναι ο Πούτιν εναντίον της Νέας Ταξης Πραγμάτων που θέλει την υποδούλωση της ανθρωπότητας ; 11 σημαντικοί λόγοι που δείχνουν ότι δεν είναι...”

Ως λαός κατ’ εξοχήν συναισθηματικός και ευκολόπιστος σε σημείο απίστευτης αφέλειας, και τα τελευταία πενήντα χρόνια ως λαός που έχασε τελείως την ικανότητα σκέψης και συνείδησης, βλέπουμε την επιφάνεια και όσα έντεχνα μας περνάει το βασικό όπλο των παγκόσμιων Σιωνιστών, η τηλεόραση…

Αν δεν σας πείθουν όσα ζούμε τους τελευταίους μήνες με μια εισβολή στην Ουκρανία, που θυμίζει θεατρική παράσταση, στην οποία υποτίθεται δαιμονοποιείται ο Πούτιν, τότε ίσως σας πείσουν οι λόγοι που επικαλείται στο εξαιρετικό άρθρο του ο ναυπηγός μηχανολόγος Νικόλαος Σακελλαρόπουλος.

Προσωπικά, έχω αμφισβητήσει πολλάκις τον ρώσο πρόεδρο… και έχω δεχθεί πυρά γι αυτό…

Λυπάμαι, αλλά προτιμώ να βλέπω ωμά την πραγματικότητα, παρά να φτιάχνω γύρω από τους διάφορους “ηγέτες”, ροζ συννεφάκια μιας πλασματικής πραγματικότητας…

Δεν μπορώ να γνωρίζω το αύριο της ανθρωπότητας… ούτε το δικό μου δεν γνωρίζω…

Αλλά… προτιμώ να ζω έξω από το σπήλαιο του Πλάτωνα, παρά μέσα σ’ αυτό…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό που προσέθεσα, πιστεύω  να συμβάλει στην συνειδητοποίηση της αλήθειας…

Προσέξτε αυτούς που υπερασπίζονται με φανατισμό τους νεοταξικούς ηγέτες… 

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ…

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ…

Και ενώ όπως είχα αναφέρει εξαρχής ότι αυτό που βλέπουμε στους δέκτες μας δεν είναι πραγματικός πόλεμος αλλά προσυμφωνημένη εισβολή(και αυτό ακόμα αμφισβητείται καθώς υπήρχαν ρωσικά στρατεύματα  εγκατεστημένα στην Ουκρανία πολύ καιρό πριν) οι παγκοσμιοποιητές και η ελίτ δηλαδή οι Ιησουίτες(Jesuits) , Fremasons(ελευθεροτέκτονες) και προφανώς οι 13 άγνωστες οικογένειες που διοικούν τον πλανήτη πάνω από όλους , συνεχίζουν να προωθούν ακάθεκτοι τα σχέδια τους.

Αυτό συμβαίνει γιατί στόχος τους είναι να επέλθει η τεχνητή οικονομική κατάρρευση παγκόσμια και να φέρουν το χάος και την εξαθλίωση  κάτι το οποίο είναι και ένας από τους βασικούς τους στόχους(για αρχή).

Εν συνεχεία θα θελήσουν να ‘’σώσουν’’ τον πλανήτη από την εξαθλίωση, τις κακουχίες, το χάος και την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση και θα φέρουν την νέα ψηφιακή ταυτότητα (τύπου Ουκρανίας) (εδώ) που θα συνδέεται άμεσα με την παγκόσμια τράπεζα που θα δημιουργηθεί ενσωματώνοντας έτσι και πιστοποιητικό εμβολιασμού ίσως για να μπορείς να πάρεις ψηφιακά χρήματα και στην τελική να μπορείς να ζήσεις. 

Το ζήτημα σε όλα αυτά που ζούμε είναι εάν μπορούμε να βασιστούμε σε οποιονδήποτε ηγέτη Κράτους και στην προκειμένη περίπτωση στον Πούτιν.

Όταν λέω να βασιστούμε εννοώ ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που επικροτούν αυτό που γίνεται στην Ουκρανία ουσιαστικά στηρίζοντας τον Ρώσο πρόεδρο και το πρόβλημα είναι ότι στην πορεία ίσως φανούν οι πραγματικές του προθέσεις που εξάλλου ήδη φαίνονται.

Ο Πούτιν στην πραγματικότητα είναι μέρος της παγκοσμιοποίησης και του Great Reset. 

1)Στην Ρωσία ξεκίνησε ο Κομμουνισμός. Στην πραγματικότητα ο σύγχρονος κομμουνισμός δεν είναι αυτό που νομίζουμε καθώς στην πράξη είναι ένα ολοκληρωτικό καθεστώς.

Αυτό μπορούμε να το αντιληφθούμε από το τεχνοκρατικό ολοκληρωτικό καθεστώς που έχει η Κίνα και προωθείται παγκόσμια από το WEF.

Αυτό το καθεστώς της Κίνας είναι ένα κομμουνιστικό καθεστώς(τύπου Κίνας) όπου θέλουν να το περάσουν σε όλα τα κράτη παγκόσμια. 

2) Όταν δεν θέλεις να συμμετέχεις στην παγκοσμιοποίηση  δεν συμμαχείς με την  Κίνα που θέλει να προωθήσει μέσω του WEF(Παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ) την τεχνοκρατία παγκόσμια σε όλα τα κράτη.

Η Κίνα ελέγχει το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα όσο και αν φαίνεται απίστευτο καθώς είναι το Κράτος που δανείζει την Αμερικανό-Εβραική παγκόσμια τράπεζα(World Bank) στην οποία χρωστάνε όλα τα κράτη και ουσιαστικά δανείζονται από εκεί με αποτέλεσμα η Κίνα να έχει στο ‘’χέρι’’ της όλο το τραπεζικό σύστημα. 

3) Δεν γίνεται πραγματικός πόλεμος και απλά βλέπουμε εικόνες πολέμου και ενός καλοστημένου θεάτρου.

Αυτό συμβαίνει γιατί στα σχέδια είναι να ξεκινήσει ίσως τους επόμενους μήνες ο Γ’ΠΠ , οπότε όλοι κερδίζουν χρόνο και αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν προχωρούν σε διαπραγματεύσεις για να τον σταματήσουν ή τουλάχιστον να συμφωνήσουν ότι διαφωνούν.

Επίσης κερδίζουν χρόνο και για τους  ‘’πρόσφυγες’’ της Ουκρανίας οι οποίοι συντονισμένα φεύγουν(τους διώχνουν) κατακλύζοντας την Ευρώπη.

Εάν ο πόλεμος ήταν αληθινός , γιατί το ΝΑΤΟ που φαίνεται να στηρίζει τον Ζελένσκι(παρ’όλο που δεν είναι στο ΝΑΤΟ)  δεν στέλνει στρατό για να βοηθήσει τους Ουκρανούς στρατιώτες ;

Και όμως ότι βλέπουμε ή μάλλον μας δείχνουν είναι ψέμα ακριβώς για αυτό το λόγο.

Δεν υπάρχει πραγματική μάχη για να στείλουν στρατιώτες ή οτιδήποτε άλλο. 

 

4) Γιατί ο Πούτιν έκανε αυτή την κίνηση τώρα την δεκαετία του GREAT RESET και όχι λίγο πριν;

Γιατί αφού λένε ότι είναι εναντίον της Νέας Τάξης εξυπηρετεί με αυτόν τον πόλεμο τα σχέδια τους;

Δεν πιστεύω λέξη από αυτά που λένε για τα βιολογικά εργαστήρια αλλά και τα πυρηνικά (https://corfiatiko.blogspot.com/2022/03/to.html) με τα οποία και ο ίδιος ο Πούτιν φοβερίζει την ανθρωπότητα. 

5) Το ρώσικο εμβόλιο SPUTNIK έχει ακριβώς την ίδια τεχνολογία με το ASTRAZENEKA και το JANSEN.

Γιατί ένας πρόεδρος που είναι εναντίον των παγκοσμιοποιητών δίνει στον λαό του αυτό το θανατηφόρο εμβόλιο γενετικής θεραπείας (επίσης )  

https://edwardslavsquat.substack.com/p/sputnik-v-what-youre-not-being-told?s=r 

https://edwardslavsquat.substack.com/p/sputnik-v-is-a-scam?s=r    και σύμφωνα με πολλούς αναλυτές έχουν πεθάνει(μόνο απ΄το sputnik) πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι στην Ρωσία. 

 

6) Η Ρωσία συνεργάζεται με την BIG PHARMA. 

Αυτό φαίνεται και από την μεγάλη Ρώσικη Φαρμακευτική εταιρεία που ουσιαστικά θέλησε να συνεργαστεί με την BIG PHARMA για το Αstrazeneca.

Τον Οκτώβριο του 2021, ο Kirill Dmitriev, επικεφαλής του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων (RDIF), είπε ότι  πίστευε ότι  οι ενέσεις Pfizer και Sputnik θα ήταν «ένας πολύ επιτυχημένος συνδυασμός».

Ένας από τους κύριους προγραμματιστές του Sputnik V εξέφρασε επίσης την υποστήριξή του για την κυκλοφορία ξένων εμβολίων στη Ρωσία. 

Μόλις πρόσφατα, φέτος τον Μάρτιο, η ρωσική φαρμακευτική εταιρεία R–Pharm  υπέβαλε αίτηση για εγγραφή  του εμβολίου AstraZeneca στη Ρωσία.

Αυτό έρχεται στο πίσω μέρος μιας νέας έκθεσης που δημοσιεύτηκε από το RDIF, η οποία ισχυρίζεται ότι έχει εκπληκτικά οφέλη από το συνδυασμό του «Sputnik Lite» και του Ηνωμένου Βασιλείου-Σουηδίας AstraZeneca. 

 

7) Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού συνεχίζουν να είναι υποχρεωτικά στην Ρωσία.

Και ενώ έχουν βγει ειδήσεις ότι τα καταργούν ή οτιδήποτε άλλο μαθαίνω ότι συνεχίζουν να τα χρησιμοποιούν και είναι υποχρεωτικά.

Τα διαβατήρια παρέμειναν εθελοντικά για κάποιο χρονικό διάστημα, έως ότου, τον Νοέμβριο του 2021,  οι Moscow Times https://www.themoscowtimes.com/2021/11/12/russia-to-introduce-vaccine-passports-amid-record-virus-surge-a75551 ανέφεραν  ότι: 

Η ρωσική κυβέρνηση δήλωσε την Παρασκευή ότι υπέβαλε στο κοινοβούλιο δύο νομοσχέδια που θα εισάγουν υποχρεωτικά δελτία υγείας για πρόσβαση σε εστιατόρια και δημόσια μέσα μεταφοράς, εν μέσω ενός νέου κύματος κρουσμάτων κορωνοϊού». 

Σύμφωνα με το άρθρο, η νέα νομοθεσία είχε στόχο «να ενισχύσει τα υποτονικά ποσοστά εμβολιασμού της Ρωσίας εν μέσω ισχυρού αντιεμβολιαστικού αισθήματος». Ακούγεται γνωστό. 

Το μέτρο υποτίθεται ότι θα ισχύει μέχρι την 1η Ιουνίου 2022. 

8) Η Ρωσία έχει ήδη αναπτύξει το ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας (CBDC) 

Φέτος, η Τράπεζα της Ρωσίας  ξεκίνησε πιλοτικά  το «ψηφιακό ρούβλι» της, την εκδοχή του ψηφιακού νομίσματος της κεντρικής τράπεζας.

Η κεντρική τράπεζα ζήτησε επίσης την πλήρη απαγόρευση των κρυπτονομισμάτων, δηλώνοντας ότι το ψηφιακό ρούβλι θα γίνει εναλλακτική λύση στα αποκεντρωμένα νομίσματα.

Τρεις τράπεζες στη Ρωσία υποστηρίζουν ήδη πιλοτικές συναλλαγές χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα τεχνολογία τραπεζικών εφαρμογών για κινητά, ενώ εννέα ακόμη τράπεζες αναμένεται να ενταχθούν σύντομα σε αυτές.

Με άλλα λόγια, η εισαγωγή των CBDC είναι ένα βασικό μέρος του τεχνοκρατικού πλέγματος ελέγχου που επιδιώκουν να κατασκευάσουν οι παγκοσμιοποιητές του WEF και η Ρωσία συμφωνεί πλήρως με το σχέδιο. 

 

9) Ο Πούτιν  είχε υποστηρίξει πριν από  ένα μήνα την παγκοσμιοποίηση και την Ατζέντα 21. 

Ρωσία και Κίνα εξέδωσαν ανακοίνωση με βάση την οποία φαίνεται κατά πολύ ότι όλοι μαζί προωθούσαν και προωθούν την ατζέντα του WEF… 

 «οι διεθνείς σχέσεις που εισέρχονται σε μια νέα εποχή και την παγκόσμια βιώσιμη ανάπτυξη», στην οποία εξέφρασαν την υποστήριξή τους για την παγκοσμιοποίηση, την Ατζέντα 21, τα εμβόλια, τον έλεγχο της πανδημίας, τη χρηματοδότηση για την κλιματική αλλαγή, την ψηφιακή οικονομία και περισσότερο. 

10) O Πούτιν προφανώς και ξεκίνησε από το WEF και τους YOUNG GLOBAL LEADERS του KLAUS SCHWAB( αν και προσφάτως έδειξαν ότι σβήστηκε)  που αναδεικνύει προέδρους κρατών και ουσιαστικά είναι όλοι πιόνια του WEF στην προσπάθειά τους για να ελέγξουν τον πλανήτη και τους λαούς. 

11) Ο Πούτιν δείχνει ότι συνεργάζεται και ακούει τον Kissinger στα πάντα.

Επίσης σύμφωνα και με το CRF https://www.cfr.org/russia–and–west  διαφαίνεται ότι οι σχέσεις Ρωσίας –Δύσης δεν υπήρξαν ποτέ καλύτερες. 

Τέλος Ο Πούτιν με την ‘’εισβολή’’ στην Ουκρανία εξυπηρετεί τα συμφέροντα των παγκοσμιοποιητών και γιατί να μην είναι και ο ίδιος (με βάση τα επιχειρήματα που σας προανέφερα ) ένα ακόμα θλιβερό πιόνι που θα μας φέρει(μας φέρνει ήδη) ένα βήμα πιο κοντά στην οικονομική κατάρρευση και το ΧΑΟΣ που ονειρεύονται οι παγκοσμιοποιητές.

Στην πραγματικότητα όλα είναι στημένα και όπως ανέφερα στον πρόλογο στόχος τους είναι να επικρατήσει το GREAT RESET με οποιοδήποτε κόστος καθώς όλοι εκτελούν εντολές αντίχριστου για το παγκόσμιο χάος που θέλει να φέρει έτσι ώστε να φέρει την λύση και να εμφανιστεί ως ο σωτήρας της ανθρωπότητας.

Ο ‘’πόλεμος’’ δεν είναι απλά το plan B των παγκοσμιοποιητών…

Ο ‘’πόλεμος’’ είναι το ίδιο το GREAT RESET…. 

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

(ΝΑΥΠΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ).

 

Πηγή

Προβολές : 2,588


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα