(ΝΟΘΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ;;;) Η συνεργασία της Ελληνικής Κυβέρνησης με τη θυγατρική της CIA εταιρεία Palantir και η πώληση της Singular Logic που διαχειρίζεται τα αποτελέσματα των Ελληνικών εκλογών.

(ΝΟΘΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ;;;) Η συνεργασία της Ελληνικής Κυβέρνησης με τη θυγατρική της CIA εταιρεία Palantir και η πώληση της Singular Logic που διαχειρίζεται τα αποτελέσματα των Ελληνικών εκλογών.

3 Φεβρουαρίου, 2021 39 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:7,490
Μοίρασέ το

Ο Στάλιν έλεγε: «Μην κοιτάς ποιος ψηφίζει και πόσοι ψηφίζουν, να κοιτάς ποιος ελέγχει τις εκλογές».

Ίσως το πιο εξαιρετικό και το πλέον επεξηγηματικό άρθρο για την ΝΟΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

Έχω γράψει πολλάκις, για την ΝΟΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ και γιατί πρέπει να ΑΠΕΧΟΥΜΕ απ’ αυτές…

Το άρθρο που ακολουθεί, δικαιώνει τις απόψεις μου, μέσω … ερωτημάτων και παραθέσεων στοιχείων ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, καθώς όλες οι εταιρείες ελέγχονται από τους … ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Οι … διαδρομές που αναφέρονται στο εξαιρετικά αποκαλυπτικό άρθρο, θα πρέπει επιτέλους να προβληματίσουν αυτούς που υπεραμύνονται της συμμετοχής στις εκλογές.

ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ, ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Το άρθρο, αλλά και οι φωτογραφίες που επέλεξα, ελπίζω να αφυπνίσουν και τον πλέον αφελή.

Υ.Γ.2. Κι όταν αναφερόμαστε στον Στάλιν, εννοούμε ένα από τα πιόνια του Ρότσιλντ.

Υ.Γ.3. Και σ’ αυτούς που μου απαντούν πως ακόμα και να μην πάνε στις εκλογές όλοι οι έλληνες, θα πάνε τα αλλοδαπά, τους απαντώ:

 1. Τουλάχιστον δεν θα σας έχουν πιάσει κορόϊδα, καθώς η ψήφος σας ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ.
 2.  ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ.
 3. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΑΓΑΝΟ, ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.
 4. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΑΓΑΝΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;

Ο σκηνοθέτης Stanley Kubrick έλεγε: «Τα μεγάλα έθνη συμπεριφέρονται σαν γκάνγκστερ, ενώ τα μικρά σαν πόρνες».

Τον Μάρτιο του 2020 και ενώ ο Κορονοϊός απλωνόταν σε όλη την Ελλάδα, το Ελληνικό Δημόσιο υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με μια «σκοτεινή εταιρεία», την Palantir.

Η Palantir δημιουργήθηκε το 2003 στο Ντένβερ του Κολοράντο με κεφάλαια της CIA, η οποία συνεργάζεται και με την NSA. Την ίδρυσαν ο Peter Thiel, ο Alex Karp, o Nathan Getting, ο Joe Lonsdale και ο Stephen Cohen.

Η Palantir συνεργάζεται με το Αμερικάνικο Υπουργείο Άμυνας, τις αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες και τις αρχές επιβολής «του νόμου και της τάξης» των χωρών που ανήκουν στη σφαίρα επιρροής των ΗΠΑ.

Παρέχει υπηρεσίες παρακολούθησης, φακελώματος πολιτών και επιρροής στους πληθυσμούς μιας χώρας.

Πολλές φορές παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα και την ιδιωτική ζωή των πολιτών, κάνοντας κατάχρηση εξουσίας.

Τα λογισμικά της έχουν χρησιμοποιηθεί για προληπτική αστυνόμευση και αναγνώριση πιθανών μελλοντικών υπόπτων εγκλημάτων.

Έχει μεγάλες βάσεις δεδομένων (φυλή, κατοικία, ηλικία, αναγνώριση προσώπου, πολιτική και θρησκευτική τοποθέτηση κ.λπ.) για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον πλανήτη.

Η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου (face recognition) που παρέχει η έτερη εταιρεία του συνιδρυτή της Palantir, Peter Thiel (Clearview Al) έχει χρησιμοποιηθεί από την Αμερικάνικη Αστυνομία για να προσαγάγει πολίτες που θεωρεί υπόπτους για να διαπράξουν μελλοντικά αδικήματα που ουδεμία σχέση έχουν με την τρομοκρατία.

Όποιος έχει δει την ταινία Minority Report με τον Τομ Κρουζ θα καταλάβει ότι η εταιρεία που υποδεικνύει τους «μελλοντικούς εγκληματίες» είναι η Palantir.

Έχει μεγάλες βάσεις προσωπικών δεδομένων για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη.

Συνεργάζεται με τις Ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες και τις αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες.

Έχει κατηγορηθεί για σωρεία σκανδάλων, αμφιλεγόμενων υπηρεσιών και καταστρατήγηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Ο συνιδρυτής της εταιρείας Peter Thiel έχει δηλώσει: «Η Δημοκρατία και η Οικονομική Ελευθερία είναι ασύμβατες».

Η Palantir έχει εμπλακεί σε μεγάλο σκάνδαλο όταν συνεργάσθηκε με την Βρετανική κυβέρνηση στο φακέλωμα ασθενών με COVID-19.

Έχει καταγράψει τα προσωπικά δεδομένα εκατομμυρίων ασθενών, όπως το ονοματεπώνυμο, ηλικία, κατοικία, αριθμοί τηλεφώνου, επάγγελμα, θέση εργασίας, θρησκευτικές και πολιτικές πεποιθήσεις, ποινικά μητρώα, οικονομικά στοιχεία, την κατάσταση της σωματικής και ψυχικής υγείας κ.λπ.

Η CIA που είναι η πρώτη χρηματοδότης της Palantir το 1950 αναδιοργάνωσε το Πανεπιστήμιο ΜΙΤ, αφού χρηματοδότησε τις διάφορες λειτουργίες του, όπως τα διάφορα προγράμματα εργαστηριακών ερευνών και μελετών του Πανεπιστημίου.

Το ΜΙΤ συνεργάζεται στενά με το ίδρυμα Γκέιτς στην κατασκευή ενός ενέσιμου συστήματος κβαντικής κουκίδας που θα αποθηκεύει ιατρικές πληροφορίες κάτω από το δέρμα των παιδιών.

Το σύστημα θα αναγνωρίζεται με μια εφαρμογή iPhone.

Ο Bill Gates στην ομιλία του τον Ιούνιο του 2020 στο TED Talk δήλωσε: «Όλοι θα χρειαζόμαστε σύντομα ψηφιακά διαβατήρια εμβολίων» (Άρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται δεύτερος στην πρόταση του «Διαβατηρίου εμβολίων», πάντοτε υπάκουος εντολοδόχος).

 

Η Microsoft έχει καταχωρήσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που χρησιμοποιεί εμφυτεύματα τσιπ με αισθητήρες που θα παρακολουθούν τη δραστηριότητα του σώματος και του εγκεφάλου.

Αυτά τα τσιπ πρότεινε ο Βαγγέλης Βενιζέλος να εμφυτευθούν στους Έλληνες πολίτες.

Έτσι έχουμε μια ευθεία σχέση μεταξύ ιδρύματος Γκέιτς, ΜΙΤ, CIA και Palantir.

Η Palantir σύμφωνα με ρεπορτάζ του Observer και των New York Times είχε στενή συνεργασία με την Cambridge Analytica.

Η «μηχανή προπαγάνδας», της Cambridge Analytica κατάφερε να έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα 50.000.000 χρηστών στο Internet μέσω σελίδων διαδικτύου.

Μέσω των σελίδων του διαδικτύου μπορούσε να προβλέψει με ακρίβεια το ψυχολογικό προφίλ, καθώς και το νοητικό προφίλ των χρηστών.

Ο CEO της Cambridge Analytica, Alexander Nix, είχε δηλώσει: «Έχουμε κάνει το προφίλ της προσωπικότητας του κάθε ενηλίκου στις ΗΠΑ».

Δηλαδή, 280 εκατομμυρίων πολιτών.

Η Cambridge Analytica αγόραζε προσωπικά δεδομένα από παντού.

Από υποθηκοφυλακεία, τράπεζες, λέσχες, εκδοτικούς οίκους, καταστήματα κ.λπ. και φυσικά έπαιρνε δεδομένα και μέσω του Internet.

Συνεργάσθηκε με το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων των ΗΠΑ για την εκλογή του προέδρου Trump. Αφού μέσω ηλεκτρονικών εγκεφάλων επεξεργάσθηκε τις φοβίες, τις ελπίδες, τις καταναλωτικές συνήθειες, τις καθημερινές συνήθειες, τα πολιτικά και θρησκευτικά πιστεύω δημιούργησε ένα «συνειδησιακό προφίλ», εκατομμυρίων πολιτών.

Ύστερα ετοίμασε σποτάκια (μηνύματα) που ανταποκρίνονταν στο ψυχολογικό προφίλ των πολιτών και τα εξάπλωσε χρησιμοποιώντας κάθε διαφημιστικό μέσον.

Αυτά τα σποτάκια έπαιξαν κυρίαρχο ρόλο στην εκλογή του Donald Trump.

Η εταιρεία κέρδισε 15 εκατομμύρια δολάρια.

Έτσι ακριβώς η Palantir μπορεί να χειραγωγήσει μεγάλες μάζες πολιτών ώστε να εμβολιασθούν ή να ψηφίσουν οποιοδήποτε κόμμα την χρηματοδοτεί.

 

Αφού συνεργάζεται με την Ελληνική Κυβέρνηση και τις υπηρεσίες ασφαλείας γνωρίζει τα πάντα για τους Έλληνες πολίτες και μπορεί να κατασκευάσει «μηνύματα επιρροής» για τις διάφορες πληθυσμιακές ομάδες.

Τα μηνύματα θα απευθύνονται στον συναισθηματικό κόσμο των πολιτών, αφού θα χρησιμοποιείται ο τρόμος για τον Κορονοϊό, η ελπίδα ότι ο «εφιάλτης» θα τελειώσει, η υπόσχεση για την «επιστροφή στην κανονικότητα» κ.λπ.

 

Έτσι θα επηρεάζονται και θα χειραγωγούνται οι Έλληνες πολίτες.

Ταυτόχρονα θα υποδεικνύονται οι «αντιρρησίες», οι «ανυπάκουοι», οι «ψεκασμένοι», οι «συνωμοσιολόγοι» κ.λπ.

Επίσης, τα οικονομικά στοιχεία των Ελλήνων θα κοινοποιηθούν στο γραφείο πιστοδοτικής συμπεριφοράς (Credit Bureau) το οποίο θα λειτουργεί στην Τράπεζα της Ελλάδος και θα φακελώνεται ο κάθε πολίτης της χώρας αφού θα έχει κοινοποιηθεί η «οικονομική του θέση».

Δηλαδή, θα δημιουργηθεί ένα τεράστιο Big Brother το οποίο θα κοινοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων πολιτών, όχι μόνο στο Ελληνικό Δημόσιο, αλλά και σε άλλες ιδιωτικές εταιρείες;

Η σύμβαση του Ελληνικού Δημοσίου με την Palantir κρατήθηκε μυστική και δεν δημοσιεύθηκε πουθενά.

Η συνεργασία κοινοποιήθηκε από την εταιρεία και τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, χωρίς να αναφερθεί κανένα στοιχείο της σύμβασης.

Αφού η Palantir συνεργάζεται με την Cambridge Analytica θα μπορούσε εύκολα να καθορίσει το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα.

Η Ελληνική κυβέρνηση, μόλις κοινοποιήθηκε η συνεργασία της με την Palantir φρόντισε (όπως η ίδια ανακοίνωσε – δεν ξέρουμε αν αληθεύει) να διακόψει την σύμβαση με την Palantir στις 31/12/2020.

Εντελώς συμπτωματικά όμως στις αρχές Δεκεμβρίου του 2020, ξαφνικά η εταιρεία Singular Logic που ελέγχει, επεξεργάζεται και ανακοινώνει τα εκλογικά αποτελέσματα, άλλαξε μετόχους.

Ο Στάλιν έλεγε: «Μην κοιτάς ποιος ψηφίζει και πόσοι ψηφίζουν, να κοιτάς ποιος ελέγχει τις εκλογές».

Η Singular Logic συνεργάζεται με το Ελληνικό κράτος κοντά στα 30 χρόνια και ελέγχει απόλυτα ηλεκτρονικά τη διαδικασία και τα αποτελέσματα των εκλογών.

Όπως και με την Palantir η σύμβαση του Ελληνικού Δημοσίου με την Singular Logic είναι «απόρρητη» και δεν έχει κοινοποιηθεί πουθενά.

Κανείς δεν γνωρίζει με ποιο τρόπο επεξεργάζεται ηλεκτρονικά την καταμέτρηση των ψήφων των Ελλήνων πολιτών.

Οι συμβάσεις προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων, ούτε οι αποφάσεις του υπουργείου εσωτερικών δεν είναι δημοσιευμένες πουθενά.

Δηλαδή, αν οι δύο αρχηγοί του πρώτου και του δεύτερου κόμματος συμφωνήσουν μεταξύ τους, μπορεί να γίνει ανταλλαγή ψήφων και να βγει κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση κατόπιν συμφωνίας; Ερώτηση είναι.

Η Singular Logic ανέλαβε την εποπτεία των εκλογών βάσει του άρθρου 130 του προεδρικού διατάγματος 93/2007 για τις εκλογικές αναμετρήσεις, χωρίς να γίνει διεθνής διαγωνισμός, αλλά γίνεται απευθείας ανάθεση. Η συνεργασία του Ελληνικού Δημοσίου με την Singular Logic ανανεώθηκε πάλι με το ΦΕΚ 57 15-3-2012, προεδρικό διάταγμα 26/2012.

Ας πάμε να δούμε τι ακριβώς γίνεται στις 31/3/2018.

Ο πρόεδρος και Διευθυντής Ερευνών και Ανάπτυξης Μιχάλης Καριώτογλου, 63 ετών, βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ήταν αυτοκτονία και αυτοπυροβολήθηκε.

Οι μετοχές της Singular Logic ανήκαν στον όμιλο Marfin Investment Group (MIG) ο πρόεδρος της οποίας, Ανδρέας Βγενόπουλος, στις 5/11/2016 πέθανε ξαφνικά από καρδιακή ανακοπή.

Οι μετοχές της MIG (μεταξύ των οποίων και οι μετοχές της Singular Logic) πέρασαν στην Τράπεζα Πειραιώς.

Μετά τον «περίεργο θάνατο» του προέδρου Μιχάλη Καριώτογλου, η Τράπεζα Πειραιώς μεταβίβασε τις μετοχές στο Αμερικάνικο Fund KKP στις 18/12/2018.

Οι δημιουργοί του Fund KKP είναι οι:

 • Jerome Kohlberg, ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος, μέλος πολλών Σιωνιστικών Lobby.
 • Henry Kravis, Διευθύνων Σύμβουλος, μέλος Διοικητικών Συμβουλίων και επιτροπών που έχει δημιουργήσει το ίδρυμα Rockefeller.
 • George R. Roberts 2ος, Διευθύνων Σύμβουλος, παντρεμένος με την Cornad, μέλος της Goldman Sachs και επίσης μέλος σε 20 ΜΚΟ.

Εντελώς ξαφνικά, το 99,61% των μετοχών της Singular Logic στις 30/11/2020 μεταβιβάσθηκαν στις εταιρείες Epsilon Net AE, 50% και Space Hellas AE, 50% αφού πρώτα διαγράφηκαν όλα τα χρέη ύψους 18 εκατομμυρίων ΕΥΡΩ.

Μέτοχοι της Space Hellas AE είναι οι:

Alpha Bank: 19,33%

Μανωλόπουλος Σπυρίδων: 17,23%

Μπέλος Παναγιώτης: 17,108%

Μανωλόπουλος Ιωάννης: 16,15%

Η Space Hellas AE συνεργάζεται στενά με την Microsoft. Είναι Microsoft Partners.

Στην Microsoft βασικοί μέτοχοι είναι οι Black Rock, 10.5% και η Vanguard, 11.5%.

Αυτό σημαίνει ότι η οικογένεια Ρότσιλντ που είναι μεγαλομέτοχος στην Black Rock, η οποία έχει και μέτοχο την Vanguard, μέσω της Space Hellas μπορεί να διαχειρίζεται τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα.

Η δεύτερη εταιρεία που κατέχει το άλλο 50% της Singular Logic είναι η Epsilon Net AE.

Βασικός μέτοχος είναι ο Ιωάννης Μίχος, ο οποίος κατέχει το 83% των μετοχών. Είχε εκλεγεί στις προηγούμενες εκλογές Δήμαρχος στις Σκουριές στην Χαλκιδική. Παραιτήθηκε το 2018 από το δημαρχιακό αξίωμα για να ασχοληθεί με τη διαχείριση της Epsilon Net AE.

Το 2018 εντελώς συμπτωματικά «αυτοκτόνησε» και ο πρόεδρος της Singular Logic, Μιχάλης Καριώτογλου; Ερώτηση μήπως ήταν έτοιμη η διαδοχή του;

Σαν δήμαρχος ο Ιωάννης Μίχος είχε διακηρύξει ότι δεν θα διαταραχθεί η κανονικότητα στα χρυσορυχεία της περιοχής.

Παρ’ όλο που εξελέγη σαν μέλος του κινήματος εναντίον της Eldorado Gold.

Τα μέλη του κινήματος τον κατηγόρησαν σαν δούρειο ίππο της Eldorado Gold. Όμως, σαν δήμαρχος δεν ακούμπησε καθόλου την εταιρεία.

Ο Ιωάννης Μίχος έχει στενές σχέσεις με το Ελληνικού πολιτικό σύστημα.

Μέτοχοι της Eldorado Gold που εκμεταλλεύεται τα χρυσορυχεία στις Σκουριές είναι οι Morgan Stanley, Black Rock (Ροτσιλντ), Citigroup, Goldman  Sachs, Deutsche Bank, J. P. Morgan, Bank of America, Bank Paribas, Credit Agricole, Swiss National Bank που κατέχουν το 56% της εταιρείες.

Όλες ισχυρότατες τράπεζες στις οποίες συμμετέχει με ποσοστά, η οικογένεια Ρότσιλντ η οποίες κυβερνάνε τον πλανήτη.

Ας μην ξεχνάμε ότι η οικογένεια Ρότσιλντ με την συμφωνία του Μπρέτον Γουντς το 1944 επέβαλε τις σταθερές ισοτιμίες των νομισμάτων με ρήτρα χρυσού γιατί έλεγχε την πλειοψηφία των εκδοτικών τραπεζών και τα ορυχεία χρυσού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το 1971 ο Ρίτσαρντ Νίξον ακύρωσε την αντιστοιχία της έκδοσης των νομισμάτων με τον χρυσό και συνέδεσε το δολάριο με το πετρέλαιο.

Γι’ αυτό δολοφονήθηκαν ο Σαντάμ Χουσεΐν και ο Μουαμάρ Καντάφι γιατί προσπάθησαν να συνδέσουν τα πετρέλαια των χωρών τους με άλλα νομίσματα.

Όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις έχουν διακηρύξει ότι: «η Singular Logic αποτελεί ένα αξιόπιστο συνεργάτη σε έργα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης εδώ και 30 χρόνια».

Οι αμοιβές της Singular Logic για την διαχείριση των εκλογών είναι πλούσιες.

Μόνο για τις εκλογές του 2013 η αμοιβή της Singular Logic ήταν 3.136.500 ΕΥΡΩ.

Οι δύο εταιρείες, η Palantir και η Singular Logic έχουν μερικά κοινά στοιχεία όπως και των δύο εταιρειών οι συμβάσεις είναι μυστικές και απόρρητες.

Δεν έχουν δημοσιοποιηθεί πουθενά, έτσι κανείς δεν γνωρίζει μέχρι ποιου σημείου η Palantir φακέλωνε τους Έλληνες πολίτες, ούτε πως η Singular Logic διαχειρίζεται τις ψηφοφορίες των εκλογών.

Και οι δύο εταιρείες είναι εταιρείες που κρίνουν τα αποτελέσματα των εκλογών.

Η Palantir μέσω της Cambridge Analytica έκρινε την εκλογή του Donald Trunp στις ΗΠΑ.

Η Singular Logic διαχειρίζεται τις Ελληνικές εκλογές.

Ούτε οι όροι των συμβάσεων έχουν ανακοινωθεί, ούτε η αμοιβή της Palantir ανακοινώθηκε.

Έτσι δημιουργούνται ένα σωρό εύλογα ερωτήματα.

Ας κάνουμε μια φανταστική υπόθεση.

Στις Ελληνικές εκλογές του 2000 με καταμετρημένο το 2% των ψήφων προηγείτο η Νέα Δημοκρατία και ξαφνικά η ροή των ψήφων άλλαξε και εξελεγμένη τελικά το ΠΑΣΟΚ με διαφορά 200.000 ψήφων.

Το ερώτημα είναι αν είχε συμφωνήσει ο Καραμανλής με τον Σημίτη, ο ένας να εκλεγεί το 2000 πρωθυπουργός και ο άλλος το 2004 και έγινε ηλεκτρονικά ανταλλαγή ψήφων. Ποιος θα το είχε πάρει χαμπάρι; Κανένας, αφού δεν έγινε ένσταση.

Όμως, όπως προ είπαμε, αυτό είναι ένα φανταστικό σενάριο που είναι πολύ δύσκολο να ισχύει.

Αν και το ποσοστό 2% είναι ισχυρό στατιστικό δείγμα, όχι όμως ακατόρθωτο να ανατραπεί.

Δεν γνωρίζουμε ούτε τις συμβάσεις, ούτε τον τρόπο λειτουργίας των δύο εταιρειών, ούτε πώς επηρεάζουν την κοινή γνώμη στην Ελλάδα.

Πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να κοινοποιήσει τις συμβάσεις των δύο εταιρειών και να ανακοινώσει τις πρακτικές των δύο εταιρειών και τι ακριβώς έχει κάνει η κάθε εταιρεία κατά την διάρκεια της σύμβασης.

Αν δεν το κάνει τότε κάθε υπόθεση συνομωσίας θα είναι θεμιτή.

Μόνο η δημοσιοποίηση των συμβάσεων θα διαγράψει κάθε σύννεφο από τον καθαρό Ελληνικό ουρανό.

 

Τραπεζικός

 

Πηγή

Προβολές : 7,490


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα