Ντρέπονται και οι πέτρες – Όνειδος η εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα

Ντρέπονται και οι πέτρες – Όνειδος η εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα

14 Μαΐου, 2022 27 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:960
Μοίρασέ το

Αν και γυναίκα η ίδια, η εισαγγελέας επέλεξε να αγνοήσει όλα τα συντριπτικά στοιχεία της καταγγελίας που υπέβαλλε η 24χρονη Γεωργία. Δεν άσκησε την παραμικρή πίεση και δεν επέμεινε να δοθεί επιτέλους από το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου «ΜΕΤ» της Θεσσαλονίκης, για να διακριβώσει τι ακριβώς συνέβη στους διαδρόμους του εκείνη τη νύχτα.

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ σαν γυναίκα για την πρόταση της εισαγγελέως.

ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ σαν άνθρωπος, για την ξεφτιλισμένη, την χιλιογαμημένη Α-δικαιοσύνη, που κάνει το μαύρο άσπρο, γιατί ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ…

ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ για κάθε ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ, που βιάζει μια γυναίκα…

ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ για κάθε ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ, που με τα λεφτά του ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ Α-δικαιοσύνη και νομίζει πως μπορεί να γαμάει και να δέρνει χωρίς τιμωρία.

Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ COCA-COLA είναι μεγαλύτερη από την τιμή της Γεωργίας…

Κι αν κάτι θα ήθελα να ρωτήσω την εισαγγελέα, είναι: “ΠΟΣΑ;;; ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ “ΞΑΝΑΒΙΑΣΕΙΣ” ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ”;;;

Κι αν κάτι θα ήθελα να ρωτήσω την εισαγγελέα, είναι: “ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΒΡΑΙΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ… ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ… ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΗ Η ΛΕΣΒΙΑ ΕΒΡΑΙΑ ΤΟΥ Α-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΘΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ;;;

Κι αν κάτι θα ήθελα να ευχηθώ στην εισαγγελέα, είναι ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, αν έχει παιδιά.

ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Μην διανοηθεί κανένα κομπλεξικό μισογύνικο τσόλι σαν το παρακάτω, να σχολιάσει σε βάρος της Γεωργίας, θα το πάρει ο διάολος και θα το σηκώσει.

 

Όνειδος για τη Δικαιοσύνη αποτελεί η πρόταση της εισαγγελέως Πρωτοδικών, Κυριακής Κλιάμπα, προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για την απαλλαγή του 27χρονου Βασίλη Λεβέντη, γόνου εφοπλιστικής οικογένειας, που κατηγορείτο για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

 

Με πρωτοφανή τρόπο για τα δικαστικά χρονικά, και χωρίς να υπάρχει στο μυαλό το παραμικρό ίχνος δεύτερης σκέψης ή έστω μια χαραμάδα αμφιβολίας χαρακτηρίζει «ψευδή» την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας και, όπως αναφέρει, δεν θεμελιώνεται το αδίκημα της τέλεσης «γενετήσιων πράξεων χωρίς τη συναίνεση της παθούσας».

Στην 60 σελίδων πρόταση της η εισαγγελέας αναφέρει επίσης ότι η Γεωργία Μπίκα προέβη στην καταγγελία για δικούς της προσωπικούς λόγους και, σαν να ήταν παρούσα η ίδια, αποδέχεται χωρίς την παραμικρή επιφύλαξη ότι όσα συνέβησαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείο υπήρξαν προϊόν συναίνεσης.

 

Αν και γυναίκα η ίδια, η εισαγγελέας επέλεξε να αγνοήσει όλα τα συντριπτικά στοιχεία της καταγγελίας που υπέβαλλε η 24χρονη Γεωργία. Δεν άσκησε την παραμικρή πίεση και δεν επέμεινε να δοθεί επιτέλους από το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου «ΜΕΤ» της Θεσσαλονίκης, για να διακριβώσει τι ακριβώς συνέβη στους διαδρόμους του εκείνη τη νύχτα.

 

Αν και στην πρόταση της επικαλείται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που έγιναν στην Ελβετία και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, η εισαγγελέας επέλεξε δεν έδωσε οποιαδήποτε σημασία στην απολύτως τεκμηριωμένη καθυστέρηση λήψης βιολογικού υλικού από τη Γεωργία, για την οποία πλήρως υπεύθυνοι ήταν οι αστυνομικοί του ΑΤ Λευκού Πύργου, και την οποία ανέδειξε με ρεπορτάζ η «Ζούγκλα».

Αυτή η καθυστέρηση ήταν κρίσιμης σημασίας διότι εξαιτίας της έκλεισε το παράθυρο για την ανίχνευση του «χαπιού του βιασμού» που είχε δοθεί στη Γεωργία Μπίκα.

Με τον ίδιο τρόπο, η εισαγγελέας δεν έλαβε υπόψη τη γνωμάτευση του ελβετικού εργαστηρίου που ανέφερε ότι τα στοιχεία που του εστάλησαν δεν ήταν επαρκή για να καταλήξει σε μια οριστική γνωμάτευση.

Τέλος, η εισαγγελέας δεν έλαβε καν υπόψη της τη μήνυση για ψευδομαρτυρία που υπέβαλλε πριν από λίγες ημέρες η Γεωργία Μπίκα εναντίον μαρτύρων της υπόθεσης οι οποίοι με τις καταθέσεις τους ταυτίστηκαν πλήρως  με τη γραμμή του 27χρονου που κατηγορείτο για την υπόθεση.

Η δήλωση του συνηγόρου της Γεωργίας Μπίκα 

 

«Λάβαμε γνώση της εισαγγελικής πρότασης και αναμένουμε την κρίση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης στο οποίο και ανήκει η αποκλειστική αρμοδιότητα για την παραπομπή του κατηγορουμένου στο μικτό ορκωτό δικαστήριο προκειμένου όλα τα σοβαρά ζητήματα που έχουν τεθεί και μένουν έως σήμερα αναπάντητα, ενόψει της μυστικότητας της μέχρι σήμερα ποινικής προδικασίας, να τεθούν ενώπιον των τακτικών αλλά και των λαϊκών δικαστών σε μια ανοιχτή και δημόσια διαδικασία» ανέφερε σε δήλωση του ο συνήγορος της Γεωργίας Μπίκα, Αθανάσιος Ζιώγας.

 

Πηγή

Προβολές : 960


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα