Ξεκινάμε πανελλήνια εκστρατεία. Ούτε ένας Έλληνας στις κάλπες! Ώρα να ρίξουμε το σάπιο καθεστώς! Δεν πρέπει ούτε ένας Έλληνας να προσέλθει στις κάλπες στις επερχόμενες εκλογές, εάν η κυβέρνηση περάσει τον εθνοκτόνο και φασιστικό νόμο απαγόρευσης πολιτικών κομμάτων, από διεφθαρμένους δικαστές.

Ξεκινάμε πανελλήνια εκστρατεία. Ούτε ένας Έλληνας στις κάλπες! Ώρα να ρίξουμε το σάπιο καθεστώς! Δεν πρέπει ούτε ένας Έλληνας να προσέλθει στις κάλπες στις επερχόμενες εκλογές, εάν η κυβέρνηση περάσει τον εθνοκτόνο και φασιστικό νόμο απαγόρευσης πολιτικών κομμάτων, από διεφθαρμένους δικαστές.

25 Ιανουαρίου, 2023 25 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,089
Μοίρασέ το

 

Καλώ λοιπόν, τον ελληνικό λαό σε μαζική αποχή από τις κάλπες.Καλώ κάθε δημοκράτη και κάθε σκεπτόμενο Έλληνα δημοσιογράφο και εκδότη, να στηρίξει τον αγώνα μας για να σώσουμε τη Δημοκρατία.

ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ πλέον, στο φασιστικό και διεφθαρμένο καθεστώς.

ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ από τις κάλπες και διαπόμπευση την ημέρα των εκλογών, όσων συμπολιτών μας προσέλθουν να ψηφίσουν τα νοσηρά και ανθελληνικά μεταπολιτευτικά κόμματα!

 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και μια φωνή συνειδητή, ενάντια στην ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ…

Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, σταθερά στις θέσεις και στις απόψεις τους στα δεκατρία χρόνια λειτουργίας τους, έχουν αποδείξει με δεκάδες άρθρα τους, ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ Η ΑΠΟΧΗ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ…

ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ…

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΖΑΡΕΙΟ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ “ΑΟΡΑΤΟΥ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΑ” ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Διαβάστε και εδώ, εξαιρετικά άρθρα για τους λόγους που πρέπει να απέχουμε από τις εκλογές…

 

Υ.Γ.2. Παραθέτω φωτογραφικό υλικό από το εξαιρετικό άρθρο του ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ, που αιτιολογούν την ΑΠΟΧΗ… (εδώ)

 

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

 

Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να διαιτητεύει ανάμεσα στην σκύλα (ΝΔ) και τη Χάρυβδη (ΣΥΡΙΖΑ) κάθε τέσσερα χρόνια. Δεν μπορεί η μοναδική μας πολιτική επιλογή να είναι το μέτρο και ο ρυθμός αφελληνισμού της χώρας και αντικατάστασης του πληθυσμού, που μας επιβάλλουν οι κομιτατζήδες του ΣΥΡΙΖΑ και οι αστο-κομιτατζήδες της ΝΔ.

Η ΝΔ, πρόκειται να καταθέσει νομοσχέδιο που θα απαγορεύει, πασιφανώς αντισυνταγματικά, το Εθνικό κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη. Το νομοσχέδιο αυτό, εάν περάσει, θα λειτουργήσει ως πολιορκητικός κριός στο να εισέλθουν τα Συριζαίϊκα κομιτατζίδικα στρατεύματα στην αστική αντιπροσωπευτική δημοκρατία και με μία τροποποίηση του Μητσοτακικού νόμου, θα επιβάλλουν σε κάθε κόμμα που δεν συμφωνεί με το διεθνισμό του και τα ανοιχτά σύνορα, να τίθεται εκτός νόμου.

Δήλωσαν δημόσια τις προθέσεις τους και το πως βλέπουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Ως υπόδικους και εγκληματίες!

Θέλουν να εκδικηθούν την αστική Δημοκρατία για την ήττα τους στον εμφύλιο και μην έχετε καμία ψευδαίσθηση για τα κίνητρά τους.

 

 

Ο νόμος δολοφονίας της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας από τον Μητσοτάκη, δημιουργεί προηγούμενα και νομικό υπόβαθρο, ώστε αύριο, μετά την απαγόρευση λειτουργίας των κομμάτων, το μέτρο να επεκταθεί σε συλλόγους, σωματεία, ιστολόγια, εφημερίδες, ραδιόφωνα και σε απλούς πολίτες. Ο κίνδυνος μαζικών συλλήψεων πολιτών, ενιστάμενων προς το καθεστώς, είναι πέρα από ορατός.

 

Φίλοι και φίλες.

 

Στην Καλιφόρνια, που είναι το παγκόσμιο εργαστήριο παραγωγής ακροαριστερής πολιτικής, συζητούν το ενδεχόμενο η Πολιτεία να προσλάβει αστυνομικούς, που δε θα διαθέτουν την αμερικανική υπηκοότητα!

Μην έχετε αμφιβολία, ότι το μεταπολιτευτικό καθεστώς μας, θα πράξει το ίδιο κάποια στιγμή. Θα δούμε Πακιστανούς και Αφγανούς, χωρίς να έχουν την ελληνική υπηκοότητα, να γίνονται αστυνομικοί.

 

Φίλοι και φίλες.

 

Δεν πρέπει ούτε ένας Έλληνας να προσέλθει στις κάλπες στις επερχόμενες εκλογές, εάν η κυβέρνηση περάσει τον εθνοκτόνο και φασιστικό νόμο απαγόρευσης πολιτικών κομμάτων, από διεφθαρμένους δικαστές.

 

 

Δεν μπορεί ο δικαστής που συνελήφθη με κοκαΐνη και με ανήλικους εραστές στο σπίτι του, να αποφασίζει ποιος θα μπορεί να εκφραστεί, πολιτικά, στην Ελλάδα.

 

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανένα κόμμα και σε κανένα δικαστή, να στερούν, για ιδεολογικούς λόγους, την λειτουργία πολιτικών σχηματισμών. Θα είναι το τέλος της χώρας και της Δημοκρατίας!

Καλώ λοιπόν, τον ελληνικό λαό σε μαζική αποχή από τις κάλπες.

Καλώ κάθε δημοκράτη και κάθε σκεπτόμενο Έλληνα δημοσιογράφο και εκδότη, να στηρίξει τον αγώνα μας για να σώσουμε τη Δημοκρατία.

ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ πλέον, στο φασιστικό και διεφθαρμένο καθεστώς.

ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ από τις κάλπες και διαπόμπευση την ημέρα των εκλογών, όσων συμπολιτών μας προσέλθουν να ψηφίσουν τα νοσηρά και ανθελληνικά μεταπολιτευτικά κόμματα!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ στον αέρα τις, πολιτικά, νόθες και αντιδημοκρατικές εκλογές!

Ώρα να πέσουν όλοι μαζί και θα πέσουν!

 

Πηγή

Προβολές : 1,089


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα