Ξεσπά ο Παύλος Ασλανίδης: «Μητσοτάκης-Καραμανλής είναι και οι δύο στο κόλπο – Όλη η αλήθεια βγαίνει από τα μπάζα!»

Ξεσπά ο Παύλος Ασλανίδης: «Μητσοτάκης-Καραμανλής είναι και οι δύο στο κόλπο – Όλη η αλήθεια βγαίνει από τα μπάζα!»

9 Απριλίου, 2024 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:828
Μοίρασέ το

 

«Εμείς τα ανακαλύψαμε όλα, μόνοι μας» λέει ο πατέρας που έχασε τον γιο του στο έγκλημα των Τεμπών

 

Εύχομαι να διαψευστώ, αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ…

ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟΛΙΟ…

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΟΠΛΟΥ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Την ώρα που οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών καταγγέλλουν ακόμα και αλλοίωση στα στοιχεία της δειγματοληψίας από το χωράφι όπου μεταφέρθηκε παράνομα ο τεράστιος όγκος χώματος μετά το μπάζωμα του σημείου της σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών, οι ίδιοι δηλώνουν αποφασισμένοι να μην κάνουν βήμα πίσω προκειμένου να δικαιωθούν οι ψυχές των αγαπημένων τους. 

Με πυγμή και επιμονή οι οικογένειες των θυμάτων μάχονται να έρθει στο φως η αλήθεια και να αποδοθούν ευθύνες για την τραγική κατάσταση στον σιδηρόδρομο που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. Κόντρα στις προσπάθειες συγκάλυψης της κυβέρνησης, οι συγγενείς των θυμάτων αποδόμησαν το κυβερνητικό αφήγημα περί ανθρώπινου λάθους και καταγγέλλουν δημόσια κάθε πρακτική και αμέλεια που στόχο έχει να παραπλανήσει την κοινή γνώμη και να υποβαθμίσει το έγκλημα.

Ο Παύλος Ασλανίδης που έχασε τον γιο του εκείνο το μοιραίο βράδυ, τονίζει ότι από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός στήριξε ανοιχτά τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή, τότε σημαίνει ότι «και οι δύο είναι στο κόλπο».

Από τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να στηρίξει τον Κώστα Aχ. Καραμανλή πάει να πει ότι είναι και οι δύο μέσα στο κόλπο, ότι ο ένας κρατάει τον άλλο από κάτι, είναι φως φανάρι» ανέφερε μιλώντας σε ρ/σ σταθμό.

Εξαπολύοντας πυρά για το μπάζωμα του τόπου της τραγωδίας, ανέφερε: «Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω… βγαίνει ο Φλωρίδης και λέει ότι είμαστε “για τα μπάζα”, που ψάχνουμε για τα παιδιά μας. Μήπως είναι αυτός “για τα μπάζα” τελικά;… όλη η αλήθεια βγαίνει από τα μπάζα, το τι έκαναν εκείνο το βράδυ. Στις 4 η ώρα εμείς ήμασταν στα νοσοκομεία και αυτοί έβαζαν τις “φαγάνες” και έπαιρναν από εκεί που ήταν τα τρένα τα απομεινάρια των παιδιών μας… ή την επόμενη ημέρα πήγε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πετούσε λουλούδια και από κάτω υπήρχαν διαλυμένα παιδιά, γιατί τα βαγόνια “σηκώθηκαν” το απόγευμα… αυτό είναι κυβέρνηση ή εγκληματική οργάνωση;».

Ο χαροκαμένος πατέρας μίλησε και για τον πόλεμο που έχουν εξαπολύσει κυβερνητικά στελέχη ενάντια στους συγγενείς που επιχειρούν να αποκαλύψουν την αλήθεια: «Τις τελευταίες ημέρες ακούμε τα πάντα, για την Μαρία Καρυστιανού ότι θα είναι υποψήφια, την έχουν περάσει από 10 κόμματα. Αυτοί το εργαλειοποιούν το θέμα για να το απαξιώσουν, να το υποβαθμίσουν. Βγήκε η Βούλτεψη και είπε “μπαγιάτεψε”, ο Άδωνις είπε χίλια δυο, ο Βορίδης, όλοι, προσπαθούν να το υποβαθμίσουν… Αυτό το έγκλημα, που ο καθένας μπορούσε να είχε το παιδί του μέσα, δέκα δρομολόγια την ημέρα, 4.000 κόσμος, επί τέσσερα χρόνια… κάναν την ανθρωποθυσία αυτή και δεν τους ένοιαζε… δεν είναι μόνο ότι χάσαμε τα παιδιά μας, είναι ο τρόπος και το μετά. Αυτή η βαρβαρότητα, που τα σήκωσαν και τα πέταξαν όλα στον κάμπο της Θεσσαλίας. Είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε και άλλο οικόπεδο στο τέλος».

«Μια τρίχα να βρεθεί του Δημήτρη, μια τρίχα, δεν ξέρω κι εγώ τι θα κάνω…»

Ο κ. Ασλανίδης μίλησε και για τις έρευνες στο οικόπεδο, οι οποίες ωστόσο δεν ακολουθούν τα διεθνή πρωτόκολλα, σύμφωνα με τις καταγγελίες των συγγενών και των τεχνικών τους συμβούλων. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί γενετικό υλικό της 57ης επιβάτιδας Εριέττας Μόλχο.

«Χτες πάλι βάλαμε τα ειδικά σκυλιά. Ελάτε στη θέση τη δικιά μας, χτες πάλι δεν μπόρεσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ. Ήταν στο μυαλό μου αυτό το ρημάδι το οικόπεδο, που πήγαν από την πρώτη ώρα, πέταξαν τα πρώτα χώματα, τα 25 φορτηγά. Να περιμένεις να ακούσεις πάλι ότι θα βρεθούν… Μια τρίχα να βρεθεί του Δημήτρη, μια τρίχα, δεν ξέρω κι εγώ τι θα κάνω… Μας έδωσαν κλειστά φέρετρα και δεν ξέρουμε τι μας έδωσαν μέσα οι αλήτες, οι εγκληματίες ... Περιμένω σήμερα να μάθω τι βρέθηκε και πως, από την ομάδα Anubis. Είναι το δεύτερο οικόπεδο που θα βρεθούν DNA και υλικό», ανέφερε ο κ. Ασλανίδης.

Όπως τόνισε: «Εμείς τα ανακαλύψαμε όλα, μόνοι μας. Είχαμε απέναντί μας έναν ανακριτή που το πήγαινε λάου-λάου, έναν εισαγγελέα συνταξιούχο, που τον αλλάξανε… παρόλα αυτά ξέρουμε τα πάντα πλέον, από πού ήρθε το εμπορικό, τα Σκόπια, πού φορτώθηκε, τα 8 βαγόνια και τα άλλα 3, τι έγινε εκείνο το βράδυ, ποιος έδωσε την εντολή, ποιος ήταν ο Τριαντόπουλος που τον έχουμε μηνύσει και ξαφνικά η εισαγγελέας μας λέει ότι δεν μπορεί να τον ακουμπήσει. Και την Ράπτη και τον Πλεύρη και όλους, τους έχουμε μηνύσει ονομαστικά».

Συνεχίζεται η αλλοίωση των στοιχείων για το έγκλημα στα Τέμπη! Τι καταγγέλλει ο Χρήστος Κωνσταντινίδης για τη δειγματοληψία στο χωράφι

«Οι Αρχές στη χώρα μας είναι η ντροπή και η κατάντια μας» λέει ο Χρήστος Κωνσταντινίδης που έχασε την σύζυγό του στο έγκλημα των Τεμπών και μαζί με τους υπόλοιπους συγγενείς θυμάτων δίνουν μάχη για να έρθει στο «φως» η αλήθεια, κόντρα στις προσπάθειες συγκάλυψης.

Σα να μην έφτανε το μπάζωμα του τόπου της τραγωδίας, η αδράνεια των αρμόδιων αρχών να συλλέξει στοιχεία, η παρωδία στη Βουλή και το πόρισμα-ντροπή της ΝΔ που ρίχνει όλες τις ευθύνες στον μοιραίο σταθμάρχη και τους νεκρούς μηχανοδηγούς, η επιχείρηση συγκάλυψης συνεχίζεται, όπως καταγγέλλει ο κ. Κωνσταντινίδης.

Μετά την είδηση ότι ξεκίνησαν έρευνες με εντολή του ειδικού εφέτη ανακριτή στο ιδιωτικό χωράφι όπου μεταφέρθηκε παρανόμως το χώμα από το σημείο της σύγκρουσης, ο κ. Κωνσταντινίδης καταγγέλλει μιλώντας στον 98.4 την προχειρότητα και τις περίεργες διαδικασίες στη νέα δειγματοληψία από το συγκεκριμένο οικόπεδο.

Στο σημείο γίνεται συλλογή δειγμάτων των χωμάτων από κλιμάκιο της Χημικής Υπηρεσίας Λάρισας προκειμένου να διακριβωθεί αν στο χώμα εντοπίζονται εύφλεκτα υλικά, όπως το ξυλόλιο που φέρεται ότι μετέφερε παράνομα το εμπορικό τρένο και προκάλεσε τη μεγάλη έκρηξη με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών.

Ωστόσο, οι δειγματοληψίες όπως καταγγέλλει ο κ. Κωνσταντινίδης δεν γίνονται με βάση τα διεθνή πρωτόκολλα αφού στο σημείο έχουν επέμβει μπουλντόζες και βαρέα οχήματα τα οποία μπορεί να προκαλέσουν καταστροφή των στοιχείων. Παράλληλα, όπως λέει ο ίδιος, η δειγματοληψία έπρεπε να γίνεται με ελαφρά χειροκίνητα ειδικά εργαλεία. Ουσιαστικά μολύνεται ο χώρος του πεδίου.

Μάλιστα, όπως τονίζει ο κ. Κωνσταντινίδης από τον τεράστιο όγκο του χώματος ελήφθησαν μικρά δείγματα, τα οποία δεν επαρκούν για την έρευνα και ουσιαστικά παρατηρείται μια επανάληψη της διαδικασίας που έγινε στο Κουλούρι, όπου τα δείγματα συλλέχθηκαν με λάθος τρόπο.

Ο ίδιος μιλά για πρακτικές που προκαλούν πολλά ερωτήματα και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο σκοπιμοτήτων με στόχο την παραποίηση ή ακόμα και την ακύρωση στοιχείων.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 828


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα