ΞΕΦΥΓΕ ΤΕΛΕΙΩΣ... Η ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΣΣΑ ΚΕΡΑΜΕΩΣ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΑ  ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!!! Και το πολύ αποκαλυπτικό και σημαντικό σχόλιο του NIOLAND.

ΞΕΦΥΓΕ ΤΕΛΕΙΩΣ... Η ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΣΣΑ ΚΕΡΑΜΕΩΣ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!!! Και το πολύ αποκαλυπτικό και σημαντικό σχόλιο του NIOLAND.

10 Μαΐου, 2023 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:793
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και … σιχτιρίζω…

Προπαγανδιστικό mail Κεραμέως στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας: Δίνει «γραμμή» για ΝΔ!

 

Δεν έχει το θεό του το… επιτελικό κράτος

Στον πανικό τους να παραμείνουν στην εξουσία, μεταχειρίζονται κάθε τρόπο, ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ…
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΗΝ … ΑΓΡΟΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ… ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ…
Άλλωστε, όπως είχε πει και ο ΓΑΠ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ…
ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΥΛΛΑΕΙ Η ΛΑΖΑΡΕΙΟΣ ΛΕΠΡΑ…
Σ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ…
ΚΑΝΤΕ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΑΒΑΝΙ Η ΑΠΟΧΗ!!!
ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΑΛΛΟ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Κοιτάξτε τη καμάρι με τον ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ!!!
Είναι αυτή που αποδιέλυσε την ΠΑΙΔΕΙΑ… 
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ, ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ…
Προσθέτω και το πολύ σημαντικό σχόλιο του NIOLAND.

Είναι απίστευτα τα όσα κάνουν τα στελέχη της κυβέρνησης του επιτελικού κράτους, προκειμένου να κρατηθούν στην εξουσία.

Μετά τον CEO της NOS ΙNSURANCE, Αλέξη Λιάγκα, ο οποίος προκάλεσε σάλο όταν έχοντας δίπλα του τον Άδωνι Γεωργιάδη απείλησε τους εργαζόμενους να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, τώρα έρχεται η ίδια η υπουργός Νίκη Κεραμέως να δώσει «γραμμή».

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Καβάλας, Ελένη Σακαλή, εστάλη email που φέρει την υπογραφή της και με προπαγανδιστικό περιεχόμενο για να δώσει γραμμή ψήφου στη Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα το email υπογράφει η Νίκη Κεραμέως ως υπουργός και όχι ως υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ.

Το επίμαχο ηλεκτρονικό μήνυμα εστάλη στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας το μεσημέρι της Δευτέρας και σε αυτό, ανάμεσα σε άλλα, επισημαίνεται «οι εκλογές της 21ης Μαίου θα κρίνουν πώς θα προχωρήσει η Ελλάδα στο μέλλον. Για να συνεχίσει με βήματα σταθερά τολμηρά μπροστά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ στο δρόμο που χαράξαμε μαζί».

Η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Καβάλας που δημοσιοποίησε το νέο αίσχος, μιλώντας στο ραδιόφωνο Kavalanews 102.8, έκανε λόγο για καταπάτηση θεσμών και ζήτημα δημοκρατίας.

Σύμφωνα δε με την εκτίμησή της το προπαγανδιστικό email εστάλη στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Καβάλας για να προωθηθεί στα σχολεία.

 

Πηγή

Και το πολύ σημαντικό σχόλιο του NIOLAND…

NIOLAND λέει:

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ

AN EINAI ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

https://www.younggloballeaders.org/community?utf8=%E2%9C%93&q=&status=active&class_year=2020&sector=&region=a0Tb00000000DCLEA2#results

ΣΧΟΛΕΙΟ “Young Global Leaders” ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ (WEF)
ΤΑΞΗ 2020 —> ΦΡΕΣΚΟΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ, Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΤΣΙΤΑΤΑ.

 

 

 

 

 

Προβολές : 793


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα