ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... Το ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΙΑΜΕΠ, ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΩΡΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... Το ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΙΑΜΕΠ, ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΩΡΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

10 Ιουλίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,256
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω, οργίζομαι και … αναρωτιέμαι…

ΕΛΙΑΜΕΠ: «Η Ελλάδα επιμένει να προβάλλει μαξιμαλιστικούς ισχυρισμούς αμφίβολης νομιμότητας απέναντι στην Τουρκία»!

Πρωτοφανής δημοσίευση από το… γνωστό ίδρυμα που «σπρώχνει» την Ελλάδα να αποδεχτεί τις «Πρέσπες του Αιγαίου»

Ας ξεκινήσουμε από το βασικό…

Πως το ΕΛΙΑΜΕΠ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΚΟ, ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΣΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ…

 

 

 

Δεν υπάρχει ούτε μια ελληνικη παρουσία, ούτε μια ελληνική φωνή μέσα σ’ αυτή τη σφηκοφωλιά, που αν ήμασταν ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, θα έπρεπε να της έχουμε βάλει φωτιά…

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΥΜΒΑΛΑ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

 

ΠΡΩΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ…

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΟΥΛΓΚΑΡΙΑ, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ, ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΓΙΑ ΤΟ … ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ…

Η Ε.Υ.Π. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΙ;;;

ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ;;;

ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΤΗΣ MOSSAD…

ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, Ή ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;

ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

 

Tο γνωστό ΕΛΙΑΜΕΠ κατηγορεί την Ελλάδα ότι «επιμένει να προβάλλει μαξιμαλιστικούς ισχυρισμούς αμφίβολης νομιμότητας σε ζώνες κυριαρχίας» και άρα είναι η βασική υπεύθυνη για την «έλλειψη προσέγγισης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις»!

Δηλαδή, η Ελλάδα η οποία δεν προβάλλει καμία απαίτηση έναντι της Τουρκίας η οποία αντίθετα διεκδικεί μέρος των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, κατηγορείται από το ΕΛΙΑΜΕΠ για «μαξιμαλιστικές διαθέσεις» έναντι της Άγκυρας!

Κατά το ΕΛΙΑΜΕΠ η «Γαλάζια Πατρίδα» της Άγκυρας πους φτάνει μέχρι έξω από την Εύβοια είναι κάτι το… φυσιολογικό που θα πρέπει να το αποδεχτούμε χωρίς αντιρρήσεις και αντιδράσεις!

 

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε κείμενο το οποίο υπογράφουν οι Ανδρέας Στεργίου, Θεόδωρος Τσίκας, Κωνσταντίνος Τσιστελίκης και Αλέξης Ηρακλειδής, στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

Ο συνεχιζόμενος ανταγωνισμός και η έλλειψη προσέγγισης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις φαντάζει ως η φυσική κατάσταση των πραγμάτων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

• Η Τουρκία έχει εγείρει μια σειρά από προκλήσεις σε διάφορες πτυχές της ελληνικής κυριαρχίας, μερικές φορές υποστηριζόμενες από λεκτικές απειλές, ενώ η Ελλάδα επιμένει να προβάλλει μαξιμαλιστικούς ισχυρισμούς αμφίβολης νομιμότητας σε ζώνες κυριαρχίας.

Όσον αφορά το κυπριακό αίνιγμα, πολύτιμο διπλωματικό κεφάλαιο έχει σπαταληθεί από την ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2004.

• Ταυτόχρονα, οι δύο χώρες αντιμετωπίζουν κοινές απειλές για τη βιοποικιλότητα και τις αλιευτικές δραστηριότητες, καθώς και προκλήσεις για την ασφάλεια του κλίματος και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, που μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με κοινή διασυνοριακή δράση.

Ενόψει των τρομακτικών προκλήσεων που σχετίζονται με το κλίμα και αναμένεται να πλήξουν ιδιαίτερα έντονα την Ανατολική Μεσόγειο, η συνεργασία δεν είναι θέμα επιλογής αλλά αναγκαιότητας και επιβίωσης.

«Στην Ελλάδα αυτό που χρειάζεται είναι μια πολύ καθυστερημένη και γόνιμη συζήτηση για διάφορα θέματα που έχουν τραυματίσει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε ουσιαστικό διάλογο είναι να παραμεριστούν όλα όσα δηλητηρίασαν τις διμερείς τους σχέσεις, όλα όσα απείλησαν την ειρήνη και την ασφάλεια, καθιστώντας τη χρήση των φυσικών πόρων αναποτελεσματική και θέτοντας σε κίνδυνο την ευημερία των πολιτών τους».

Το κείμενο δημοσιοποιείται λίγες ημέρες  πριν από τη συνάντηση που θα έχουν Μητσοτάκης και Ερντογάν στο Βίλνιους.

Να θυμίσουμε τις αδιανόητες δηλώσεις από τον Θάνο Βερέμη του ΕΛΙΑΜΕΠ πριν δύο χρόνια, όταν είπε πως οι Τούρκοι μπορεί να στείλουν 50.000 στρατιώτες και να καταλάβουν το Καστελόριζο βάζοντας τον πληθυσμό του σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πρόκειται να γίνει την προσεχή Τετάρτη γύρω στις 12 το μεσημέρι, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου στο Βίλνιους της Λιθουανίας,ξεκινώντας έτσι την διαδικασία για τις «Πρέσπες του Αιγαίου» δηλαδή την παραχώρηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αρχιπέλαγος.

Μαζί με τον πρωθυπουργό θα είναι ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, η υφυπουργός Εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου κατά πάσα πιθανότητα και η διπλωματική σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη, η Άννα Μαρία Μπούρα.

 

Πηγή

Προβολές : 1,256


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα