Οίκος Παραφύσιν Ανεκτικότητας... (αυτό είναι η νεοελληνική κοινωνία)

Οίκος Παραφύσιν Ανεκτικότητας... (αυτό είναι η νεοελληνική κοινωνία)

1 Νοεμβρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:837
Μοίρασέ το

 

Ο Νεοέλληνας ως θλιβερός, καταγέλαστος Διαπιστωτής. Πώς να τον πάρεις σοβαρά, τι να του (πρωτο) προσάψεις, τι να του καταλογίσεις, πώς να τον ανεχτείς (!). «Βλέπει τον λύκο (τους ευθυνόμενους) και ψάχνει τον ντόρο» μετά μανίας –και βλακείας – περισσής. Ξενίζει ο φαυλεπίφαυλος κύκλος της ηλιθιότητας των σχοινοτενών συζητήσεων , αναζητήσεων και της προέλευσης της … κομματικής!. Τι ειρωνεία αλήθεια, τι εικόνα αποστροφής!.

Αηδιαστικοί βιαστές, συμπεριφοράς εμετικής, τιμωρούνται με ποινές χάδια και αποφυλακίζονται, για να συνεχίσουν την απάνθρωπη, δολοφονική ψυχών και σωμάτων δραστηριότητά τους, με την οποίαν αδυνατείς (αν έχεις ακόμη και ψήγματα ήθους) να συμβιβαστείς.

 

 

Αν δεν το έχετε αντιληφθεί, ως λαός και ως έθνος βρισκόμαστε στο τελευταίο σκαλοπάτι της αποσύνθεσης…

Η διαστροφή έγινε καθημερινό γεγονός, η οικογένεια έπαψε να αποτελεί το κύτταρο της χώρας αυτής, οι κλειστές πόρτες κρύβουν ανείπωτα δράματα και τραγωδίες και το χειρότερο είναι πως … συνηθίσαμε ΤΟ ΤΕΡΑΣ…

Στην ουσία ούτε που μας αγγίζουν τα γεγονότα που βλέπουν καθημερινά την δημοσιότητα…

ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ, και ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ, έγιναν απλά τα διαλείμματα κλειδαρότρυπας, για να εκτονωθούμε γράφοντας στο διαδίκτυο την αγανάκτησή μας, και … ως εκεί…

Ύστερα, αλλάζουμε κανάλι… αλλάζουμε ιστολόγιο και το βράδυ πάμε με… “ήσυχη συνείδηση” να κοιμηθούμε…

ΚΙ ΟΜΩΣ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ…

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ, ΑΚΟΥΤΕ;;;

ΣΙΩΠΗ… μια ταφική σιωπή πάνω απ’ όλους μας και μέσα σε όλους μας… χωρίς εξαίρεση καμία…

Σωτηρία και φως στο σκοτεινό τούνελ, ούτε που διαφαίνεται…

Δεν περιμένω από κανέναν θεσμικό ταγό το παραμικρό θετικό βήμα…

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ… ΑΗΔΙΑΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ… ΘΕΛΩ ΕΡΓΑ ΟΥΣΙΑΣ… ΘΕΛΩ ΠΡΑΞΕΙΣ…

Θα περιμένω ακόμα για λίγο, από όσους παρέμειναν μέσα τους ΑΝΘΡΩΠΟΙ, κάτι να κάνουμε… κάπως να αντιδράσουμε…

Μόνο που δεν μου ‘μεινε πολλή υπομονή, ούτε χρόνος…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Δεν αναρωτιέσαι γιατί ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, δεν παραδίδει το στικάκι με τους ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΑ;;;

ΔΕΝ  ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΡΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;;;

 

 

Κώστα Δημ Χρονόπουλου

Στο ερώτημα : «Τι άραγε είμαστε εμείς», μπορείς πολύπλευρα /πολυεπίπεδα να τοποθετηθείς.

Πχ να ισχυριστείς πως: «είμαστε ένας εκτεταμένος Οίκος Ανοχής».

Ή : «Μία χώρα ενοχής».

Ή ακόμη: «Μια κοινωνία άφατης δυσπερίγραπτης ανεκτικότητας – ανοχής».

Ή : «Τόπος εκτεταμένης σήψης και αποφοράς αηδιαστικής».

Υπάρχει αναντίλεκτα δυσχέρεια επακριβούς και ακριβοδίκαιης περιγραφής.

Συνελόντι ειπείν: «Είμαστε ό, τι δεν θα έπρεπε να είμαστε οι Έλληνες, εμείς».

Αδιαφιλονίκητα περάσαμε το δυσάρεστο στάδιο της παρακμής.

Προχωρήσαμε στην αλλοίωση /αποσύνθεση , στην οζώδη σήψη, περιπέσαμε σε κατάσταση γάγγραινας που χρήζει άμεσης επεμβάσεως διασωστικής.

Σε κάθε περίπτωση δημιουργείται σύγχυση, επακολουθεί σύγχιση αφού το παιχνίδι της εξυγίανσης παίζεται εν ου παικτοίς.

Αναζητούνται ένοχοι μόνον σε «οίκους ανοχής», ενώ θα έπρεπε η επικέντρωση να εστιάζεται, κυρίως αλλού, αν πράγματι υπάρχει βούληση αλλαγής πραγματικής: στους ανεκτικούς «ανθρωπιστές», στους αδιάφορους ωχαδερφιστές, στους πολιτικούς υπευθυνοανεύθυνους, στους επιεικείς νομοθετούντες, και στο κοινωνικό σύνολο μιας εκφυλισμένης , μοντέρνας εποχής.

Η χαρά του κάθε ανθρωποειδούς /υπανθρώπου (σ.σ και όχι όπως κάκιστα το πόπολο μηρυκάζει: κτηνανθρώπου.

 

Τα κτήνη / ζώα δεν μεταχειρίζονται έτσι τα παιδιά τους) που βιάζει, εκδίδει, εκμεταλλεύεται και καταστρέφει αθώες παιδικές ψυχές, για ίδιο οικονομικό όφελος ή για την απόλαυση της ειδεχθέστερης παιδεραστικής διαστροφής.

Και, αντί να συνέλθουμε όλοι – ως κοινωνία, πολιτεία – αρκούμαστε (παλιά μου τέχνη κόσκινο) σε … διαπιστώσεις, συννεφοπτώσεις, συζητήσεις ανούσιες και γελοίες , κουτσομπολίστικης διαλεκτικής.

Ο Νεοέλληνας ως θλιβερός, καταγέλαστος Διαπιστωτής. Πώς να τον πάρεις σοβαρά, τι να του (πρωτο) προσάψεις, τι να του καταλογίσεις, πώς να τον ανεχτείς (!).

«Βλέπει τον λύκο (τους ευθυνόμενους) και ψάχνει τον ντόρο» μετά μανίας –και βλακείας – περισσής.

Ξενίζει ο φαυλεπίφαυλος κύκλος της ηλιθιότητας των σχοινοτενών συζητήσεων , αναζητήσεων και της προέλευσης της … κομματικής!. Τι ειρωνεία αλήθεια, τι εικόνα αποστροφής!.

Αηδιαστικοί βιαστές, συμπεριφοράς εμετικής, τιμωρούνται με ποινές χάδια και αποφυλακίζονται, για να συνεχίσουν την απάνθρωπη, δολοφονική ψυχών και σωμάτων δραστηριότητά τους, με την οποίαν αδυνατείς (αν έχεις ακόμη και ψήγματα ήθους) να συμβιβαστείς.

Μακάρι ετούτη τη φορά η πολιτεία, η κοινωνία, η Εκκλησία, η πνευματική ηγεσία , η Δικαιοσύνη , και όλοι οι καθ ‘ύλην αρμόδιοι, να πάρουν επιτέλους μέτρα λυσιτελή, ώστε να ξεφύγουμε από τον δυσώδη βόρβορο, ο οποίος μας περιήγαγε σε κατάσταση ανυπόφορης πνιγμονής.

ΥΓ Δεν έχει πλέον – ούτε και εκ μέρους μου – νόημα η επανάληψη μέτρων εξυγιαντικής εφαρμογής.

Ανάνηψη από το ηθικό κώμα απαιτείται επειγόντως, τόσο από τους πολίτες, όσο κυρίως από τους ταγούς –πολιτικούς και πολιτειακούς – ένα σάλπισμα αφύπνισης , βούλησης πολιτικής.

Όταν όμως φτάσει μοιραία η ώρα της αφαίρεσης /αποκοπής μελών προκειμένου ο ασθενής από την γάγγραινα να διασωθεί, θα τεθεί ζήτημα κοινής λογικής: Αν αφαιρεθούν τα πολλά σάπια μέλη /όργανα, θα απομείνουν ελάχιστα ,κάτι που θα ακυρώσει την χρησιμότητα της χειρουργικής. Επομένως οι καιροί ου μενετοί, κοντολογίς !…..

 

Πηγή

Προβολές : 837


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα