Οι Αποκαλύψεις – Προειδοποιήσεις του Α. Καλογερόπουλου άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου και ξαναφέρνουν στη δημοσιότητα ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ!!!

Οι Αποκαλύψεις – Προειδοποιήσεις του Α. Καλογερόπουλου άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου και ξαναφέρνουν στη δημοσιότητα ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ!!!

23 Ιανουαρίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,002
Μοίρασέ το

 

     ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΕΝΟΣ        ΕΘΝΟΥΣ!!!

 

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ –  ΑΙΓΑΙΟ – ΚΡΗΤΗ – ΚΥΠΡΟΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ  ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!

 

Η ΚΡΗΤΗ ΗΔΗ είναι υπο κατοχή. Εάν δεν σας αρκεί η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και οι ΒΑΣΕΙΣ σε έδαφος της Κρήτης … με την αυτονόμηση θα αποκτήσετε σύντομα και μία ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ και ίσως και ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ.

 

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Μεγάλους μπελάδες και φωτιές, άναψε ο συνταγματάρχης ε.α. Ανδρέας Καλογερόπουλος στην προηγούμενη ανάρτηση (εδώ), με την αναφορά του στην … ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ – ΛΙΒΥΗ – ΑΙΓΥΠΤΟ…  κι αυτό, γιατί στα φωτογραφικά αρχεία των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, υπάρχει ανάρτηση από το 2010, περί… ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ… από πατριωτικό ιστολόγιο που άφησε εποχή…

Και επειδή το θέμα είναι ΜΕΙΖΟΝ και ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ γιατί κάποιοι ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ κινούν το ζήτημα εδώ και δεκαετίες… ασχέτως αν το θέμα πήρε διαστάσεις την τελευταία δεκαετία περίπου…

Την εικόνα, τη βρήκα στο φωτογραφικό αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, όπως βρήκα κι άλλες για το θέμα αυτό…

Επειδή όμως το αρχείο του παλιού ιστολογίου των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, δεν περιλαμβάνει όλα τα θέματα που έχουν αναρτηθεί, ούτε  τις ετικέτες για να τα βρώ, αναζήτησα το θέμα σε άλλα ιστολόγια…. το βρήκα και το παρουσιάζω, γιατί τα γεγονότα τρέχουν ολοταχώς και βέβαια τα πιόνια στην σκακιέρα, τα κινεί το ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΜΠΕΝΙ ΜΠΕΡΙΘ…

 

Προσέξτε τι γράφει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας για την ΒΡΩΜΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ … ΓΙΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

Μήπως η παρακάτω φωτογραφία, λέει πολλά;;;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ…ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ… ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ… ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…

Η ΑΡΧΗ, ΔΕΝ  ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ…

ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ… 

ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ…

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ –  ΑΙΓΑΙΟ – ΚΡΗΤΗ – ΚΥΠΡΟΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!

 

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!

       ΤΟΥΡΚΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ!!!

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως πρώτος το είχε πει ο ΔΙΗΝΕΚΗΣ…

 

Διαβάστε το θέμα που ακολουθεί από το 2010… και ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ, όπως λέει στην προηγούμενη ανάρτηση και στο βίντεό του ο συνταγματάρχης ε.α. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ.(εδώ)

Δείτε και διαβάστε το πρόσωπο του “ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ” ΠΟΥ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!!!

 

 

 

Αν ψάξετε στο διαδίκτυο, μήπως διαπιστώσετε πως το όνομα “ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ”, έχει σχέση με τα Κύθηρα και είναι… ΟΒΡΑΙΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ…;;;

 

Κι αν είναι έτσι, μήπως εξηγείται και η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ του Κασιμάτη που δεν είναι καν κρητικός;;;

Βλέπετε τι περίεργες φάτσες, παρουσιάζονται στα τηλεοπτικά κανάλια και … μιλούν για την … ανεξαρτησία της Κρήτης;;;

Σας φαίνονται για … ελληνικές φάτσες ή για τους γνωστούς γαμψομύτιδες που διαθέτουν όμως ελληνικά ονόματα;;;

Προσέξτε τι γράφει και το πρωτοσέλιδο αυτής της εφημερίδας που εικάζω πως είναι κρητική και είναι δεκαετίες πριν…

Μια ζωή οι εβραίοι εποφθαλμιούν τον Ελληνισμό… και θέλουν να τον αφανίσουν.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Πολλοί μιλούν για αυτονομία. Που οδεύουμε;

 • Περί αυτονομίας ο λόγος;
 • Η χώρα έχει πια βυθιστεί σε ένα οδυνηρό για το τόπο και τους πολίτες του, τέλμα.
 • Η Κρήτη τα ίδια!
 • Είναι ίσως η ώρα να πέσουν οι μάσκες;

     28/5/10

του Βασίλη
Κασιμάτη

 

Το ΔΝΤ είναι πια για τα καλά, ο απόλυτος άρχοντας του Ελληνικού παιχνιδιού. Ότι μας ζητούν, εμείς θα εκτελούμε. Μόνο που αυτοί που τα ζητούν είναι κυρίαρχα εκτός Ελλάδας, εκτός Ευρώπης και κυρίως εκτός πραγματικότητας.

 

Και λέμε εκτός πραγματικότητας διότι απλούστατα ποιος λογικός νομοθέτης ή οικονομολόγος θα πίεζε σε ασφυκτικό σημείο πολίτες μιας χώρας που ήδη βρίσκονται στο σύνολό τους στο κατώφλι της ομοιογενούς χρεοκοπίας, απόρροια ενός σαθρού συστήματος, ενός συστήματος που τους κατάκλεβε όλα αυτά τα χρόνια και το σπουδαιότερο οι υπεύθυνοι θα μείνουν παντελώς ατιμώρητοι και ανενόχλητοι να ξεκοκαλίζουν το βιος και τους κόπους ετών, όλων του Ελληνικού λαού.

 

 

Πρόσφατο παράδειγμα η κυνική δήλωση του πρώην υπουργού Τάσου Μαντέλη για την SIEMENS. «Ναι τα πήρα. Μόνο 200,000 ευρώ. Όλοι τα “πιάνουν”, γιατί απορείτε;» απάντησε στην εξεταστική επιτροπή!
Και ο λαός πεινά!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν λόγο για δυναμικές κινητοποιήσεις στο άμεσα προσεχές μέλλον. Πολύ μιλούν επίσης ακόμα και λαϊκές εξεγέρσεις ή ακόμα και  για επαναστάσεις.

Και πολλοί είναι αυτοί που ρωτούν. Γιατί; Γιατί η Κρήτη πρέπει να βρίσκεται στην ίδια μοίρα με την υπόλοιπη Ελλάδα, ακούγεται από χιλιάδες στόματα σε όλο το νησί;. Γιατί η υπερ-πλουτοπαραγωγική Κρήτη με τους υπερ-εργατικούς της κατοίκους και την ευλογημένη από το Θεό καρποφόρα γη, πρέπει να αντιμετωπίζει λίαν σοβαρό πρόβλημα ουσιαστικής επιβίωσης;

Και ερχόμαστε στο δια ταύτα.

Η εφημερίδα μας τολμάει για πρώτη φορά στη δημοσιογραφικά χρονικά του τόπου, να ασχοληθεί με ένα θέμα που σιγοκαίει, με ένα θέμα που πονάει πολλούς «γείτονες», με ένα θέμα που πιότερο τώρα παρά ποτέ δείχνει να καταλαμβάνει ολοένα και περισσότερο χώρο στις συζητήσεις των Κρητικών όλου του νησιού.

Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο και το γνωρίζει όλη η Ελλάδα αυτό, για το δημοψήφισμα του 2012 και ότι το έχουν θάψει κάποιοι μεθοδευμένα, εδώ και πολλά χρόνια.

Υψηλόβαθμα στελέχη της σημερινή μας κοινωνίας θεωρούν ότι τέτοιο θέμα δεν υφίσταται. Εμείς μπορεί και να συμφωνήσουμε! Γιατί να περιμένει ο Κρητικός το 2012, όταν το σπίτι του καίγεται σήμερα;

 

Αυτονομία είτε διοικητική είτε οικονομική, στη Κρήτη;

 

Το θέμα αυτό αγαπητοί αναγνώστες είναι πολυσυζητημένο στη Κρήτη, εντούτοις όμως κανένας δεν τολμά να το φέρει σε δημόσια διαβούλευση.

Αναρωτιέται κανείς γιατί;

Μήπως δεν συμφέρει κεντρικά οικονομικά όργανα και φατρίες αυτό;

Εμείς πάντως σαν εφημερίδα και επειδή δεν μπορούμε να γυρίζουμε άλλο το πρόσωπό μας στο πρόβλημα, επειδή έχουμε ιερή υποχρέωση έναντι των αναγνωστών μας, επειδή φέρουμε ευθύνη στην ολιγωρία και επειδή η ιστορία μας κρίνει όλους, τολμούμε να αγγίξουμε το ζήτημα, προσεγγίζοντας το με όσο πιο υπεύθυνο και χρηστικό τρόπο γίνεται, καταγράφοντας τον παλμό των απανταχού Κρητικών και σημειώνοντας την λαϊκή βούληση, παραθέτοντας μια σειρά από στοιχεία με τα οποία είτε συμφωνούμε ως δημοσιογράφοι, είτε διαφωνούμε, οφείλουμε όμως να τα παρουσιάσουμε δίχως ρεβανσιστικές τάσεις.

 

Από τη μια βλέπουμε πολιτικούς & οργανώσεις να κατηγορούν όσους Κρητικούς τολμούν να το σκεφτούν και να τους αποκαλούν προδότες, ανιστόρητους, ακόμα και ανεγκέφαλους.

 

Ότι ίσως κατευθύνονται από ξένα κέντρα. Γιατί; 

 

Μας προβληματίζει έντονα αυτό το γεγονός. Απλή σκέψη απλών πολιτών που βλέπουν το αυτονόητο και εκφράζονται. Γιατί οι θεσμικοί άρχοντες της χώρας και κυρίως της πολιτικής ηγεσίας γυρνούν το πρόσωπό τους στο πρόβλημα, αλλά και στη Κρήτη, κινδυνολογώντας και παρουσιάζοντας «Θερβαντικούς Ήρωες» κατά των Κρητικών.

Η Κρήτη όμως είναι ένας πλούσιος τόπος, με τεράστιο όγκο παραγωγής και εργατικούς ανθρώπους. Γιατί να πεινά;


Αυτός είναι λοιπόν ένας απλός και απόλυτα ορθολογικός συλλογισμός και σίγουρα δεν δύναται να κρύβει ούτε αλλότρια συμφέροντα, ούτε ξένες νουθεσίες, λέμε εύλογα εμείς.

 

Κρήτη

Η Κρήτη θεωρείται από πολλούς η πιο πλουτοπαραγωγική περιφέρεια της Μεσογείου και μια από τις πιο «ευλογημένες» σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Έρευνες και στοιχεία αποκαλύπτουν ότι η Κρήτη αποτελεί το:

 • 36% του Ελληνικού τουρισμού,
 • 3η γεωργική δύναμη πανελλαδικά,
 • 1η σε κτηνοτροφία, αστείρευτη σε νερό και πολλές πρώτες ύλες,
 • με σημαντική ανάπτυξη στη βιοτεχνία και ελαφρά βιομηχανία,
 • με πολιτισμό, κουλτούρα και ιστορία που όμοια δεν έχει όλη η Ελλάδα,
 • με ακτοπλοΐα που διοικεί κατ΄ουσίαν τις Ελληνικές θάλασσες,
 • με επιχειρηματικά μυαλά που διαπρέπουν τόσο εντός όσο και κυρίως, εκτός Κρήτης, με απεριόριστες ακόμα δυνατότητες ανάπτυξης,
 • με πανεπιστήμια τα οποία μορφώνουν χρόνια τώρα, εκατομμύρια Ελληνόπουλα

και τόσα άλλα που φτάνουν να γεμίσουν την ατζέντα και του πλέον δύσπιστου οικονομολόγου ή τεχνοκράτη

Κυρίες & κύριοι, όταν μιλάμε για την Κρήτη, κάνουμε λόγο για ένα τόπο με αιματοβαμμένη προσφορά για την λευτεριά της χώρας, που όμοια δεν διεκδικεί κανένα άλλο σημείο της Ελλάδας.

Το χρέος μας όμως το κάναμε! Κραυγάζουν πολλοί πολίτες της νήσου. Εκεί που προσφέραμε όλες αυτές τις δεκαετίες, σέβονται τη προσφορά μας; Την αναγνωρίζουν; Την εκτιμούν;

Αναρωτιούνται πολλοί και οφείλουμε να τα καταγράψουμε.

Κάποιοι πάλι λένε ότι ο εθνάρχης Ελευθέριος Βενιζέλος μας ένωσε με την Ελλάδα. Το ερώτημα είναι όμως γιατί μας ένωσε; Μας ένωσε για το καλό της Κρήτης ή για το καλό της Ελλάδας. Διότι θυμόμαστε όλοι ότι όταν παρέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας το 1910,  Ελλάδα έφτανε μέχρι την Λαμία. Με τον Κρητικό πλούτο και τη Κρητική λεβεντιά όμως, συνεισφέραμε ταμάλα στον αγώνα της απελευθέρωσης και φτάσαμε μέχρι τα «Παράλια».

Επομένως οφείλουμε να επαναλάβουμε αυτό που λένε όλοι. Το χρέος μας το κάναμε

Γνωρίζουν  λέει ο Κρητικός λοιπόν, τα Ελληνόπουλα, ποιος ήταν ο Κωστής Γιαμπουδάκης, ο καπετάν Μιχαήλ Κόρακας, ποιος ήταν ο Σπύρος Καγιαλές – Καγιαλεδάκης και τόσους άλλους Κρήτες ήρωες, ή διδάσκονται σκόπιμα μόνο τον Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη και τον Παπαφλέσσα;

Από την άλλη πάλι, γιατί παραμένουν τα Κρητικόπουλα ανιστόρητα σε ότι σχετίζεται με τους ήρωες του τόπους τους και στα Ελληνικά σχολικά βιβλία οι αναφορές εστιάζονται μόνο στους Πελοποννήσιους και Μακεδόνες ήρωες;

Γιατί το Κρητικόπουλο δεν μαθαίνει ότι υπάρχουν 800 Κρητικοί τάφοι στην Μακεδονία, προγόνων μας που προσέφεραν τον αίμα τους υπό του Εθνάρχη Βενιζέλου στην εκστρατεία απελευθέρωσης της Βορείου Ελλάδας την δεκαετία 1910-1920.

Χαρήκαμε όμως όταν ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ως γνήσιος Μακεδόνας, ερχόμενος στο Ρέθυμνο τον περασμένο Νοέμβριο για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ., ευχαρίστησε δημόσια του Κρητικούς για την μεγάλη τους αυτή προσφορά μνημονεύοντας τους τάφους μας στην πατρίδα του.
Και για την Μάχη της Κρήτης; Εκεί τι να πούμε; Βιβλία και βιβλία στα οποία υποκλίνονται οι Ευρωπαίοι και συνομολόγησαν με τρανές ιστορικές τους δηλώσεις, όλοι οι ηγέτες των χωρών που έλαβαν τότε μέρος στις συμμαχικές δυνάμεις κατά του «Άξονα».

Αγαπητοί αναγνώστες, σήμερα προσπαθούμε να κάνουμε μια απλή αλλά και κατά το δυνατόν – λακωνική καταγραφή – συγκεκριμένων σημείων για να θυμηθούμε ποια είναι η Κρήτη και τι τελικά μοίρα της άξιζε και της αξίζει.

Οδηγούμαστε από τον κόσμο που χρόνια τώρα μας εκφράζεται ανοιχτά και πλέον το ζήτημα αποκτά τεράστιες διαστάσεις, σε μια εποχή που οι Έλληνες αναθεωρούν πολλά για τις κυβερνήσεις που ηγούντο τόσα χρόνια και που οδήγησαν τη χώρα στην άθλια σημερινή κατάσταση.

Καιρός λοιπόν να δούμε τι φωνάζει ο λαός στα χωριά, στις πόλεις, στην περιφέρεια, στα καφενεία, στις οικογενειακές συγκεντρώσεις, κλπ.

Δεν είμαστε εμείς που θα πούμε τι πρέπει να γίνει. Άλλωστε δεν είναι ο ρόλος μας αυτό. Οι δημοσιογράφοι καταγράφουν και παρουσιάζουν. Ο λαός αποφασίζει!

Τελευταίως και ειδικότερα μετά την παρουσίαση της «χρεοκοπημένης» Ελλάδας, γιατί περί αυτού ο λόγος και ας μας το χρυσώνει το χάπι ο πρωθυπουργός, στα Κρητικά στόματα ακούγεται ολοένα και εντονότερα η πρόταση Αυτονομίας της Κρήτης.
Πολύ ντόρος! Τι σημαίνει όμως αυτό;

Είχε κάνει λόγο θυμόμαστε, τον Δεκέμβριο του 2008 ο αείμνηστος συνάδελφος δημοσιογράφος Νίκος Κακαουνάκης για το ίδιο θέμα στο MEGA (21/12/08) και έπεσε όλη η Ελλάδα να τον φάει. Και τι δεν του κατονομάσανε. Τι προδότη τον είπαν, τι λαμόγιο και ένα σωρό άλλα επίθετα. Μα καλά σε αυτή τη Δημοκρατική χώρα, όποιος τολμά να εκφραστεί ανοιχτά τον τρώμε.

 


Το ρωτάμε αυτό διότι ο συνάδελφος δεν ζει πια. Τον έφαγε το σύστημα Υγείας της χώρας, το οποίo μάλιστα έμεινε και ατιμώρητο.

Μα ατιμώρητοι έμειναν και αυτοί όλοi που σήμερα οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία.

Και ας ζητάει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, από τον Πρωθυπουργό (στις 30/4/2010) να ερευνήσει και να οδηγήσει τους υπευθύνους στη φυλακή.

Το ταβάνι κοίταγε εκείνη την ώρα ο κ. Παπανδρέου!!

Τα ίδια από το Πρόεδρο και προ ημερών όταν τρεις συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους στα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Τότε ο κ. Παπούλιας είπε: «Βρισκόμαστε στο χείλος της Αβύσσου», δίνοντας την πραγματική διάσταση του προβλήματος για μια χώρα που έχει πτωχεύσει, που έχει υποστεί μια τρομερή καθίζηση, για μια χώρα που κάποιοι πολιτικοί την έβαλαν σε ένα δρόμο δίχως γυρισμό.

 

Επί τω πρακτέο

Και ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

Ποιους ΔΕΝ ωφελεί η τυχόν αυτονομία της Κρήτης ή η οικονομική ανεξαρτησία της. Μήπως εκείνους που διοικούν τη χώρα κατασπαταλώντας χρόνια τώρα το δημόσιο ταμείο; Δηλαδή την πλειονότητα των πολιτικών που απέτυχαν όλα τα περασμένα χρόνια να εξυγιάνουν το κατά πολλούς … Ελλαδιστάν.

 

Έσοδα – Έξοδα

Η Κρήτη φιγουράρει πρώτη στη λίστα μεταξύ των δεκατριών Ελληνικών «Καποδιστριακών» περιφερειών στο τι συνεισφέρει στο Γενικό Ταμείο του Κράτους.
Ποια η θέση της στο τι παίρνει ανταποδοτικά; Ενδέκατη με 4,5% του ΑΕΠ!!!

Και ας κάνουν λόγο για το ότι απορροφούμε μεγάλο ύψος επιδοτήσεων. Αυτά πάνε στο Golden Boys  του νησιού.

Ας τα πουν αυτά στα καθημερινά θύματα του ΒΟΑΚ, ας τα πουν στον αγρότη που βλέπει το λάδι του να πωλείται στα ράφια των Ελληνικών σούπερ μάρκετ επτά ευρώ το λίτρο όταν ο ίδιος το πουλάει με το ζόρι δυο και δυόμιση ευρώ. Τα ίδια με τη φέτα, το αρνάκι μας και τόσα άλλα.

Εσείς που μας διαβάζεται όμως τώρα, είδατε ποτέ … φως;
Το «μαγαζάκι» που λέγεται Φαράγγι της Σαμαριάς δίδει στο Ελληνικό ταμείο ένα εκατομμύριο τριακόσιες χιλιάδες ευρώ ετησίως, … προς διαχείριση πόρων.

 

Ποιους πόρους και ποιους δουλεύουν τελικά;

 

Σύμφωνα με στοιχεία, οκτώ χρόνια ζητούν εκεί οι υπάλληλοι να κατασκευαστεί ένα ελικοδρόμιο για να παίρνει τους οδοιπόρους του φαραγγιού που εμφανίζουν καρδιολογικά προβλήματα και μέχρι σήμερα φωνή βοώντος εν τη ερήμω!

 

Τα ίδια «μαγαζάκια» και στην Κνωσσό, Φαιστό, Μονές, κλπ.

Άλλοι πάλι εκφοβίζουν διακριτικά το Κρητικό λαό σπέρνοντας χρόνια τώρα την φημολογία περί του αν θα μείνουμε μονάχοι μας, θα μπουν οι Τούρκοι από το παράθυρο, όπως και στη Κύπρο.

 

Και ρωτάμε; Πόση αφέλεια πρέπει να κρύβει αυτό;

 

Διότι αναγκάζονται να τους θυμίσουν οι πολιτικοί επιστήμονες του τόπου μας, ότι όταν μπήκε ο «Αττίλας» στη Κύπρο το ΄74, στο νησί κατοικούσαν Τούρκοι ισόποσοι με το 22% του συνολικού πληθυσμού. Επομένως είχε σοβαρό λόγο ο «Αττίλας» να εισέλθει και ας μην ξεχνάμε ότι τότε τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά και σε άλλες εποχές.

Σήμερα η Κρήτη δεν έχει κανένα απολύτως ορατό κίνδυνο και από πουθενά.

 

Άλλωστε η ακρογωνιαία γεωγραφική της θέση την κάνει άκρως αγαπητή και συμπαθή σε Αμερική & Ευρώπη, που είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ουδείς αγγίζει τα πλούσια παιδιά.

 

Και ας μην ξεχνάμε λένε πολλοί ότι για τη ύπαρξη της Αμερικανικής βάσης, της μοναδικής στην Ελλάδα, ωφελείται οικονομικά η χώρα, δίχως να παίρνει «φράγκο» ο φυσικός γεωγραφικά οικοδεσπότης, που δεν είναι άλλος από την ίδια τη Κρήτη.
Με άλλα λόγια, καμία αποζημίωση για τα πυρηνικά που έχουμε μαζέψει στη Σούδα.

Η Κρήτη είναι από φύση της, πολύ πλούσια και πλουτοπαραγωγική! Επομένως αποτελεί «φίλο» προς όλους! Ένα πλούσιο φίλο, όλοι τον ζητούν για παρέα. Το γνωρίζουμε από τη καθημερινότητά μας και ας μην το αναγνωρίζουμε δημόσια αυτό. Βέβαια ο πλούτος μας δεν υφίσταται μόνο στα ταμεία, αλλά αναδιπλώνεται επίσης μέσα από την ιστορία μας, τον πολιτισμό και τη κουλτούρας μας.

Και μιας και αναφερθήκαμε λίγο νωρίτερα στη Κύπρο, ας αναρωτηθούμε.

Μέχρι που μπήκε η μαρτυρική Μεγαλόνησος στην Ευρώπη (πριν από 2 χρόνια), γνωρίζατε κανένα φτωχό Κύπριο;
Διότι εμείς όσο και αν ψάξαμε, δεν βρήκαμε.

 

Μα τι είχε η Κύπρος και οι πολίτες της ευημερούν;
Πλουτοπαραγωγικά, δεν συγκρίνεται με την Κρήτη.

Ούτε το ένα δέκατο της Κρητικής παραγωγής.

Μόνο τουρισμό και offshore εταιρίες έχουν, ενώ στερούνται ακόμα και το νερό, που ρέει άφθονο στη Κρητική γη. Και όμως παρόλα τα προβλήματά τους όλα αυτά το χρόνια, τα κατάφεραν οι Κύπριοι μια χαρά.

Αγαπητοί αναγνώστες, το 75% των Κρητικών σε ηλεκτρονική δημοσκόπηση του 2009 δείχνει να επιμένει στο άνοιγμα του φακέλου «2012-ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ».

Το 80% των Ελλήνων από την ηπειρωτική Ελλάδα αντιδρά έντονα σε αυτό.

Αναρωτιέται κανείς; Γιατί τέτοια φαγωμάρα;
Και γιατί οι πολιτικοί μας δεν παίρνουν θέση; Γιατί σιωπούν;

Συναντήσαμε προ καιρού στην ιστοσελίδα του κυβερνητικού Βουλευτή του Νομού κ. Μανώλη Όθωνα τα παρακάτω και σας τα παραθέτουμε αυτούσια:

«Η διοργάνωση των «Παιχνιδιών των Νήσων» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που φέτος πραγματοποιούνται στην Κορσική (21/05/2007), παρουσίασε πολλές και ενοχλητικές εκπλήξεις: Η αποστολή της Κρήτης καταφθάνοντας στο αεροδρόμιο της Κορσικής ήρθε αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη. Οι διοργανωτές στα επίσημα έντυπα που μοίρασαν εμφανίζουν την Κρήτη με τη σημαία της Κρητικής Πολιτείας σε αντίθεση με την αποστολή της Κέρκυρας που συμβολίζεται με την ελληνική σημαία.

Μετά βέβαια τις διαμαρτυρίες των Νομαρχών και των άλλων Ελλήνων που συμμετείχαν αποσύρθηκαν.

Η σημαία της Κρητικής Πολιτείας δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται από κάποιους ανεγκέφαλους ή επιτηδείους:

 • Στη δεκαετία του 1980 υπήρξε σχετική έξαρση του φαινόμενου εμφάνισης της σημαίας αυτής,
 • Αμερικανικές Κυβερνητικές Υπηρεσίες, δεκάδες Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, τα Καναδικά Ταχυδρομεία, εταιρείες Αμερικανικών συμφερόντων, όπως η UNITED AIRLINES, η NASA κ.ά, χαρακτηρίζουν επίσημα, εκ παραδρομής ή από οργανωμένη συγχορδία, την Κρήτη ως ανεξάρτητο Κράτος !
 • Μία τεράστια σημαία της Κρητικής Πολιτείας ανάρτησαν στην κερκίδα νεαροί από τα Μάλια στην έναρξη της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου ΕΠΣΗ στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 18 Απριλίου 2007 με τίτλο « ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ 2012».
 • Μια ημέρα μετά μαθητές σχολείου από το Ηράκλειο, το οποίο επισκέφτηκε το ελληνικό Κοινοβούλιο, είχαν σταμπαρισμένη στις μπλούζες τους τη σημαία της Κρητικής Πολιτείας.
 • Πολλά ιδιωτικά αυτοκίνητα στο Ηράκλειο φέρουν αυτοκόλλητα σήματα με την εν λόγω σημαία.
 • Ιστοσελίδες αναρτούν την παραπάνω σημαία και προβαίνουν σε ανιστόρητους ισχυρισμούς περί ανεξαρτησίας της Κρήτης!!!!!!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο περιοδικό monthlyreview. ( 09/05/2007), πηγή του προβλήματος είναι ξένη χώρα της Δυτικής Ευρώπης που φιλοξενεί ίδρυμα που ασχολείται με τις «Εθνικές μειονότητες». Να σημειωθεί ότι η σημαία αυτή, ΔΕΝ αποτέλεσε ποτέ σημαία ανεξάρτητου Κράτους της Κρήτης, αλλά της λεγόμενης Κρητικής Πολιτείας, που βρισκόταν υπό την εποπτεία και την κατοχή των μεγάλων δυνάμεων της εποχής (Αγγλία, Ρωσία, Γαλλία, Ιταλία).

Κατόπιν τούτων
Ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:
1. Σε τι ενέργειες προτίθεστε να προβείτε για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου από ξένες χώρες και οργανισμούς; 2.Οι υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας μας δραστηριοποιούνται προς την κατεύθυνση της αναζήτησης των ηθικών αυτουργών του φαινομένου;
Οι Ερωτώντες Βουλευτές:
Γιάννης Γ. Σκουλάς
Στυλιανός Ματζαπετάκης
Βασίλης Κεγκέρογλου
Μανόλης Στρατάκης
Μάνος Φραγκιαδουλάκης
Μιχάλης Καρχιμάκης
Μανόλης Σκουλάκης
Μανόλης Όθωνας
Χριστοδουλάκης Νίκος
»

Και ρωτάμε; Γιατί τέτοιο μένος από εκλεγμένους πολιτικούς για κάποιους που τολμούν να εκφράσουν τις προσωπικές τους θέσεις με τόσο απλά και ειρηνικά μέσα;
Στα ανωτέρω δεν είδαμε ούτε προστριβές, ούτε τραβηγμένες κινήσεις.

Τι σχέση μπορεί νά΄χει ο απλοϊκός αγρότης η ο σκληρά εργαζόμενος επιχειρηματίας στη Κρήτη με τα διεθνή καρτέλ;

Και εν τέλει τα καρτέλ ζητούν ενιαία κράτη για να τα διαχειρίζονται ευκολότερα και όχι πολλά κοκόρια να διαφεντεύουν το τόπο τους. Επομένως για ποια “ξένα κέντρα” κάνουν λόγο μερικοί;

Και ποιο είναι το έγκλημα, όταν κάποιοι διαδηλώνουν ειρηνικά ή κολλούν αυτοκόλλητα στα ι.χ. τους; Γιατί πρέπει ντε και καλά να είναι καθοδηγούμενοι από ξένα κέντρα και να κινδυνολογούμε αορίστως, κατευθύνοντας τον κόσμο σε άλλα συμπεράσματα, σε μια προσπάθεια να «κουκουλώσουμε» την αλήθεια, ρωτούν εκείνοι που τα κραυγάζουν, λέγοντας ότι η ιστορία αυτή … δεν έχει ούτε δάκρυ, ούτε «Δράκο»!

Και εμείς τα καταγράφουμε.

Γιατί λοιπόν όλοι αυτοί ντε και καλά να αποκαλούνται προδότες και να διατείνονται κάποιοι ότι εξυπηρετούν ξένες μυστικές υπηρεσίες; Και το χειρότερο από όλα είναι κα γίνεται λόγος ακόμα για την εμπλοκή των Υπηρεσιών Ασφαλείας της χώρας για ανθρώπους που απλά διαδηλώνουν τα πιστεύω τους, στο φλέγον αυτό θέμα.
Πολλά και περίεργα όλα αυτά.
Εμείς θεωρούμε ότι αλλού είναι το πρόβλημα αλλά κάποιοι στοχοποιούν τους «τολμώντες» ως μέσο αποπροσανατολισμού.

 

Ας δούμε όμως ποιοι κινδυνολογούν.

Ας αναλογιστούμε ότι δύο χώρες στο Δυτικό κόσμο έχουν ομοσπονδιακό μοντέλο διακυβέρνησης. Η Η.Π.Α. και η Γερμανία. Αποτελούνται από μικρές δημοκρατίες με αυτόνομες διοικητικές εξουσίες και που αποδίδουν αυτά που πρέπει στο Κεντρικό τους Κράτος. Αυτόνομες διοικητικές εξουσίες! Οικονομικά ανεξάρτητες. Κοντολογίς διαχειρίζονται μόνοι τους το πλούτο τους και αποδίδουν.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Γερμανία το ΄45 ισοπεδώθηκε από τις συμμαχικές δυνάμεις και το ΄58 κατάφερε να είναι ξανά μια από τις δυνατότερες οικονομικά, χώρες του πλανήτη. Πως το κατάφερε αυτό; Μα είναι απλό! Ομοσπονδιακό κράτος με αυτόνομες διοικητικές εξουσίες! Τα ίδια και το Μόντε Κάρλο, το οποίο είναι ένα πλούσιο κρατίδιο μέσα στη Γαλλία, δίχως σύνορα και με Γαλλικούς νόμους. Στα οικονομικά όμως … ξέχωρα!!

 

Εν κατακλείδι, όσα μικρά κρατίδια είναι αυτόνομα, ευημερούν. Γιατί; Βλέπε Κύπρο, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μόντε Κάρλο, Σαν Μαρίνο, Εμιράτα και τόσα και τόσα άλλα. Ας ρίξουμε μια ματιά τι γίνεται σε αυτά και ας διδαχθούμε.

Αυτοί που κυβερνούν το πλανήτη δεν χρειάζονται χώρες – ομοσπονδιακά κράτη – απλά για να μπορούν να κάνουν το κουμάντο τους ευκολότερα. Ένας μόνο πρόεδρος ή πρωθυπουργός αποτελεί ευκολότερο έργο για ρεμούλα και οικονομικά αλισβερίσια όπως αυτό της SIEMENS του Βατοπεδίου, του Χρηματιστηρίου, του ΔΝΤ, κλπ.

Ρωτούν λοιπόν αρκετοί και συνηγορούμε και εμείς σε αυτό. Παραδειγματικά λοιπόν, γιατί εφόσον ήμαστε ελεύθερη αγορά και έχουμε ελεύθερη διακίνηση αγαθών, η τιμή της βενζίνης πλέον στο Ρέθυμνο αγγίζει το 1,70 το λίτρο. Στην γειτονική μας Αίγυπτο με ένα ευρώ αγοράζουμε επτά (7) λίτρα!

 

Γιατί λοιπόν η Ένωση πρατηριούχων του Ρεθύμνου δεν έχει το δικαίωμα να ναυλώσει ένα γκαζάδικο και να φέρει καύσιμο από την Αίγυπτο, λίγα μόλις μίλια απόσταση, με στόχο να πωλείται η αμόλυβδη στα 0,20 το λίτρο με όλα τα οφέλη για εμπόριο και νοικοκυριά; Όχι, απαντά η κυβέρνηση. Θα αγοράζετε από τα Ελληνικά πετρέλαια, συμφερόντων 2 μεγάλων οικογενειών με πελατειακές σχέσεις με τις εκάστοτε κυβερνήσεις, χρόνια τώρα!

Γιατί από την άλλη όμως μπορούμε να εισάγουμε αγαθά από Κίνα, αυτοκίνητα από Ιαπωνία, τρόφιμα από Αργεντινή, φάρμακα από Αμερική, και τόσα άλλα;
Γιατί δεν δρομολογούν καταστάσεις, απλές που θα οδηγήσουν το Ελληνικό λαό σε σημαντικές ελαφρύνσεις, τόσο ζωογόνες για την Ελληνική οικονομία. Επειδή θα ζημιώσουν δυο-τρεις οικογένειες;

 

«Λύσεις υπάρχουν» μας είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μιχάλης Κριτσωτάκης προ ημερών, φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Πρωινό Δελτίο» του Μελωδία 102,7 καταδεικνύοντας άλλες αγορές όπως την Αιγυπτιακή, όπου εκεί η αμόλυβδη πωλείται με 0,20 το λίτρο. Δυστυχώς όμως η κυβέρνηση παρότι έχουμε «ελεύθερη αγορά», μας υποχρεώνει σε ένα καθεστώς ομηρίας στα «Ελληνικά Πετρέλαια» με τα γνωστά αποτελέσματα για την γενική οικονομία μας, αφού είναι ηλίου φαεινότερο ότι η τιμή της βενζίνης είναι αυτή που καθορίζει τις τιμές σε εμπόριο και παροχή υπηρεσιών.

«Έλεος πια» λένε οι πολίτες αλλά και οι πρατηριούχοι που βλέπουν το τζίρο τους να πέφτει κάτω από το 40% και με ορατό το κίνδυνο να βάλουν λουκέτο χιλιάδες πρατήρια σε όλη τη χώρα.

Τα ίδια βέβαια μας είπε και προ ημερών ο πρόεδρος της ένωσης πρατηριούχων στο Ρέθυμνο κ. Ηρακλής Ξυδάκης, μιλώντας στην εφημερίδα και στο σταθμό μας. Έλεος λέμε και εμείς αφού με απλές κινήσεις, το κυβερνόν κόμμα μπορεί να δώσει δραστική μείωση τιμών σε όλα τα επίπεδα δίνοντας ταυτόχρονα μεγάλη ανάσα στο κόσμο, ξεκινώντας από τα καύσιμα, φτάνει όμως να αποτινάξει από πάνω της το ζυγό των πελατειακών σχέσεων που έχει δημιουργήσει στη προσπάθειά της να εκλεγεί κυβέρνηση, το περασμένο Οκτώβριο.

Ένας αναγνώστης, πολιτικός επιστήμων στο επάγγελμα, μας είπε:
Αυτόνομη Κρήτη, ικανή να διαχειριστεί τα πλούσια παράγωγά της, με δικές της διακρατικές συνεργασίες με γειτονικά και όχι μόνο κράτη, (όπως το παράδειγμα με τα καύσιμα) με offshore εταιρίες εντός, με Κρητικά πολιτικά μυαλά, άξια να ηγηθούν, αποτελούν το σημείο αναφοράς για τα όσα λέγονται περί Αυτονομίας της Κρήτης“.

Εμείς απλώς καταγράφουμε το παλμό της Κρητικής βούλησης που κατά συντριπτική πλέον πλειονότητα το ζητούν. Δεν διαδηλώνουμε απεικονίζουμε μια πραγματικότητα.

Όπως προαναφέραμε δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να αποκρύπτουμε από τον κόσμο την αλήθεια. Δεν είμαστε εκείνοι που θα πουν τι πρέπει να γίνει.

Θέτουμε όμως το προβληματισμό σε όλους, διότι αυτό σημαίνει ανεξάρτητη και έγκριτη δημοσιογραφία.

Τα στοιχεία που παραθέσαμε αποτελούν χρόνια έρευνα ανθρώπων, επιστημόνων και πνευματικών που μας τα εμπιστεύθηκαν.

Ας αποφασίσουν εκείνοι που νομίζουν ότι πρέπει να επικρατήσει η μία ή η άλλη άποψη και ας πορευτούμε τους δύσκολους τωρινούς χαλεπούς καιρούς εν ειρήνη.

Εν κατακλείδι, η Κρήτη έχει όλα εκείνα τα εφόδια όχι απλά για να επιβιώσει, αλλά για να μεγαλουργήσει.
Και κυρίως … να είναι σε θέση να δανείζει και όχι να δανείζεται!
Ας πάρει λοιπόν τη θέση που αξιοκρατικά της ανήκει, Πανελλαδικά ή ας σκεφτούν οι πολίτες τι πρέπει να γίνει.

Με τσι γειές μας …

 

Πηγή

 

Έχει και συνέχεια το πράμα… και μάλιστα πολύ σημαντική… πάλι από το γνωστό πατριωτικό ιστολόγιο.

 

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Ποιος πληρώνει τον “εκδότη” Ρεθύμνου Βασίλη Κασιμάτη να μιλάει για την ΑΝΑΓΚΗ αυτονόμησης της Κρήτης;

Πέντε ολόκληρες σελίδες προπαγάνδας υπέρ της αυτονόμησης της Κρήτης με παράθεση “ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ” οικονομικά κρατιδίων (Μάλτα , Μονακό κλπ) . Κατεβάστε το “πόνημα” του Βασίλη Κασιμάτη πατώντας ΕΔΩ.

Ξέχασες ρε πανέξυπνε Βασίλη Κασιμάτη να συνδέσεις και τα ΒΑΣΙΛΙΚΑ καθεστώτα που ευθύνονται για την “επιτυχία” αυτών των κρατιδίων. Αυτά τα βασιλικά καθεστώτα που υπηρέτησε κι ο Μητσοτάκης ο μπαμπάς της Ντόρας.

Μήπως να ζητήσεις και την επιστροφή του τέως Κωνσταντίνου ρε σοφέ Κασιμάτη;

Ξέχασες ρε μεγάλε εκδότη ότι … το ΠΟΙΑ χώρα θα γίνει Ελβετία και ΠΟΙΑ … Βιετνάμ … ΔΕΝ το αποφασίζουν οι πολίτες της χώρας αλλά οι ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ και οι Εβραίοι Τραπεζίτες.

Σιγά να μην πάρουν και τη γνώμη σου…μπούφο.
Αν αποφασίσουν να ισοπεδώσουν την Κρήτη και να παραδώσουν τον έλεγχό της στο Ισραήλ ή στην Τουρκία … ΠΟΙΟΣ νοιάζεται ρε σπίθα για το δημοψήφισμα;;;

Εδώ δεν κατάφερε ολόκληρη Γιουγκοσλαβία να μείνει ανεξάρτητη και την διέλυσαν με βόμβες εμπλουτισμένου ουρανίου…λες να τα καταφέρει η Κρήτη με τα παλληκάρια από τα Ζωνιανά;
Η Κύπρος λες να χάθηκε … επειδή δεν έγινε κάποιο δημοψήφισμα ή επειδή ΑΛΛΟΙ αποφασίζουν ΠΟΙΟΣ και πόσο ανεξάρτητος θα είναι κάθε λαός; Ή μήπως η “ανεξάρτητη” Κύπρος είναι πραγματικά ανεξάρτητη και ζήλεψες;

Πως μπορείς να μιλάς για ανεξαρτησία , ρε χαμένε στο διάστημα, Βασίλη Κασιμάτη όταν στην Κρήτη φιλοξενούνται ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ;;;

Πείσε τους Κρητικούς να κάνουν ένα δημοψήφισμα για να φύγουν οι ΞΕΝΕΣ Αμερικανικές Βάσεις και ΜΕΤΑ ως δεύτερη επιλογή βάλε και την ανεξαρτησία από την Ελλάδα που δεν είναι και τόσο ξένη χώρα εφόσον κυβερνάται από Κρητικούς.

Κι άσε τα υπονοούμενα για συζητήσεις περί Κρητικής ανεξαρτησίας διότι μέσα στην κρίση ΟΙ ΜΟΝΟΙ που έχουν συμφέροντα αλλαγής του status στην περιοχή είναι οι μέντορες της Ντόρας.
Βέβαια δεν ξέρουμε ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ και αν πρέπει να κρίνουμε από την επιτυχία σου … δεν μπορεί… παρά να είσαι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ κρίκος ενός “συστήματος” , δηλαδή ΑΥΤΟΥ που σκλάβωσε την Ελλάδα στο ΔΝΤ και που καταλήστεψε τον ιδρώτα των Ελλήνων.

Είναι σίγουρο πάντως ότι ΜΟΝΟΝ οι διαπλεκόμενοι με το σύστημα έχουν προοπτικές επιτυχίας κι επιβίωσης στην Ελλάδα … και είναι αυτοί ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ να βάζουν βαθιά τη γλώσσα τους στο παχύ έντερο ξένων κέντρων.

Και όπως όλοι ξέρουν … το πιο επιτυχημένο σύστημα στον πλανήτη , που αυτή τη στιγμή έχει ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ σε 130 διαφορετικές χώρες …λέγεται ΑΜΕΡΙΚΗ και αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στην Κρήτη … η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μήπως τώρα που ΔΕΝ της βγαίνει ένα νέο κόμμα, που δεν εισακούστηκε ο ψυχογιός του Μητσοτάκη κ.Καρατζαφέρης να την στηρίξει η ΝΔ για περιφερειάρχη στην Κρήτη …

σ’ έβαλε η ΝΤΟΡΑ να μας τρομοκρατήσεις με την απόσχιση της Κρήτης;

Μήπως αφού δεν πρόκειται η Ντόρα να γίνει ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ στην Ελλάδα … αποφάσισε να αρκεστεί στην θέση του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ της Κρητικής Πολιτείας;;;

Διευκρίνησε ρε Κασιμάτη τι ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ έχεις με το σύστημα ΗΠΑ-ΠΑΣΟΚ-Μπακογιάννη-Soros για να κάνουμε κι εμείς ένα δημοψήφισμα για το ΠΟΙΟΣ είναι μεγαλύτερος ρουφιάνος αυτής της χώρας που ακόμα εμπεριέχει και την Κρήτη.

Από την πλευρά μας … σου λέμε Βασίλη Κασιμάτη να πάρεις τη Ντόρα από το χέρι και να πάτε σπίτι σου και να παίξετε τους ηγέτες της Κρητικής Πολιτείας. Εσύ θα την αποκαλείς ΚΥΡΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ και θα κάνεις συνεχώς υποκλίσεις κι αυτή θα σε χρίσει ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ και ΤΥΠΟΥ Νοτίου Αιγαίου και Λιβυκού Πελάγους.

Βάλτε και μία σημαία με το αστέρι του Σουλτάνου σε κόκκινο φόντο για να ΜΗΝ καταλάβουν οι Κρητικοί τις σχέσεις σας με τις ΗΠΑ… και σας κρεμάσουν ανάποδα εκειά σε κάνα πλάτανο.

Κανόνισε να φύγουν τα πυρηνικά και οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ βάσεις από την Κρήτη … παλικαρά Βασίλη Κασιμάτη κι έλα μετά να μας κάνεις μαθήματα Κρητικής Επανάστασης. .

Το προβοκατόρικο αυτό άρθρο ήρθε να προστεθεί σε άλλη μία ύποπτη προβοκάτσια μίας μικρής αεροπορικής εταιρίας (αερο-ταξί) που χρησιμοποίησε σκόπιμα τη γνωστή σημαία με το αστέρι του Σουλτάνου σε κόκκινο φόντο της “ανεξάρτητης” υπό τους Τούρκους Κρητικής Πολιτείας των αρχών του 1900.

Να δείτε που όπως φόρτωσαν στον πατριώτη Σαμαρά την πτώση του Τσολάκογλου-Μητσοτάκη … έτσι θα του φορτώσουν και ενδεχόμενη “ανεξαρτητοποίηση” και υπό Αμερικανική κατοχή … της Κρήτης.

 

macedonia-greece

Ανώνυμος είπε…

Έλεος, ρε παιδιά. Με τον Κασιμάτη πήγατε να τα βάλετε; Ο άνθρωπος είναι φαιδρό υποκείμενο. Ποιος να τον πληρώσει αυτόν και γιατί; Μήπως τον παίρνει κανείς στα σοβαρά;

Βασίλης Κασιμάτης είπε…

Μένω άναυδος με το που μπορεί να οδηγήσει μια λάθος τοποθέτηση κάποιου ανεγκέφαλου στο ιντερνετ που μας σύνδεσε με εντελώς ανυπόστατες θεωρίες και ιστορικά λάθη.
Θεωρώ ότι εκ παραδρομής ή από εσκεμμένο λάθος (δεν γνωρίζω) δόθηκε λάθος διάσταση στο διαδίκτυο για το περί τι πρεσβεύουμε στην εφημερίδα. Σε κανένα σημείο του δημοσιεύματος δεν θέτουμε θέμα πλήρους αυτονόμησης και ουδέποτε υποστηρίξαμε την πλήρη αυτονόμηση της Κρήτης. Τα δε αίσχη ότι δήθεν υποστηρίζουμε τη σημαία με το αστέρι του Σουλτάνου και το δημοψήφισμα για τα 100 χρόνια της Ένωσης είναι πέρα για πέρα ανυπόστατα!
Το πραγματικό μας στίγμα μιας και έπεσε στα χέρια μας το blog σας (με την ευκαιρία: συγχαρητήρια και για τη δουλειά που κάνετε εδώ!) είναι ότι η Ελλάδα πρέπει να οδηγηθεί σε ομόσπονδο κράτος και η Κρήτη να είναι ένα από τα επτά ομοσπονδιακά κρατίδια της χώρας υπό ενιαία σημαία, πολίτευμα, νόμισμα, στράτευμα, κλπ.
Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο β’ μέρος του ρεπορτάζ μας με τίτλο “Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Ελλάδας;” όπου και σας παραθέτω το σχετικό link. Αυτά περί της ορθής αποκατάστασης της αλήθειας.
Βασίλης Κασιμάτης
Συντάκτης του άρθρου
Εκδότης / Δημοσιογράφος
www.agorapress.gr
Το σχετικό link: http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=3465

Ανώνυμος είπε…

Κύριε Κασιμάτη , τα παιχνίδια με τις λέξεις είναι πολιτικά παπατζηλίκια.

Οι αναφορές σας για ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ, για ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΡΗΤΗ κλπ είναι συγκεκριμένες και τα περί ομόσπονδου κράτους είναι το .. όχι και πολύ έξυπνο… “περιτύλιγμα”.

Και η Κρήτη και η Μακεδονία και η Θράκη και ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ … ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι λαμβάνουν πίσω ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ από αυτά που συνεισφέρουν … ΟΧΙ γιατί ο πλούτος πάει σε ΑΛΛΕΣ περιφέρειες αλλά γιατί ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

Έτσι ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΜΥΚΟΝΟΣ με ΒΙΛΕΣ ,έτσι γέμισαν οι λογαριασμοί στην Ελβετία, έτσι απέκτησαν ΣΚΑΦΗ 50 μέτρων ο κάθε απατεώνας εκδότης, δημοσιογράφος, πολιτικός και καλλιτέχνης.

 

Κι επειδή ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ… μην παριστάνετε τον χαζό … και τον ανήξερο όπως οι πολιτικοί της Κρήτης. Ρωτήστε τον Μητσοτάκη, τη Ντόρα, τον Κεφαλογιάννη, τον Μαρκογιαννάκη , τον Μαμιδάκη… να σας πουν αυτοί … ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ αλλά και τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Να μας πείτε κι εσείς ΠΟΣΑ παίρνετε από τις διαφημίσεις του ΟΠΑΠ και πόσα παίρνετε για το ίδιο μέγεθος καταχώρησης από την αγορά του Ρεθύμνου για να καταλάβουν όλοι που ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ και ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ.

Τα ΛΕΦΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τα τρώνε οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι που τους καλύπτουν. Κι εσείς … εμφανώς ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ.

Όσο για τις συζητήσεις στο καφενείο… ξέρετε ότι στα καφενεία συζητούν για τον ΕΡΩΤΙΣΜΟ της κυρίας Μπακογιάννη και ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ που την ονειρεύονται κάθε βράδυ αλλά παρόλα αυτά ΔΕΝ αφιερώσατε 5 σελίδες στο συγκεκριμένο θέμα που συζητείται ΠΟΛΥ περισσότερο από την αυτονόμηση της ΚΡΗΤΗΣ.

 

ΟΥΤΕ κάνατε λίγη έρευνα να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας για το ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ και του ΚΥΡΙΑΚΟΥ τα τελευταία χρόνια.

Τέλος η ΚΡΗΤΗ ΗΔΗ είναι υπο κατοχή. Εάν δεν σας αρκεί η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και οι ΒΑΣΕΙΣ σε έδαφος της Κρήτης … με την αυτονόμηση θα αποκτήσετε σύντομα και μία ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ και ίσως και ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ.

Θα προστρέξουν όλοι να προστατεύσουν τις “μειονότητές” τους από τους Κρητικούς που “καίνε” συναγωγές κλπ και υπάρχει ιστορικό “καταπίεσης”.

 

Πηγή

 

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

(ΔΟΚ) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗ. ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΠΟΥ “ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ” ; ΠΟΙΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ;

EDITORIAL: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ, Εκδότης Διευθυντής – Δημοσιογράφος

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ: “Η εβδομαδιαία εφημερίδα “Κρητική ΦΩΝΗ” (πρώην ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ) διανέμεται, ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ, με 20.000 τιράζ αντιτύπων (50.000 και πλέον αναγνώστες), κυρίαρχα στο Νομό Ρεθύμνης και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Κρήτη. Αριθμοί ρεκόρ για την ιστορία των εφημερίδων στην Κρήτη, καθιστώντας έτσι τη Ρ.Α., 1η εφημερίδα σε κυκλοφορία αντιτύπων, σε όλο το νησί. Η Ρ.Α. είναι μια ανεξάρτητη εφημερίδα.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα e-agora (agorapress.gr), όπου αυτή τη στιγμή πλοηγείστε, έχει ξεκινήσει πριν από δυομισυ χρόνια και έχει ήδη γίνει το αγαπημένο site του Ρεθύμνου, ενώ τα νούμερα επισκεψιμότητας την εντάσσουν μέσα στα 3 πρώτα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης στην Κρήτη. Ο πλουραλισμός της θεματολογίας των άρθρων μας προέρχεται κυρίαρχα από την τοπική επικαιρότητα, ενώ ταυτόχρονα φροντίζουμε να ενημερώνουμε το κοινό μας και για τα Εθνικά & Διεθνή θέματα.”

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΡΘΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΣΤΕiΛΕ ΤΟ cretalive ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. (http://isxys.blogspot.com/2012/01/blog-post_5327.html)

http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=5090 ( 28/1/12)
http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=3370 (28/5/10)ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ.

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΖΕΙ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε ΠΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤO ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΕΛΕΧΘΕΙ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ.
ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ …”ΥΨΗΛΕΣ” ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ.
http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=5050
http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=662Η Κα ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ (ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ) ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ “ΧΛΩΡΙΔΑ”, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ.
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΔΕΙΤΕ:
http://endelehia.blogspot.com/2010/06/blog-post_3621.html
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/06/blog-post_3972.html
http://www.spithachanion.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=217
http://trelogiannis.blogspot.com/2010/06/blog-post_5894.htmlisxys.blogspot.comΥ.Γ: ΤΟ cretalive ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ.
ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ.
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ (ΕΚΔΟΤΗΣ “ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ”) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ “ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗΣ” ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

 

 

Πηγή

 Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 2,002


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα