Οι Γερμανοί ρίχνουν τον Μητσοτάκη – Ποιόν θέλουν να φέρουν στη θέση του

Οι Γερμανοί ρίχνουν τον Μητσοτάκη – Ποιόν θέλουν να φέρουν στη θέση του

28 Νοεμβρίου, 2022 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,487
Μοίρασέ το

 

Ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός (Δεν θα είναι ο Τσίπρας)

Είναι πολύ πιθανό, πλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές, παρά τη θέλησή του.

Λένε επίσης πως οι Γερμανοί φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να ρίξουν τον Μητσοτάκη.

Το ότι το έχουν αποφασίσει δεν σΗμαίνει ότι θα συμβεί.

Ωστόσο η χώρα έχει εισέλθει σε τροχιά αποσταθεροποίησης.

Αναρωτιέμαι, όταν όλες αυτές τις προπαγανδιστικές και ανόητες ειδήσεις τις γράφουν δημοσιογράφοι με εμπειρία δεκαετιών, αν τις πιστεύουν ή συνειδητά παραπλανούν το προβατοποιημένο πόπολο…
Είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν πως η Γερμανία, είναι υποτελής στις ΗΠΑ, για 99 έτη, μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο;
Είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν πως η Γερμανία δεν είναι καν κράτος και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, να πιστεύουν πως τα νήματα τα κινεί είτε η Γερμανία είτε οι ΗΠΑ;
Είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν πως ΗΠΑ και ΓΕΡΜΑΝΙΑ είναι υποταγμένες στον ΕβραιοΣιωνιστικό παράγοντα των ΡΟΤΣΙΛΝΤ;
Η συγκεκριμένη ανάρτηση γίνεται για καθαρά ευνόητους λόγους, αυτούς της αποδόμησης όλου του αφηγήματος.
Το μόνο στο οποίο προσωπικά ταυτίζομαι απολύτως είναι, πως η χώρα έχει εισέλθει σε τροχιά αποσταθεροποίησης.
Και αυτό, θα το διαπιστώσουμε λιαν συντόμως…
Προς το παρόν, ας ετοιμαζόμαστε για εκλογές…
Εκλογές, τις οποίες ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΣΕΙ πότε θα γίνουν και ποιά θα είναι η σύνθεση της… “οικουμενικής κυβέρνησης” ή της “συγκυβέρνησης “εθνικής σωτηρίας”, όπως λέγεται, αλλά ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ…
ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΘΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…
ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ… ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ… 
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Σ’ αυτό το προαποφασισμένο πολιτικό ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ σκηνικό, δεν συμμετέχω… Αρνούμε την υποτίμηση της νοημοσύνης μου…

Του Δημήτρη Μπεκιάρη

«Υπάρχουν πολλοί εχθροί της πατρίδας που καραδοκούν και θα ήθελαν μία αδύναμη Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Και αν κάποιες σκοτεινές δυνάμεις εκτός Ελλάδας απεργάζονται οποιοδήποτε σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας, να ξέρουν ότι η Ελλάδα είναι και ισχυρή και θεσμικά θωρακισμένη» είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης συμπληρώνοντας ότι «Ζούμε σε έναν επικίνδυνο κόσμο». 

Το παραπάνω απόσπασμα του διαγγέλματος Μητσοτάκη μετά το σάλο για την υπόθεση των υποκλοπών εμπεριέχει – για όσους έχουν ασχοληθεί σοβαρά με την υπόθεση – όλη την ουσία.

Σε εμάς εδώ, στο Periodista, δεν μπορεί να καταλογίσει κανένας φιλομητσοτακισμό. Εξάλλου ασκούσαμε και ασκούμε σφοδρή κριτική στον Μητσοτάκη και στο σύστημά του και μάλιστα έχουμε δεχτεί αγωγές από το περιβάλλον του, το οποίο δείχνει την εκδικητική του μανία σε βάρος μας.

Όμως, πιστεύουμε ότι τις κυβερνήσεις τις αλλάζει ο λαός. Και στην προκειμένη περίπτωση, και ενώ ο Μητσοτάκης φαίνεται ότι καταρρέει υπό το βάρος αποκαλύψεων για την υπόθεση των υποκλοπών και σφοδρών πιέσεων από τον ξένο Τύπο, όλα δείχνουν ότι ισχυρά συμφέροντα από το εξωτερικό επιδιώκουν την ανατροπή και εκπαραθύρωσή του.

Όταν στη δημοσιότητα είχε έρθει η δυσώδης υπόθεση Κουκάκη είχαμε γράψει ότι ξένα κέντρα έχουν θέσει ως αντικειμενικό σκοπό να πάρουν στα χέρια τους τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας μας.

Όλα δείχνουν ότι το σχέδιο αποσταθεροποίησης είναι ευρύτερο και θα επιφέρει ριζικές μεταβολές στην εγχώρια πολιτική σκηνή.

Θα σημειώσουμε το εξής: Οι «αποκαλύψεις» για το σκάνδαλο των υποκλοπών κλιμακώθηκαν την επομένη της επιστροφής Μητσοτάκη από τις ΗΠΑ.

Ο Μητσοτάκης παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις έλαβε μια στρατηγικού χαρακτήρα απόφαση:

Αποφάσισε την στενότερη διασύνδεση της χώρας με τον Αμερικανικό παράγοντα.

Έδωσε γη και ύδωρ στους Αμερικανούς και… όπλα για την Ουκρανία και θέλησε να ευνοήσει την ανάπτυξη επιχειρηματικών συμφερόντων και επενδύσεων από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Οι αποφάσεις που έλαβε θα οδηγήσουν μοιραία στην ουσιαστική υποβάθμιση της σχέσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ας μην κοροϊδευόμαστε.

Η Ευρώπη είναι χαμένη – τελειωμένη υπόθεση.

Θα συντριβεί στους διεθνείς ανταγωνισμούς ανάμεσα σε ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα.

Έχοντας τη δική του κοσμοαντίληψη ο Μητσοτάκης αποφάσισε να πάει στη «σωστή πλευρά της ιστορίας» και δεν δίστασε να προκαλέσει ιστορικών διαστάσεων ρήγμα στις σχέσεις της Ελλάδας με τη Ρωσία.

Επίσης ας μην κοροϊδευόμαστε, κανένας επιχειρηματίας ή σοβαρός πολιτικός, δεν έχει εμπιστοσύνη στο Ταμείο Ανάκαψης.

Όπως φαίνεται ούτε ο Μητσοτάκης.

Όλα τα παραπάνω, όμως, δεν αρέσουν στους Γερμανούς, οι οποίοι ένιωσαν «ριγμένοι» στα deals.

Εξάλλου στο Βερολίνο και στην Φρανκφούρτη επικρατεί μεγάλος εκνευρισμός.

Την γερμανική βιομηχανία και τον γερμανικό λαό περιμένει δύσκολος και κρύος χειμώνας.

Θα φροντίσει ο Βλαντιμίρ Πούτιν να πάρουν για άλλη μία φορά το μάθημά τους οι Γερμανοί.

Επίσης δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη η απειλή από τις Βρυξέλλες για την εκταμίευση των κονδυλίων που αφορούν στο Ταμείο Ανάκαμψης, όπως επίσης δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο το τελεσίγραφο των Βρυξελλών για διαχειριστικό έλεγχο.

Σε αυτό το πλαίσιο λένε και γράφουν ότι είναι πολύ πιθανό, πλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές, παρά τη θέλησή του.

Λένε επίσης πως οι Γερμανοί φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να ρίξουν τον Μητσοτάκη.

Το ότι το έχουν αποφασίσει δεν σΗμαίνει ότι θα συμβεί.

Ωστόσο η χώρα έχει εισέλθει σε τροχιά αποσταθεροποίησης.

Τις αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις ξεκίνησε ο Τάσος Τέλλογλου, με τις γνωστές σχέσεις με τη Γερμανία.

Τις συνέχισε η δήθεν αυτονομημένη δημοσιογραφική του ομάδα του, που έχει στενή σχέση με τη Γερμανία (το πλέγμα των σχέσεων θα γίνει γνωστό προσεχώς) και στην εξίσωση μπήκε και ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος – λένε – ότι έχει στενότατη σχέση με τον γερμανικό παράγοντα, είτε απευθείας, είτε μέσω τρίτου που δεν είναι άλλος από το «σύστημα Σημίτη».

Εκτός αυτού ήδη βοά ο τόπος για τις στενές σχέσεις που έχει ο Ανδρουλάκης με συγκεκριμένους επιχειρηματίες.

Οι πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις του Βαγγέλη Βενιζέλου και της Άννας Διαμαντοπούλου υπέρ των αποκαλύψεων και κατά του Μητσοτάκη προκαλούν μεγάλη έκπληξη και είναι αποκαλυπτικές για το ρήγμα στο άλλοτε «αντιΣΥΡΙΖΑ» μέτωπο.

Λένε επίσης ότι ο Κώστας Σημίτης κάνει τους σχεδιασμούς του στο παρασκήνιο.

Από κοντά όλο το διεφθαρμένο επιχειρηματικό, οικονομικό και δημοσιογραφικό σύστημα που «μεγαλούργησε» επί των ημερών της πιο καταστροφικής κυβέρνησης όλων των εποχών, της κυβέρνησης Σημίτη.

Αφελείς, πιστεύουν ότι έρχεται η ώρα του Τσίπρα.

Κούνια που τους κούναγε.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως προσδεδεμένη στην Ουάσιγκτον.

Λένε ότι η αμερικανική πρεσβεία υπαγορεύει ακόμη και τη «γραμμή» σε κάποιες σοβαρές υποθέσεις.

Οι Γερμανοί από την πλευρά τους δεν θέλουν τον Τσίπρα (ακόμη) στην εξουσία και ένας από τους στόχους τους είναι να μειωθούν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και να ενισχυθεί το ΚΙΝΑΛ.

Δεν θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη θέση του πρωθυπουργού, αλλά ούτε και τον Τσίπρα.

Θέλουν, όμως, το γερμανοκινούμενο ΚΙΝΑΛ του Ανδρουλάκη να συμμετέχει σε οποιαδήποτε κυβέρνηση.

Ή μάλλον όχι σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, αλλά σε μία συγκυβέρνηση του ΚΙΝΑΛ με τη ΝΔ που δεν θα έχει τον Μητσοτάκη στην ηγεσία, αλλά άλλο κορυφαίο στέλεχος της.

Ποιο είναι αυτό; Θα το μάθετε σε λίγες ημέρες.

 

Πηγή

Προβολές : 1,487


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα