Οι δύο βασιλικοί σεληνιακοί οίκοι θα συγκρουστούν και εντός της...Κίνας.

17 Μαΐου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Εάν κερδίσουν οι διεθνιστές χαζάροι , είναι πιθανό να κόψουν τις τρέχουσες ρωσικές συμφωνίες, να περιορίσουν τις προμήθειες βασικών αγαθών και να αυξήσουν σταδιακά τις τιμές από την κινεζική πλευρά.
Οι παγκοσμιοποιητές διεθνιστές χαζάροι στην συνέχεια φαντάζονται μια διαίρεση της Κίνας σε 6 – 7 ανεξάρτητες περιοχές.

Διαίρει και βασίλευε!

Διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως με τον Λύκαστρο…
ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, είναι έννοιες παντελώς ασύνδετες μεταξύ τους.
Και φυσικά, δεν θεωρώ την Κίνα έξω από την σφαίρα επηροής των ΧΑΖΑΡΩΝ.
Τυχαία ξεκίνησε από την Κίνα, ο κορονοϊός;;;
Μια ματιά στο σκοτεινό πρόσωπο της κουμμουνιστικής Κίνας, αρκεί για να καταλάβει ο καθένας πως οι Χάζαροι, για πάνω από εκατό χρόνια έχουν αλώσει και την Κίνα… 
Θυμίζω την δήλωση του Ροκφέλλερ για την Κίνα και τον Μάο…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Οι Χάζαροι, θέλουν να διαλύσουν την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, όχι την Ρωσία που ελέγχουν απόλυτα…

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κάτι γίνεται εντός της Κίνας. Θα έχουμε γεγονότα . Προσέξτε τι είπε ο Xi και όποιος μου βρει τι σχέση έχουν αυτά με την πολιτική θεωρία του Τζέφερσον, θα του βγάλω το καπέλο.

 

Να το έβλεπα αυτό από Δυτικό ηγέτη, το καταλαβαίνω. Να το δω από ηγέτη της δήθεν κομμουνιστικής Κίνας; Ε τότε ο κόσμος πραγματικά αλλάζει.
Ο πρόεδρος Xi τόνισε ότι ενώ η Κίνα δεν πρέπει να επιτρέψει στα”αρπακτικά του κεφαλαίου” να ενεργούν απερίσκεπτα, πρέπει να διασφαλίσει την ομαλή ανάπτυξη του κεφαλαίου και όχι απλώς να το ξεφορτωθεί. Να επεκτείνει την πραγματική οικονομία και να αποφύγει μια μαζική κατάσταση ανεργίας.
Κυκλοφορούν φήμες στην Κίνα και στα ξένα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping, ο οποίος δέχεται πυρά για τα δρακόντεια lockdown για τον COVID-19 στη Σαγκάη και αλλού, δέχεται εσωτερικό “πόλεμο” και πιέσεις για να παραιτηθεί. Οι φήμες προέκυψαν μετά από συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος, της συλλογικής ηγετικής ομάδας που κυβερνά την Κίνα.
Η ανώτερη πηγή ασφαλείας του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος (ΚΚΚ), ισχυρίστηκε ότι πραγματοποιήθηκε «πραξικόπημα» εναντίον του Σι στη συνάντηση των ανώτερων ηγετών του κόμματος στο Πεκίνο.
 
Και ότι ο Σι αναγκάστηκε να παραιτηθεί, αλλά θα παραμείνει στην εξουσία εν αναμονή μιας μεγάλης κομματικής συγκέντρωσης αργότερα φέτος.
 
Στη θέση του, ο σημερινός πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ θα αναλάβει την καθημερινή λειτουργία του κόμματος και της κυβέρνησης.
Οι φήμες συνήθως είναι ψευδείς σε ότι αφορά την Κίνα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, πληροφορίες που προέρχονται από φήμες προηγήθηκαν των πραγματικών γεγονότων.
 
Παραδείγματα περιλαμβάνουν αναφορές για τη σύλληψη των κομμουνιστών ηγετών της «Συμμορίας των Τεσσάρων» μετά τον θάνατο του Μάο Τσε Τουνγκ το 1976 και την ανατροπή του περιφερειακού ηγέτη του ΚΚΚ Μπο Σιλάι με κατηγορίες διαφθοράς το 2012. 
Οι φήμες μπορεί να γίνουν ανεπίσημες διαρροές σε μια χώρα με μικρή ελευθερία του Τύπου και αυστηρό κρατικό έλεγχο στα μέσα ενημέρωσης, αλλά αρκετοί αναλυτές για κινεζικές υποθέσεις λένε ότι οι φήμες για αλλαγή ηγεσίας είναι απίθανο να αληθεύουν. Ωστόσο, όλο αυτό μπορεί να δηλώνει είτε  μια διαμάχη για την εξουσία του κόμματος εν όψει του επερχόμενου κονκλάβιου είτε σκόπιμη παραπληροφόρηση από τον Σι για να αναδείξουν την αμαυρωμένη εικόνα του ΚΚΚ.
Ο Xi αντιπροσωπεύει την πατριωτική πλευρά (και τη στρατιωτική) της Κίνας (σύμφωνα με πληροφορίες από Ρώσους γεωστρατηγικούς αναλυτές).
 
Όμως στην Δύση κάνουν ένα τεράστιο λάθος όταν θεωρούν την “Κίνα” ως μια ενοποιημένη “Κίνα”.
 
Δεν είναι. Υπάρχουν εκείνοι που τείνουν είναι με τους παγκοσμιοποιητές διεθνιστές χαζάρους (ή εκείνοι που είναι εξαιρετικά υλιστικά διεφθαρμένοι με χρήματα – κυρίως στο εμπόριο και τις τράπεζες) και υπάρχουν οι λεγόμενοι “πατριώτες” που είναι πιο προσανατολισμένοι στη χώρα τους. 
Οι Κινέζοι των “Soros/Rockefeller/Ro/th/schild&CO” θα ήθελαν πολύ να αντικαταστήσουν επιτέλους τον Xi, ναι, πεθαίνουν να το κάνουν και θα κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν ξανά μια πιο δυτική μαριονέτα. (και να καταφέρουν να νικήσουν τη Ρωσία και από την κινεζική πλευρά. Η Ρωσία είναι κόκκινο πανί για τους χαζάρους).
 
Και θα ήθελαν πολύ να αντικαταστήσουν τον Xi έναν υποψήφιο (Αζοφικό-Πράσινο) που να μοιάζει με τον Μάο.
Η πίεση είναι εδώ και πολύ καιρό πολύ έντονη στην Κίνα για να στραφεί εναντίον της Ρωσίας. 
 
Θέλουν να βάλουν στο “κλουβί” την ρώσικη αρκούδα για να πολεμήσει με τον κινεζικό δράκο.
 
Πρώτα όμως θα πρέπει να κερδίσουν τις εκλογές.
 
Δουλεύουν πολύ σκληρά και συστηματικά πάνω σε αυτό. Και δεν είναι ότι ο Σι θα κερδίσει απαραίτητα τις εκλογές. Αλλά και οι άνθρωποι του Xi το γνωρίζουν αυτό .

Εάν κερδίσουν οι διεθνιστές χαζάροι , είναι πιθανό να κόψουν τις τρέχουσες ρωσικές συμφωνίες, να περιορίσουν τις προμήθειες βασικών αγαθών και να αυξήσουν σταδιακά τις τιμές από την κινεζική πλευρά.Το αν θα καταφέρουν να φτάσουν στο παλιό τους όνειρο για την Κίνα να υπερνικήσει φυσικά τη Ρωσία, ακόμα είναι νωρίς να τοποθετηθούμε.
Οι παγκοσμιοποιητές διεθνιστές χαζάροι στην συνέχεια φαντάζονται μια διαίρεση της Κίνας σε 6 – 7 ανεξάρτητες περιοχές.
Διαίρει και βασίλευε!
 
Και στη συνέχεια να καταφέρουν να οδηγήσουν τη μια περιοχή ενάντια στην άλλη, ώστε να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν και να εξαργυρώσουν στο slipstream της σφαγής. Δείτε για παράδειγμα τι έγινε στην Συρία, Ιράκ.. 
Σχετικό…ΕΔΩ
 
Στην Ελλάδα  βέβαια ασχολούνται με την Γιαδικιάρογλου που κοιτάει την Πετροβασίλη.

 

ΣΧΟΛΙΟ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε…

” Τι παίζει με Κίνα και Ιησουίτες; Ισχύει ότι αυτοί κάνουν κουμάντο; “

Αυτή την στιγμή δεν παίζει τίποτε. Προσπάθησαν οι Ιησουίτες να εισχωρήσουν στο παρελθόν και να πάρουν τον έλεγχο της Κίνας αλλά δεν τα κατάφεραν. Αυτό όμως που προσπάθησαν οι Ιησουίτες το προσπαθούν τώρα άλλοι.

Αυτή την χρονική στιγμή γίνεται μια προσπάθεια εκβιασμού της Κίνας, προκειμένου αυτή να παραδώσει τον έλεγχο της οικονομίας της, στο παρασιτικό, διεθνιστικό σύμπλεγμα των «περιούσιων» χρηματοοικονομικών οίκων και πολυεθνικών εταιρειών.

Ο Σόρος και το διεθνιστικό, κερδοσκοπικό, χρηματοοικονομικό κεφάλαιο το οποίο εκπροσωπεί, ονειρευόντουσαν να κάνουν στην Κίνα, ότι και στην πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση, εφαρμόζοντας ένα ακόμη νεοφιλελεύθερο «grabitization». Η άνοδος του Xi στην εξουσία τους χάλασε τα σχέδια.

Νομίζοντας ότι θα μπορούσε να τον εκβιάσει όπως τον Γκορμπατσώβ, ο Σόρος άρχισε να κατηγορεί την Κίνα για κρατισμό και αντισυμβατικές πρακτικές, προσπαθώντας να αποτρέψει αμερικανικά επενδυτικά σχήματα, από το να επενδύσουν στην κινεζική οικονομία.Όπως η Μπλακρόκ, η οποία όμως δεν μάσησε και τον έγραψε.

Όταν οι κατηγορίες δεν έφεραν αποτέλεσμα, ξεκίνησε μια εκστρατεία επηρεασμού του Κονγκρέσσου, προκειμένου αυτό να ψηφίσει έναν νόμο, ο οποίος θα απαγορεύει στις αμερικανικές εταιρείες να επενδύουν σε αγορές που δεν συμμορφώνονται με τους δικούς του όρους.

Το αποτέλεσμα ήταν, οι Κιτρινιάρηδες να χαρακτηρίσουν τον Σόρος «παγκόσμιο οικονομικό τρομοκράτη», μέσω του «Beijing’s Global Times», που αποτελεί το μεγάφωνο της κινεζικής κρατικής προπαγάνδας:

https://www.thestandard.com.hk/section-news/section/2/233965/Soros-mauled-as-‘terrorist’-for-China-attacks

 

Πηγή

Προβολές : 450


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα