Οι εκφυλισμένοι κυβερνούν τον κόσμο!

Οι εκφυλισμένοι κυβερνούν τον κόσμο!

22 Μαρτίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,132
Μοίρασέ το

 

Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Όταν στενοί συγγενείς παντρεύονται, τότε τα παιδιά από τέτοιο γάμο θα γίνουν εκφυλισμένα. Αυτό είναι ένα παλιό, γνωστό γεγονός. Η Εκκλησία απαγορεύει τους μεικτούς γάμους από την 6η γενιά. Όταν όμως η ομάδα των θρησκευτικών ηγετών υποστηρίζει τέτοιους γάμους και, αντίθετα, απαγορεύει τον γάμο εκτός αίρεσης, τότε αυτή η αίρεση, μέσα σε 4-5 γενιές, θα είναι γεμάτη από εκφυλισμένους.

Γνωρίζετε κάποια αίρεση που απαγορεύει τους μικτούς γάμους και το κάνει τα τελευταία 5000 χρόνια;

Συνέντευξη Gregory Klimov

Συνέντευξη με τον Gregory Klimov, έναν από τους πιο εξέχοντες ειδικούς της Υψηλής Κοινωνιολογίας στον κόσμο, αφιερωμένη στα 80α γενέθλιά του όπως παρουσιάζεται στο:

«Εκλεκτοί άνθρωποι των Θεών»,

του Γκρέγκορι Πέτροβιτς Κλίμοφ,

Χρυσή Βιβλιοθήκη “Peresvet”

Ρωσία, Κρασνοντάρ, έκδοση “Peresvet”, 2002

Πνευματικά δικαιώματα (γ) 1999 GP Klimov

Μετάφραση από τα ρωσικά

 

Τι είναι το «σύμπλεγμα εξουσίας»;

Ερ.: Γκρέγκορι Πέτροβιτς, εργάζεστε με έναν ειδικό τύπο ανθρώπων με Σύμπλεγμα Ισχύος για σχεδόν 50 χρόνια Τι είναι το “σύμπλεγμα εξουσίας”, “σύμπλεγμα κυβερνήτη”; Ποια είναι η ρίζα αυτού του προβλήματος;

Α: Όταν στενοί συγγενείς παντρεύονται, τότε τα παιδιά από τέτοιο γάμο θα γίνουν εκφυλισμένα. Αυτό είναι ένα παλιό, γνωστό γεγονός. Η Εκκλησία απαγορεύει τους μεικτούς γάμους από την 6η γενιά. Όταν όμως η ομάδα των θρησκευτικών ηγετών υποστηρίζει τέτοιους γάμους και, αντίθετα, απαγορεύει τον γάμο εκτός αίρεσης, τότε αυτή η αίρεση, μέσα σε 4-5 γενιές, θα είναι γεμάτη από εκφυλισμένους.

Γνωρίζετε κάποια αίρεση που απαγορεύει τους μικτούς γάμους και το κάνει τα τελευταία 5000 χρόνια; – Σωστός. Όλοι γνωρίζουμε αυτήν την αίρεση. Πολλοί θρύλοι έχουν εξαιρετικές ιδιότητες, όπως ακόρεστη επιθυμία να κυριαρχούν, ανώμαλη (σαφώς παθολογική) επιθυμία να είσαι πάντα στην κορυφή, ακόρεστη επιθυμία για εξουσία.

Αυτοί (οι εκφυλισμένοι) νιώθουν ότι είναι οι «εκλεκτοί άνθρωποι», «ελίτ» (παραλήρημα μεγαλείου), αλλά, ταυτόχρονα, με αυτό, νιώθουν ότι είναι οι «διωκόμενοι» και «κυνηγημένοι» (το σύμπλεγμα διώξεων ).

Όλα αυτά είναι οι αλήθειες του αλφαβήτου. Επίπεδο νηπιαγωγείου.

Τώρα, ας προσπαθήσουμε να μιλήσουμε στο ανώτερο επίπεδο, στο επίπεδο της ΥΨΗΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΔΗΓΕΝΕΡΟΛΟΓΙΑ), με το οποίο συνεργάζομαι τα τελευταία 50 χρόνια.

Όλοι οι ηγεμόνες του κόσμου έχουν συνήθως το σύμπλεγμα της εξουσίας. Αυτό το σύμπλεγμα, συνήθως, είναι αποτέλεσμα καταστολής του σαδισμού, ο οποίος με τη σειρά του συνδέεται με λανθάνουσες ομοφυλοφιλικές τάσεις. Το σύμπλεγμα της λανθάνουσας ομοφυλοφιλίας του Λένιν (σύμπλεγμα αρχηγού) μελετήθηκε σχολαστικά από τη CIA στα τέλη της δεκαετίας του ’40 – ’50 [του 20ού αιώνα].

Η κωδική ονομασία αυτού του εξαιρετικά μυστικού ερευνητικού έργου είναι «The Harvard Project». Σε αυτές τις εγκαταστάσεις, συνεργαζόμενος με μια ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, μυήθηκα σε αυτό το θέμα για πρώτη φορά. Οποιοσδήποτε έχει τέτοιες γνώσεις για αυτό το απαγορευμένο θέμα, μπορεί να βρει έναν τρόπο να προχωρήσει στην απόκτηση περισσότερης εξουσίας και να πλησιάσει την επόμενη γενιά ηγεμόνων, όπως τα πιόνια στο παγκόσμιο παιχνίδι σκακιού.

Είναι αυτονόητο ότι οι ηγέτες μιας εκφυλισμένης αίρεσης, γνωρίζοντας αυτό το πρόβλημα όπως το νιώθουν με το πετσί τους, και εξασκώντας αυτό το παιχνίδι τα τελευταία 5.000 χρόνια, θα έχουν μεγάλο πλεονέκτημα έναντι εκείνων που παίζουν αυτό το παιχνίδι χωρίς απαραίτητη προετοιμασία, ψηλαφώντας στο σκοτάδι.

Όλοι είδαμε στην τηλεόραση τις περιπτώσεις όπου 5-6 ισχυρές παραϊατρικές υπηρεσίες δεν μπορούσαν να ελέγξουν έναν αδύναμο τρελό. Η ενέργεια που παράγει αυτό το τρελό άτομο, είναι η καλύτερη απεικόνιση του τι μπορεί να κάνει ένας μόνο μισότρελος, σαδιστής ηλίθιος, διακατεχόμενος από επιθυμία για εξουσία. Αυτού του είδους οι άνθρωποι είναι σαν τα όπλα μαζικής καταστροφής.

Σε αυτή τη διασταύρωση, πολλοί γνωρίζουν τις βασικές αρχές της ατομικής βόμβας, αλλά μόνο ένας περιορισμένος κύκλος των πιστών έχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, που είναι απαραίτητες για την κατασκευή πυρηνικών όπλων, και, κάτι που δεν είναι λιγότερο σημαντικό, θα είναι σε θέση να προσφέρει πυρηνική κατευθυνθεί προς τον στόχο της.

Το ίδιο ισχύει και για την ΥΨΗΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ, με τη διαφορά ότι οι εκφυλισμένοι είναι πιο ικανοί στην καταστροφή χωρών σε σύγκριση με τα πυρηνικά όπλα.

Είναι σχεδόν τόσο αποτελεσματικά (αλλά, ταυτόχρονα, πιο θανατηφόρα), όσο και τα βιολογικά όπλα.

Οι εκφυλισμένοι συνήθως μισούν τους κανονικούς ανθρώπους. Αποκομίζουν γνήσια ικανοποίηση όταν παρατηρούν πώς ένας ανεγκέφαλος σαδιστής ηγέτης-διεστραμμένος, τοποθετημένος στη θέση της εξουσίας με το χέρι του, ξεκινά έναν πόλεμο εναντίον ενός άλλου ανεγκέφαλου σαδιστή-διεστραμμένου, τον οποίο τοποθέτησαν στην εξουσία, αλλά ως επικεφαλής μιας άλλης χώρας.

Εκατομμύρια εκατομμύρια κανονικοί άνθρωποι χάνονται για χάρη της ψυχαγωγίας και της σαδιστικής ευχαρίστησης των ηγετών της εκφυλισμένης αίρεσης.

Λοιπόν, θέλετε να με ρωτήσετε πώς γίνεται; Αυτό γίνεται με τη βοήθεια του Τεκτονισμού. Τέκτονες, Illuminati, Rotaries και ούτω καθεξής (… το όνομά μας είναι η λεγεώνα, καθώς είμαστε πολλοί – του απάντησε ο δαίμονας), είναι όλοι σύλλογοι, όπου οι εκφυλισμένοι παρατηρούν προσεκτικά τη συμπεριφορά των πιθανών υποψηφίων και, αν δουν Η παρουσία ισχυρών ομο-σαδιστικών τάσεων στον υποψήφιο, αρχίζουν να προωθούν ενεργά αυτόν τον υποψήφιο πιο κοντά στους μοχλούς της εξουσίας και της ισχύος.

 

Ε: Πώς θα μπορούσαν να αναγνωριστούν οι εκφυλισμένοι;

Α: Ας ξεκινήσουμε προσπαθώντας να καταλάβουμε τι είναι εκφυλισμός. Καταρχήν, τον ίδιο τον όρο «εκφυλισμένος» χρησιμοποιούμε πάντα ως καθαρά ιατρικό όρο, και όχι ως προσβλητική λέξη.

Όσοι από εσάς δεν μπορείτε καν να ανεχτείτε αυτόν τον όρο (και γνώρισα αρκετούς από αυτούς στα 50 χρόνια εμπειρίας μου, ειδικά στους λογοτεχνικούς κύκλους), θα μπορούσατε να τον αντικαταστήσετε με κάτι σαν να πεθαίνει. λένε ότι βοηθάει.

Επαναλαμβάνω, στον κόσμο του περιβάλλοντός μας, ο εκφυλισμένος μπορεί να αποδειχθεί κάποιος ήσυχος, καλά μορφωμένος καθηγητής αισθητικής στο τοπικό Πανεπιστήμιο. Και έτσι, ο εκφυλισμός είναι μια φυσική διαδικασία, που υπάρχει στον πλανήτη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ο εκφυλισμός είναι ένα εγγενές μέρος του κύκλου ζωής. Γέννηση, νιότη, ωριμότητα, γηρατειά, θάνατος. Σε επίπεδο ατόμου, αυτή η διαδικασία είναι γνωστή σε όλους μας και δεν χρειάζεται να την εξηγήσουμε σε κανέναν.

Θα μιλήσουμε εδώ για εκφυλισμό σε επίπεδο φυλής (οικογένειας).

Πολλοί ιστορικοί, για αρκετό καιρό, συνειδητοποίησαν ότι ο κύκλος ζωής των φυλών μοιάζει πολύ με τον κύκλο ζωής ενός ανθρώπου. Φαίνεται ότι ο Θεός (η Μητέρα Φύση, αν θέλετε) παρέχει σε κάθε φυλή περίπου την ίδια χρονική περίοδο ύπαρξης στον αμαρτωλό πλανήτη μας.

Όταν κάποια φυλή πέρασε την περίοδο της ωριμότητας και εισήλθε στο πεδίο της χρυσής αυγής της εποχής, ο Θεός (Μητέρα Φύση) χτυπά το κουδούνι για πρώτη φορά.

Αυτό το κουδούνι λέει στα μέλη της φυλής ότι ο χρόνος για αυτή τη φυλή, εδώ σε αυτή τη Γη, πλησιάζει στο τέλος της. Εκφράζεται ως απενεργοποίηση της φυσιολογικής ορμής για διάδοση με τη βοήθεια φυσικών σεξουαλικών σχέσεων.

Εάν η φυλή ακούσει τη φωνή του Θεού και παραμείνει άτεκνη ή υιοθετήσει ένα παιδί, τότε αυτό που τον περιμένει είναι ένα χρυσό γήρας. Αυτή τη στιγμή, η φυλή συνήθως επιτυγχάνει την οικονομική ανεξαρτησία και μπορεί να αρχίσει να συμμετέχει σε διάφορα φιλανθρωπικά έργα, όπως η υγιής τέχνη, η υγιής επιστήμη, η λογική λογοτεχνία. Τα μέλη μιας τέτοιας φυλής απολαμβάνουν ήσυχα την περίοδο των χρυσών γηρατειών και, τελικά, αποχωρίζονται σε έναν άλλο κόσμο, αφήνοντας τα φιλανθρωπικά ιδρύματα που δημιούργησαν ως υπενθύμιση των καλών τους πράξεων.

Από την άλλη πλευρά, αν αποδειχθεί ανυπάκουη φυλή, αυτή που επαναστατεί εναντίον του Θεού, τότε τα μέλη της θα αγνοήσουν τη φωνή του Θεού και θα προσπαθήσουν να παραπλανήσουν κανέναν λιγότερο από τον ίδιο τον Θεό με τη βοήθεια τρόπων λογικής. Θα επιχειρήσουν να εξαπατήσουν τον Θεό με τη βοήθεια τεχνητής γονιμοποίησης (που γίνεται με το δάχτυλο) ή πλασματικού γάμου – να κοιμηθούν με μια γυναίκα, ενώ, στο κεφάλι τους, φαντάζονται ότι κοιμούνται με έναν άντρα, ή έναν σκύλο ή τη μητέρα τους (δηλαδή μάνα..κερ).

Ή, θα εξαπατήσουν τον Θεό με τον εξής τρόπο – η σύζυγος, με τη σύμφωνη γνώμη ενός εκφυλισμένου συζύγου (ή χωρίς τέτοια άδεια), θα πήγαινε σε μια τοπική παμπ και θα έβρισκε, ως μονόξενο, ανυποψίαστο υγιή νεαρό άνδρα (ταξιδεύοντας στον παράδεισο με το καβλί κάποιου άλλου).

Όπως μπορείτε να δείτε, οι Ρώσοι γνώριζαν τέτοιου είδους ανθρώπους για αρκετό καιρό και εξέφραζαν την άποψή τους για όλα με πολλά, δυσνόητα, με την πρώτη ματιά, ρήσεις.

Τα μέλη αυτής της ανυπάκουης, θεοληστείας φατρίας θα είναι να στηρίξουν και να χρηματοδοτήσουν την εκφυλισμένη φιλανθρωπία – εκφυλισμένη τέχνη, εκφυλισμένη επιστήμη, εκφυλισμένη λογοτεχνία. Χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, θα αρχίσουν να πείθουν ότι αυτό που κάνουν είναι φυσιολογικό, και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, και αυτοί που δεν το καταλαβαίνουν αυτό, είναι εκείνοι που μένουν πίσω και έγιναν εχθροί της παγκόσμιας προόδου.

Για τέτοιους απατεώνες, ο Θεός (Μητέρα Φύση), σύντομα θα βρει ένα άλλο κουδούνι να χτυπήσει. Στις διεστραμμένες σεξουαλικές τάσεις, οι ψυχικές ασθένειες προσθέτουν.

Εάν, μετά από όλα αυτά, η φυλή επιμείνει στον αγώνα της με τον Θεό, τότε υπάρχει το τρίτο, και τελευταίο, κουδούνι, που εκφράζεται με τη μορφή γενετικών ανωμαλιών, όπως το μαραμένο χέρι (Στάλιν), το πόδι του αλόγου (Goebbels). ), ένα χείλος κουνελιού, στόμα λύκου, σταυρομάτια, και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής. Κάτω από τις κανονικές, πρωτόγονες συνθήκες, αυτό εγγυάται ότι η ανυπάκουη φυλή θα εγκαταλείψει τη σκηνή των ιστορικών γεγονότων μετά από μία ή δύο γενιές. Ποιος, στο καθαρό του μυαλό, θα ήταν διατεθειμένος να παντρευτεί έναν σταυρομάτικο, σαδιστή σεξουαλικό διεστραμμένο;

 

Τρία στάδια εκφυλισμού

Έτσι, υπάρχουν τρία στάδια εκφυλισμού:

1. Σεξουαλικές διαστροφές.
2. Ψυχικές παθήσεις.
3. Γεννητικές ανωμαλίες.

Τώρα, καθώς παρουσιάσαμε τρία στάδια εκφυλισμού, μπορούμε να επιστρέψουμε στην αρχική σας ερώτηση σχετικά με τον τρόπο αναγνώρισης των εκφυλισμένων. Λοιπόν, είναι ΠΟΛΥ απλό να τα αναγνωρίσεις. Απλά κοιτάξτε το γενεαλογικό δέντρο μιας συγκεκριμένης φυλής. Αν διαπιστώσετε ότι το δέντρο είναι υγιές, αν υπάρχουν πολλά νέα κλαδιά πάνω του και υπάρχουν πολλοί νέοι βλαστοί που απλώνονται (υγιή παιδιά), τότε αυτό που έχετε μπροστά σας είναι ένας κανονικός, υγιής άνθρωπος.

Από την άλλη πλευρά, εάν το γενεαλογικό δέντρο σβήνει (πολλές οικογένειες χωρίς παιδιά), εάν έχει πολλά ξερά κλαδιά (αυτοκτονία, ψυχικές ασθένειες, διαταραγμένα ή ανώμαλα παιδιά), τότε κοιτάτε μια φυλή που μπήκε μια χρυσή εποχή της αυγής.

Το μόνο που μένει, είναι να μάθουμε τι είδους εκφυλιστική φυλή είναι αυτή, καλοπροαίρετη ή θεοληστεία. Αυτό θα μπορούσε επίσης να γίνει αρκετά εύκολα. Απλά κοιτάξτε προσεκτικά τι υποστηρίζει αυτή η φυλή στο περιβάλλον της. Σκορπίζει το δηλητήριο της παρακμής στην τέχνη, την επιστήμη ή τη λογοτεχνία, ή το καταπολεμά με όλες του τις δυνάμεις, υποστηρίζοντας τη λογική τέχνη, τη λογική επιστήμη και τη λογική λογοτεχνία [λογική, από την άποψη της υγιούς, φυσιολογικής, μη ψυχωτικής].

Ε: Πόσοι εκφυλισμένοι υπάρχουν εκεί έξω κατά τη γνώμη σας;

Α: Τα στατιστικά στοιχεία για το τρίτο στάδιο εκφυλισμού (γεννητικές ανωμαλίες) και τα στατιστικά στοιχεία για το δεύτερο στάδιο εκφυλισμού (ψυχικές ασθένειες) είναι διαθέσιμα στον ανοιχτό τύπο. Μπορείτε να το βρείτε μόνοι σας. Τα στατιστικά στοιχεία του πρώτου σταδίου εκφυλισμού (σεξουαλικές διαστροφές) δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθούν. Ας πάρουμε τα δεδομένα, που δημοσιεύθηκαν στις ΗΠΑ, από τους Δρ. Wittels και Dr. Kinsey.

Ο Δρ. Wittels, στο έργο του, με τίτλο «Η σεξουαλική ζωή των Αμερικανών γυναικών», παρέχει τα ακόλουθα στατιστικά στοιχεία:

ΑΝΥΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ:

Το 20% είχε πολλές λεσβιακές σχέσεις.
Το 51% ονειρευόταν λεσβιακές σχέσεις, φτάνοντας στο σημείο του οργασμού.

ΠΑΝΤΡΕΥΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ:

Το 15% είχε πολλές λεσβιακές σχέσεις.
Το 32% ονειρευόταν λεσβιακές σχέσεις, φτάνοντας στο σημείο του οργασμού.

Λοιπόν, αλλά πώς αποδεικνύεται ότι είναι με τους άντρες;

Ο Δρ. Kinsey μας παρέχει τα ακόλουθα στατιστικά στοιχεία:

Το 4% είχε πολλές ομοφυλοφιλικές σχέσεις.
Το 33% ονειρευόταν ομοφυλοφιλικές σχέσεις,
φτάνοντας στο σημείο του οργασμού.

Η άλλη επιστημονική έρευνα που δίνει είναι μια διαφορετική διασπορά δεδομένων, αλλά, τα περισσότερα από αυτά, κυμαίνεται μεταξύ 33-50%. Άρα, ένα άτομο στα τρία (δύο), θα εμπίπτει σε μια κατηγορία πρώτου σταδίου εκφυλισμού.

Όμως, μόλις αυτά τα δεδομένα αναλύθηκαν σύμφωνα με επαγγελματικά κριτήρια, αναπτύχθηκε μια αρκετά ενδιαφέρουσα εικόνα:

5% – αγρότες (αγρότες).
10% – εργάτες (εργοστάσιο).
50% – διανοούμενοι.
75% – εκείνοι που εργάζονται σε τομείς τέχνης και επιστήμης.
90% – εργαζόμενοι σε οργανισμούς μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Αυτό μας δίνει μια νέα ματιά στην παλιά ιδέα της ταξικής πάλης. Αλλά η ταξική πάλη όχι των πλουσίων με τους φτωχούς, αλλά των εκφυλισμένων με τους κανονικούς ανθρώπους.

Η εφημερίδα New York Times δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας μελέτης, που διεξήχθη από την ομάδα Αμερικανών επιστημόνων. Ανέλυσαν 78 από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες σε ολόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας. Αποδείχθηκε ότι:

Το 37% – είχε οξείες ψυχικές ασθένειες σε όλη τη ζωή.
Το 83% – ήταν προφανείς ψυχοπαθείς.
10% – ήταν ελαφρώς ψυχοπαθείς.
Το 7% – ήταν κανονικοί άνθρωποι.

Όταν τα δεδομένα της έρευνας περιορίστηκαν σε 35 από τους πιο ιδιοφυείς εκπροσώπους της ανθρωπότητας σε ολόκληρη την ιστορία της, αποδείχθηκε:

40% – υπέστη οξείες ψυχικές ασθένειες.
Το 90% – ήταν ψυχοπαθείς.

Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος, υπάρχουν τρεις νόμοι κατά 90% στην εκφυλολογία του καθηγητή Igor Borisovich Kalmykov:

Το 90% – όλων των σοβαρών εγκλημάτων σχετίζονται με εκφυλισμό.
Το 90% – όλων των ασθενειών (εξαιρουμένων των μολυσματικών) σχετίζονται με τον εκφυλισμό.
Το 90% – όλων των ιδιοφυιών στην ιστορία του ανθρώπου ήταν εκφυλισμένοι.

Σπούδαζα αυτόν τον τομέα για 50 χρόνια και, αφού αφιέρωσα τόσο χρόνο στην έρευνα, κατέληξα σε ένα συμπέρασμα:

Ο εκφυλισμός πρέπει να μελετηθεί από τα τμήματα εθνικής ασφάλειας όλων των κρατών χωρίς εξαίρεση.

Αυτό είναι απαραίτητο για να μην πάμε ποτέ σε πόλεμο, έθνος εναντίον έθνους, μόνο και μόνο για λόγους διασκέδασης και σαδιστικής ικανοποίησης των ηγετών μιας εκφυλισμένης αίρεσης.

Θα συνιστούσα επίσης να εισαχθούν τα βασικά της εκφυλισμού στα λύκεια και τα πρώτα χρόνια του κολεγίου, έτσι ώστε οι κανονικοί άνθρωποι να είναι σε θέση να γνωρίζουν την ύπαρξη μιας τεράστιας κατηγορίας εκφυλισμένων και να κάνουν τη σωστή επιλογή όσο είναι νέοι. για να δημιουργήσουμε μια υγιή οικογένεια.

Ε: Αλλά πώς ξέρεις ότι δεν είσαι εκφυλισμένος;

Α: Στην προηγούμενη ερώτηση, συζητήσαμε πώς γίνεται έλεγχος για εκφυλισμό με τη βοήθεια ενός οικογενειακού δέντρου. Αυτό είναι ένα απλό, σχετικά απλό αυτοέλεγχο, διαθέσιμο σχεδόν σε όλους.

Υπάρχουν όμως και ειδικές περιπτώσεις. Τι να κάνετε αν είστε εγκαταλελειμμένο παιδί και δεν γνωρίζετε το γενεαλογικό σας δέντρο; Τι να κάνετε αν είστε υιοθετημένο παιδί, για το οποίο, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι εκφυλισμένοι ψευδογονείς του, απλώς δεν θα μιλούσαν γι’ αυτό (συχνά, δεν έχουν καν αυτές τις πληροφορίες διαθέσιμες). Αυτά τα υιοθετημένα παιδιά θα είναι απόλυτα πεπεισμένα ότι αυτά και οι υιοθετημένοι γονείς τους είναι μια οικογένεια.

Ανάμεσα στην τάξη των εκφυλισμένων, υπάρχουν τόσοι πολλοί σατανικοί συνδυασμοί, που ακόμη και ο ίδιος ο Σατανάς θα σπάσει το πόδι του πάνω του. Για παράδειγμα, ξέρετε ότι οι εκφυλισμένοι υιοθετούν έναν τεράστιο αριθμό παιδιών; Εκατοντάδες χιλιάδες το χρόνο.

Αυτά τα υιοθετημένα παιδιά δεν θα παντρευτούν με τα πραγματικά παιδιά των εκφυλισμένων (μιλήσαμε ήδη για μη φυσιολογικές σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ των εκφυλισμένων).

Αυτά τα υιοθετημένα παιδιά, όταν έρθει η ώρα να δημιουργήσουν τις δικές τους οικογένειες, θα αναζητούν, θα ψάχνουν, θα ψάχνουν ανάμεσα στους εκφυλισμένους φίλους τους και, στο τέλος, θα βρουν έναν άλλο σύντροφο, που ήταν επίσης ένα κανονικό, υιοθετημένο παιδί.

Αυτές οι νέες οικογένειες θα ήταν 100% φυσιολογικές, αλλά τα πάντα γύρω τους, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού τους, θα πειστούν, 100%, είναι επίσης εκφυλισμένες, καθώς, αφρίζοντας από το στόμα τους, θα υπερασπιστούν όλες τις εκφυλισμένες κατασκευές των «γονιών» και των φίλων τους.

Λοιπόν, βλέπεις πώς όλα έγιναν περίπλοκα με ένα κλείσιμο του ματιού; Γι’ αυτό, όλοι οι κανόνες και οι νόμοι της Εκφυλολογίας μιλάνε πάντα για 90% και ποτέ για 100%. Διαφορετικά, τα παιδιά και τα εγγόνια αυτών των «υιοθετημένων ζευγαριών» θα φώναζαν δυνατά:

– Ναι, είμαστε 100% εκφυλισμένοι σε δεύτερη, ή και τρίτη γενιά! Απλά κοιτάξτε μας! Είμαστε κανονικοί! Τα παιδιά μας είναι φυσιολογικά! Λοιπόν, πώς μας τα εξηγείς όλα αυτά, αγαπητέ μας φίλε;

Λοιπόν, πολύ απλά. Ο καθένας μπορεί να κάνει έναν γρήγορο και εύκολο αυτοέλεγχο. Για όλους εκείνους που εμπίπτουν στο 3ο στάδιο του εκφυλισμού (γεννητικές ανωμαλίες) και στη 2η κατηγορία του εκφυλισμού (ψυχικές παθήσεις), φαίνεται ότι όλα είναι ξεκάθαρα. Αυτό που μένει να δούμε, είναι αν εμπίπτετε στην πρώτη κατηγορία εκφυλισμού (σεξουαλικές διαστροφές).

Στην προοδευτική μας εποχή, πολλές σεξουαλικές διαστροφές, υπό τις πιέσεις της εκφυλισμένης προπαγάνδας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης (παραπληροφόρηση), έγιναν σχεδόν κανόνας.

Η θέση 69 συστήνεται ήδη στα σχολεία των ΗΠΑ ως καλό μέτρο αντισύλληψης. Πολλοί, εκτός κατηγορίας κανονικών ανθρώπων, άρχισαν να το κάνουν αυτό.

Λοιπόν, πώς ελέγχουμε τους εαυτούς μας σχετικά με το θέμα των σεξουαλικών διαστροφών; Λοιπόν, πολύ απλό στην πραγματικότητα. Προσπαθήστε να το κάνετε ΑΥΤΟ με φυσιολογικό τρόπο, όπως οι πατεράδες και οι παππούδες μας γερνούσαν, γερνούσαν, «πρόσωπο με πρόσωπο και ο άντρας στην κορυφή». Δοκιμάστε αρκετές φορές. Χωρίς ψέματα, χωρίς δόλο. Μην προσπαθείς να φανταστείς, όταν κάνεις σεξ με τη γυναίκα σου, ότι κάνεις σεξ με κάποιον άλλο άντρα, ή σκύλο, ή ένα γουρούνι…

Εάν τα αποτελέσματα αυτού του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου είναι θετικά, δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε για εσάς. Απλώς σας έκανε πλύση εγκεφάλου η εκφυλισμένη προπαγάνδα και συνηθίσατε να κάνετε ανόητα πράγματα.

Ακόμα κι αν η προηγούμενη ανάλυση του «γενειακού σας δέντρου» σας έδωσε διαφορετικό αποτέλεσμα, αυτό σημαίνει ότι δεν σας είπαν ότι είστε υιοθετημένο παιδί ή δεν είπαν στους γονείς σας ότι ήταν υιοθετημένα παιδιά.

Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα ενός αυτοδιαγνωστικού ελέγχου για τις σεξουαλικές διαστροφές αποδειχθεί αρνητικό, τότε αφήστε τον Θεό να σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή. Αλλά για αυτό θα μιλήσουμε αργότερα.

Ε: Γιατί να μην υποθέσουμε ότι είμαστε όλοι εκφυλισμένοι;

Α: Η ερώτησή σου μου θύμισε μια ιστορία για μια παλιά πρόστι… Ο Θεός [παιχνίδι λέξεων, που σημαίνει «συγχώρεσέ με, Θεέ], που, πριν από το θάνατό της, εξέφρασε ολόκληρη τη φιλοσοφία της ζωής της με μια φράση:

“Όλος ο κόσμος είναι ένα σπίτι πόρνης και όλοι οι άνθρωποι είναι τσιμπημένοι”…

Θα πίστευα ότι, με τον ίδιο τρόπο, θα μπορούσαν να διατυπώσουν τη δική τους άποψη για τη ζωή οι κλέφτες, οι αλκοολικοί και οι τοξικομανείς. Τα πιστεύουν όλα μέχρι τα βάθη της καρδιάς τους. Όλοι πιστεύουν ότι όλος ο κόσμος είναι σαν αυτούς.

Εννοείται, υπάρχουν κλέφτες, συγχώρεσέ με Θεέ μου, αλκοολικοί και τοξικομανείς. Υπάρχουν όμως και πολλοί κανονικοί άνθρωποι. Χτίζουν σπίτια, δρόμους, γέφυρες και σήραγγες. Μεταφέρουν χιλιάδες ανθρώπους με αεροπλάνα, τρένα και λεωφορεία. Πετάνε στον Κόσμο. Δημιουργούν συνεχώς.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί κανονικοί άνθρωποι, που παρ’ όλη την καταστροφική ενέργεια της τάξης των εκφυλισμένων, δεν μπορούσαν να καταστραφούν, παρά το γεγονός ότι αυτός ο πόλεμος συνεχίζεται για χιλιάδες χρόνια. Όλες οι οικογενειακές φυλές με υγιείς οικογένειες θα είναι μάρτυρές μου.

 

Ερ.: Τι πιστεύετε για το ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο);

Α: Η δομή της εξουσίας της εκφυλισμένης τάξης της Δύσης είναι πρακτικά η ίδια με τη δομή εξουσίας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ανατολής. Οποιοσδήποτε σοβιετικός οργανισμός, συμπεριλαμβανομένου του «Κινήματος για την Ειρήνη και την Οικονομική Συνεργασία», είχε πολλούς τεχνικούς εμπειρογνώμονες-αναφορείς. Συνήθως καταλάμβαναν τα κατώτερα κλιμάκια της δομής και θα περιελάμβανε επίσης έναν σχετικά χαμηλό αριθμό υψηλής ποιότητας, κατοχυρωμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κομμουνιστών σε ανώτατες διευθυντικές θέσεις.

Μπορείτε να φανταστείτε κάποια σοβιετική οργάνωση, όπου, στις κορυφαίες θέσεις, θα υπήρχε κάποιος άλλος εκτός από τα μέλη του Κόμματος;

Το ίδιο ισχύει και για το δυτικό ισοδύναμο της σοβιετικής COMINTERN-HOMINTERN – της διεθνούς ένωσης της αδελφότητας των φαγκωτών-εκφυλισμένων.

Επομένως, απαντώντας στην ερώτησή σας, νομίζω ότι το 90% των ηγετών του ΔΝΤ πρέπει να είναι κατοχυρωμένοι με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εκφυλισμένοι.

Τα εναπομείναντα μέλη αυτής της οργάνωσης, όπως το απλό τεχνικό προσωπικό, νομίζω ότι είναι αρκετά καλά εκπαιδευμένα [μαστιγωμένα] ώστε να μην κάνουν τις άβολες ερωτήσεις ως προς τη φύση των εγκληματικών αποφάσεων και την κομματική γραμμή των ηγετών τους.

Ε: Τι γνώμη έχετε για τον Γέλτσιν και την ομάδα του;

Νομίζω ότι όλες οι συζητήσεις σχετικά με τη δραστηριότητά του είναι το αποτέλεσμα των ανθρώπων που σκέφτονται ότι ο Γέλτσιν και οι εκφυλισμένοι που συγκέντρωσε γύρω του εργάζονται για το καλό της Ρωσίας. Αυτή είναι μια πολύ επικίνδυνη παρανόηση. Όλοι είναι απλώς μια συμμορία εκφυλισμένων, που τοποθετήθηκαν να κάνουν αυτό ακριβώς που κάνουν, και μάλλον με επιτυχία.

Το κύριο καθήκον τους είναι να κυνηγήσουν την οικονομία, της πλουσιότερης χώρας στον κόσμο, στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, οπότε κατέληξε στο αδιέξοδο. Να συσσωρεύσουμε το μεγαλύτερο ποσό εθνικού χρέους, με επιτόκια δανεισμού, και να ξοδέψουμε όλα αυτά τα χρήματα για τα πιο ανόητα έργα που κανείς δεν χρειάζεται. καταστρέψει πλήρως τις αμυντικές δυνατότητες της χώρας· να σπάσει οτιδήποτε μπορεί να σπάσει. αλλά το πιο σημαντικό, να κυνηγήσει τη μελλοντική γενιά στη σκλαβιά του χρέους για την αιωνιότητα. Νομίζω ότι κατάφεραν να φέρουν εις πέρας το καθήκον τους που τους δόθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Και, όταν θα κόψουν σε κομμάτια το τελευταίο ρωσικό υποβρύχιο, τότε, όλοι θα ξέρετε το αληθινό πρόσωπο της δυτικής δημοκρατίας, που βρίσκεται κάτω από τα πόδια των ηγετών της εκφυλισμένης αίρεσης για πολύ, πολύ καιρό.

Ερ.: Είναι δυνατόν να έχουμε μια κανονική κυβέρνηση στη Ρωσία;

Α: Η ερώτησή σας σχετικά με την κυβέρνηση της Ρωσίας (ή, εν προκειμένω, την κυβέρνηση οποιασδήποτε άλλης χώρας ή κράτους) μας οδήγησε στο δεύτερο μέρος της συζήτησής μας για τους εκφυλισμένους.

Στο πρώτο μέρος, μάθαμε ότι υπάρχει μια μεγάλη κατηγορία εκφυλισμένων, γεγονός απολύτως άγνωστο στους κανονικούς ανθρώπους. Στο δεύτερο μέρος αυτής της συζήτησης, θα δείξουμε ότι η κατηγορία των εκφυλισμένων δεν είναι ομοιογενής. Τα εκφυλισμένα μπορεί να είναι ΚΑΛΑ, ΚΑΚΗ ή ΑΗΔΙΑ.

Για άλλη μια φορά, θα ήθελα να επισημάνω ότι ο όρος degenerate χρησιμοποιείται εδώ ως καθαρός ιατρικός όρος (to die-out) και δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως προσβλητική λέξη. Για παράδειγμα, ο Πιότρ Ιλίτς Τσαϊκόφσκι ήταν προφανώς εκφυλισμένος. Η ανώμαλη σεξουαλική του ζωή και η απουσία παιδιών το κάνουν ξεκάθαρο. Παρόλα αυτά, δημιουργούσε την πιο εκπληκτική μουσική και ήταν ένα ήσυχο και καλά μορφωμένο άτομο. Η μουσική του δεν ήταν παρακμιακή και δεν προώθησε την ατζέντα της παρακμής στη μουσική ή την τέχνη. Ταυτόχρονα, όπως είπα, δεν έκανε παιδιά. Όλα αυτά μας επιτρέπουν να τον κατατάξουμε ως ΚΑΛΟ εκφυλισμένο.

Ναι, μπορείτε να με ρωτήσετε: Τι σχέση έχει όταν μιλάτε για απουσία παιδιών; Βλέπετε, ακόμη και ο πατέρας και η μητέρα ήταν ΚΑΛΟΙ εκφυλισμένοι, και δημιούργησαν πολλά καλά στη ζωή τους, πολεμώντας συνεχώς τους δαίμονες, και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι τα παιδιά τους θα συνεχίσουν τη δουλειά τους. Ακριβώς το αντίθετο, τα παιδιά των εκφυλισμένων καταστρέφουν ολοσχερώς όλα αυτά τα καλά, οι γονείς τους μπόρεσαν να εκδηλώσουν και, επιπλέον, συνεχίζουν να ακολουθούν αυτήν την καταστροφική πορεία μέχρι το τέλος.

Θυμάστε το διάσημο βιβλίο της Etel Lillian Vionovitch, «OVOD»; Ο πατέρας ήταν αρχιεπίσκοπος και ο γιος του επαναστάτης και όλα αυτά κατέληξαν σε τραγωδία. Αυτή είναι μια τυπική ιστορία. Γι’ αυτό η έλλειψη παιδιών (αγαμία) είναι ένα πολύ σημαντικό κριτήριο για να κατατάξουμε κάποιον ως ΚΑΛΟΣ εκφυλισμένο. Μόλις το καταλάβουμε αυτό, μπορούμε να προχωρήσουμε στην ερώτησή σας σχετικά με την κανονική κυβέρνηση.

Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με κανονικούς, όπως και όλων των άλλων, μύες στα πόδια του να συμμετέχει και να κερδίσει σε αγώνες τρεξίματος; Ναι μπορεί. Σε επίπεδο σχολικής ομάδας. Ναι, μπορεί να συμμετέχει, ακόμη και να κερδίσει, σε επίπεδο πόλης ή πόλης. Ναι, μπορεί να συμμετέχει, αλλά δεν έχει καμία πιθανότητα να κερδίσει σε επίπεδο χώρας ή κράτους. Και δεν έχει καμία πιθανότητα να συμμετάσχει καν σε παγκόσμιο επίπεδο, και δεν μιλάμε καν για την ικανότητα να κερδίσει.

Καταλαβαίνεις προς τι κλίνω; Μόνο ένας άντρας με υπερβολικά ανεπτυγμένους μύες των ποδιών του έχει την ευκαιρία να κερδίσει σε διαγωνισμούς επιπέδου χώρας ή σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι ίδιες αρχές ισχύουν και για την ελεύθερη πάλη … για δύναμη.

ΜΟΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΦΥΝΑΜΩΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΑΔΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΟΜΑΝΙΑΚΟΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ.

Όπως λένε, ορισμένη ύλη [σκίμματα] θα επιπλέει πάντα προς την επιφάνεια.

Άρα, η κατηγορία των εκφυλισμένων δεν είναι ομοιογενής. Υπάρχουν ΚΑΛΟΙ εκφυλισμένοι, ΚΑΚΟΙ και ΑΙΣΧΟΣ.

Οι ΚΑΛΟΙ εκφυλισμένοι θα παραμένουν πάντα φίλοι μας. Στην κυβέρνηση θα παλεύουν για πάντα με ΑΗΔΙΟΥΣ εκφυλισμένους όπως οι αστυνομικοί παλεύουν για πάντα με τα εγκληματικά στοιχεία.

Οι ΚΑΚΟΙ εκφυλισμένοι στην κυβέρνηση θα την κάνουν να φαίνεται ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Θα προσπαθήσουν ακόμη και να σταματήσουν τους ΑΗΔΙΟΥΣ εκφυλισμένους τη στιγμή των επιθέσεων τους στους κανονικούς άνδρες.

Οι ΑΗΔΙΟΙ εκφυλισμένοι συνήθως ξεκινούν με την επίθεση σε ΚΑΛΑ εκφυλισμένα άτομα, καθώς τα ΚΑΛΑ εκφυλισμένα, ακριβώς όπως ένα αμυντικό σύστημα στο σώμα, θα μπορούσε γρήγορα να αναγνωρίσει και να απενεργοποιήσει τους ΑΗΔΙΟΥΣ εκφυλισμένους.

Μόλις καταστέλλονται οι ΚΑΛΟΙ εκφυλισμένοι στην κυβέρνηση, οι ΑΙΣΧΟΣ εκφυλισμένοι ξεκινούν αμέσως μια επίθεση πλήρους κλίμακας εναντίον μιας τάξης κανονικών ανθρώπων.

Στη μαρξιστική-λενινιστική φιλοσοφία, αυτή η διαδικασία ονομάζεται νόμος της ενότητας και της πάλης των αντιθέτων ως καύσιμο για τη μηχανή της προόδου. Χίλια χρόνια πριν από αυτούς, οι Ρωμαίοι διατύπωσαν αυτόν τον νόμο ως εξής:

SIMILIA SIMILIBUS CURANTUR, π.χ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΝΑ.

Λοιπόν, πώς ξέρετε τι είδους εκφυλισμένοι κυβερνούν τη χώρα σας;

Λοιπόν, με την ίδια μέθοδο ανακαλύπτουμε αν υπάρχει γάτα κάτω από το κρεβάτι σας στο σπίτι. Θα κουνήσουμε το χάρτινο ποντίκι, δεμένο σε μια λεπτή κλωστή, και θα δούμε τι είδους αντίδραση θα έχουμε.

Ας κουνήσουμε με το χάρτινο ποντίκι μας μπροστά στην κυβέρνηση που δοκιμάζουμε…

Πώς αντιδρά αυτή η κυβέρνηση στο κίνημα των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων;

Πώς αντιδρά αυτή η κυβέρνηση στη θανατική ποινή σε εκφυλισμένους-εγκληματίες;

Πώς υπερασπίζεται αυτή η κυβέρνηση τα συμφέροντα της τάξης των γαλάζιων εργατών αυτής της χώρας;

Πώς υπερασπίζεται αυτή η κυβέρνηση τα συμφέροντα της παρασιτικής τάξης των εκφυλισμένων;

Απλές ερωτήσεις. Απλές απαντήσεις. Απλό κείμενο.

Η ίδια μεθοδολογία θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε άλλη δομή – επιστήμη, τέχνη, στρατός, τύπος, τηλεόραση…

Αυτό το τεστ θα σας δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα για το ποια τμήματα στην κυβέρνησή σας καταλαμβάνονται πλήρως από ΑΙΣΧΟΣ εκφυλισμένους, που λιμνάζουν υπό τις οδηγίες των ΚΑΚΩΝ εκφυλισμένων, που βρίσκονται υπό τον έλεγχο ΚΑΛΩΝ εκφυλισμένων, που πολεμούν με δύναμη, σώζοντας και προστατεύοντας τον εαυτό τους, και , την ίδια ώρα εκφυλίζεται όλη η τάξη των κανονικών εργαζομένων από τις άγριες επιθέσεις του ΑΙΣΧΟΣ.

Με ρωτούν συχνά, υπάρχει πιθανότητα να έρθουν οι κανονικοί άνθρωποι στην εξουσία;

Η απάντησή μου σε αυτή την ερώτηση: Θεωρητικά, ΝΑΙ. Αλλά στην πράξη, αν έρθει ένας κανονικός άνθρωπος στην εξουσία, δεν θα μείνει εκεί για πολύ.

«Για να ζήσεις με τους λύκους, πρέπει να ουρλιάζεις σαν λύκος».

Ερ.: Τι πιστεύετε για αυτούς που αγωνίζονται για την «καθαρότητα του αίματος»;

 

Α: Ο Παντοδύναμος Θεός μισεί τον ρατσισμό κάθε είδους. Ο Παντοδύναμος Θεός μισεί την ίδια την ιδέα ότι ορισμένοι λαοί θα αυτοαποκαλούνται «εκλεκτοί λαοί». Αυτό είναι ρατσισμός στη χειρότερη έκφανσή του.

Διαβάστε τον Ντάγκλας Ριντ. Το μνημειώδες έργο του, «ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ», καλύπτει πολύ καλά αυτό το θέμα και, κατά τη γνώμη μου, θα ήταν πολύ χρήσιμο για μερικούς από τους ιερείς μας να συστηθούν σε αυτό το έργο, προτού ψάλλουν επαίνους για την Παλαιά Διαθήκη.

Όποιος προσπαθεί να προστατεύσει την «καθαρότητα του αίματος» με τη βοήθεια μικτών γάμων με κανονικούς ανθρώπους άλλης εθνικότητας, διακινδυνεύει την επιτάχυνση της διαδικασίας εκφυλισμού του ίδιου του έθνους. Ειδικά, αν αυτό είναι ένα μικρό έθνος.

Επιτρέψτε μου να το τονίσω άλλη μια φορά: Μιλάμε για γάμους μεταξύ των κανονικών ανθρώπων.

 

ΕΡ.: Τι πιστεύετε για τη διέγερση ενός «ΝΕΟΥ ΕΘΝΟΥΣ»;

Α: Ας φανταστούμε ότι κάποιος αποφασίζει να φέρει όλα τα μέλη της εκφυλιστικής αίρεσης σε ένα μέρος, ας πούμε το νησί Μαδαγασκάρη. (Α, αλλά είχαν ένα τέτοιο έργο στα τέλη της δεκαετίας του ’30. Ξεθάψτε μερικά αρχεία. Πολύ ενδιαφέρον θέμα.)

Θα υπάρξουν εκφυλισμένοι από ΗΠΑ, ΡΩΣΙΑ, ΚΑΝΑΔΑ, ΑΙΘΙΟΠΙΑ, ΙΡΑΚ, ΑΓΓΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ…

Αργά ή γρήγορα, θα αρχίσουν να παντρεύονται. Ποιο πιστεύετε ότι θα ήταν το αποτέλεσμα τέτοιων γάμων; Κανονικά παιδιά;

Αυτή είναι η απάντησή μου στην ερώτησή σας σχετικά με τους γάμους μεταξύ των μελών μιας εκφυλισμένης αίρεσης και τη δημιουργία ενός «ΝΕΟΥ ΕΘΝΟΥΣ» εργαζομένων.

Εντελώς διαφορετικό πρόβλημα προκύπτει όταν προσπαθούν να ανακατέψουν το αίμα μεταξύ των μελών μιας εκφυλισμένης αίρεσης και του τοπικού (πυγμαίου) πληθυσμού. Βλέπετε, είναι δύσκολο για τους εκφυλισμένους να συνεχίσουν τη δική τους γραμμή αίματος. Έτσι, ο όρος DE-GENERATES, το OUTCAST.

Με απλά λόγια, οι σεξουαλικές τους συνήθειες εκφράζονται καλά στη ρωσική αργκό βρισιάς [η οποία έχει τις ρίζες της στον όρο «μητέρα»]. Κυριολεκτικά κάνουν όλα αυτά, για τα οποία μιλούν οι έφηβοι στους τρόπους εισόδου [στα κτίριά τους].

Με παρόμοιους τρόπους, από τη στιγμή που ένας εκφυλισμένος αποφασίσει να παντρευτεί έναν ντόπιο πυγμαίο, ο φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα μπορεί να συμμετέχει για πολύ καιρό στα παθολογικά του όργια. Μόνο ο νεοψημένος ντόπιος εκφυλισμένος-πρωτόγονος θα τον ικανοποιήσει.

Θυμηθείτε, μιλούσαμε για την επίδραση ενός “σφουγγάρι που ρουφάει” και για την επίδραση ενός “παγκόσμιου συστήματος αποχέτευσης”.

Η εκφυλιστική αίρεση, σαν σφουγγάρι, ρουφάει όλους τους φρεσκοψημένους ντόπιους εκφυλισμένους-πρωτόγονους ανθρώπους. Λειτουργούν σαν ένα παγκόσμιο σύστημα αποχέτευσης, μαζεύοντας συνεχώς όλη την αφόδευση όλων των εθνών του κόσμου.

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΓΑΜΩΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΗΣ ΑΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΙ ΔΥΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ – ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ (ΦΡΕΣΚΟΨΗΜΕΝΟΙ).

Σχετικά με τον μόνο τρόπο για να βγούμε από αυτόν τον φαύλο κύκλο δεν είναι να γεννήσετε παιδιά ή να υιοθετήσετε ένα παιδί, αλλά αυτό είναι ένα θέμα ξεχωριστής συζήτησης.

Ε: Πώς τα πάτε όσον αφορά τη θρησκεία;

Α: Η θρησκεία μου… Αλλά γιατί σε ενοχλεί αρχικά; Διαβάστε τα βιβλία μου. Και οι επτά τους. Διατυπώστε τη δική σας γνώμη αντί να ακούτε τους εκφυλισμένους φίλους σας.

Αλλά, αν εννοείς τη θρησκεία ως θέμα, τότε είναι διαφορετική ιστορία. Όπως είπα και πριν, ο εκφυλισμός είναι αναπόσπαστο μέρος ενός κύκλου ζωής. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Απλώς λεγόταν κάτι άλλο πριν.

Όταν ένας νέος, φρεσκοψημένος εκφυλισμένος αρχίζει να καταλαβαίνει ότι είναι διαφορετικός από τους άλλους κανονικούς ανθρώπους, έχει μια επιλογή. Μπορεί να γίνει ΚΑΛΟΣ, ΚΑΚΟΣ ή ΑΙΣΧΟΣ [εκφυλισμένος].

Ας το δούμε αυτό με ένα απλό παράδειγμα. Όταν ένας νεαρός σαδιστής ομο-έφηβος αρχίζει, για πρώτη φορά, νιώθει τους δαίμονες του εκφυλισμού

παρορμήσεις κυριαρχίας,
επίθεσης,
επιθετικότητας,
δολοφονίας

αυτός μπορεί:

1. Γίνετε μέλος της τοπικής συμμορίας του δρόμου (ή δημιουργήστε μια δική του) και αρχίστε να ληστεύετε και να σκοτώνετε τους ντόπιους κανονικούς ανθρώπους.

2. Εγγραφείτε στην αστυνομική ακαδημία. Να γίνει αστυνομικός και να αρχίσει να δολοφονεί και να επιτίθεται στα ντόπια μέλη των εγκληματικών δομών.

Βλέπεις τη διαφορά; Το ίδιο ισχύει και για τη θρησκεία. Μόλις ο νεαρός ομο-έφηβος αισθανθεί την παρουσία καταστροφικών δαιμόνων εκφυλισμού, μπορεί να ενταχθεί σε οποιαδήποτε αδελφότητα μοναχών, όπου οι αδελφοί, κατά κανόνα, είναι πολύ έμπειροι στις διαδικασίες εκφυλισμού, θα τον βοηθήσουν να πολεμήσει αυτούς τους δαίμονες.

Οι αδελφότητες μοναχών συσσώρευσαν εμπειρία χιλιάδων ετών στην καταπολέμηση αυτού του κακού.

Ξέρετε για τι πράγμα μιλάω εδώ: νηστεία, προσευχή, σκληρή σωματική εργασία, σιωπή, αλλά το πιο σημαντικό, αγαμία (όχι γάμος).

Μόνο όσοι αδελφοί θα περάσουν από την πολυετή δοκιμασία στον αγώνα τους με τους δαίμονες του εκφυλισμού, θα προαχθούν σε πιο υπεύθυνες θέσεις στην ιεραρχία της εκκλησίας (τουλάχιστον, έτσι ήταν πριν).

Ποιος, αν όχι αυτοί, ξέρει για τι πράγμα μιλάμε εδώ; Όλοι το ένιωσαν με το πετσί τους. Οι ιερείς της πλειοψηφίας των θρησκειών γνωρίζουν πολύ καλά τον εκφυλισμό.

Είναι εκείνοι που βοηθούν τους ντόπιους, φρεσκοψημένους πυγμαίους εκφυλισμένους να πάρουν τη σωστή απόφαση: να κάνουν τη σωστή επιλογή μεταξύ Θεού και Διαβόλου. Όταν ο ιερέας ακούει την εξομολόγηση, δίνει ελάχιστη σημασία στις μικρές αμαρτίες, αλλά, μόλις ανακαλύψει τυχόν ενδείξεις εκφυλιστικής συμπεριφοράς, ξεκινά αμέσως μια λεπτομερή συζήτηση με τη νεολαία και, ταυτόχρονα, συνιστά ανεπιφύλακτα να ενταχθεί στην τοπική αδελφότητα .

Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά, όλα αυτά είναι μια μεγάλη υπεραπλούστευση, αλλά νομίζω ότι θα σας βοηθήσει να περιγράψετε τη γενική έκταση του προβλήματος και την επίλυσή του. Αυτό είναι καλό.

Από την άλλη πλευρά, ο ομο-έφηβος μπορεί να ενταχθεί στις τοπικές λέσχες των εκφυλισμένων (Illuminati, Masons, Rotary και ούτω καθεξής), που δημιουργήθηκαν από τους ηγέτες μιας εκφυλισμένης αίρεσης με σκοπό να κατευθύνουν την καταστροφική ενέργεια των τοπικών εκφυλισμένων-πυγμαίων. ενάντια στους κανονικούς ανθρώπους και ενάντια στις κανονικές δομές των κρατών.

Αυτό θα ήταν ΑΙΣΧΟΣ.

Αλλά τι είναι το ΚΑΚΟ σε αυτή την περίπτωση;

Κακό θα ήταν όταν αυτός ο έφηβος δεν θα ακολουθήσει τον Θεό (αδέρφια), δεν θα ακολουθήσει τους ηγέτες της εκφυλισμένης αίρεσης (ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΙΣΧΟΣ), αλλά, αντίθετα, θα προσπαθήσει να εξαπατήσει τον ίδιο τον Θεό με τη βοήθεια του γάμου σε έναν κανονικό άνθρωπο καταστρέφοντας έτσι όλα τα όνειρα για την ευτυχισμένη οικογένεια και τα υγιή παιδιά.

Ε: Ποια είναι η γνώμη σας για τον Τεκτονισμό;

Α: Illuminati, Shriners, Masons, Theosophists, Anthropomorphists και ούτω καθεξής (…το όνομά μας είναι λεγεώνα, καθώς είμαστε πολλοί – απάντησαν δαίμονες σε Αυτόν), όλα αυτά είναι οι λέσχες για τους ανθρώπους, που θεωρούν τον εαυτό τους ως όντας ο «εκλεκτός λαός», ξεχωριστοί άνθρωποι, καταπιεσμένοι και διωκόμενοι από τη γραφειοκρατία, την Εκκλησία, τους ακαδημαϊκούς κύκλους ή οποιαδήποτε άλλη κανονική κυβερνητική δομή. Όλοι περιμένουν να φτάσει η ώρα τους.

Ανάλογα με το επάγγελμά τους, εντάσσονται σε ένα από τα εκφυλισμένα κλαμπ. Σίγουρα, θα υπάρχουν πάντα κάποιοι περίεργοι ανόητοι τριγύρω, οι θεατές, που θα χρησιμεύουν ως εξώφυλλο, οθόνη, διακόσμηση. Ο πραγματικός στόχος αυτών των εκφυλισμένων συλλόγων είναι να μάθουν ποιοι είναι οι ενεργοί ομομανιακοί, που δεν θα σταματήσουν σε καμία περίπτωση για να συρθούν στην εξουσία.

ΘΥΜΑΜΑΙ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Ερ.: Πιστεύετε ότι υπάρχει παγκόσμια συνωμοσία;

Α: Παγκόσμια συνωμοσία… Βλέπετε, οι εκφυλισμένοι είναι σαν τα μικρόβια της πανώλης. Σκοτώνουν τον υγιή ανθρώπινο οργανισμό, αλλά και χάνουν μαζί του.

Τα εκφυλισμένα είναι σαν τους ιούς του AIDS. Επιτίθενται και καταστρέφουν τους αμυντικούς μηχανισμούς του οργανισμού και οδηγούν στον θάνατό του. Συμμετέχουν τα μικρόβια σε συνωμοσία για να σκοτώσουν ένα υγιές σώμα; Έχουν σχέδιο επίθεσης σε αμυντικούς μηχανισμούς; Δεν νομίζω ότι τα μικρόβια και οι ιοί θα συμμετείχαν σε μια παγκόσμια συνωμοσία εναντίον των υγιών ανθρώπων. Απλώς καταστρέφουν και σκοτώνουν ανάλογα με τη φύση τους. Είναι ανίκανοι να κάνουν κάτι διαφορετικό. Τέτοια είναι η φύση τους.

Ωστόσο, αν κάποιος άρχιζε να τοποθετεί κοντέινερ με τα μικρόβια της πανώλης σε στρατηγικές τοποθεσίες, όπως οι σταθμοί του μετρό, τα αεροδρόμια και οι σιδηροδρομικοί σταθμοί για να αρρωστήσουν ή να πεθάνουν όσοι περισσότεροι άνθρωποι, έχει κάποιο σχέδιο;

Αν κάποιος τοποθετεί εκφυλισμένους στις στρατηγικά σημαντικές θέσεις στα ΜΜΕ, την τηλεόραση, το εκπαιδευτικό σύστημα, τον στρατό, έχει κάποιο σχέδιο; Θα μου δίνατε εσείς μια απάντηση σε αυτή την ερώτηση;

ΕΡ.: Πιστεύετε ότι ο κύριος Χ είναι εκφυλισμένος;

Α: Αγαπητοί μου φίλοι, όλοι οι κανονικοί άνθρωποι της Γης, παρακαλώ, διαβάστε προσεκτικά αυτή τη συζήτηση από την κορυφή και τα βιβλία μου.

Ακόμα κι αν κάποιος αναγνώστης νιώθει τον εαυτό του εκφυλισμένο, έχει πάντα μια επιλογή:

Μπορεί να γίνει καλός, κακός ή αηδιαστικός.

Από την άλλη πλευρά, πολλά μέλη της εκφυλισμένης αίρεσης πιστεύουν λανθασμένα ότι είναι επίσης εκφυλισμένα. Πολλοί από αυτούς ήταν υιοθετημένα παιδιά ή οι ίδιοι οι γονείς τους ήταν υιοθετημένα παιδιά. Σε κάθε περίπτωση, το 90% των μεγαλύτερων ανθρώπων στην ιστορία της ανθρωπότητας ήταν εκφυλισμένοι.

Λοιπόν, τι θέλεις να πεις τότε, ότι το Mr. X είναι από την ίδια εταιρεία; Παρακαλώ, να είστε πολύ προσεκτικοί με τους εκφυλισμένους και την Εκφυλισμό. Όπως σας προειδοποίησα πριν, αυτό είναι πολύ αποτελεσματικό όπλο, τόσο αποτελεσματικό όσο και βιολογικό, αλλά, ταυτόχρονα, είναι τόσο επικίνδυνο. Θα αρχίσετε να πειραματίζεστε με βακτήρια πανώλης στο σπίτι μετά από μία ή δύο ημέρες εκπαίδευσης σε ένα εργαστήριο βιολογίας;

Μελετήστε αυτή την επιστήμη προσεκτικά, προσεκτικά. Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε πράγματα που διαβάσατε εδώ και, σε καμία περίπτωση, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Εγώ, προσωπικά, αρχίζω να θεωρώ έναν άνθρωπο βιο-αρνητικό, εκφυλισμένο μόνο αφού ο ίδιος μου το δείξει στην πράξη. Πολλές φορές.

Κατά κανόνα, ένας μέσος άνθρωπος χρειάζεται να επιδείξει περίπου 5-6 δείκτες εκφυλισμού για να προστεθεί στην κατηγορία των εκφυλισμένων. Ακόμα κι αν ο ίδιος θα φωνάζει σε όλες τις γωνιές των δρόμων:

«Μα εγώ είμαι 100% εκφυλισμένος», αλλά, ταυτόχρονα, θα συνεχίσει να παλεύει με τους δαίμονες του εκφυλισμού και θα συνεχίσει να πολεμά τους βιοαρνητικούς εκφυλισμένους, αυτός, όπως πριν, θα παραμείνει φίλος και σύμμαχος μας.

Μια ακόμη πρόταση. Έλαβα εκατοντάδες επιστολές από αναγνώστες μου από διάφορες χώρες: Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ρωσία, Ισραήλ, Αγγλία, Γαλλία, ΗΠΑ, Γερμανία, Ιαπωνία… Και σχεδόν όλες αυτές οι επιστολές περιέχουν μια πολύ ενδιαφέρουσα παρατήρηση:

οι αναγνώστες μου έδωσαν το βιβλίο μου να το διαβάσουν σε όλους τους φίλους τους, ως λυδία λίθο, και παρατήρησαν σιωπηλά την αντίδρασή τους. Το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο, έχασαν τους μισούς από τους λεγόμενους φίλους τους.

Επομένως, παρατηρώντας την αντίδραση σε αυτή τη συζήτηση, στα βιβλία μου, στην ιστοσελίδα μου, εσείς, εντελώς ανεξάρτητα, θα μπορέσετε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα σχετικά με τον κύριο Χ και πολλούς από τους φίλους του.

Γκρέγκορι Πέτροβιτς Κλίμοφ

 

Πηγή μετάφρασης

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 1,132


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα