Οι Ταφόπλακες της Ανθρωπότητας. Τι είναι οι Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας και γιατί μιλούν για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού στα 500 εκ.;(βίντεο)

Οι Ταφόπλακες της Ανθρωπότητας. Τι είναι οι Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας και γιατί μιλούν για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού στα 500 εκ.;(βίντεο)

1 Ιανουαρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,738
Μοίρασέ το

Στις τέσσερις πλάκες είναι δέκα εντολές που άφησαν οι ανώνυμοι χορηγοί του μνημείου, οι οποίοι αναφέρονται μόνο στον εαυτό τους ως «μια μικρή ομάδα Αμερικανών που αναζητούν την ηλικία της λογικής».

 

 

Δεν μιλούν απλά για μείωση του πληθυσμού στα 500 εκατομμύρια, αλλά… ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ… κι αυτό είναι το χειρότερο απ’ όλα.

Συνωμοσιολογία, ή … η σατανική επιδίωξη των … ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ;;;

Ο ΧΡΟΝΟΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ… 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 
 

Στο Έλμπερτον (Elberton), της Τζόρτζια (Georgia) στις ΗΠΑ (USA), στην κορυφή ενός λόφου, είναι χτισμένοι οι «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας» (στα Αγγλικά Georgia Guidestones).

Οι «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Τζώρτζια (στα Αγγλικά Georgia Guidestones) είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Τζώρτζια των ΗΠΑ. Συχνά αναφέρεται ως το «Αμερικάνικο Στόουνχεντζ», ένας τίτλος που έχει επίσης αποδοθεί κατά καιρούς σε μια σειρά από άλλες κατασκευές.

Είναι ένα μήνυμα αποτελούμενο από δέκα οδηγίες, οι οποίες είναι χαραγμένες σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες, ενώ ένα μικρότερο μήνυμα είναι επίσης χαραγμένο στην κορυφή της κατασκευής, σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής: Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά.
Το κατασκεύασμα έχει σχεδόν έξι μετρά ύψος (είκοσι πόδια) και είναι κατασκευασμένο από έξι πλάκες γρανίτη, που ζυγίζουν πάνω από 100 τόνους συνολικά. Μία πλάκα βρίσκεται στο κέντρο, με τις άλλες τέσσερις διατεταγμένες γύρω απ’ αυτήν. Στην κορυφή βρίσκεται η έκτη πλάκα, ως κορωνίδα του κατασκευάσματος.

 
Αξιοσημείωτο είναι ότι οι πλάκες είναι ευθυγραμμισμένες αστρονομικά.
 
Μια πρόσθετη πέτρινη πλάκα, είναι τοποθετημένη στο έδαφος και σε μικρή απόσταση προς τα δυτικά της κατασκευή, η οποία παρέχει ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με την ιστορία και τον σκοπό των «Κατευθυντηρίων Λίθων».
Πρόκειται για ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, που χτίστηκε στις 22 Μαρτίου του 1980, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου και στο οποίο αναγράφεται ένα μήνυμα αποτελούμενο από δέκα οδηγίες. Αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση, είναι η αναφορά στον έλεγχο του πληθυσμού και συγκεκριμένα στην μείωση του σε κάτω από 500.000.000 άτομα.

Τώρα είναι αστείο;
Είναι κάτι το σοβαρό;
Την απάντηση την έδωσαν οι ίδιοι οι Αμερικανοί στις παρακάτω φωτογραφίες..

g1
g2

g3 g4

 
 

Γεωργία Οδηγοί: Το Μνημείο της Καταστροφής

 

Το Georgia Guidestones είναι ένα από τα πιο παράξενα μνημεία της Αμερικής που βρίσκεται στην υψηλότερη κορυφή λόφου στην κομητεία Elbert της Γεωργίας.

Αποτελείται από τέσσερις ογκώδεις πλάκες γυαλισμένου γρανίτη τοποθετημένες στην κατεύθυνση N-S και E-W γύρω από μια κεντρική στήλη και που ολοκληρώνεται από μια ταφόπλακα. Κάθε πλάκα είναι 19 πόδια ψηλό και ζυγίζει 20 τόνους.

Στις τέσσερις πλάκες είναι δέκα εντολές που άφησαν οι ανώνυμοι χορηγοί του μνημείου, οι οποίοι αναφέρονται μόνο στον εαυτό τους ως «μια μικρή ομάδα Αμερικανών που αναζητούν την ηλικία της λογικής».

Το μνημείο ανεγέρθηκε το Μάρτιο του 1980 και χτίστηκε από την Εταιρεία Φινιρίσματος Γρανίτη Elberton, αλλά κανείς δεν ξέρει ακριβώς ποιος το ανέθεσε.

Οι μόνες ενδείξεις για την προέλευσή του είναι ένα άλλο πέτρινο δισκίο, που βρίσκεται στο έδαφος σε μικρή απόσταση από τη δομή, που παρέχει κάποιες σημειώσεις σχετικά με την ιστορία και το σκοπό των Κατευθυντήριων λίθων.

georgia-guidestones-3

Πίστωση φωτογραφιών

Το μήνυμα χαραγμένο στις πλάκες αποτελείται από ένα σύνολο δέκα κατευθυντήριων γραμμών ή αρχών, γραμμένες σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες, μία γλώσσα σε κάθε όψη των τεσσάρων μεγάλων λίθων όρθιας. Αυτές οι γλώσσες είναι: Αγγλικά, Ισπανικά, Σουαχίλι, Χίντι, Εβραϊκά, Αραβικά, Κινέζικα και Ρωσικά.

Οι κατευθυντήριες γραμμές είναι:

 1. Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000 σε διαρκή ισορροπία με τη φύση.
 2. Οδηγός αναπαραγωγής με σύνεση – βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της ποικιλομορφίας.
 3. Ενώστε την ανθρωπότητα με μια ζωντανή νέα γλώσσα.
 4. Κανόνας πάθος – πίστη – παράδοση – και όλα τα πράγματα με μετριάζεται λόγο.
 5. Προστατέψτε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια.
 6. Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνήσουν εσωτερικά την επίλυση εξωτερικών διαφορών σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο.
 7. Αποφύγετε τους ασήμαντους νόμους και τους άχρηστους υπαλλήλους.
 8. Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τις κοινωνικές υποχρεώσεις.
 9. Βραβείο αλήθεια – ομορφιά – αγάπη – που αναζητούν αρμονία με το άπειρο.
 10. Να μην είναι ένας καρκίνος στη γη – Αφήστε χώρο για τη φύση – Αφήστε χώρο για τη φύση.

georgia-guidestones-5

Πίστωση φωτογραφιών

Το παράξενο μνημείο ανατέθηκε από ένα άτομο που αυτοπροσδιορίζεται ως R.C. Χριστιανός, αλλά δεν ήταν το πραγματικό του όνομα.

Αυτός ο καλοντυμένος ξένος μπήκε στο γραφείο της Εταιρείας Φινιρίσματος Γρανίτη Elberton ένα απόγευμα της Παρασκευής το 1979 και ανακοίνωσε ότι ήθελε να χτίσει ένα μνημείο γρανίτη για να παραδώσει ένα μήνυμα στην ανθρωπότητα.

Οι κύριοι εξήγησαν στον τώρα αποθανόντα Joe Fendley, έπειτα πρόεδρο της επιχείρησης λήξης γρανίτη Elberton, ότι το μνημείο έπρεπε να είναι ικανό να αντέξει τα πιό καταστροφικά γεγονότα, έτσι ώστε η ανθρωπότητα θα ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσει εκείνους τους οδηγούς για να αποκατασταθεί.

Πιστεύοντας ότι ο άνθρωπος είναι ένας πρακτικός τζόκερ, Joe Fendley απέρριψε τον κ. Christian και τον έστειλε ψάχνει για Wyatt C. Martin, τότε πρόεδρος της Granite City Bank.

Σύμφωνα με το Wired, ο κ. Κρίστιαν αποκάλυψε την πραγματική του ταυτότητα στον κ. Μάρτιν, η οποία ήταν απαραίτητη για την τράπεζα να επεξεργαστεί τα κεφάλαια, αλλά ορκίστηκε ο τραπεζίτης στη μυστικότητα.

Ο Κρίστιαν είπε στον Μάρτιν ότι η ομάδα του σχεδίαζε αυτό το έργο για περισσότερα από 20 χρόνια, και ήθελαν να παραμείνουν ανώνυμοι. Εξήγησε ότι κρατώντας την ταυτότητά τους μυστική, θα επιτρέψει στους ανθρώπους να μην αποσπώνται από το μνημείο και το νόημά του.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες, ο Κρίστιαν είχε στείλει χρήματα στην τράπεζα και έφερε ένα ξύλινο μοντέλο του μνημείου στο Fendley, και η εξόρυξη και η κατασκευή είχαν αρχίσει.

georgia-guidestones-6

Πίστωση φωτογραφιών

Οι αστρολογικές προδιαγραφές για τους Οδηγούς ήταν τόσο πολύπλοκες που ο Fendley έπρεπε να ζητήσει από έναν αστρονόμο από το Πανεπιστήμιο της Γεωργίας να βοηθήσει στην υλοποίηση του σχεδιασμού. Οι τέσσερις εξωτερικές πέτρες είναι προσανατολισμένες για να σηματοδοτήσουν τα όρια του σεληνιακού κύκλου απόκλισης. Η κεντρική στήλη διαθέτει μια τρύπα μέσω της οποίας το Βόρειο Αστέρι μπορεί να δει. Ο ίδιος πυλώνας έχει μια σχισμή λαξευμένη μέσα από αυτήν, η οποία είναι ευθυγραμμισμένη με τα ηλιοστάσια και τις ισημερίες του Ήλιου. Ένα άλλο άνοιγμα στην κορυφή επιτρέπει ακτίνες του ήλιου για να περάσει μέσα από το μεσημέρι κάθε μέρα, λάμπει μια δέσμη για την κεντρική πέτρα που δείχνει την ημέρα του έτους.

Αλλά ήταν τα μηνύματα που προκάλεσαν διαμάχη. Η πρώτη εντολή δίνει εντολή στην ανθρωπότητα να σκοτώσει τον πληθυσμό της σε λιγότερο από μισό δισεκατομμύριο, πράγμα που σήμαινε την εξάλειψη όλων εκτός από το ένα δέκατο τρίτο του λαού του κόσμου. Εξίσου ανησυχητική είναι η δεύτερη εντολή που ζητά από τους ανθρώπους να αναπαραχθούν με σύνεση, «βελτιώνοντας τη φυσική κατάσταση και την ποικιλομορφία», η οποία βρωμάει της άριας ιδεολογίας των Ναζί. Τα τελευταία έξι μηνύματα είναι πραγματικά αρκετά ορθολογική, αν και ακούγεται ότι homély.

Η μυστηριώδης φύση του μνημείου έχει προσελκύσει επισκέπτες και θεωρητικούς συνωμοσίας κάθε είδους. Μερικοί άνθρωποι έχουν επαινέσει τα χαραγμένα μηνύματα, ενώ άλλοι τα έχουν χαρακτηρίσει ως τις «Δέκα Εντολές του Αντίχριστου». Μερικοί προτείνουν ότι οι Οδηγοί είναι ένας τόπος για αποκρυφικές τελετές και λατρεία του διαβόλου, και ότι ο R.C. Χριστιανός ανήκε σε “μια εωσφόρο μυστική κοινωνία”. Κατά συνέπεια, το μνημείο έχει υποστεί αρκετές περιπτώσεις βανδαλισμού.

Όντας βρίσκεται στην κορυφή ενός μικρού λόφου, το Guidestones είναι όμορφα ορατά από τη Γεωργία Highway 77, και συνεχίζει να προσελκύει ένα σταθερό ρεύμα των επισκεπτών.

georgia-guidestones-4

Πίστωση φωτογραφιών

georgia-guidestones-1

Πίστωση φωτογραφιών

georgia-guidestones-2

Πίστωση φωτογραφιών

georgia-guidestones-8

Πίστωση φωτογραφιών

Πηγές: Ανακαλύψτε το περιοδικό / Ενσύρματο / www.guidestones.us / Wikipedia

 

Οι ταφόπλακες της ανθρωπότητας

 

Προβολές : 1,738


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα