Οι τρύπες δεν ανοίγουν από σύγκρουση σε ατύχημα. Όλα γίνονται για να καταστραφεί η χώρα και να μην αντέξει έναν μικρό πόλεμο. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ και ακόμα ο κάτοικος της χώρας ΔΕΝ το έχει καταλάβει.

Οι τρύπες δεν ανοίγουν από σύγκρουση σε ατύχημα. Όλα γίνονται για να καταστραφεί η χώρα και να μην αντέξει έναν μικρό πόλεμο. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ και ακόμα ο κάτοικος της χώρας ΔΕΝ το έχει καταλάβει.

18 Σεπτεμβρίου, 2023 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,329
Μοίρασέ το

 

Έστειλαν επίλεκτους χωρίς ασφαλείς επικοινωνίες, χωρίς διασφάλιση των μέσων μετακίνησης σε εμπόλεμη περιοχή που δρά η ΜΙΤ, με πούλμαν λες και πήγαιναν σχολική εκδρομή, και τους έδειχναν και στα μέσα ΜΜΕ.!!!!!!

ΡΕ ΘΕΛΟΥΝ ΞΗΛΩΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

 

ΟΧΙ ΞΗΛΩΜΑ…
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΘΕΛΟΥΝ…
Καλλιόπη Σουφλή

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι τρύπες δεν ανοίγουν από σύγκρουση σε ατύχημα.

Τους στείλανε σε χώρα που ελέγχεται από την Τουρκία. Μην ξεχνάμε ότι πολλοί πίεζαν για αποστολή βοήθειας για να δείξουμε παρουσία και να μην αφήσουμε την Τουρκία να παίζει μόνη μπάλα σε μία χώρα που μόνο αυτή παίζει μπάλα.  Η 2η επιτυχημένη επιχείρηση της ΜΙΤ.

Θα ξεπληρωθεί όμως πολύ σκληρά, και όχι από τους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ του ΓΕΕΘΑ. 

Η πικρή αλήθεια είναι ότι οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ του ΓΕΕΘΑ δεν χρειάζονται την ΜΙΤ για να τους γαμήσει…τους γαμεί ο κάθε πικραμένος. 

 

Έστειλαν αποστολή και δεν είχαν επαφή μαζί της!!!!!!!!! Σε άμεση αποστρατεία όλοι όσοι οργάνωσαν το καραγκιοζιλίκι και μαζί τους η μεγαλοπριμαντόνα φλώρος.

Έστειλαν επίλεκτους χωρίς ασφαλείς επικοινωνίες, χωρίς διασφάλιση των μέσων μετακίνησης σε εμπόλεμη περιοχή που δρά η ΜΙΤ, με πούλμαν λες και πήγαιναν σχολική εκδρομή, και τους έδειχναν και στα μέσα ΜΜΕ.!!!!!!

Αν είναι δυνατόν, ανέβασαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο ενώ η αποστολή μετέβαινε σε καυτή ζώνη και μάλιστα με τη σύνθεση της.!!!!!

ΡΕ ΘΕΛΟΥΝ ΞΗΛΩΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

Μην ανησυχούν όμως…κάποια στιγμή η πλάκα θα γυρίσει αλλιώς.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε…

Φίλε ΗΛΙΟΥ ΑΛΚΗ…είμαι έξαλλος.! Θέλω ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ…θέλω να τους γαμήσουμε το ξεσταύρι και για αρχή θέλω εκκαθάριση 50 στόχων εντός Ελλάδας. Όλα γίνονται για να καταστραφεί η χώρα και να μην αντέξει έναν μικρό πόλεμο. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ και ακόμα ο κάτοικος της χώρας ΔΕΝ το έχει καταλάβει.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε…

Αγαπητέ Μμ…Δεν μπορούν να κρύψουν ότι ήταν βομβιστική επίθεση , διότι η επίθεση έγινε στην Λιβύη.

Δεν μπορούν να κρύψουν τις φώτο και τα βίντεο που έρχονται από την Λιβύη, όπως με τις τρύπες από το ελληνικό ελικόπτερο που κατέρριψαν στα Ίμια.

Να δω τι θα πουν στις μητέρες των σκοτωμένων Ελλήνων στρατιωτών.!!! Ότι τα παιδιά τους πέθαναν σε “ατύχημα”;;;

Ένα τσούρμο ανήθικοι απατεώνες και ΜΗ Έλληνες κυβερνούν αυτήν την χώρα.

Για αυτό έλεγα παλαιότερα ότι πρέπει να αποκτήσουμε αντίληψη και κουλτούρα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

 

Ανώνυμος είπε…

Καλημέρα σε όλους , κάτι έκανε νιάου νιάου χτες που το είδα , αλλά με την ενημέρωση σου είναι σίγουρο στον χωματόδρομο ότι δεν πήγαιναν με 120 . Ξεφτίλα και θυσιασμένοι στρατιώτες χωρίς λόγο , οι Τούρκοι να περηφανεύονται κτλ . Πλέον θέλουν όπως λες να μην έχουμε αξιόμαχο στρατό εκτός τους κακοεξοπλισμούς και να διώξουν και τους ήδη υπάρχοντες να πέσουμε χωρίς αντίσταση . Μετά την παραίτηση 80 αξιωματικών πέρυσι στο ναυτικό με την ένταση της γαλάζιας πατρίδας , φέτος η βάση εισαγωγής υπαξιωματικών στο ναυτικό ξεπέρασε των αξιωματικών (ζήτηση γαρ) και τα πλοία είναι με κλάσμα προσωπικού . Στρατός και αστυνομία κακοεξοπλισμένοι και κακοεκπαιδευμένοι δεν ξέρω τι τριβή θα αντέξουν όταν θα έρθει η ώρα . Και ο λαός ανεκπαίδευτος και μας φόρτωσαν και την jejebel στον σύριζα .

Μόνο όπως λες να απαντήσουν με κατασχεμένο οπλισμό εντός της χώρας στελέχη μας όπως οι Τούρκοι στην Αρτέμιδα . Και σε προδότες να προσθέσω όχι μόνο σε Τούρκους στην επικράτεια μας . Για την ξεφτιλισμένη ηγεσία των φωτορεπορτάζ ας παραιτηθεί . Πάντως θέλουμε απάντηση με αίμα , γαμώ τους προδότες πλέον , ψάχνουμε με το κυάλι τους πατριώτες και αυτούς που νιώθουν Έλληνες , σε όλα τα πόστα είναι αλλόφυλοι .

 

Πηγή

Προβολές : 1,329


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα