Οι χαμένες φυλές και η Συναρχία: η σκοτεινή πλευρά της Ιστορίας

Οι χαμένες φυλές και η Συναρχία: η σκοτεινή πλευρά της Ιστορίας

19 Μαΐου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,503
Μοίρασέ το

 

ΠΩΣ ΟΙ ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ AΠΟ ΦΟΒΟ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΓΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ

 

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από Μεγάλα Γεγονότα, ίσως της Αποκαλύψεως.

Ο κάθε σκεπτόμενος Έλληνας, αν θέλει να επιβιώσει, οφείλει να ξεχωρίζει τα πλαστά αφηγήματα, που δεν τον αφήνουν να αντιληφθεί ότι η δικαιοσύνη και οι εκλογές δεν λειτουργούν πουθενά στην Ευρωπαϊκή Ένωση του Ήλιου του Μεσονυχτίου, ότι του ληστεύουν την περιουσία του καθημερινά, και η πατρίδα του πέρασε στις ιδιωτικές εταιρείες των χαζαροχαλδαίων της BlackRock.

Αυτοί είναι η Συναρχία, οι Κύριοι της Φλόγας από την Αφροδίτη, οι ερπετοειδείς, και τα πάσης φύσεως στοιχειακά από τον ενδιάμεσο αστρικό χώρο.

 

© Aπεροπία. Τα άρθρα του ιστολογίου aperopia.fr γράφονται κατόπιν κοπιαστικής έρευνας και μετάφρασης. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολόκληρου του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του aperopia.fr. Επιτρέπεται μόνον η αναδημοσίευση 2-3 πρώτων παραγράφων με προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο aperopia.fr


 

Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα


Εδώ και πάνω από εκατόν είκοσι χρόνια, διάφορα αποκρυφιστικά κινήματα, όπως η Θεοσοφία, παραλύουν τις δυτικές κοινωνίες, δίχως οι πολίτες τους να το αντιλαμβάνονται.

Οι θεοσοφιστές είναι αυτοί που διέδωσαν μια αυθαίρετη κατηγοριοποίηση των φυλών της προϊστορίας και τον μύθο των Ανώτερων Άγνωστων, που ζουν σε υπόγειες πόλεις, και που σύντομα θα ξεχυθούν στην επιφάνεια του πλανήτη μας, καθοδηγούμενοι από τον Άρχοντα του Κόσμου.

Ποιες είναι οι χαμένες φυλές και πως σχετίζονται με το πολιτικό σύστημα της Συναρχίας; Πως η θεοσοφία διαμορφώνει τη κοσμοθεώρηση των κοινωνιών της Δύσης και που οδηγούν οι διδασκαλίες της; Ποιος είναι επιτέλους ο Άρχων του Κόσμου των θεοσοφιστών και ποια είναι στην πραγματικότητα η φύση του;

Ιστορικό και φιλοσοφία της Θεοσοφικής Εταιρείας

Ας δούμε λοιπόν πολύ περιληπτικά ποιοι ήταν οι ιδρυτές της Θεοσοφίας, ποιο το ιστορικό πλαίσιο μέσα στο οποίο έδρασαν, και ποιες οι σχέσεις τους με τις μυστικές Αδελφότητες και τα πολιτικά κινήματα της εποχής τους.

Η Θεοσοφική Εταιρεία ιδρύθηκε το 1875 στις ΗΠΑ από την Γερμανο-εβραία τυχοδιώκτρια, αποκρυφίστρια και μέντιουμ Έλενα Πέτροβνα-Μπλαβάτσκυ (Helena Petrovna Blavatsky, 1831-1891), τον βουδιστή πνευματιστή και τέκτονα Χένρυ Στηλ Όλκοττ (Henry Steel Olcott, 1932-1907), και τον επίσης αποκρυφιστή Ουίλιαμ Κουάν Τζατζ (William Quan Judge, 1851-1896).

Η Έλενα Μπλαβάτσκυ με τον Χένρυ Όλκοττ.

Οι σκοποί της Θεοσοφικής Εταιρείας (που εξυπηρετούν την παγκόσμια κυβέρνηση), επίσημα είναι οι εξής:

1. Ο σχηματισμός πυρήνα παγκόσμιας αδελφότητας της ανθρωπότητας χωρίς διάκριση φυλής, θρησκείας, φύλου, κοινωνικής τάξης ή χρώματος.

2. Η ενθάρρυνση της συγκριτικής μελέτης των θρησκειών, της φιλοσοφίας και της επιστήμης.

3. Η έρευνα των ανερμήνευτων νόμων της φύσης και των κρυμμένων δυνάμεων του ανθρώπου.

Η Μπλαβάτσκυ καταγόταν από αριστοκρατική χαζαρική οικογένεια (Hahn) του Αικατερίνοσλαβ (Ντίπρο) της Ουκρανίας (τότε επαρχίας της Ρωσίας και χαζάρικο άντρο), που είχε εξοριστεί από τη Γερμανία λόγω των ιλλουμινατικών της πεποιθήσεων.

Στο magnum opus της με τίτλο Η μυστική δοξασία (The Secret Doctrine) που εκδόθηκε το 1888, ισχυρίστηκε ότι τα γραφόμενά της είναι παγκόσμιες αλήθειες που της υπέβαλλαν τηλεπαθητικά μέσω αυτόματης γραφής, οι «αιθερικοί» πεφωτισμένοι διδάσκαλοι της Μεγάλης Λευκής Στοάς (ή Αδελφότητας) του Θιβέτ, γνωστοί ως «Μαχάτμας», Κουτ Χούμι (Koot Hoomi) και Μορύα (Μorya) που είχαν ζήσει σε πανάρχαιες εποχές και ενσαρκωθεί σε διάφορες προσωπικότητες.

Επάνω: καλλιτεχνική απεικόνιση των αιθερικών διδασκάλων Κουτ Χούμι, και κάτω, Μορύα με τους οποίους επικοινωνούσε τηλεπαθητικά η Μπλαβάτσκυ.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις των δύο Μαχάτμας, τα βασικά είδη των γήινων όντων που τα είχε ονομάσει ριζικές φυλές (Root Races) είναι επτά, και το κάθε ένα έχει επτά υπο-φυλές.

Αναδύθηκαν αρχικά σε πανάρχαιες υπερ-ηπείρους, που σήμερα έχουν πλέον διασπαστεί ή καταβυθιστεί, και τα είδη που τις κατοικούσαν δεν ήταν όλα ανθρώπινα. Ένα απ’ αυτά όμως, ίσως επιβιώνει ακόμα καλά κρυμμένο, όπως θα δούμε πάρα κάτω.

Αυτές είναι οι 7 ριζικές φυλές της ανθρωπότητας:

1. Αιθερική ή Πολική
2. Υπερβόρεια
3. Λεμούρια
4. Ατλάντια
5. Αρεία
6. Homo Spiritalis ή Μερούβια
7. Παραδεισιακή.

Η θεωρία της Μπλαβάτσκυ περί βασικών φυλών, αναπτύχθηκε καλύτερα από μεταγενέστερους θεοσοφιστές, και ιδιαίτερα από τον Σκωτσέζο τραπεζίτη και έμπορο Ουίλιαμ Σκοτ-Έλλιοτ (William Scott-Elliot) στα βιβλία του Η ιστορία της Ατλαντίδας (The Story of Atlantis), 1896, και Η χαμένη Λεμουρία (The Lost Lemuria), 1904, τα οποία μάλιστα περιείχαν και παραστατικούς χάρτες.

Στα παραπάνω βιβλία βασίστηκε και το έργο Οι βυθισμένες ήπειροι Ατλαντίδα και Λεμουρία (Τhe Submerged Continents of Atlantis and Lemuria) του πολυτάλαντου Αυστριακού διανοούμενου Ρούντολφ Στάινερ (Rudolf Steiner, 1861-1925) που εξεδόθη επίσης το 1904.

Αν και ο Στάινερ αρχικά ασπάστηκε τις θεοσοφικές διδασκαλίες, τελικά ήλθε σε ρήξη με τη Θεοσοφική Εταιρεία και διαχωρίζοντας τη θέση του, ίδρυσε τη Ροδοσταυρική Θεοσοφία, γνωστή ως Ανθρωποσοφία.

Το 1913, η μαθήτρια και διάδοχος της Μπλαβάτσκυ, Άννι Μπέσαντ (Annie Besant, 1847–1933) ανέπτυξε ακόμα περισσότερο αυτό το μοντέλο μαζί με τον θεοσοφιστή ιερέα, τέκτονα, επίσης μαθητή της Μπλαβάτσκυ, Τσαρλς Γουέμπστερ Ληντμπήτερ (Charles Webster Leadbeater, 1854 –1934) στο βιβλίο τους Άνθρωπος: Από που, πώς και προς τα που (Man: Whence, How and Whither).

Το λογότυπο της Θεοσοφικής Εταιρείας. Στο εσωτερικό του ουροβόρου όφεως περικλείεται το Αστέρι του Δαβίδ, και στο κέντρο του ο Ισιακός σταυρός Άνκχ, σύμβολο της αθανασίας. Η κορυφή του Αστεριού στεφανώνεται από μία σβάστικα, ενώ πάνω της ακουμπά το σύμβολο του Λόγου στα σανσκριτικά. Το σύνθημα της θεοσοφίας είναι «Καμμιά θρησκεία δεν είναι πάνω από την αλήθεια».

Οι πρόδρομοι

Αν απορρίψουμε τον ισχυρισμό τηλεπαθητικής παρέμβασης, από πού μπορεί να άντλησαν τα στοιχεία τους οι θεοσοφιστές ώστε να κατασκευάσουν μια τόσο περίπλοκη και λεπτομερή θεωρία που το χαρακτηριστικό της είναι ότι τοποθετεί την ύπαρξη έλλογων όντων που ανέπτυξαν πολιτισμούς εκατομμύρια χρόνια πριν από την επίσημη χρονολόγηση;

Η Μπλαβάτσκυ ισχυρίστηκε ότι πέφτοντας σε έκσταση, διάβαζε το πανάρχαιο ιερό Βιβλίο των Τζιάν (Book of Dzyan) που υποτίθεται ότι ήταν γραμμένο στη γλώσσα Σενζάρ των Ατλάντιων, και φυλασσόταν από μυημένους, και από εκεί πήρε τα στοιχεία της. Η ύπαρξη του εν λόγω βιβλίου δεν αποδείχτηκε ποτέ.

Άλλοι θεοσοφιστές άντλησαν στοιχεία από την πανάρχαια παγανιστική θρησκεία του Θιβέτ μπον (Bön), τον βουδισμό και τον ινδουϊσμό, τα οποία είχαν ενσωματώσει στα βιβλία τους προγενέστεροι ερευνητές του ανατολικού εσωτερισμού, κατόπιν επίπονων μελετών και παραμονής τους στην Ασία.

Αυτά τα στοιχεία μαζί με γνώσεις που είχαν αποκτήσει οι ίδιοι στον δυτικό τεκτονισμό, τα αιγυπτιακά μυστήρια, τον ερμητισμό, τον γνωστικισμό, τον καμπαλισμό και τον σουφισμό, τα ανέμειξαν, τα βάφτισαν «αστρικές διοράσεις», και είπαν ότι τους τα υπέβαλλαν νοερά οι δύο Μαχάτμας, και μάλιστα με την πάροδο των ετών προσέθεσαν και άλλους.

Στην πραγματικότητα, η κατηγοριοποίηση διάφορων πανάρχαιων όντων είχε επιχειρηθεί για πρώτη φορά πολύ νωρίτερα, από τον Γάλλο αποκρυφιστή και συγγραφέα Αντουάν Φαμπρ Ντ’ Ολιβέ (Antoine Fabre d’Olivet, 1767-1825) στο βιβλίο του Φιλοσοφική ιστορία του ανθρώπινου είδους (Histoire philosophique du genre humain), που εξεδόθη το 1824.

Απ’ αυτό εμπνεύστηκε ο επίσης Γάλλος αποκρυφιστής, Αλεξάντρ Σαιντ-Υβ, μαρκήσιος του Αλβέιντρ (Alexandre Saint-Yves d’Alveydre, 1842-1909), αναζητώντας τις απαρχές της ανθρωπότητας και των θρησκειών, στο βιβλίο του Η Αποστολή της Ινδίας στην Ευρώπη (Mission de l’ Inde en Europe) που εκδόθηκε το 1886.

Σ’ αυτό το βιβλίο αναφέρει την ύπαρξη της μυστικής κοινωνίας της Αγκάρθα (Agartha) κάπου στο Θιβέτ, που αποτελείται από μια αρχαία φυλή υπερφυσικών όντων που αποσύρθηκε στα έγκατα της γης κατά την αρχαιότητα και ουσιαστικά αυτή κυβερνά τον πλανήτη μας.

Ο Σαιντ-Υβ προκάλεσε πάταγο διατυπώνοντας έναν νέο μοντέλο διακυβέρνησης, το οποίο ονόμασε Συναρχία και που κατ’ αυτόν πρέπει να είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση ολοκληρωτισμού, που λογοδοτεί σε μια απόκρυφη ιεραρχία μη ανθρώπινων, πολύ προηγμένων και σοφών όντων που για να αποκαλυφθούν πρέπει οι άνθρωποι να μεταλλαχθούν σε υπερανθρώπους, κάτι που αργότερα προκάλεσε το ενδιαφέρον του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος της Γερμανίας.

Ο Σαιντ-Υβ, όπως και η Μπλαβάτσκυ, ισχυρίστηκε ότι όλες οι πληροφορίες που είχε λάβει για την ανώτατη πνευματική ιεραρχία, παρελήφθησαν τηλεπαθητικά. Ο διδάσκαλος του Σαιντ-Υβ υποτίθεται ότι ήταν ένας Αφγανός πρίγκιπας, απεσταλμένος της παγκόσμιας απόκρυφης κυβέρνησης της Αγκάρθα.

Επίσης, το βιβλίο του Άγγλου πολιτικού, συγγραφέα και Ροδόσταυρου, βαρώνου Έντουαρντ Μπούλβερ Λύττον, Βριλ: Η δύναμη της επερχόμενης φυλής (Vril: the Power of the Coming Race) που εκδόθηκε το 1871 αποτέλεσε το «Ευαγγέλιο» του Χίμλερ και της ηγεσίας των Ναζί, είχε ήδη διατυπώσει την υπόθεση ότι ένα πανάρχαιο φτερωτό είδος, πολύ ανώτερο από εμάς, επιβίωνε ακόμα κάτω από την επιφάνεια της Γης, και σχεδίαζε να μας υποδουλώσει.

Ακόμη, το 1884 ο Άγγλος εκδότης εφημερίδας στην Ινδία Άλφρεντ Πέρσι Σίνετ (Alfred Percy Sinnett, 1840-1921), στο βιβλίο του Εσωτερικός Βουδισμός (Esoteric Buddhism) είχε γράψει για τις απαρχές των γήινων ειδών, βασιζόμενος στη βουδιστική κοσμολογία και τη θεωρία της μετενσάρκωσης.

Αργότερα, μια αναφορά για κρυμμένη αρχαία φυλή που ζει κάτω από τη γη, έκανε και ο Πολωνός συγγραφέας Φέρντιναντ Οσσεντόφσκι (Ferdynand Ossendowski, 1876-1945) στο βιβλίο Θεοί, άνθρωποι και κτήνη (Gods, Men and Beasts) που εκδόθηκε το 1922.

Τελικά, αυτός που συστηματοποίησε παλαιότερα στοιχεία ήταν ο Ληντμπήτερ. Ο Ληντμπήτερ ήταν αυτός που εισήγαγε στη Δύση τις έννοιες των «Τσάκρας» (των ενεργειακών κέντρων του ανθρώπου), της ανθρώπινης «αύρας», της χορτοφαγίας, του πνευματισμού, της αλχημείας και της βουδιστικής μετενσάρκωσης, που ως τότε ήταν άγνωστες στο χριστιανικό δυτικό πλήθος, και που σήμερα ουσιαστικά επιβάλλονται από τους παγκοσμιοποιητές.

Τσαρλς Γουέμπστερ Ληντμπήτερ.

Η Μπλαβάτσκυ, που σημειωτέον, μισούσε τον χριστιανισμό, συνεργάστηκε στενά με τον περιβόητο ηγέτη της τεκτονικής Στοάς Σκωτικού Τύπου των ΗΠΑ, στρατηγό Άλμπερτ Πάικ (Albert Pike), προκειμένου να ιδρύσει γυναικείες τεκτονικές στοές στις ΗΠΑ. Όταν η Μπλαβάτσκυ αναχώρησε από τις ΗΠΑ, ο ίδιος ο Πάικ της απένειμε τον 33ο βαθμό του τεκτονισμού.

Το 1856 η Μπλαβάτσκυ μετέβη στο Λονδίνο όπου είχε επαφές με τον επίσης Γερμανο-εβραίο Καρλ Μαρξ, εξόριστο εκείνη την εποχή. Εκεί, μυήθηκε επίσης στο κίνημα της μυστικής επαναστατικής οργάνωσης των Καρμπονάρων από τον ίδιο τον ηγέτη τους Τζουζέπε Ματσίνι (Giuseppe Mazzini), τέκτονα 33ου βαθμού και προσωπικό φίλο του Πάικ.

Ακόμη, σχετίστηκε με τον επίσης Καρμπονάρο και τέκτονα 33ου βαθμού Τζουζέπε Γκαριμπάλντι, αλλά και με το Αδελφάτο των Δρούζων, μια οργάνωση κράμα ιουδαϊσμού, χριστιανισμού, σουφισμού και αρχαίας ελληνικής φυσιολατρείας, υποτιθέμενη προέκταση της Μεγάλης Λευκής Στοάς.

Το 1879 οι δραστηριότητες της Μπλαβάτσκυ και του Όλκοττ μεταφέρθηκαν στο προάστειο του Μαντράς της Ινδίας, Αντυάρ, όπου η Μπλαβάτκσυ άρχισε σταδιακά να εκδίδει σε βιβλία όλα όσα υποτίθεται ότι της υπαγόρευαν τηλεπαθητικά οι «Μαχάτμας».

Το 1907, η μαρξίστρια και φεμινίστρια Άννι Μπέσαντ (Anny Besant, 1847-1933), μέλος της Φαβιανής Εταιρείας (Fabian Society) της Βρετανίας, και της μεικτής μασονικής Στοάς Le Droit Humain (Το Ανθρώπινο Δίκαιο), διαδέχτηκε τη Μπλαβάτσκυ στην ηγεσία της Θεοσοφικής Εταιρείας και εγκαταστάθηκε στην Ινδία.

Η Άννι Μπέσαντ.

Η Μπέσαντ δεν παρέλειψε να συμμετάσχει ενεργά στο Ινδικό Εθνικό Κονγκρέσσο (Indian National Congress), πολιτικό κατασκεύασμα «Νέου Ινδικού Πατριωτισμού» των βρετανικών Στοών, από το οποίο ξεπήδησε αργότερα ο Μαχάτμα Γκάντι.

Δυστυχώς η Μπέσαντ υπέπεσε στο ατόπημα να αναγγείλει ότι στο πρόσωπο ενός πάμπτωχου νεαρού Ινδού, ανακάλυψε τον πολυαναμενόμενο Μεσσία που είχε έλθει στη Γη. Υιοθέτησε η ίδια τον νεαρό και τον σπούδασε στην Οξφόρδη, χαρίζοντάς του μια άψογη αγγλική παιδεία, τρόπους και προφορά, επιμένοντας ότι ήταν η ενσάρκωση του νέου Μεσσία που είχε έλθει στη Γη για να …βοηθήσει την 6η ανθρώπινη υπο-φυλή να αναδυθεί.

Ποιος ήταν ο νέος «Μεσσίας»; Μα ο έκτοτε πασίγνωστος …Τζίντου Κρισναμούρτι.

Ευτυχώς που ο δύστυχος Κρισναμούρτι, είχε την αξιοπρέπεια να αρνηθεί να παίξει ρόλο ηθοποιού, γκρεμίζοντας τα απατηλά όνειρα της θετής του μητέρας και τα σχέδια των αγγλικών υπηρεσιών πληροφοριών που βεβαίως προχώρησαν ακάθεκτες προωθώντας άλλα αφηγήματα.

O Κρισναμούρτι, αγαπημένος γκουρού και συγγραφέας εκατομμυρίων δυτικών. Ο ίδιος υπήρξε μια τραγική φυσιογνωμία. Ποιος δεν διάβασε έστω και ένα βιβλίο του πνευματικής καθοδήγησης στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης;

Μ’ άλλα λόγια, η Θεοσοφική Εταιρεία στην Ινδία, όπως όλες οι μυστικές εταιρείες των αποικιών, είχε ξεκάθαρα πολιτικούς στόχους, συνεργαζόμενη στενά με τις βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών της κατεχόμενης Ινδίας, προκειμένου να αλλοιώσει τις θρησκευτικές και κοινωνικές αρχές των Ινδών, και κατά συνέπειαν, το πατριωτικό τους φρόνημα.

Με αφορμή αυτό το πυροτέχνημα και την καταγγελία από μέλη της ίδιας της Θεοσοφικής Εταιρείας ότι τις επιστολές τις έγραφαν οι ίδιοι οι ηγέτες του κινήματος, ο Γάλλος διανοούμενος και συγγραφέας Ρενέ Γκενόν (René Guénon), τέκτων και Γνωστικός ο ίδιος, αφού μελέτησε τη Θεοσοφία, έγινε ένας από τους πιο τρομερούς διώκτες της, καταγγέλλοντας ότι διαστρέβλωνε τις αυθεντικές ινδουϊστικές αρχές, στο βιβλίο του Le théosophisme, histoire d’une pseudo-religion (Η θεοσοφία: Ιστορία μιας ψευδο-θρησκείας), 1921.

Το 1917, η Αλίκη Μπέιλι (Alice Bailey, 1880-1949), πρώην σύζυγος αγγλικανού ιερέα, γίνεται μέλος της Θεοσοφικής Εταιρείας στην Ινδία, εισάγοντας νέες έννοιες στη θεοσοφία, που σήμερα έχουν γίνει πασίγνωστες, όπως: ο Υδροχοϊσμός, η Παγκόσμια Καλή Θέληση, η Μεγάλη Επίκληση, η Εσωτερική Αστρολογία, οι Τριάδες, και οι Επτά Ακτίνες, που υποτίθεται ότι της υπέβαλλε τηλεπαθητικά ο Μαχάτμα Τζβαλ Κουλ (Djwhal Khul) από το Θιβέτ.

Καλλιτεχνική απεικόνιση του αιθερικού θιβετιανού διδασκάλου Τζβαλ Κουλ.

Όλες αυτές τις ιδέες που δεν είναι παρά εμβληματικά εφευρήματα των αγγλοσαξονικών υπηρεσιών πληροφοριών, τις συναντάμε σήμερα σε όλη τη Δύση, αλλά οι περισσότεροι που τις ακολουθούν, δεν έχουν ιδέα ποιοι και κυρίως γιατί τις επινόησαν.

Διαφωνώντας με την Μπέσαντ, η Μπέιλι διώχθηκε από την Εταιρεία και μαζί με τον δεύτερο σύζυγό της, ίδρυσαν την περιβόητη εωσφορική οργάνωση Lucis Trust που αρχικά ονομαζόταν Lucifer Trust (Πίστη στον Εωσφόρο).

Σήμερα, η Lucis Trust είναι μια καλά οργανωμένη εμπορική επιχείρηση, επίσημα διαπιστευμένη σύμβουλος του ΟΗΕ, με παραρτήματα σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα.

H Συναρχική πυραμίδα της εξουσίας. Στην κορυφή βρίσκονται υπερφυσικά, λουσιφεριανά όντα και αμέσως μετά, η Lucis Trust. Από το βιβλίο του Paolo Taufer (Epiphanius), Maçonnerie et sectes secrètes, εκδ. Courrier de Rome, 2005. © Προσαρμογή γραφήματος στα ελληνικά: aperopia.fr

Θεοσοφική γεωγραφία

Για να κατανοηθεί όμως καλύτερα η θεωρία των ριζικών φυλών, πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν ότι η γεωγραφία της Γης κατά το απώτατο παρελθόν, ήταν όντως εντελώς διαφορετική από τη σημερινή.

Οι θεοσοφικές διδασκαλίες λέγουν ότι η πρώτη υπερ-ήπειρος ήταν η Πολική, η δεύτερη η Υπερβόρεια, και η τρίτη η Λεμουρία. Σύμφωνα με τον Σκοτ-Έλλιοτ, η μορφή της Λεμουρίας κατά την τελευταία της περίοδο, ήταν αυτή που αποτυπώνει ο παρακάτω χάρτης:

1. Χάρτης της Λεμουρίας πριν από 4-5 εκατομμύρια χρόνια. Με έντονο κόκκινο τα κυριώτερα κέντρα της Λεμουρίας, και με μαύρο περίγραμμα οι τωρινές ήπειροι.

Κατά τη περίοδο πριν από 1.000.000 χρόνια και μέχρι πριν από 800.000 χρόνια, η Ατλαντίδα κάλυπτε σημαντικό μέρος αυτού που σήμερα είναι ο Ατλαντικός ωκεανός, ως εξής:

2. Η Ατλαντίδα πριν από 1.000.000 χρόνια, μέχρι την καταστροφή που υπέστη πριν από 800.000 χρόνια. Με έντονο κόκκινο, τα κέντρα της Ατλαντίδας, και με πράσινο, οι βυθισμένες περιοχές της Λεμουρίας.

3. Η Ατλαντίδα μετά την καταστροφή που έγινε πριν από 800.000 χρόνια, μέχρι και την καταστροφή πριν από 200.000 χρόνια. Ο χώρος της Μεσογείου είναι σχεδόν όλος ξηρά, ενώ έχει διαμορφωθεί ένα μεγάλο μέρος της θάλασσας της Σαχάρας.

Οι θεοσοφιστές ισχυρίζονται ότι περί το 80.000 π.Χ. εκρήξεις ηφαιστείων, πλημμύρες και σεισμοί ισοπέδωσαν τα δύο μεγάλα νησιά της Ατλαντίδας Ρούτα (Ruta) και Ντεϊτία (Daytia), που είχαν διασωθεί από τον κατακλυσμό του 200.000 π.Χ.

4. Ο κόσμος πριν από 200.000 χρόνια, μέχρι την καταστροφή που έγινε πριν από 80.000 χρόνια. Διακρίνονται τα νησιά Ρούτα και Ντεϊτία, και η περιοχή της σημερινής Σαχάρας, που ήταν θάλασσα με νησιά.

Απέμεινε μόνο το νησί Ποσειδωνίς, το τελευταίο κατάλοιπο της πάλαι ποτέ μεγαλειώδους υπερ-ηπείρου, το οποίο διατηρήθηκε έως το 9.564 π.Χ. που καταποντίστηκε και αυτό.

Τότε η Σαχάρα ήταν ακόμα θάλασσα με νησιά, και η έρημος Γκόμπι εσωτερική θάλασσα, όπως φαίνεται στον παρακάτω χάρτη:

5. Ο κόσμος μετά την καταστροφή πριν από 80.000 χρόνια μέχρι την ολοκληρωτική βύθιση της Ποσειδωνίδας το 9.564 π.Χ. Η προκατακλυσμιαία Ηλιούπολη της Αιγύπτου ήταν παραθαλάσσια πόλη και η έρημος Γκόμπι μια εσωτερική θάλασσα με νησιά. Με πράσινο, οι νέες ξηρές που αναδύθηκαν.

Θεοσοφική κοσμογονία

Για να κατανοηθεί επίσης καλύτερα η θεωρία των ριζικών φυλών, πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν και η θεοσοφική κοσμογονία της Δημιουργίας που ανέπτυξε ο συγγραφέας Άρθουρ Πάουελ στο βιβλίο του Το ηλιακό σύστημα (The Solar System).

Αυτή η κοσμογονία είχε αντιγράψει στοιχεία από τον μπονισμό του Θιβέτ, τον βουδισμό και τον ινδουϊσμό. Πολύ συνοπτικά, η εξέλιξη του ηλιακού μας συστήματος διαιρείται σε 7 εποχές (κύκλους).

Εμείς βρισκόμαστε τώρα στην . Το σύνολό τους αποτελεί μια Μεγάλη Κοσμική Ημέρα (στα σανσκριτικά Maha-Μanvantara) και μια Μεγάλη Κοσμική Νύχτα (Maha-Pralaya).

Οι 7 εποχές (ουσιαστικά τεράστιες αστρονομικές περίοδοι) χαρακτηρίζονται από υλοποιήσεις οντοτήτων που προέρχονται από τις 5 διαστάσεις του χώρου στα 4 πεδία: Πνευματικό, Αστρικό, Αιθερικό και Φυσικό.

Οι βασικές φυλές κάθε εποχής είναι πάντα 7, και έχουν η κάθε μία 7 υπο-φυλές, όπως δείχνει το παρακάτω διάγραμμα:

H Δημιουργία των πάντων βασίζεται στη δύναμη του Φοχάτ (Fohat), δηλαδή της προσωποποιημένης ηλεκτρικής ζωτικής δύναμης, που είναι μια ζωντανή οντότητα (η μανία των παγκοσμιοποιητών για εξηλεκτρισμό προέρχεται από τον Φοχάτ της θεοσοφίας).

Τα πρώτα έμβια όντα αρχικά ενσαρκώθηκαν πάνω στη Γη από οντότητες προερχόμενες από τον πλανήτη Άρη που ήταν ετοιμοθάνατος, εν συνεχεία από τη Σελήνη και τον ενδιάμεσο αστρικό χώρο, αλλά η εξέλιξή τους δεν προχωρούσε και οι οντότητες «φόρεσαν» αποτυχημένα σώματα που δεν μπορούσαν να αναπτύξουν υψηλή νοημοσύνη.

Η εξέλιξη της έλλογης δημιουργίας ήταν απελπιστική, μέχρι που πριν από 18,5 εκατομμύρια χρόνια (κατ’ άλλους πριν από 16,5) ξαφνικά έφτασαν …απρόσκλητοι οι υπερ-προηγμένοι σε όλους τους τομείς Κύριοι της Φλόγας ή Γιοι της Φλεγόμενης Ομίχλης, ή Γιοι της Φωτιάς από τον πλανήτη Αφροδίτη, επιταχύνοντας την ενσάρκωση εκατομμυρίων στοιχειακών από τον ενδιάμεσο αστρικό χώρο της παρούσας πλανητικής αλυσίδας, σε έλλογα πλάσματα.

΄Οπως αναφέρει η Μυστική Δοξασία, ο Σανάτ Κουμάρα, ο θεϊκός ανδρόγυνος Άρχων του Κόσμου μας, ή Παλαιός των Ημερών, είναι η ενσαρκωμένη οντότητα που προσγειώθηκε με ένα από τα φλεγόμενα άρματα, που η ινδουϊστική μυθολογία αποκαλεί Βιμάνας, μαζί με άλλους τρεις Κουμάρας (που σημαίνει «πρίγκιπες» ή «κυβερνήτες») και μεγάλη «ομάδα» εκλεκτών βοηθών του.

Τα διαστημικά τους οχήματα όταν κατήλθαν στη Γη, κατευθύνθηκαν αμέσως στο σημείο που βρισκόταν η Λευκή Νήσος, στη μέση της εσωτερικής θάλασσας που ήταν τότε η έρημος Γκόμπι:

«Με το δυνατό βρυχηθμό της γρήγορης κατάβασης από ανυπολόγιστα ύψη, περιτριγυρισμένο από φλεγόμενες μάζες φωτιάς που γέμισαν τον ουρανό με πυρακτωμένες σπινθηροβόλες γλώσσες, άστραψε στους ουρανούς το άρμα των Γιών της Φωτιάς, των Κυρίων της Φλόγας από την Αφροδίτη.

Σταμάτησε, και άρχισε να αιωρείται πάνω από τη Λευκή Νήσο, που βρισκόταν στη Θάλασσα Γκόμπι. Ένα καταπράσινο νησί, που μοσχοβολούσε από μυρωδάτα άνθη, εκεί που η Γη πρόσφερε τα καλύτερα και τα ομορφότερα για να υποδεχθεί τον επερχόμενο βασιλιά της».

Οι Κύριοι της Φλόγας χρησιμοποιώντας την δύναμη της θέλησης Κριγιασάκτι (Kriyâshakti). 1 διαχώρισαν την 4η υπο-φυλή των Λεμούριων, όπως θα δούμε παρακάτω, σε αρσενικό και θηλυκό, που άρχισε να ζευγαρώνει όπως εμείς. Οι θεοσοφιστές θεωρούν ότι αυτή ήταν η Πρώτη Πτώση.

Κατόπιν, οι Κύριοι της Φλόγας, ενεργοποίησαν τη νοημοσύνη στους Λεμούριους. Αυτή ήταν η Δεύτερη Πτώση, ή Πτώση των Αγγέλων, εξ αιτίας της ανυπακοής των Γιών της Φωτιάς να μην αφήσουν τη γήινη εξέλιξη να προχωρήσει μόνη της, αλλά να προσδώσουν εκείνοι ευφυΐα στα έμβια όντα.

Για τους θεοσοφιστές, αυτό είναι το ισοδύναμο της βρώσης του καρπού του «Δέντρου της Γνώσης του Καλού και του Κακού» της Γένεσης.

Οι 7 φυλές-ρίζες

Ας δούμε τώρα πιο αναλυτικά κάθε ριζική φυλή:

1. Αιθερική ή Πολική 

Αυτή η φυλή ήταν η πρώτη του παγωμένου κόσμου της Θούλης ή Μερού. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είχε υπο-φυλές, ωστόσο είχε επτά εξελικτικά στάδια.

Τα πολικά, δεν ήταν ανθρώπινα πλάσματα με την κλασσική έννοια, αλλά «φασματικές σκιές, προβολές των αιθερικών σωμάτων των Αρχόντων της Σελήνης Μπαρισάντ. Οι μορφές τους ήταν τεράστιες, νηματώδεις και άφυλες, που επέπλεαν στην πυκνή ατμόσφαιρα και στις θάλασσες που έβραζαν.

»Εμείς θα τις βλέπαμε ως γιγάντια φαντάσματα. Ταλαντεύονταν και παρασύρονταν, έμοιαζαν με πρωτόζωα αιθερικής ύλης, με μεταβαλλόμενο περίγραμμα, που περιείχε τους σπόρους όλων των μορφών που συγκεντρώθηκαν από τους Μπαρισάντ κατά τη διάρκεια των προηγούμενων εξελίξεων, με χρώμα που έμοιαζε με του φεγγαριού, κιτρινόλευκο, με ποικίλες αποχρώσεις».

Πριν από 715 εκατομμύρια χρόνια, όπου οι θεοσοφιστές ισχυρίζονται ότι έζησαν αυτά τα αιθερικά πλάσματα, είναι όντως επιστημονικά επιβεβαιωμένο ότι η Γη είχε γίνει «χιονόμπαλα».

Όταν έλυωσαν οι πάγοι, το πρώτο βουνό που αναδύθηκε από τον τρικυμισμένο αρχέγονο ωκεανό (της Τηθύος) ήταν το μυθικό όρος Μερού, δηλαδή το σημερινό όρος Καϊλάς του Θιβέτ, που από τους εσωτεριστές αποκαλείται και Άξων του Κόσμου.

Πράγματι, μόνο πρόσφατα επιβεβαιώθηκε επιστημονικά ότι όταν έσπασε η αρχαία, ενιαία ήπειρος Ροδινία, η Γη βυθίστηκε σε μια παγωμένη, λευκή κόλαση, αλλά αυτό ήταν γνωστό στους ινδουϊστές, απ’ όπου οι θεοσοφιστές άντλησαν τα στοιχεία τους.

2. Υπερβόρεια

Η δεύτερη ριζική φυλή, έζησε στην Υπερβόρεια υπερ-ήπειρο και είχε χρυσοκίτρινο χρώμα. Η Υπερβόρεια αποτελείτο από το σημερινό βόρειο Καναδά, τη Γροιλανδία, την Ισλανδία, τη Σκανδιναβία, τη Βόρεια Ασία και τη χερσόνησο Καμτσάτκα της σημερινής Ρωσίας, όπως φαίνεται στον παρακάτω χάρτη:

Καλλιτεχνική απεικόνιση της Υπερβόρειας.

Το κλίμα είχε αλλάξει και ήταν τροπικό διότι είχε περάσει η εποχή της εφιαλτικής «Γης χιονόμπαλας» και η κλίση του άξονα της Γης δεν ήταν ίδια με τη σημερινή.

Οι Υπερβόρειοι ήταν κι αυτοί αιθερικοί, «Η ενσάρκωση της συνείδησης της Μονάδας,
άφυλα, άμορφα πλάσματα, σαν ρευστή πουτίγκα, νηματώδεις, συχνά σε σχήμα δέντρου, ορισμένοι προσέγγιζαν τύπους ζώων, άλλοι ημιανθρώπινοι στο περίγραμμα, αλλά πολύ ετερογενείς στην εμφάνιση, γλοιώδεις σαν γυμνοσάλιαγκες που αναπαράγονταν εκπέμποντας ζωτικό υγρό που συνενωνόταν σε μια μπάλα σε σχήμα αυγού που χρησίμευε ως εξωτερικό σώμα για ένα έμβρυο και ένα παιδί.

…Και η πρώτη και η δεύτερη ριζική φυλή εξελίχθηκαν στη Γη πριν ερημώσει ο πλανήτης Άρης. Αυτές οι πρωτόγονες συνθήκες της Γης ωστόσο ήταν κατάλληλες για κάποιες οντότητες τις οποίες ο Άρης στα μεταγενέστερα στάδιά του ήταν πολύ προχωρημένος για να φιλοξενήσει».

3. Λεμούρια

Η Λεμουρία υπερ-ήπειρος κάλυπτε στο βορρά μια τεράστια περιοχή στον Ειρηνικό και τον Ινδικό Ωκεανό, και στο νότο από τους πρόποδες των Ιμαλαΐων μέχρι τον Ανταρκτικό Κύκλο.

Η 1η υπο-φυλή είχε μόνο ένα μάτι. Οι επόμενες είχαν τρία, εκ των οποίων το τρίτο ήταν στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Το τρίτο μάτι σταδιακά έχασε τη δύναμή του και υποχώρησε στο εσωτερικό του εγκεφάλου, και το απομεινάρι του είναι η σημερινή επίφυση (κωνάριο).

Οι 3 πρώτες υπο-φυλές των Λεμούριων ήταν ερμαφρόδιτες και αναπαράγονταν με ένα είδος ωοτοκίας, αλλά στα μέσα της 4ης υπο-φυλής, πριν από 18,5 εκατομμύρια χρόνια συνέβη το κοσμοϊστορικό γεγονός που αναφέρθηκε προτύτερα:

Εμφανίστηκαν οι Κύριοι της Φλόγας από την Αφροδίτη που διαχώρισαν την 4η υπο-φυλή των Λεμούριων σε αρσενικό και θηλυκό, που άρχισε να ζευγαρώνει όπως εμείς.

Αργότερα, ήλθε πάλι εποχή παγετώνων. Τότε οι Λεμούριοι έκαναν έκκληση βοηθείας στους ανώτερους «πατέρες» τους. Όπως αποκαλύπτουν οι θεοσοφιστές, τα Σοφά Φίδια, οι Δράκοι του Φωτός, οι Θεϊκοί Βασιλείς, οι πρόδρομοι των Πεφωτισμένων (Βουδών), δίδαξαν στους ανθρώπους επιστήμες και τέχνες, γιατί «ο άνθρωπος δεν μπορούσε πλέον να ζήσει στη γη, που είχε μετατραπεί ξανά σε ένα λευκό παγωμένο πτώμα».

Υπό την καθοδήγηση των Θεϊκών Ανδρόγυνων, η μεταλλαγμένη και γιγαντιαίων διαστάσεων 4η υπο-φυλή των Λεμούριων που είχε ύψος 18 μέτρα και είχε αποκτήσει νοημοσύνη, σταδιακά έχτισε πανίσχυρες πόλεις, γερούς και ογκώδεις, κυκλώπειους ναούς, χτισμένους για να κρατήσουν στο χρόνο.

Οι Λεμούριοι έχτισαν την ίδια την Αγκάρθα ή αλλιώς Σαμπάλα, την οποία περιέγραψε ο Σαιντ-Υβ, την ιερή κατοικία των Κυρίων της Φλόγας, κάτω από το όρος Καϊλάς.

Η Σαμπάλα είναι ένα μυστηριώδες υπόγειο βασίλειο που συνδέεται με τις άλλες ηπείρους του κόσμου, μέσω ενός γιγαντιαίου δικτύου σηράγγων.

Η ακριβής τοποθεσία αυτών των περασμάτων, και τα μέσα εισόδου, λέγεται ότι είναι γνωστά μόνο σε ορισμένους υψηλόβαθμους μυημένους, και οι λεπτομέρειες φυλάσσονται πολύ προσεκτικά, επειδή το ίδιο το βασίλειο είναι μια τεράστια αποθήκη μυστικής γνώσης.

Ας δούμε όμως πώς περιγράφεται από τους θεοσοφιστές ένας μέσος εκπρόσωπος της 5ης υπο-φυλής των Λεμούριων που το ανάστημά του είχε ήδη μειωθεί αισθητά:

«Το ανάστημά του ήταν γιγάντιο, μεταξύ 3,60 και 4,5 μέτρων. Το δέρμα του ήταν πολύ σκούρο, κιτρινωπό καφέ. Είχε μακριά κάτω γνάθο, ένα περίεργα πεπλατυσμένο πρόσωπο, μάτια μικρά, αλλά διαπεραστικά και σε απόσταση μεταξύ τους, έτσι ώστε μπορούσε να δει και πλάγια, και μπροστά, ενώ το μάτι στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, του επέτρεπε να δει επίσης προς τα πίσω.

Αντί για μέτωπο είχε ένα σάρκινο ρολό το κεφάλι του έγερνε προς τα πίσω και προς τα πάνω. Τα χέρια και τα πόδια, ειδικά τα χέρια, ήταν πολύ μακρύτερα σε αναλογία από τα δικά μας και οι αγκώνες και τα γόνατα δεν μπορούσαν να ισιώσουν τέλεια. Οι φτέρνες του προεξείχαν προς τα πίσω.

Οι Λεμούριοι ήταν ντυμένοι με ένα χαλαρό ένδυμα από κάτι σαν δέρμα ρινόκερου, αλλά πιο φολιδωτό. Γύρω από το κεφάλι τους, που είχε κοντά μαλλιά, ήταν στριμμένη μια δερμάτινη κορδέλα στην οποία είχαν προσαρτηθεί φούντες σε έντονο κόκκινο, μπλε και άλλα χρώματα.

Στο αριστερό τους χέρι κρατούσαν ένα κοφτερό ραβδί, μήκους περίπου 3,60 και 4,5 μέτρων. Στο δεξί τους χέρι ήταν στριμμένο το άκρο ενός μακριού σχοινιού φτιαγμένου από ένα αναρριχητικό φυτό, με το οποίο έσερναν ένα τεράστιο και αποτρόπαιο ερπετό, που έμοιαζε κάπως με Πλησιόσαυρο…»

Αναπαράσταση Λεμούριου της 5ης υπο-φυλής.

Κάποια στιγμή, οι Λεμούριοι προφανώς ξέφυγαν από τη «θεϊκή καθοδήγηση» και υπέπεσαν στην κτηνοβασία, γεννώντας τερατώδεις χίμαιρες. Οι ζωάνθρωποι και οι Λεμούριοι τελικά αλληλοεξοντώθηκαν και έμειναν ελάχιστοι.

Τερατόμορφοι ζωάνθρωποι με ουρά που υποτάσσουν πιο μικρόσωμους ανθρώπους χωρίς ουρά. Πανάρχαιη βραχογραφία στο Γκλεν Νόρα της Ζιμπάπουε που ίσως απεικονίζει Λεμούριους γίγαντες που τυραννούν κάποια μικρόσωμη φυλή.

Η Λεμουρία τελικά καταστράφηκε από αδιάκοπες εκρήξεις ηφαιστείων που γέμιζαν την ατμόσφαιρα με δηλητηριώδη αέρια και βυθίστηκε σταδιακά περίπου πριν από 8 εκατομμύρια χρόνια. Τα τελευταία της απομεινάρια είναι η Αυστραλία, η Νέα Γουινέα και η Μαδαγασκάρη.

Ο Οδυσσέας που νίκησε τους μονόφθαλμους Κύκλωπες θεωρείται ένας όψιμος ήρωας της Ατλάντιας φυλής και οι Κύκλωπες απομεινάρια των τελευταίων Λεμούριων.

4. Ατλάντια

Η 4η ριζική φυλή, η Ατλάντια, σχηματίστηκε περίπου πριν από 4-5 εκατομμύρια χρόνια στην σημερινή Αφρική, σε μια περιοχή ανάμεσα στη Γκάνα, την Ακτή Ελεφαντοστού και το Τόγκο, την οποία είχε αποικίσει η 4η υπο-φυλή των Λεμούριων και που σήμερα κατοικεί η φυλή των Ασάντι.

Το χαρακτηριστικό της Ατλάντιας φυλής, όπως και των τελευταίων Λεμούριων υπο-φυλών, ήταν ότι ήταν γιγάντιες.

Οι 7 υπο-φυλές της Ατλάντιας φυλής ήταν οι εξής:

1. Ρμόαχαλ.
Γίγαντες. Στα πρώτα τους στάδια ήταν περίπου 6 μέτρα, κατόπιν 3,5. Χρώμα: σκούρο μαόνι, κατόπιν γαλάζιο. Χάρη στα σώματα που αναπτύχθηκαν από την 7η Λεμούρια υπο-φυλή, έχασαν τη γαλαζωπή τους απόχρωση, περνώντας από το μωβ στο ερυθρό, πριν ξεθωριάσουν στο πολύ ανοιχτό ερυθρό. Οι μάγοι εξακολουθούσαν να φέρουν το τρίτο μάτι.

2. Τλαβάτλι.
Καστανοκίτρινοι. Ορεσίβιοι, ηλιολάτρες και ειρηνικοί, έφτασαν μέχρι τη Γροιλανδία. Απόγονοι: Ινδιάνοι με καφέ χροιά της Νότιας Αμερικής, Παταγώνες, και άνθρωποι του Κρο-Μανιόν της Κεντρικής Ευρώπης. Γενικότερα, οι περισσότεροι μαύροι λαοί, και ειδικότερα οι Ζουλού (από απογόνους Λεμούριων που ενώθηκαν με Τλαβάτλι), καθώς και ορισμένοι κάτοικοι των Ελβετικών Λιμνών (πολύ μικτό απόθεμα). Οι Βιρμανοί και οι Σιαμέζοι είναι ένα μείγμα Τλαβάτλι και μιας υπο-φυλής των Άρειων.

3. Τολτέκοι.
Καφεκόκκινοι. Αρχικό ύψος περί τα 2,5 μέτρα. Έχασαν το τρίτο μάτι, που αντικαταστάθηκε από τη φυσική όραση. Εμφάνιση της Μαύρης Μαγείας. Απόγονοι: ερυθρόδερμοι της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, Ίνκας, καθώς και μια ομάδα μεταναστών Τολτέκων που εγκαταστάθηκαν στην Αίγυπτο, αναμειγνυόμενοι με τους ιθαγενείς, δημιουργώντας την 1η Δυναστεία. Μετά την επιστροφή των ιθαγενών Αιγυπτίων, απόβαση των Ακκαδίων, της 6ης Ατλάντιας υπο-φυλής, και δημιουργία της 2ης Δυναστείας μέχρι την 6η Δυναστεία.

4. Τουράνιοι.
Κίτρινοι. Ανάπτυξη της Μαύρης Μαγείας. Πόλεμος μεταξύ των Τολτέκων Λευκών Μάγων και των Τουράνιων Μαύρων Μάγων. Μεγάλος κατακλυσμός και μετανάστευση.
Απόγονοι: μια μικρή ομάδα τους έγιναν οι Αζτέκοι (οι οποίοι τελικά κατέκτησαν την αυτοκρατορία των Τολτέκων και την κατέλαβαν), μία δεύτερη οι Κινέζοι της εσωτερικής Κίνας, και μια τρίτη η Χαλδαϊκή δυναστεία, αλλά μόνο η βασιλική γραμμή, που ήταν διαφορετική από τους υπηκόους. Στους Τουράνιους Χαλδαίους βασιλείς οφείλεται η θρησκεία και η αστρολογία της Μεσοποταμίας.

5. Σημίτες.
Μιλάμε για τους πρώτους Σημίτες. Ανοιχτόχρωμοι και πολεμοχαρείς. Προέκυψαν στις ορεινές περιοχές που αντιστοιχούν στη Σκωτία και την Ιρλανδία. Σε πόλεμο με τους μελλοντικούς γείτονές τους, Ακκάδιους. Κοινωνικό σύστημα: πατριαρχία. Χρησίμευσαν ως βάση για τη συγκρότηση της Άρειας φυλής. Απώλεια διόρασης και αιχμηρή όραση με φυσικά μάτια. Απόγονοι: Ιουδαίοι, και ανοιχτόχρωμοι Καμπύλιοι που ζουν στα βουνά της Αλγερίας.

6. Ακκάδιοι.
Ανοιχτόχρωμοι. Θαλασσοπόροι και έμποροι, εμφανίστηκαν αρχικά ανατολικά της Κορσικής. Βοήθησαν στον αποικισμό της Αιγύπτου. Μια αποικία τους ίδρυσε το Στόουνχεντζ. Απόγονοι: πρώτοι Ετρούσκοι, Φοίνικες, Καρχηδόνιοι, Σουμερο-Ακκάδιοι, και Βάσκοι του σήμερα.

7. Μογγόλοι.
Κίτρινοι. Αγρότες. Σχηματίστηκαν στην Ταρταρία, μακριά από την κεντρική ήπειρο. Άμεσοι απόγονοι των Τουράνιων. Σημερινοί απόγονοι: Μογγόλοι, Ιάπωνες. Κιτάνοι που μετανάστευσαν στη Βόρεια Αμερική μέσω του Βερίγγειου Πορθμού: ίχνη τους συναντάμε σε ορισμένες φυλές της Βόρειας Αμερικής. Επίσης οι Ούγγροι, αναμεμειγμένοι με Άρειους, και οι Μαλαίοι αναμεμειγμένοι με Λεμούριους.

Η πτώση της Ατλαντίδας

Η παρακμή της Ατλαντίδας ξεκίνησε περίπου πριν από 850.000 με τη βύθιση του μεγάλου νησιού Ρούτα στον Ειρηνικό ωκεανό, όταν ορισμένοι από τους Τουράνιους ιερείς άρχισαν να ασκούν Μαύρη Μαγεία, παρασυρμένοι από τον δράκο Θεβετάτ.

Αργότερα, οι Τουράνιοι, έγιναν κυρίαρχοι μεγάλου μέρους της Ατλαντίδας. Οι Τουράνιοι συνέχισαν την πρακτική της Μαύρης Μαγείας που έφτασε στο απόγειό της μετά τη βύθιση του νησιού Ντεϊτία στον Ινδικό ωκεανό, αν και τους αντιτάχθηκαν οι Λευκοί Μάγοι, η Μεγάλη Λευκή Στοά.

Ο διδάσκαλος Μορύα υποτίθεται ότι υπήρξε αυτοκράτορας της Ατλαντίδας το 220.000 π.Χ. που πολέμησε τον Θεβετάτ και τους Μαύρους Μάγους του.

Οι Μαύροι Μάγοι εξέτρεφαν ένα στρατό από σκλάβους-χίμαιρες, δηλαδή από ζωάνθρωπους που προέκυψαν από επιμειξίες Λεμούριων και Ατλάντιων με άγρια ζώα, που είχαν σώματα ανθρώπων και κεφάλια ζώων ή το αντίστροφο, που κατασπάραζαν τα πτώματα των εχθρών τους στο πεδίο της μάχης.

Επ’ αυτού, το βιβλίο «Άνθρωπος: Από που, πώς και προς τα που», γράφει τα εξής: «Το 100.000 π.Χ. μια μεγάλη εξέγερση σχεδιαζόταν, και ένας άνθρωπος με παράξενες και κακές γνώσεις, ένας Άρχοντας του Σκοτεινού Προσώπου, ενωμένος με τα σκοτεινά πνεύματα της Γης που σχημάτιζαν το «Βασίλειο του Πάνα» −τα ημι-ανθρώπινα, ημι-ζωικά πλάσματα που είναι τα πρωτότυπα των Ελλήνων Σατύρων− συγκέντρωσε σταδιακά γύρω του έναν τεράστιο στρατό που τον ακολούθησε ως Αυτοκράτορα του Ήλιου του Μεσονυχτίου.

Ο Σκοτεινός Αυτοκράτορας, επιτέθηκε εναντίον του Λευκού που είχε αρχιστράτηγο τον Άρη. Η λατρεία που καθιέρωσε ο Σκοτεινός, ήταν αισθησιακή και ταραχώδης, υποτάσσοντας τους ανθρώπους μέσω της ικανοποίησης των ζωικών τους παθών».

Προϊστορική βραχογραφία γιγάντιων κυνοκέφαλων Λεμούριων στο Mushroom Hill στα όρη Drangensberg της Νοτίου Αφρικής. Στρατός του Σκοτεινού Αυτοκράτορα;

5. Αρεία

Η σημερινή ανθρωπότητα ανήκει στην 5η ριζική φυλή ή Αρεία, που οι θεοσοφιστές πιστεύουν ότι προέκυψε από την Ατλάντια φυλή, περίπου πριν από ένα εκατομμύριο χρόνια, αλλά ωστόστο οδηγήθηκε έξω από την Ατλαντίδα μόλις το 79.997 π.Χ. με τον εξής τρόπο:

− Μία μικρή ομάδα μετανάστευσε από την Ατλαντίδα η οποία είχε εισέλθει σε ακόμα μία ταραγμένη γεωλογική φάση και κατευθύνθηκε νότια, προς τις κατάφυτες και καταπράσινες ακτές της θάλασσας της Σαχάρας, ιδρύοντας την Ηλιούπολη της Αιγύπτου (βλ. χάρτη αρ. 5).

− Το κύριο σώμα συνέχισε μετακινούμενο προς τα ανατολικά, στην περιοχή που είναι σήμερα μια όαση στην έρημο Γκόμπι (που τότε ήταν νησί σε μια εσωτερική θάλασσα) ιδρύοντας την Πόλη της Γέφυρας, πάνω από την υπόγεια Σαμπάλα, στην οποία κατοικούσαν οι Κύριοι της Φλόγας από την Αφροδίτη.

Η Σαμπάλα κάλυπτε κάποτε το μεγαλύτερο μέρος της Κεντρικής Ασίας και είχε κέντρο το όρος Καϊλάς −το μυθικό Μερού της Πολικής φυλής− και πρωτεύουσά της την Αγκάρθα, ενώ άλλοι εσωτεριστές λέγουν ότι η Σαμπάλα είναι η πρωτεύουσα του βασιλείου της Αγκάρθα.

Το όρος Καϊλάς για τους θεοσοφιστές θεωρείται ο Άξων του κόσμου μας, κάτω από το οποίο, ζει ο Άρχων του Κόσμου και οι βοηθοί του, στην υπόγεια πόλη που τους έχτισαν οι Λεμούριοι, που είναι αόρατη και μη προσβάσιμη στους μη μυημένους, αλλά μπορούν να εισέλθουν σ’ αυτήν άτομα που έχουν κάνει ειδική εκπαίδευση.

Η κορυφή του μυστηριώδους όρους Καϊλάς. Οι θεοσοφιστές ισχυρίζονται ότι στο εσωτερικό του υπάρχει δίοδος για τον υπόγειο κόσμο της Σαμπάλα.

Το προβαλλόμενο σώμα

Πώς είναι όμως στην εμφάνιση οι Γιοί της Φωτιάς κατά τους θεοσοφιστές; Ο Α. Πάουελ στο βιβλίο του Το ηλιακό σύστημα (The Solar System) μας αποκαλύπτει ότι «οι Άρχοντες από την Αφροδίτη, δεν πήραν ποτέ ανθρώπινα σώματα, γιατί στην πραγματικότητα δεν μπορούσαν. Κατασκεύασαν όμως για τους εαυτούς τους σώματα που δεν επηρεάζονται από τον χρόνο, δεν αλλάζουν και δεν φθείρονται.

Αν και «φορούν» αυτά τα σώματα επί 16 εκατομμύρια χρόνια, εξακολουθούν να παραμένουν ακριβώς όπως την ημέρα που κατασκευάστηκαν από την Κριγιασάκτι τους. Τα σώματα των Γιών της Φωτιάς, πρέπει να θεωρηθούν ως ένα είδος μόνιμης υλοποίησης, χτισμένα σαν αγάλματα, που όμως στη θέα και το άγγιγμα παρουσιάζουν την εμφάνιση συνηθισμένων ζωντανών ανθρώπων».

Αυτό το τελευταίο όμως δεν είναι καθόλου βέβαιο, καθότι τα όντα που χειρίζονται την Κριγιασάκτι, προβάλλουν προς τα έξω όποια εικόνα θέλουν, όχι απαραίτητα ανθρώπινη.

Ούτε με βάση τη μαρτυρία που δίνει ο Σαιντ-Υβ είναι βέβαιο, δηλαδή ότι οι πνευματικοί διδάσκαλοι της Αγκάρθα με τους οποίους ερχόταν σε επαφή τηλεπαθητικά ήταν: «ψηλοί με ελαστικά άκρα και διπλές αρθρώσεις, χαριτωμένοι και όμορφοι, παρ’ όλο που είχαν δύο εισόδους σε κάθε αυτί και διχαλωτές γλώσσες σαν του φιδιού».

Την ερπετική εμφάνιση υποστηρίζει και ο διάσημος Βρετανός συγγραφέας Ντέιβιντ Άικ (David Icke) και εκατοντάδες άλλοι, που έχουν θησαυρίσει απ’ αυτά τα αφηγήματα.

Η αχαρακτήριστη αίθουσα ακροάσεων Paul VI στο Βατικανό που έχει ξεκάθαρα σχήμα κεφαλής όφεως. Ανάμεσα στα δύο δόντια του ερπετού, στέκεται ένα επίσης αχαρακτήριστο γλυπτό σύμπλεγμα του αναστηθέντος Ιησού, και μπροστά του ο θρόνος του πάπα. Όλη αυτή η τεράστια αίθουσα, δεν φέρει ούτε έναν σταυρό. Για ποιους λόγους άραγε επελέγη το ερπετικό σχήμα;

Αυτά είχαν πληροφορηθεί και οι Ναζί στην μυστική τους οργάνωση Ανενέρμπε (Ahnenerbe), ώστε το 1938 κατά διαταγήν του Χίμλερ, ομάδα αξιωματούχων τους είχε μεταβεί στο Θιβέτ για να διερευνήσει τις ρίζες της Αρείας φυλής και να συναντηθεί με τον …Παλαιό των Ημερών στη Σαμπάλα αναζητώντας και τη δύναμη βριλ. Μάλιστα δε τα Ες Ες είχαν ως καθοδηγητές θιβετιανούς μοναχούς του μπονισμού.

Μέλη των Ες Ες στη Λάσα κατά τη διάρκεια συνάντησης με θιβετιανούς μοναχούς, το 1939.

Οι 7 υπο-φυλές της Αρείας φυλής

1. Η Ινδική, που μετανάστευσε το 60.000 π.Χ. στην Ινδία. Εγκαταστάθηκε στη Βόρεια Ινδία, εκδιώκοντας τους Μαύρους Μάγους που είχαν καταφύγει εκεί μετά την καταστροφή της Ατλαντίδας. Απόγονοι: Ινδοί.

2. Η Αιγυπτιο-Χαλδαιο-Ασσύρια, που μετανάστευσε το 40.000 π.Χ. στην Αραβική χερσόνησο. Η Αίγυπτος ήταν κέντρο Ατλάντιων μέχρι την 6η Δυναστεία, ενώ οι επόμενες Δυναστείες ήταν Άρειες. Ίδρυση της Ασσυρο-βαβυλωνιακής αυτοκρατορίας και επινόηση των μαθηματικών και της αστρονομίας. Απόγονοι: Άραβες και Ιουδαίοι-Ισραηλίτες.

3. Η Ιρανική, που μετανάστευσε το 30.000 π.Χ. στην Περσία. Κυριαρχία του Ζωροάστρη στην Περσία και το Αφγανιστάν. Ανάπτυξη της αλχημείας και της γεωργίας. Απόγονοι: Πάρθοι, Ιρανοί, Κούρδοι, Αφγανοί, Βαλουχιστανοί (με διάφορα μείγματα).

4. Η Κελτική, που μετανάστευσε το 20.000 π.Χ. στην Ευρώπη. Κυριάρχησε σε Ελλάδα*, Ιταλία, Γαλατία, Αγγλία, Σκωτία και Ιρλανδία. Απόγονοι: Πελασγοί, Ετρούσκοι, Αλβανοί, Ιταλοί, Κέλτες της Γαλλίας και της Ισπανίας.

Επίσης, ένας κλάδος Σημιτών και Αράβων, που αποτελούν τους Βέρβερους, τους Μαυριτανούς, τους Καμπύλιους και τους Γκουάντσες των Καναρίων Νήσων (οι τελευταίοι με αίμα Τλαβάτλι).

Ακόμη, οι Ιρλανδοί, μέσω των Τουάθα ντε Ντανάν* (Tuatha Dé Danann), ενός μείγματος Κελτών και Τευτόνων, διευκρινίζοντας ότι οι Ιρλανδοί αποτελούνται από ένα συνονθύλευμα διαφορετικών φυλών (υπήρχε ήδη ιρλανδικός λαός κατά την άφιξη των Τουάθα ντε Ντανάν).


* Σημείωση: η γράφουσα διαφωνεί με τον αυθαίρετο ισχυρισμό ότι οι Πελασγοί είναι απόγονοι των Κελτών, διότι κάτι τέτοιο έχει καταρριφθεί επιστημονικά με ποικίλους τρόπους. Οι Πελασγοί είναι αυτόχθονες Έλληνες από αμνημονεύτων ετών και δεν ήλθαν από την έρημο Γκόμπι. Η ονομασία Τουάθα ντε Ντανάν, αντιπροσωπεύει το ελληνικό πελασγικό φύλο των Αργείων Δαναών και τις εκστρατείες των Ελλήνων προς τη Δύση και τις Κασσιτερίδες Νήσους, κάτι που οι αγγλοσάξονες δεν θέλουν καθόλου να μνημονεύεται.


Τέλος, οι μετακατακλυσμιαίοι Έλληνες της προϊστορικής Αθήνας από το 8.000 π.Χ. μέχρι σήμερα, και οι Γεωργιανοί.

5. Η Τευτονική, που επίσης το 20.000 π.Χ. μετανάστευσε στη σημερινή Γερμανία.
Κυριαρχία στη Κεντρική Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Η λεγόμενη Αγγλοσαξονική ράτσα. Απόγονοι: Σλάβοι, Ρώσοι: Μετέπειτα: Κροάτες, Σέρβοι, Βόσνιοι, Λετονοί, Λιθουανοί, Πρώσοι, Γερμανοί, Γότθοι, Σκανδιναβοί, Αγγλοσάξονες.

Και οι πέντε πρώτες υπο-φυλές, υποτίθεται ότι προήλθαν από την «Πόλη της Γέφυρας».

6. Η Aυστραλο-αμερικανική, που τώρα αρχίζει να αναδύεται.
Θα προέλθει από τους Αγγλο-Αμερικανούς, Αγγλο-Καναδούς, Αγγλο-Αυστραλούς, και Αγγλο-Νεοζηλανδούς και «θα κατέχει ορισμένες ψυχικές δυνάμεις, και γι’ αυτό το λόγο θα αναπτυχθεί (ξανά) η υπόφυσή της (κωνάριο), δίνοντας έτσι μια πρόσθετη αίσθηση της γνώσης των αστρικών συναισθημάτων».

Υποτίθεται ότι θα αναπτυχθεί προτού μια βιβλική καταστροφή καταστρέψει την ευρωπαϊκή ήπειρο. Αρχίζει να αναπτύσσεται στην Αυστραλία και τη Βόρειο Αμερική, με μέλη διάσπαρτα σε άλλες χώρες. Τα χαρακτηριστικά της είναι η ανάπτυξη αδελφοσύνης, συνεργασίας και η διαφορετικότητα των μορφών (τα μέλη της θα είναι καστανά ή ξανθά, με φουντουκί ή μπλε μάτια κ.λπ.).

7. Η 7η υπο-φυλή, θα καταστραφεί από μεγάλο κατακλυσμό λόγω της διαφθοράς της.

Η Homo spiritalis ή Μερούβια

Τον 28ο αιώνα μ.Χ. υπό την καθοδήγηση των Μαχάτμας, θα ιδρυθεί μία αποικία στα σύνορα Καλιφόρνιας – Μεξικού «με σκοπό την εντατική επιλεκτική ευγονική εκτροφή της έκτης φυλής-ρίζας». Η 6η φυλή θα ζήσει περίπου έξι εκατομμύρια χρόνια.

«Τα σώματα των μελλοντικών φυλών (6ης και 7ης) θα επιστρέψουν σε αιθέρια και ανδρόγυνη μορφή. Όταν εμφανιστεί η 6η φυλή δεν θα υπάρχουν πια Αμερικανοί ούτε Ευρωπαίοι, γιατί στη πραγματικότητα θα έχουν γίνει μια νέα ράτσα και πολλά νέα έθνη. Η επόμενη αίσθηση που θα αναπτυχθεί θα είναι της διόρασης».

Εξ αιτίας όμως του ρήγματος του Αγίου Ανδρέα, η Καλιφόρνια θα αποσπαστεί από την ηπειρωτική Βόρειο Αμερική και θα αναδυθεί μια νέα ήπειρος στον Ειρηνικό ωκεανό.

Η Παραδεισιακή φυλή

Η 7η φυλή ή Παραδεισιακή, θα είναι και η τελευταία που θα εμφανιστεί στον πλανήτη Γη και θα κατοικεί στις νέες ξηρές που θα αναδυθούν στον Ειρηνικό ωκεανό.

Οποιαδήποτε σεξουαλική διαφορά μεταξύ των ανθρώπων θα πάψει να υφίσταται. Η σύλληψη και η γέννηση θα γίνουν εντελώς πνευματικές λειτουργίες, υπακούοντας στο πλάνο της εξέλιξης της δημιουργίας (όπως φαίνεται στο σχετικό διάγραμμα στην αρχή του άρθρου).

Η ανθρωπότητα θα έχει μεγάλη πνευματική ανάπτυξη, αλλά σε 12 εκατομμύρια χρόνια από σήμερα η Γη θα καταστραφεί από γεωτεκτονικά φαινόμενα.

Πριν απ’ αυτό όμως, η ανθρωπότητα θα προλάβει να υλοποιηθεί αιθερικά στον πλανήτη Ερμή, οπότε εκεί θα αρχίσει ένας νέος κύκλος δημιουργίας.

Ποιος είναι ο Άρχων του Κόσμου;

Ανακεφαλαιώνοντας, αν πιστέψουμε τους θεοσοφιστές, ο Άρχων του Κόσμου (της Γης) είναι ο Σανάτ Κουμάρα που μαζί με τους βοηθούς του, ήλθε από την Αφροδίτη,

Αν δεχτούμε όμως ότι ο Σανάτ υπάρχει, φοράει το σώμα ενός Αγγλοσάξονα τρανσέξουαλ έφηβου (ανδρόγυνου όπως οι θεοσοφιστές υποστηρίζουν ότι πρέπει να γίνουν όλοι οι άνθρωποι) με πανέμορφο πρόσωπο και σώμα, λευκά μαλλιά και καταγάλανα μάτια, όπως τον αποτυπώνει η δυτική λαϊκή κουλτούρα του φτηνού εσωτερισμού;

Ο Σανάτ Κουμάρα, σύμφωνα με τη φαντασία των λαϊκών ιστότοπων φτηνού εσωτερισμού.

Πολύς κόσμος αναρωτιέται ότι αν ήταν ο Σανάτ «αγγελόμορφος», τότε γιατί ο Σαιντ-Υβ έγραψε ότι έχει διχαλωτή γλώσσα;

Αναρωτιέται μήπως στην πραγματικότητα ο Άρχων του Κόσμου μας Σανάτ είναι ο Εωσφόρος/ Lucifer και το όνομά του εσκεμμένος αναγραμματισμός του Σατάν για ευνόητους λόγους;

Είναι τελικά ο Σατάν-Σατανάς Αφροδιτιανός ερπετοειδής, ή ένα δύσμορφο Λεμουρο-ατλάντιο πλάσμα, εγκλωβισμένο στο υπέδαφος της Γης;

Ποιους απεικονίζουν τα σαυροειδή, ακόμα και εντομοειδή πλάσματα που διασώζονται από την απώτατη αρχαιότητα σε όλα τα μέρη της γης; Εξωγήινους ή γήινες προκατακλυσμιαίες χαμένες φυλές;

Μικρά εντομοειδή και σαυροειδή ειδώλια με τετράγωνους ώμους και επιμήκη κεφάλια, από τον προϊστορικό πολιτισμό Ουμπαΐντ της αρχαίας Μεσοποταμίας, ±5.500 π.Χ. Μήπως απεικονίζουν Λεμούρια είδη;

Εάν και εφόσον αυτά τα πλάσματα υπήρξαν πραγματικά, η πιο λογική εκδοχή είναι ότι οι αναρίθμητες απεικονίσεις τους αποτελούν μακρινές μνήμες Λεμούριων πλασμάτων, που δεν υπάρχουν πια.

Διάφορες ινδουϊστικές απεικονίσεις Σοφών Φιδιών.

Το φρέαρ του Σέσνα, στο Μπεναρές της Ινδίας. Ο πυθμένας του θεωρείται ότι οδηγεί στον υπόγειο κόσμο των ερπετοειδών Αρχόντων, αλλά υποτίθεται ότι είναι καλά σφραγισμένος. Τουλάχιστον μισό δισεκατομμύριο άνθρωποι στην Ινδία πιστεύουν ότι κάτω από κάθε σημαντικό ναό ζουν Νάγκας, βασιλικά υπερευφυή ερπετά, που κινούνται σε υπόγειες σήραγγες και ότι κάθε σημαντική ινδική πόλη έχει τουλάχιστον έξι υπόγεια επίπεδα.

Αποκαθήλωση ενός δημοφιλούς αφηγήματος

Ήρθε η στιγμή λοιπόν να τελειώνουμε με το αφήγημα των εξωγήινων ερπετοειδών που ελέγχουν τον κόσμο μας. Παραθέτουμε τα πιο γνωστά αφηγήματα και την αιτιολογημένη κατάρριψή τους.

Αφήγημα 1:
Τα τεράστια δίκτυα αρχαίων υπόγειων σηράγγων σε όλο τον κόσμο που επικοινωνούν μεταξύ τους, έχουν φτιαχτεί από εξωγήινους ερπετοειδείς.

Κατάρριψη:
Είναι αποδεδειγμένο ότι υπήρχαν προκατακλυσμιαίοι πολιτισμοί που διέθεταν υψηλή τεχνολογία και εκτείνονταν σε όλη την υφήλιο, όπως και ότι έχουν συμβεί πολλές φορές κολοσσιαίες καταστροφές που ρήμαξαν τον πλανήτη μας. Τι πιο λογικό από το να έχουν κατασκευάσει οι πρόγονοί μας ασφαλείς υπόγειες πόλεις και δίκτυα σηράγγων που επικοινωνούσαν μεταξύ τους και θα τους εξασφάλιζαν τη συνέχιση της επιβίωσής τους;

Αφήγημα 2:
Αυτοί που ελέγχουν τις κυβερνήσεις δεν είναι άνθρωποι, αλλά ερπετοειδείς εξωγήινοι. Σ’ αυτούς λογοδοτούν οι Στοές.

Κατάρριψη:
Αυτοί που ελέγχουν τις κυβερνήσεις είναι οι διεθνείς τραπεζίτες, ορισμένες βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης, οι χαζαροχαλδαίοι και οι ίδιες οι Στοές πάσης φύσεως. Όλοι τους λογοδοτούν μόνο στον Μαμμωνά.

Αφήγημα 3:
Οι σύγχρονοι Μαύροι Μάγοι, κατ’ εντολήν των εξωγήινων ερπετοειδών, επιχειρούν να σκοτεινιάσουν τον Ήλιο, να μειώσουν το διοξείδιο του άνθρακα, να διασπείρουν οξείδια αλουμινίου και βαρίου, και να αλλοιώσουν την αντήχηση Σούμαν μέσω εκπομπών του HAARP, προκειμένου να τους διευκολύνουν να βγουν στην επιφάνεια.

Κατάρριψη:
Εφόσον τα «πανεπιστήμια» των εξωγήινων στη Σαμπάλα κατέχουν όλη τη γνώση του κόσμου, τη δύναμη βριλ, οι ίδιοι δεν γερνάνε, δεν αρρωσταίνουν, και είναι τόσο προηγμένοι σε σχέση με εμάς, γιατί δεν άλλαξαν την ατμόσφαιρα τόσες χιλιετίες; Tι περίμεναν; Τον …Μπιλ Γκέιτς;

Η αλήθεια είναι πως όταν ένας πολιτισμός φτάσει σε ένα ανώτερο σημείο τεχνολογικής εξέλιξης, τότε κάποια στιγμή βρίσκονται μωροφιλόδοξα και παρανοϊκά άτομα που επειδή ορίζουν το χρήμα, θέλουν να αλλάξουν όχι μόνο τη φύση του ανθρώπου, αλλά και του πλανήτη του ίδιου, γιατί νομίζουν ότι έγιναν θεοί. Όπως είδαμε, τα ξαναέκαναν αυτά οι Μαύροι Μάγοι της Ατλαντίδας −ας πούμε το Φόρουμ του Νταβός εκείνης της εποχής− με ολέθρια αποτελέσματα.

Αφήγημα 4:
Οι ερπετοειδείς έχουν δώσει εντολή να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός, λέγοντας στις κυβερνήσεις να πουν ασύστολα ψέματα περί υπερθέρμανσης και έλλειψης πόρων. Τα εμβόλια τα επινόησαν προκειμένου να αποφύγουν τη χρήση πυρηνικών.

Κατάρριψη:
Η χαζαροχαλδαία ελίτ θέλει να μειώσει τον πληθυσμό διότι ανέκαθεν ήταν μισάνθρωπη, ανήθικη και παράφρων. Μεταπολεμικά, το μένος της έχει πιο πεζή εξήγηση: ο κατήφορος ξεκίνησε από το 1971 όταν κατ’ εντολήν των χαζαροχαλδαίων τραπεζιτών η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατήργησε την ισοτιμία δολαρίου-χρυσού.

Από τότε άρχισαν να τυπώνονται δολάρια που δεν είχαν αντίκρυσμα σε χρυσό. Επειδή όμως στην εποχή μας λόγω διαδικτύου όλες οι οικονομίες είναι διασυνδεδεμένες, αυτή η κατάσταση οδήγησε σε μια φούσκα 303 τρισεκατομμυρίων δολαρίων παγκόσμιου χρέους, που ουσιαστικά έχει σκάσει. Ο μόνος τρόπος να την καλύψουν είναι η μαζική γενοκτονία, ει δυνατόν χωρίς πυρηνικά. Εν ανάγκη όμως, δεν θα διστάσουν να βάλουν τον sleepy Joe να πατήσει το κουμπί. Άλλωστε, οι πολύ πλούσιοι συμμορίτες διαθέτουν πυρηνικά καταφύγια.

Αφήγημα 5:
Τα τελευταία είκοσι χρόνια η επίθεση των ελίτ απέναντι στους λαούς, έχει πολλαπλασιαστεί και δείχνει να προέρχεται από ένα κοινό κέντρο αποφάσεων. Αυτό είναι η Σαμπάλα και οι ερπετοειδείς.

Κατάρριψη:
Απλά μέχρι τώρα οι ελίτ δεν είχαν την κατάλληλη τεχνολογία να καθυποτάξουν μαζικά τους λαούς. Τώρα όμως την έχουν. Κι αυτή λέγεται μαζική ψύχωση και μαζική ύπνωση.

Το Φόρουμ του Νταβός είναι το Σκοτεινό Σπήλαιο των μυήσεων και οι εκκολαπτόμενοι Nέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες ο στρατός του σύγχρονου Σκοτεινού Αυτοκράτορα του Ήλιου του Μεσονυχτίου.

Όπλα τους είναι το διαδίκτυο, οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, οι δοτοί ανώτεροι δημόσιοι υπάλληλοι σε θέσεις κλειδιά, τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, τα κατασκευασμένα αφηγήματα, η πλήρης υποβάθμιση της παιδείας, τα μη δοκιμασμένα εμβόλια, τα ψυχοφάρμακα, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, η στροφή της προσοχής των λαών στα κατώτερα ένστικτα, τα ψεύτικα στατιστικά στοιχεία που χρεώνουν τις χώρες παράνομα, η εισαγωγή λαθρομεταναστών, οι αλγόριθμοι, η δίωξη όσων αντιδρούν, οι υπέρηχοι και οι υπόηχοι, η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών και το ψηφιακό χρήμα.

Συμπεράσματα

Το ότι υπήρχαν χαμένες ήπειροι, λαμπροί προκατακλυσμιαίοι πολιτισμοί και δίκτυο υπόγειων σηράγγων, είναι αναμφισβήτητα γεγονότα, και ας αποκρύπτονται επίσημα. Τα στοιχεία είναι τόσο συντριπτικά, που σύντομα δεν θα είναι δυνατόν να κρύβονται.

Κανείς όμως δεν είναι σε θέση να βεβαιώσει αν η εξέλιξη των πλανητικών συστημάτων είναι πράγματι αυτή που ισχυρίζονται οι θεοσοφιστές, αν την ευφυΐα μάς την έδωσαν εξωγήινοι από την Αφροδίτη, αν οι ανθρώπινες φυλές έζησαν τις χρονολογίες που λένε, και αν είχαν ή θα έχουν στο μέλλον τα χαρακτηριστικά που προαναφέρθηκαν.

Όλα αυτά είναι εντελώς αυθαίρετα για να τα αφήσουμε να επηρεάζουν την κρίση μας αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Πρόκειται για φαντασιώσεις και υποθέσεις όχι μόνο ανεπιβεβαίωτες, αλλά και εντελώς αταίριαστες με τους Ευρωπαίους, που η κοσμοθεώρησή τους έχει βασιστεί στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και στον χριστιανισμό.

Κατά συνέπειαν, η μόνη λογική εκδοχή να ζουν σε υπόγειες πολιτείες υπερευφυή ερπετικά πλάσματα είναι να πρόκειται για απομεινάρια Λεμούριων, ή Ατλάντιων, που ζουν κάτω από τη γη λόγω της φυσιολογίας τους.

Δεν έχουν καμμία σχέση με εξωγήινους από την Αφροδίτη, τον Φοχάτ και όλη τη σχετική παραφιλολογία.

Εάν υπάρχουν ακόμα αυτά τα πλάσματα, προφανώς δεν μπορούν να ζήσουν στην επιφάνεια απ’ όταν δημιουργήθηκαν. Οπότε, έχουν και αυτά δικαιώματα στον πλανήτη μας. Ας ελπίσουμε μόνο ότι δεν μας επιβουλεύονται.

Σε περίπτωση όμως που για άγνωστους σε μας λόγους, ξαφνικά μπορούν, και θέλουν να βγουν στην επιφάνεια, αλλά όχι για να μας βλάψουν, τότε η ανθρωπότητα θα βιώσει ένα κολοσσιαίο σοκ, που θα ανατρέψει ο,τιδήποτε γνώριζε μέχρι τώρα.

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από Μεγάλα Γεγονότα, ίσως της Αποκαλύψεως.

Ο κάθε σκεπτόμενος Έλληνας, αν θέλει να επιβιώσει, οφείλει να ξεχωρίζει τα πλαστά αφηγήματα, που δεν τον αφήνουν να αντιληφθεί ότι η δικαιοσύνη και οι εκλογές δεν λειτουργούν πουθενά στην Ευρωπαϊκή Ένωση του Ήλιου του Μεσονυχτίου, ότι του ληστεύουν την περιουσία του καθημερινά, και η πατρίδα του πέρασε στις ιδιωτικές εταιρείες των χαζαροχαλδαίων της BlackRock.

Αυτοί είναι η Συναρχία, οι Κύριοι της Φλόγας από την Αφροδίτη, οι ερπετοειδείς, και τα πάσης φύσεως στοιχειακά από τον ενδιάμεσο αστρικό χώρο.

 

ΠΗΓΕΣ:

H.P. Blavatsky, Τhe Secret Doctrine, έκδ. The Theosophical Publishing Company, 1888.


Τheosophy World, Root Races

Arthur E. Powell, The Solar System, 1963.

Mark Bevir, Τheosophy and the origins of the Indian National Congress, εκδ. Department of Political Science University of California, Berkeley, 2003.

Paolo Taufer (Epiphanius), Maçonnerie et sectes secrètes, εκδ. Courrier de Rome, 2005.

René Guénon, Le roi du monde, εκδ. Adelphi, 1994.

Yann Moncomble, Les vrais responsables de la troisième guerre mondiale, 1982.

Paul Johnson, The Masters Revealed: Madam Blavatsky and the Myth of The Great White Lodge, εκδ. State University of New York, 1994.

Φέρντιναντ Οσσεντόφσκι, Θεοί, άνθρωποι και κτήνη, εκδ. Άγνωστο, 2004.

Bon, tibetan religion, Britannica

Lucis Trust

United Religions Initiative (URI)

Spititual Counterfeits Project (S.C.P.)

Jim Davidson, The Anunnaki Gods of ancient Afrika

Rock Art at Glen Norah East & West, Zimbabwe Field Guide

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  1. Κριγιασάκτι (Kriyâshakti): Μία από τις επτά κύριες δυνάμεις (ακτίνες) της φύσης στον ινδουϊσμό, η πνευματική δύναμη που διαθέτουν ορισμένα ανώτερα όντα να μορφοποιούν τις σκέψεις τους.

 

Πηγή https://aperopia.fr/05-2022/oi-chamenes-fyles-kai-i-synarchia-i-skoteini-pleyra-tis-istorias/

Προβολές : 1,503


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα