(ΟΛΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ...ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ!!!) Ο Τραμπ έλαβε το Χρυσό Μετάλλιο Theodor Herzl από τη Σιωνιστική Οργάνωση Αμερικής και επέκρινε όσους ψήφισαν Δημοκρατικούς ότι «δεν κάνουν το σωστό για το Ισραήλ». (Αφιερωμένο στους Τραμπικούς εντεταλμένους πρακτορίσκους ιστολόγους και φανατικούς κρυπτοΙουδαίους)

(ΟΛΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ...ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ!!!) Ο Τραμπ έλαβε το Χρυσό Μετάλλιο Theodor Herzl από τη Σιωνιστική Οργάνωση Αμερικής και επέκρινε όσους ψήφισαν Δημοκρατικούς ότι «δεν κάνουν το σωστό για το Ισραήλ». (Αφιερωμένο στους Τραμπικούς εντεταλμένους πρακτορίσκους ιστολόγους και φανατικούς κρυπτοΙουδαίους)

15 Νοεμβρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,387
Μοίρασέ το

 

 

Στο τέλος όλοι αποκαλύπτονται με κάποιο τρόπο… και ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΔΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ…ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ…

Και κλάμα τα … τραμπικά ιστολόγια….!!!

Όταν διαβάζετε ιστολόγια που είναι υπέρ του Τραμπ, να τους πετατε στα μούτρα αυτή την ανάρτηση… και αυτή τη φωτογραφία…

Αρχίστε να υποψιάζεστε τον ρόλο αυτών των ιστολόγων…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δεν περνά από το μυαλό αυτών των ιστολόγων, πως σ’ αυτά τα ιστολόγια πηγαίνει μια μερίδα για να γελάσει και να σπάσει πλάκα … να κάνει χαβαλέ, με τις αναρτήσεις τους… να τους δουλέψει βρε παιδί μου…να τους πείσει πως είναι “κάτι”… και θεωρούν οι αφελείς που καβάλησαν το καλάμι, πως όλη η Ελλάδα γνωρίζει πλέον καλά, πως είναι “καθαροί πατριώτες” και όχι “μπατριώτες”… και ότι όποιος τους συκοφαντεί, γίνεται ρόμπα…

ΑΣ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ…

Βέβαια, δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε πως υπάρχει και μια μερίδα αναγνωστών που είναι γκάου-γκάου…αδαείς δηλαδή και έχουν ανάγκη να βρουν τον ιστρούχτουρά τους, γιατί διαφορετικά δεν ξέρουν που βαδίζουν…

 

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επέκρινε τους Αμερικανοεβραίους ότι «δεν έκαναν το σωστό για το Ισραήλ» και ότι ψήφισαν Δημοκρατικούς στις πρόσφατες ενδιάμεσες εκλογές, στις οποίες οι Δημοκρατικοί κατάφεραν να διατηρήσουν τον έλεγχο της Γερουσίας.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ δεν είναι σύμμαχοι μόνο σε στρατιωτικό επίπεδο, αλλά και σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Είμαστε ηθικοί, πολιτιστικοί και πνευματικοί σύμμαχοι και θα είμαστε πάντα, τουλάχιστον αν κάτι εξαρτάται από εμένα», είπε ο Τραμπ αυτή την Κυριακή κατά τη διάρκεια βραβείου της Σιωνιστικής Οργάνωσης της Αμερικής.

«Έχετε ανθρώπους σε αυτή τη χώρα που είναι Εβραίοι και δεν κάνουν το σωστό για το Ισραήλ. Πάρα πολλοί. Όπως γνωρίζετε ψηφίζουν Δημοκρατικούς έχουν λάβει το 75% των ψήφων και είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε να συνεχιστεί έτσι». , πρόσθεσε, σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα «Yedioth Aharonoth».

Επιπλέον, ο Τραμπ έχει επικρίνει τον σημερινό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, για τις φιλικές σχέσεις «με την Ιρανική δικτατορία όπως αποκάλεσε» από την οποία ο Τραμπ αποφάσισε μονομερώς να αποχωρήσει το 2018.

«Όταν βλέπεις όλα αυτά τα φρικτά πράγματα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της θητείας του Μπάιντεν και του Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα και μετά βλέπεις την ψήφο των εβραίων στο 75%… Τι στο διάολο συμβαίνει εδώ; Αλλά θα το αλλάξουμε», είπε αναφερόμενος στη «μεγάλη ανακοίνωση» που έχει προγραμματιστεί για αυτήν την Τρίτη και αυτή θα μπορούσε να είναι η υποψηφιότητα του ίδιου του Τραμπ για τις προεδρικές εκλογές του 2024.

«Ο Μπάιντεν έχει διορίσει πολλούς αντι-ισραηλινούς αριστερούς ριζοσπάστες σε βασικές κυβερνητικές θέσεις, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που υποστήριξαν το αντισημιτικό μποϊκοτάζ και το κίνημα αποεπένδυσης που καλεί σε οικονομικό πόλεμο εναντίον του Κράτους του Ισραήλ», είπε ο Τραμπ.

Η Σιωνιστική Οργάνωση των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία γιορτάζει τα 125 χρόνια ύπαρξής της, απένειμε στον Τραμπ το Χρυσό Μετάλλιο Theodor Herzl σε αναγνώριση της υποστήριξής του στο Ισραήλ και τους Εβραίους, εξήγησε ο πρόεδρος της, Ντέιβιντ Σόεν.

Ο Schoen ανέφερε τις Συμφωνίες του Αβραάμ και τη μεταφορά της ισραηλινής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ ως τα σημαντικότερα επιτεύγματα της κυβέρνησης Τραμπ.

 

 

Πηγή

Προβολές : 2,387


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα