Οποία ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, Δημητρη Νατσιέ... στην πρώτη βολευτική σας παρουσία...

Οποία ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, Δημητρη Νατσιέ... στην πρώτη βολευτική σας παρουσία...

7 Ιουλίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:805
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και οργίζομαι… ΜΑΣΗΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ…

Νατσιός κατά των αμβλώσεων: Το υπουργείο Οικογένειας να προστατεύσει το αγέννητο παιδί

Όπως ανέφερε: «Στην τελευταία τριετία καταγράφηκαν τα θλιβερότερα εθνικα ρεκόρ. Με τις λιγότερες γεννήσεις και τους περισσότερους θανάτους στην πατρίδα μας εδώ και 90 χρόνια».

 

 

Αργά το θυμήθηκες γενικά το θέμα των αμβλώσεων και των αγέννητων παιδιών, Δημήτρη Νατσιέ…

ΔΥΟΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ…

ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΜΠΟΛΙ…

ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΑΚΡΥΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ…  ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ…

ΧΙΛΙΑΔΕΣ … ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ… ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΡΕΦΗ…

ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΛΕΞΗ…

ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΑΟΥΛ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑΤΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΣΟΥ ΑΡΧΗΓΙΚΗ ΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ…

 

«Ποιο θα είναι το αντικείμενο του ειδικού αυτού υπουργείου, θα αναλάβει να λύσει το δημογραφικό πρόβλημα, θα προστατέψει σύμφωνα με την παράδοση και τις επιταγές της εκκλησίας μας, το απολύτως σεβαστό δικαίωμα στη ζωή που έχει “εξ άκρας συλλήψεως” το αγέννητο παιδί;» διερωτήθηκε για το υπουργείο Οικογένειας ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός, στη συνεδρίαση της Βουλής για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

«Η υπογεννητικότητα ειναι η μεγαλύτερη εθνική απειλή που αντιμετωπίζει η χώρα», ανέφερε ο κ. Νατσιός μεταξυ άλλων.

Όπως ανέφερε: «Στην τελευταία τριετία καταγράφηκαν τα θλιβερότερα εθνικα ρεκόρ. Με τις λιγότερες γεννήσεις και τους περισσότερους θανάτους στην πατρίδα μας εδώ και 90 χρόνια».

 

«Η χώρα μετατρέπεται σε μια χώρα γερόντων, γιατί παύει να εκτιμά το θεόσδοτο δώρο της ζωής» πρόσθεσε.

Σχετικά με την παιδεία είπε πως: «40 σχολεία έκλεισαν στην Ήπειρο» πως θέση της «Νίκης» είναι άνοιγμα σχολείων, ακόμα και σε γωνιές τις ελλάδας με μόνο τρία παιδιά. «Πρότασή μας η άμεση μονιμοποίηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών», δήλωσε ο κ. Νατσιός.

Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «εξαπάτησε» τους ψηφοφόρους της, επειδή προεκλογικά δεν είπε τίποτα για τον γάμο ομοφύλων που προωθεί και έκανε λόγο για προσβολή της παράδοσης αλλά και καταπάτηση του Συντάγματος.

Δεν ήρθαμε για να κάνουμε την «Βουλή τσίρκο» σημείωσε.

 

 

Πηγή

Προβολές : 805


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα