Ουκρανία τέλος! – Διακήρυξη δημιουργίας Ομοσπονδιακού Κράτους – Η Ρωσία αφαίρεσε τα κρατικά ουκρανικά σύμβολα

Ουκρανία τέλος! – Διακήρυξη δημιουργίας Ομοσπονδιακού Κράτους – Η Ρωσία αφαίρεσε τα κρατικά ουκρανικά σύμβολα

2 Μαρτίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,089
Μοίρασέ το

Με εγγυήτρια χώρα την Ρωσία

Η Διακήρυξη χωρίζει ουσιαστικά την Ουκρανία στην μέση καθώς στρέφεται εναντίον των αρχών του Κιέβου.

Οι συντάκτες της δηλώνουν ότι στόχος τους είναι η ενοποίηση των λαών της Ουκρανίας και η δημιουργία στο έδαφος του πρώην κράτους της Ουκρανίας ενός νέου ομοσπονδιακού κράτους, όπου δεν θα υπάρχει ναζισμός, όπου όλοι οι λαοί θα έχουν το δικαίωμα να μιλούν και να σπουδάζουν στη μητρική τους γλώσσα, με ελευθερία θρησκείας, ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες.

 

 

 

Και ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ, και ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ σε όλες τους τις μορφές και σε όλες τους τις σαθρές ιδεολογίες, πρέπει να εκλείψουν από την ανθρωπότητα, αν οι λαοί, θέλουν να δουν ειρήνη.

Όλα τα πολιτικά συστήματα που δημιούργησε ο ΡΟΤΣΙΛΝΤΙΣΜΟΣ, κατέστρεψαν την ανθρωπότητα.

Αντιθέτως μια Δημοκρατία, που θα προέκυπτε από τα κοινά σημεία των αρχαίων φιλοσόφων μας Πλάτωνα και Αριστοτέλη, θα ήταν ιδανική για όλα τα κράτη.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Αρθρογράφος: Bασίλης Καπούλας

 

Διακήρυξη για την πλήρη κατάργηση του τωρινού κράτους και την δημιουργία ενός νέου κράτους της “Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Ουκρανίας” έχει κάνει την εμφάνιση του στις νοτιοανατολικές κυρίως περιοχές της χώρας.

Το νέο κράτος θα έχει εγγυήτρια χώρα την Ρωσία η οποία θα δημιουργήσει στρατιωτικές βάσεις στις νοτιοανατολικές περιοχές της Ομοσπονδιακής Ουκρανίας.

Είτε ο Ζελένσκι θα το δεχτεί και θα λήξει ο πόλεμος. Είτε θα αρνηθεί και πάμε για παρατεταμένη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Ταυτόχρονα, σήμερα οι ρωσικές αρχές αφαίρεσαν από το έδαφος του προξενείου και της πρεσβείας της Ουκρανίας, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Λεοντιέφσκι στο κέντρο της Μόσχας, την ουκρανική σημαία.

Ταυτόχρονα αποσυναρμολόγησαν και την ουκρανική πινακίδα που έγραφε “Διπλωματική Αποστολή της Ουκρανίας”.

Ρωσικές πηγές αναφέρουν πως πλέον η Μόσχα δεν αναγνωρίζει τα ουκρανικά κρατικά σύμβολα.

Πλέον, έχουμε εισέλθει στο δεύτερο στάδιο του ρωσικού σχεδίου επαναφοράς της Ουκρανίας στην ρωσική σφαίρα επιρροής.

Η Διακήρυξη χωρίζει ουσιαστικά την Ουκρανία στην μέση καθώς στρέφεται εναντίον των αρχών του Κιέβου.

Οι συντάκτες της δηλώνουν ότι στόχος τους είναι η ενοποίηση των λαών της Ουκρανίας και η δημιουργία στο έδαφος του πρώην κράτους της Ουκρανίας ενός νέου ομοσπονδιακού κράτους, όπου δεν θα υπάρχει ναζισμός, όπου όλοι οι λαοί θα έχουν το δικαίωμα να μιλούν και να σπουδάζουν στη μητρική τους γλώσσα, με ελευθερία θρησκείας, ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες.

Σημειώνεται ότι το έγγραφο είναι ανοιχτό για υπογραφή από εκπροσώπους περιφερειακών και δημοτικών συμβουλίων όλων των περιοχών της Ουκρανίας.

Η Διακήρυξη έχει ως εξής:

“Εμείς, ο ελεύθερος λαός του Χάρκοβο, του Μικολάιβ, του Σούμι, του Τσερνιχίφ και άλλων περιοχών της Ουκρανίας, δηλώνουμε και διακηρύττουμε τον σχηματισμό ενός νέου δημοκρατικού κράτους της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Ουκρανίας

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δημοκρατικό ομοσπονδιακό κράτος με οικονομία ελεύθερης αγοράς.

Στόχος μας είναι η ουδετερότητα και οι φιλικές σχέσεις με όλα τα κράτη του κόσμου. Ζητάμε από όλες τις χώρες του κόσμου να αναγνωρίσουν το κράτος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Ουκρανίας.

Οι λαοί της Ουκρανίας έχουν δείξει υπομονή εδώ και πολύ καιρό, και μόνο η ανάγκη τους υποχρεώνει να αλλάξουν το προηγούμενο σύστημα διακυβέρνησής τους. Η ιστορία της ύπαρξης του κράτους της Ουκρανίας είναι ένα σύνολο από αμέτρητες αδικίες και βία, σκοπός των οποίων είναι η εγκαθίδρυση απεριόριστου δεσποτισμού και νεοφασιστικής δικτατορίας.

Για να επιβεβαιώσουμε τα παραπάνω, παρουσιάζουμε τα ακόλουθα γεγονότα στην αμερόληπτη κρίση όλης της ανθρωπότητας.

1. Η εξύμνηση ναζιστικών εγκληματιών ενόχων για γενοκτονία και καταστροφή εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων,  Ουκρανών, Ρώσων, Εβραίων, Πολωνών και ανθρώπων άλλων εθνικοτήτων.

2. Καταργήθηκε η ελευθερία του λόγου και του τύπου, η ελευθερία του συνέρχεσθαι.

3. Απαγορεύεται η πολιτική αντιπολίτευση.

4. Οργανώθηκε σύστημα ολικής επιτήρησης, εφαρμόστηκαν αντίποινα κατά ανεπιθύμητων ανθρώπων και ενορχηστρώθηκαν.

5. Καταστράφηκε το σύστημα δικαιοσύνης.

6. Δημιουργήθηκε ένα διεφθαρμένο μοντέλο κρατικής διοίκησης, που οδήγησε στην έξοδο από τη χώρα 7 έως 12 εκατομμυρίων ανθρώπων που στερήθηκαν τα προς το ζην.

7. Το σύστημα υγείας έχει καταστραφεί, γεγονός που οδήγησε σε καταστροφική εξαφάνιση του πληθυσμού.

8. Πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, απαγορεύεται η διδασκαλία στα ρωσικά, τα ουγγρικά και άλλες γλώσσες.

9. Τέλος, ένας εμφύλιος πόλεμος εξαπολύεται στο Ντονμπάς.

Ως εκ τούτου, εμείς, οι εκπρόσωποι των περιοχών της Ουκρανίας, έχοντας στην καρδιά μας την ειλικρίνεια των προθέσεών μας, εκ μέρους και κατόπιν εξουσιοδότησης των λαών αυτών των περιοχών, καταγράφουμε επίσημα και δηλώνουμε ότι αυτές οι περιοχές είναι και δικαιωματικά πρέπει να είναι ελεύθερες και ανεξάρτητες.

Είναι απαλλαγμένες από κάθε εξάρτηση από τις αρχές του Κιέβου και ότι όλοι οι πολιτικοί δεσμοί μεταξύ τους και του κράτους της Ουκρανίας πρέπει να διακοπούν εντελώς.

Ως ελεύθερα και ανεξάρτητα κράτη, έχουν εξουσιοδότηση να κηρύξουν πόλεμο, να συνάψουν συνθήκες ειρήνης, να συνάψουν συμμαχίες, να προχωρήσουν σε διεξαγωγή εμπορικών συναλλαγών, οτιδήποτε λογίζεται ως δικαίωμα ενός ανεξάρτητου κράτους.

Στόχος μας είναι να ενώσουμε όλους τους λαούς της Ουκρανίας που δεν θέλουν να ανεχτούν την κυριαρχία του νεοναζισμού και τα αιματηρά εγκλήματα στη γη μας.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα Δημοκρατικό Ομοσπονδιακό Κράτος και να πραγματοποιήσουμε πλήρη αποναζισμό. Θα εισαχθεί ποινικός νόμος για όσους αποκατέστησαν τον ναζισμό στην χώρα μας.

-Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δημοκρατικό ομοσπονδιακό κράτος όπου κάθε έθνος μπορεί να μιλά τη δική του γλώσσα. Ο αριθμός των κρατικών γλωσσών δεν θα είναι περιορισμένος.

-Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δημοκρατικό ομοσπονδιακό κράτος, όπου οι κύριοι στόχοι θα είναι η διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών.

-Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δημοκρατικό ομοσπονδιακό κράτος όπου θα διασφαλίζεται η θρησκευτική ελευθερία και η ανεξαρτησία της Εκκλησίας από το κράτος.

-Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δημοκρατικό ομοσπονδιακό κράτος και να τιμωρήσουμε τους εγκληματίες πολέμου που είναι ένοχοι για την εξαπόλυση εμφυλίου πολέμου και μαζικής αιματοχυσίας.

-Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δημοκρατικό ομοσπονδιακό κράτος με οικονομία ελεύθερης αγοράς.

-Στόχος μας είναι η ουδετερότητα και οι φιλικές σχέσεις με όλα τα κράτη του κόσμου.

-Ζητάμε από όλες τις χώρες του κόσμου να αναγνωρίσουν το κράτος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Ουκρανίας.

Και ο Κύριος να μας βοηθήσει σε αυτό.

 

Πηγή

Προβολές : 1,089


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα